What are you looking for?
čtvrtek 29. října 2015

STATEMENT NECKLACE

V uplně první řadě bych Vás ještě podruhý a naposled chtěla poprosit o hlas v blogerce roku, letos jsem v kategorii LIFE a protože je konkurence obrovsky silná, hrozně by mi udělal radost každičkej jeden hlas od Vás a byla by neuvěřitelná věc se dostat do TOP10. Pokud mi k tomu chcete pomoci, hlasujte TADY (a nezapomentě hlas potvrdit v emailu, aby se počítal!). A hlasuje se už jen do soboty!

No a v druhé řadě je tu fakt, že i když přispívám obden (což je přece strašně často!), tak mám v zásobě fotky třeba měsíc staré a postupně je pořád oddaluju a oddaluju, protože o těch nových se mi chce psát vždycky dřív. Takže pozor, než i tenhle outfitovej post upadne v zapomnění, Vám musím ukázat, co jsem měla na sobě na večeři s holkama z CzechChicks. Ještě se dalo jít ve vrhnutém rukávu a člověk byl ok, což se teď několik měsíců nepoštěstí, takže je mi z těch fotek trochu smutno. Nicméně hlavním prvkem je samozřejmě náhrdelník, kterému by se až hodil přívlastek šokující. Nic tak velkýho, těžkýho a blyštivýho jsem před ním doma neměla. Proto jsem se i na jeho kombinování pustila velice opatrně a jednoduše - boyfriendy a zbytek černejch jednoduchej. A drdol - na kterej mám bájdwej už natočenej tutorial, takže až ho sestříhám, tak konečně uvidíte to, co vás tak zajímá - protože jedině s ním ten náhrdelník vynikne opravdu přesně tak, jak má. Co vy na to? Je to příjemná změna nebo ho mám zas nechat dlouho uklizenej? :D



Top, trench, jeans - H&M / bag - LINDEX / shoes - BOTOVO / necklace - HAPPINESS BOUTIQUE

Add your comment

  1. Ten náhrdelník je úplne perfektný! :) A outfit celý sa mi velmii páči :)

    BibiBrooks

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se náhodou hrozně líbí, hezky ten outfit zvýrazní! A těším se na tvůj slavný drdol, haha :D A hlasovala jsem pro tebe, doufám, že se zadaří!! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Náhrdelník vypadá velice dobře! :) A taky mi to příjemné počasí bude chybět, denodenně zabalená v bundě a mrznout.. no, už aby bylo zase jaro :D:)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý a opět ti to hrozně sekne! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle outfit je přesně můj styl :) jinak vždycky jsem měla ráda velké náhrdelníky, ale už jsem tak trochu líná, protože většinou bývají opravdu těžké! :D btw máš skvěle udělané obočí Domčo!

    Style Solution

    OdpovědětVymazat
  6. tak ten náhrdelník je krásny! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Rozhodně bych ho nikam neuklízela, vypadá skvěle. Takové jednoduché kombinace mám nejradši, moc ti to sluší :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. moc ti to sluší :) ten kabátek je skvělej.
    black & camel combo

    OdpovědětVymazat
  9. Domi, jsi top! ten náhrdelník outfit skvěle oživuje:)

    OdpovědětVymazat
  10. Jsi jedna z mých nejoblíbenějších a nejmilejších blogerek, protože jsi trochu jiná a máš super styl a totálně boží tetování:D...
    Ale hrozně se mi tady nelíbí tvoje obočí:/. Je to samozřejmě jen můj názor, ale to obóčo vypadá na vnitřních stranách hrozně nepřirozeně, ty špičatý začátky jsou trochu zarážející. Ale jestli se to tak líbí tobě, tak v pohodě:).
    Jinak vždy jasnu, jak se díky statement náhrdelníku dokáže oživit obyč outfit, to aby člověk spíš měl milion náhrdelníků, než oblečení:D. Pokaždý člověk vypadá jinak:).

    OdpovědětVymazat
  11. Ten náhrdelník je naprosto úžasný!! A celý outfit je jedna radost <33

    OdpovědětVymazat
  12. mnohem vic než náhrdelník mě zaujaly tvoje bombastický džíny, asi si je už měla v jiném outfitu, to nevím, ale až teď jsem si všimla jak krásný jsou! A kabelka <3 nemáš snad žádnou kabelku kterou bych hned nemilovala. Úžasnej outfit, vyřazuje z tebe obrovke mnozstvi energie, az si nekdy rikam jak to delas. Tak jak? :D samozřejmě bez náhrdelníku by outfit nebyl takový, takže ho určitě neuklízej!!! ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤