What are you looking for?
čtvrtek 15. října 2015

ZOELLA BEAUTY, LUSH AND MORE

Tak Vás zase zdravím u nového článku. Mám toho pro Vás teď v zásobě docela spoustu. Různorodou spoustu včetně jednoho hlubšího článku o mně a o tom, co se mi stihlo v Praze všechno udát. Dnes se ale vrhneme na nějaké novinky, kterých se mi teď nashromáždilo poměrně hodně - btw, řeknu Vám, že chodit obden na poštu, vedle který je Marks&Spencer je značně finančně nevýhodný! 


Když jsem koukala na video, ve kterým Zoe povídala o nový kolekci svých beauty věciček, věděla jsem, že tentokrát už si rozhodně něco objednám. A tak jsem hned po shlédnutí videa zasedla k počítači a přesně TADY si objednala dva balzámy na rty, krém a kosmetickou taštičku. Přijde mi, že věci ani nebyly nijak drahý a i kdyby byly, tak těhlech peněz by mi líto nebylo. Věci mi přišly ve dvou balíčkách (asi kvůli clu?) a já z nich byla víc nadšená, než kdy z jakýhokoliv balíčku. Jsem prostě fanoušek a konečně pořádnej! Co se týká balzámů, vanilkovej hned putoval k Mie, protože já a vanilka, to prostě eeee, jak už jste asi pochytili. Nicméně mátová dokonalost má každodenní využití, voní nádherně a je moc příjemnej. Jediný, co bych mu vytkla je to, že když si dávám balzám prstem, trochu mi vadí, že si ho pak musím očistit, protože není průhlednej.

Na krémy jsem totálně ujetá, hlavně poslední dva měsíce a tenhle je naprostý must-have. Primárně jsem ho samozřejmě objednala kvůli tomu super-cute obalu. No viděli jste něco dokonalejšího? JÁ NE! Voní jemně, příjemně - prostě jako normální krém, haha - a na rukách je moc pohodlnej. Já si samozřejmě šetřim, protože ten obal, ach ten obal.

Služby nabízející rozvoz květin se rozrostly jak houby po dešti a podle mě je to úžasný. Není přece milejší dárek, než nádherná kytka. A tahle z COOL-FLOWERS rozhodně nádherná je. Má ty nejúžasnější barvy na světě a já se na ní nemůžu vynadívat.

Kosmetická taštička od Zoe je sice značně infantilní a barevná, aspoň na můj vkus, ale praktická je neuvěřitelně a je to prostě od ní, takže jí s sebou tahám uplně všude. Klasika.

První věcí z Lushe, kterou jsem si totálně zamilovala, je - nečekaně - krém. Už jsem o něm psala na instagramu, stejně jako o týhle super-truper fíkový voňavce ze Sephory. Jsou to totiž moji dva obrovský favoriti, jejichž vůně drží jako blázen a jen tak něco je nepřebije. Voňavka je navíc unisex a na každým stejně voní trošku jinak - vyzkoušeno a schváleno!

Jelikož tady chci rozšířit beauty rubriku, začala jsem se zásobovat novou kosmetikou. Rimmel u mě vede zatím na plný čáře a tak mi do sbírky přibyla k všem těm rtěnkám jejich nová řasenka, která slibuje (a slib plní!) natočené dlouhé řasy, které neopadávají a mono oční stíny v barvě, která skvěle pasuje k tomuhle ročnímu období a hnědým očím taktéž. 

Kromě beauty věcí jsem si taky pořídila jednu ryze praktickou věc. Dlouhou dobu jsem fungovala jen s malým diářkem a poznámkama v mobilu. Co jsem ale v Praze, tak mám na každej den hned několik plánů a nějak jsem to přestala zvládat. Když jsem teda na webu Kreativní svět uviděla tenhle diář, řekla jsem si, že musí být můj. Jedná o školní diář v A5 velikosti, tudíž pro mě ideální, vejde se do něj vše potřebné a navíc má super kolonky, které můžete vidět na dalších fotkách.

Nechtěla jsem Vás uplně nechat nakouknout do mého programu, proto jsem vyfotila stránku, která je ještě kromě milovaných Astronautalis prázdná, abyste si mohli pořádně prohlídnout, co všechno si tam můžete systematicky zapsat. Já vyplním opravdu každou kolonku a strašně mi to pomáhá si udržovat pořádek ve věcech, aktivitách, článcích, úkolech do školy a prostě všem. Pokud byste někdo přesně tohle sháněl, můžete navíc využít můj slevový kupón na 10% při zadání "dombydom". Kromě školního můžete zakoupit od konce října i ten klasický na celý rok 2016.

Milý překvapení, který mě čekalo doma v Hradci, byl balíček od OPS!OBJECTS. Do sbírky mi tedy přibyl další náramek, který úžasně ladí k hodinkám a kromě toho i vynikající cupcake. Takový překvápka já můžu, opravdu oceňuju, když si nějaká firma svoje blogery takhle hýčká.

O Happiness Boutique už jste určitě slyšeli i na ostatních blozích, protože reklamní činnost skrz blogery rozjeli na poměrně hodně frontách, nicméně ten boom okolo nich není vůbec nijak falešný nebo zveličený. Já osobně jsem si vybrala obrovský (opravdu obří!) statement náhrdelník, který mi v mém šatníku hodně chyběl. Preferuju teď sice spíš drobný náhrdelníky, ale nikdy není od věci mít pořádně masivní kousek. Už jsem s ním vyrazila i na jednu blogerskou večeři a outfit tak brzo uvidíte.

Další geniální věcí, kterou mám problém ze sebe sundat, jsou nový Komono hodinky s hnědým páskem a pozlaceným kováním, který naprosto miluju a po tom, co jsem si k nim v Lindexu dokoupila ještě náramky, se z týhle dvojice stalo mý nejnošenější kombo a jsem schopná kvůli nim kompletně předělat outfit, když zjistím, že se mi k němu zrovna nehoděj.


A zpátky k beauty serepetičkám. Věci z drogerií mám už prohlídnutý habaděj, občas se ale rozčiluju nad nedostatečným sortimentem nebo tím, že daná drogerie nemá stojany všech značek. Bylo teda jen otázkou času, kdy objevím nějakej dobrej eshop a svou pozornost přesunu na něj. A Dekorativka.cz je přesně ten eshop. Mají tam totiž VŠECHNO. Všechno co si dovedete (nebo možná ani nedovedete) představit a jen projet to všechno mi zabralo půl dne! Ten půl den jsem si ale moc užila, haha. Nakonec z něj vzešlo pár nových produktů, který Vám teď můžu představit na několika následujících fotkách.
Štětcová královna nejsem a asi ještě nějakou dobu nebudu, ale opravdu jsem zoufale potřebovala něco na líčení očí a na konturování. Ten konturovací se zrovna u Umy moc nepovedl (anebo to s ním prostě jen neumím), ovšem co se týká těch na stíny, ty jsou geniální (aspoň pro mě) a používám je denně. Konečně nemusím pořád dokola čistit ten jeden štětec, co jsem do tý doby měla.

Šedá paletka je něco nesehnatelnýho! Kdekoliv jsem se koukala, všude vedou hnědý stíny anebo ty do růžova. Hnědých mám spoustu a v narůžovělých se necítím, proto jsem pořád hledala nějaký šedý. Uma mě tak opět nenechala na holičkách (miluju hlavně jejich rtěnky, který mají uplně odlišný odstíny, než všechny jiný značky a strašně krásně držej, určitě to omrkněte!) a já si objednala konečně-tu-šedou paletku.Teď konečně můžu nosit růžový a fialový rtěnky a nepřemýšlet nad tím, jestli k tomu ty hnědý stíny nejsou trochu divný.

Další krém, Dominiko? Vážně? Jako jo no. Holt když někdo nazve krém Cocoa body butter, nemůže čekat, že tomu já odolám. Tak jsem neodolala a mám co dělat, abych ty svoje 3 nový krémy poctivě střídala a neupřednostňovala jen jeden (Lush mlčí!!).

Další věcí, která mi skončila v košíku je levandulový sprchový olej. Je trapný zase říct, že to miluju? Kdo mě pozorně sleduje, tak ví, že na levanduli jsem ujetá a mám jí dokonce vytetovanou na předloktí. Má neuvěřitelně uklidňující vůni a já se bez ní neobjedu.

A je tady zase Rimmel. Tyhle dlouhotrvající rtěnko-lesky jsou teď hodně probírané téma a já se tomu vůbec nedivím. Pokud mezi nimi najdete odstín, který Vám opravdu sedí, tak není co řešit. Tenhle totiž drží jako přibitý, přežije jídlo (i mastný), pití a určitě i pusinky (nevyzkoušeno). Já jsem ho měla na sobě v článku TADY a dost jste mi ho chválily.

Poslední věcí, který jsem neodolala a je taky neuvěřitelně praktická a nosím jí všude (proboha, co jsem v tý kabelce před těmahle novinkama nosila, to by mě zajímalo :D) je tahle lahev se suprovým designem a pevným zavíráním, který - jupijou - neteče!

No a Lush, že jo. To je téma samo o sobě. Tolikrát jsem kolem obchůdku chodila, tolikrát jsem ke všemu přivoněla a tolikrát zase odešla, protože přece tolik peněz, až jsem to nevydržela a konečně nějaký věci mám. První věc, kterou rozhodně musím zmínit, je šampón BIG, který je známý snad všude a všem. Jedná se o šampón s mořskou solí, kterej vytváří neuvěřitelnej objem. Jeho balení stojí něco přes pět stovek, takže já jsem si zatím vzala jen vzoreček (v tom pidi-mini kelímku), kterej mi vydržel na dvě umytí, který ale samozřejmě bohatě stačily na to, abych pochopila, že za kvalitu se vyplatí připlatit, protože takový vlasy Vám žádnej jinej šampón neudělá.

Některý věci jsem ještě nevyzkoušela, třeba tu oranžovou hmotu, která je údajně jak na mytí, tak na pěnu, tak i na hraní. A to mě baví už dopředu.

Tyhle dvě věci jsem už spotřebovala. Růžový je koupelová pěna a zelený avokádovo-citronová bomba do koupele. Obě věci jsem si hrozně užila, ale nejvíc u mě stejně vedlo to, co jsem zrovna jaksi nevyfotila a to MANGO, což vypadalo jako obyčejný bílý mejdlíčko, který se nechalo rozpustit ve vodě a tím se uvolnily různý vyživující oleje, voda chytla mléčnej odstín a já jsem z ní pak vylezla jemná a jako znovuzrozená!

Lush je fotogenickej vybalenej i zabalenej. Tady je zabalený třeba chlebový čistič pleti, na který jsem se zprvu tvářila dost divně a nakonec ho používám víc než cokoliv jinýho, respektive každý ráno a každej večer. Vytvořila jsem si slušnou závislost na jeho vůni, takže navíc moc ráda chodím do koupelny i jen tak :D. No a taky jsem ho musela rozpůlit a nechat část doma mamce, protože si ho taky oblíbila.

A to jsme teda u konce, snad jste to sem aspoň někdo dočetl, protože bych řekla, že to byl docela fajn článek na to, že melu jen o tom, co mi doma přibylo. Jedna věc vedle druhý je ale naprosto skvělá (pominu-li konturovací štětec) a každou Vám můžu s klidným svědomím doporučit. 

Tak se přiznejte, po čem se teď jdete na web podívat? Já hádám, že feelunique se Zoelly řadou už máte otevřený ve vedlejším okně!

Add your comment

  1. Jeeezis, tak já jsem si zamilovala ty kytky! Úplně nádherně podzimní :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Takových nových věcí a kosmetiky se mi doma nesejde snad ani za půl roku :D ten diář je hezký, já si kupuju často od PaperBlanks, miluju ty jejich designy a zažloutlé stránky <3
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. no, krásný věci, krásný :)
    zrovna já a vanilka jde k sobě, takže jdu prohrabat web :)
    international shein giveaway 120 USD

    OdpovědětVymazat
  4. Domi takovýhle články já u tebe teda můžu :) :-*! Se Zoellou jsme na tom podobně! Hltám každé její slovo a je tak správě praštěná :D. Ale asi nejsem zas tak správnej fanda, když nemám doma nic od ní :D. Mě se líbí ta její taštička "Just say yes", takže bude brzy moje a chtěla bych ještě od ní tělový scrub :). Měj se krásně a těším se na další články :).

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělej článek! Já naopak vanilku miluju! Jinak děkuju za skvelej tip na diář, přesně takovej by se mi hodil, jelikož jak říkáš, taky to moc nezvládám..vetsinou si vse pisu do IPadu, jenze ten s sebou taky nemám porad:/ a Lush, to je vǒnavá srdcovka!

    OdpovědětVymazat
  6. Super produkty! ;) na Zoellu koukám docela často a zrovna nedávno ukazovala tento krem, hned jsem si říkala, že musí být top:)

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé, ten diář mám taky objednanej. Každej den netrpělivě kontroluju schránku, jestli jako už!? Moc se na něj těším, vypadá parádně. :)
    A jinak samozřejmě klasicky krásný fotky a super komenty. Tvoje články jsou hezký začátek dne. Ještěže píšeš tak často. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Parádní článek Domčo! Já se vždycky v tvých postech vyžívám...perfektní fotky♥

    OdpovědětVymazat
  9. Joj, Lush som mala v Anglicku 2 týždne rovno pred nosom, no nešla som tam, lebo som dosť veľa peňazí minula v Primarku. škoda. Dosť sa mi páči všetko, čo odtiaľ je, a určite by som chcela skúsiť tie kúpeľové bomby, či ako sa to povie. Inak tiež túžim po niečom od Zoelly, len tak, lebo ju sledujem a fakt ju mám rada, tak si možno aj niečo objednám. :) Vždy sa mi páčia fotky pri tvojich článkoch. Sú super. Aj text. :)

    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za pochvalu fotek a textu, moc si toho vážím, je to parádní zpětná vazba! :)

      Vymazat
  10. Ten diář se mi hrozně líbí! Koukala jsem na web a je to hrozně pěkňoučký! :D

    www.rinakrois.com

    OdpovědětVymazat
  11. Na kolekci od Z. jsem též koukala a začínám se bát o svoje konto :D Je to masakr... A lush balistiky ? Miluju je ! Ale jediný problém je že nemám vanu, takže snad za pár měsíců doma no :)) Jinak pěkná inspirace na dárečky !
    LENNY MALI i DANMARK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, přesně, taky mám na bytě jen sprchu, takže koupelový věcičky jedině občas doma u rodičů :D

      Vymazat
  12. Jo, tak já se asi právě zamilovala do tohodle článku, do minimálně poloviny věcí, které jsem v něm viděla a do tvého blogu, protože se mi zdá, že toho máme společného mnohem víc, než jen jméno! :D S tím otevřených oknem feelunique jsi mě úplně dostala, odhadlas to skvěle :D Taky jsem si u toho jejího videa říkala, že si konečně něco objednám, hlavně ten krém na ruce (i kdybych se na něj měla jen dívat, fakt :D) Jinak chválím hlavně hodinky s náramkami, fakt moc hezký kombo :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DD tak to jsem ráda, že jsem se trefila! Moc děkuju za krásnej komentář :)

      Vymazat
  13. Nooo, takže jako musím říct, že s tím oknem, který mám otevřený hned vedle tvýho článku si se teda fakt trefila do černého :D A co se týče Lushe, tak ten je must have! Chystám tam nálet příští týden, protože budu v Praze 4 dny na školení. Nutnost doplnit zásoby...
    Ostatní věci taky paráda, máš to vždycky všechno moc pěkně vyfocený ;). Hltám ty tvoje fotky <3

    Fajn den, Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, to je hezký :) tak to si Prahu užij a já moc děkuju za pochvali :)

      Vymazat
  14. Souhlasím, je krásnej dárek dostat kytičku a to třeba jen tak pro radost, i když není nějaká událost :).
    Musím říct, že se mi náramek Ops hodně líbí, viděla jsem předtím u někoho takový se srdíčkem a velkými oky a ten se mi nelíbil.

    OdpovědětVymazat
  15. My bottle se dá na ebayi koupit za 70 Kč s poštou zdarma :) To jen tak pro info ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano dá, fejk z netestoveného plastu, který nemusí být vůbec bezpečný pro pití a už vůbec ne třeba pro teplé nápoje...

      Vymazat
  16. Domi, na ten diar jsem ted zrovna koukala:D Tu slecnu, co je dela, sleduju na insta uz dlouho a je super, ze je v CR konecne taky nekdo zacal delat takhle hezky a prakticky:)) a jestli ti prijde, ze je ta kosmeticka tasticka infantilni, tak nevim, jak by se rikalo o nekterych mych vecech, co nosim v kabelce:D A My Bottle zavidiiiim<3

    OdpovědětVymazat
  17. Jů, ty zoella věci jsou nejvíc roztomilé! :)) Jinak dneska jsem byla v Lushy, a nic moc teda :D jinak ten rtěnko-lesk od Rimmelu je suprovej! Drží celý den a ani se nehne!

    Style Solution

    OdpovědětVymazat
  18. Domi, to je super článek, dočetla jsem ho celý až do konce :) Ten diář vidím už poněkolikáté a netrpělivě čekám na ten klasickej na kalendářní rok, potom si ho nejspíš fakt objednám. Z dekorativka.cz jsem teď objednávala taky a taky mi trvalo pěkných pár hodin, než jsem to tam prošmejdila a vybrala si fakt jen to, co potřebuju :D

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, věci od Zoelly už se dají objednat i přímo v Česku. Mrkněte sem :) https://www.zoellashop.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤