What are you looking for?
pondělí 26. října 2015

RANDOM XI.

Máme tady pondělí a s ním i další článek. Tentokrát random, který je jakousi směsí diary days a new in, protože mám teď v zásobě tolik článků, že aspoň tohle jsem musela spojit dohromady! Tak se pojďte mrknout, co všechno jsem za posledních pár dní stihla navštívit, zaručuju, že je to docela výjimečná všehochuť s absencí obvyklé stovky kavárenských fotek. Šetřím přece! 


Jedno z nejmilejších překvapení posledních dní byl halloweenský balíček Lush, který jsem dostala a jsem z něj náležitě vyplesklá jako obvykle. Nejkouzelnější na tom je, že mi tyhle roztomilý věcičky provonily celou garsonku, takže to tady mám fakt eňoňuňo. A to je fakt příjemnej bonus!

Citrusová koupelnová pěna ve tvaru dýně je neuvěřitelnej kousek a pokud jste stejný trubky jako já a přivoníte si tak silně, že na ní položíte nos, budete mít po zbytek dne HODNĚ třpytivej obličej. Mně se to stalo jednou přímo v Lushi a pak samozřejmě znova doma, asi bych se tím moc chlubit neměla, haha.

Želé! Želé do vany, chápete to? Po vysypání obsahu nádobky se z želé vytvoří netopýr, kterým se můžete pohodlně a vtipně umýt. A budete vonět po coca-cole. Moje roky-jsem-dělala-chůvu-JÁ se hlasitě ozývá s tím, že tohle by všechny děti totálně oslnilo. Asi si za nima budu muset udělat výlet s touhle parádou a rozdat trochu radosti.

Sprchovým gelem s černého pepře, pačuli a vanilky jsem se hned včera musela umýt a fakt se ve mně bije, jestli si ho šetřit nebo se s ním mýt každej den - protože je to bomba. A to já prosím vanilku NESNÁŠÍM. Lushovský kouzla tohleto! Tady mě ale dost odrovnal návod k použití, tak jsem Vám to musela taky vyfotit.

Zvířecí lásky se nám sžily ohromně rychle a jsem si jistá, že nikdo (ahoj tati!) nelituje toho, že jsme se pro Tobyho nakonec rozhodli. Je neuvěřitelný o kolik je to štěstí větší a nejvíc mě baví je pozorovat, jak si hrajou. Upřímně ale taky říkám, že se po víkendu doma vždycky těším do Prahy, že se zas ráno vyspím a nebudu si muset od šesti ráno nechat okusovat nos.

Díky tomu, že mám Vyšehrad poměrně kousek od bytu, strávila jsem tam už nespočet hodin. Tak krásný místo se totiž jen tak neomrzí a to platí pro den i noc. Ani nevím, co z toho je vlastně krásnější a i o tom chystám článek. Jen ještě nevím, jestli na blog svůj nebo na ten, co spravuju pracovně.

Jednou z povedených blogových akcí byla návštěva v showroomu u holek z CzechChicks. Holky jsem vlastně viděla naživo poprvé, protože s námi do Bratislavy nejely a byla jsem fakt mile překvapená. Určitě mě pochopíte, když řeknu, že uplně nečekám, že si někdo jako já bude rozumět s lidma, co se pohybujou v dost jiným světě, co se práce, peněz i blogových úspěchů týká a holky mě totálně dostaly svou bezprostředností, otevřeností a vtipností.

Takže jsem se pokochala nádhernejma krajkovejma podprsenkama, který nikde nemají tak hezký jako právě u Hanky a Verči, ochutnala super limču (se šampusem byla ještě lepší!), pohladila si barevný chlupatý koule, z nichž si jednu odnesla domů a hned další den jsme ještě v holčičí partě vyrazily na dokonalou večeři do Midtown Grillu. Menu se skládalo z mixu předkrmů, hlavních jídel a dezertů. A aby toho nebylo málo, tak jsme to zakončily opékáním marshmallownů. MŇAM!

Další parádní akcí, kterou jsem zažila poprvé, byla obrovská a nádherná tiskovka Sephory a jejích vánočních kolekcí. S Miou a Lindou jsme poctivě prošly každej koutek, všude si s někým povykládaly a zamilovaly se do každý druhý věci.

Milý Ježíšku, potřebuju tuhle konvalinkovou vůni! Nejvíc na světě, fakt!

Díky mojí práci pro Bohemia Apartments mám o několik důvodů víc pro objevování nových míst. Kromě Vyšehradu se jednalo třeba i o mojí sobotní tour de farmářské trhy, což mě neuvěřitelně bavilo a zas a znova mě mrzí, že jsem v Praze netrávila už léto. Navíc je fakt super pracovat, mít u toho prima společnost a ještě se dobře najíst a napít. Říkám dreamjob! Jinak článek o trzích kdyžtak TADY.

Občas je focení, kdy se povede jedna fotka ze sta. Ta se teda někam nasdílí a u zbytku se pak brečí smíchy. Myslím, že všechny blogerky vědí, že trénovat si nové fotografy, aby bylo vše podle jejich představ je velmi zdlouhavá a emocionálně náročná práce (pro obě strany samozřejmě, haha).

Ne že by se mi podařilo kavárny vynechat úplně, ale tak se aspoň snažím to vzít pracovně a aspoň sbírat materiály na články. Když jsem tady psala edici Place to visit, bylo to docela populární, takže určitě udělám i pražské okénko. Zatím jste si mohli přečíst o The Farm - TADY a brzo Vás bude čekat třeba Marthys Kitchen a Bistro proti proudu.

S Barčou jsme si založily tradici, že za mnou každý měsíc přijede do Prahy a stráví tady se mnou aspoň dva dny. Tenhle první výlet se podařil na výbornou, užily jsme si to do poslední minuty, až to moje tělo odneslo nějakou virozóu. Tady jsme třeba fotily ranní make-up rutinu, protože koukejte na další fotku, co jsem si konečně objednala za nádherný produkty od The Balm a to přece nešlo nenafotit v akci - brzo uvidíte!


Bistro proti proudu jsme obě navštívily poprvé a protože milujem kombinaci cool interiér + vynikající jídlo + milá (a hezká) obsluha, pasujem ho rovnou na místo, který navštívíme pokaždý. Já se už teď těším na ten malinovej dort a avokádovej toust - i když počkat, chtěla jsem toho přece ochutnat mnohem víc!! Ale znám se, určitě zase skončím u toho, co jsem si zamilovala posledně.

Víte, co dělaj holky, co jim už dávno není náct, po večerech? Sjíždejí starý díly gossip girl a pouštějí si na youtube nejlepší scény Chucka a Blair a soutěží, která zná víc pasáží zpaměti (vyhrála jsem!!). To byl náš program tak do půlnoci, než jsme se konečně odhodlaly k vyražení do města, protože to má přece stát za to a já za ty dva měsíce ještě žádnej bar zevnitř neviděla. Tramvaj nás tak zavezla na veleznámou Dlouhou a přes veškeré přesvědčení, že přece když moc nepijem, tak budem doma nejdýl ve tři, jsme se prosmály a protančily celou nocí (2 drinky a jeden panák, prosím pěkně, za 6 hodin, jsem vzor ctností! (a taky NESNÁŠÍM opilý holky, není nic hnusnějšího než opilá holka neschopná kroku)), poznaly několik zajímavých lidí a o půl sedmý ráno si to valily metrem domů a litovaly lidí, co už byli tou dobou na cestě do práce a my kolem nich nenápadně cupitaly nasáklý cigaretovým kouřem z barů. 

No a nejnovější události bylo Teniskology, což určitě nikomu neuniklo, jelikož od proma po samotnou akci bylo všechno totálně promakaný a já byla nadšením bez sebe. Po cestě tam jsem se bála, že to bude podobný jako akce ve Fresh Labels, kde mám vždycky pocit, že se všichni jen okázale nastajlujou, aby pak mohli ležérně postávat před krámem, kouřit a bejt prostě hustý, ale naštěstí se moje strachy nepotvrdily. Vinohradský pavilon je nádherná budova, showroomy značek byly úžasně vymyšlený, hudba skvěle zapadala do konceptu a ti lidi - panebože ti lidi! Tolik inspirace na jednom místě jsem dlouho nezažila a bez mučení přiznávám, že mnohem víc než po botách jsem koukala právě po lidech.


Zvolila jsem pohodovej outfit, nic přehnaně výraznýho a na nohy nový Toms tenisky, abych se aspoň trochu odlišila. Už v tramvaji totiž bylo samozřejmě poznat, kdo jde na tuhle akci - měl barevný tenisky. 


Vystoupení týhle skupiny bylo rozhodně jedno z těch nejlepších, protože oproti street tanečníkům, kterým jsem zrovna na chuť nepřišla, mělo tohle opravdu šmrnc a člověku se u toho tajil dech.

Teniskology jsem proložila příjemnou procházkou, protože byla škoda nevyužít to krásný sobotní počasí a večer jsem se místo plánovaného koncertu Vladimira518 vydala spontánně do O2 arény na Gladiator Games, z čehož jsem byla naprosto u vytržení a jestli se mi tajil dech u pozorování tanečníků na Teniskology, tak nevím, jak bych měla popsat to, co se dělo na týhle akci. Kolikrát jsem zapomínala dýchat, vyskakovala ze sedačky a nejčastější výkřiky byly "cože a ježiši". Totálně obdivuju každýho jednoho jezdce, kterej má koule na takový magořinky, co tam kluci předváděli a já jsem pak navíc měla tu čest pofotit si budoucího šampiona Petra, o kterým ještě uslyšíte, to Vám garantuju. A já budu moct machrovat, že ho znám od jeho začátků, šalala.
PS: Zdravím slečnu z afterparty v Harleys, co mi chválila blog, moc mě to potěšilo a ještě vylepšilo večer!

Tak doufám, že se Vám článek líbil a uvidíme se klasicky obden u dalšího!

Add your comment

  1. to je super :) takhle to vypadá jako dream life :) skoro závidím Domčo, užívej! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha, no dream life to ještě zdaleka není, ale snažím se i užít všechno, co se dá :)

      Vymazat
  2. Ahoj :) to jsme byly my dvě :) Byla šílená náhoda tě tam potkat, hnedka co nám to došlo jsme tě šly hledat s tím, že tě pozvem na panáka :D Už jsi tam nebyla, škoda! :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo! Moc rády jsme tě tam potkaly a děkujeme za zmínku, byla jsi milá i za tu chviličku <3

      Vymazat
    2. <3 holky, vy jste supr! My jsme hned odešli, bylo tam na nás totálně narváno.. Tak snad se takhle ještě někde potkáme! Kdyžtak mi sem hoďte nějaký tipy, kde to stojí za to :)

      Vymazat
  3. samý skvělý akce! a celkově skvělý článek Domi, jako vždy :) krásně píšeš, moc ráda čtu tvé články a když si vzpomenu, jak jsi začínala, tak je fakt neuvěřitelný, jak moc ses vypracovala! vážně, jsi boží <333

    JULI JULI blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem po tomhle tvým komentáři jsem se musela podívat do archivu a něco si projet :D je super, že jsi se mnou od začátku :-*

      Vymazat
  4. To vypadá na super vyživnej týden!!:) Na nové produkty od Sephory se těším a škoda, že jsem tě na Teniskology nepotkala:/

    OdpovědětVymazat
  5. Domčo to je je tak super!! Je to fakt obdivuhodný, kam až ses dostala <3 Moc ti fandím a těším se na další reporty a zásobu fotek z akcí :))

    OdpovědětVymazat
  6. Domi, je neuvěřitelný, jak ses vypracovala! Tvoje články jsou boží, vždycky je přečtu jedním dechem! Pamatuju si, jak jsi chodila v Olomouci do Sant Angela, jednu dobu jsem tam pracovala a byla jsem hrozná stydlivka a nepřišla za tebou, dodnes toho lituju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeeee, tohle je tak roztomilý! A já vůbec nechápu, že někdo může stydět za mnou jít! Jsi zlatá! Do Olo se teď chystám v týdnu, tak si to zas připomenu všechno :)

      Vymazat
  7. Máš super príspevky, ja tieto random články veľmi rada čítam!

    OdpovědětVymazat
  8. random články milujem zo všetkého najviac ! krásne fotky ako vždy :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  9. Docela mne zajímá za kolik budou v Sephoře ty lipsmackers, obávám se že to opět bude pálka.. Jinak opravdu krásné fotky ! Mám ráda takovéhle články, fotky mluví sami za sebe a ne třeba se rozepisovat :))
    LENNY MALI i DANMARK

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤