What are you looking for?
úterý 24. listopadu 2015

BROWBAR, BELLISSIMA + OUTFIT

Čauky, čauky, Domča Vás opět zdraví, tentokrát u edice Diary Days. V dnešním článku Vás vezmu s sebou do browbaru od Benefitu, na blogerskej event značky Bellissima a ukážu Vám i svůj outfit, co jsem ten den měla. Takžé, pojďme na to, je toho spousta!



Do browbaru jsem se strašně moc bála jít. Jsem na obočí hodně háklivá a měla jsem ráda to svoje výrazný a messy a bála jsem se, že skončím s nějakou tenkou divnou linkou. Pak jsem si ale uvědomila, že si přece jsem schopná říct, co chci a se specialistkou to nějak poladit. A tak se taky stalo. S Miou jsme si vybraly browbar od Benefitu v Sephoře na Pankráci, kde se nás ujala moc milá a šikovná Sandra. No a tohle je fotka před, abyste si uvědomili rozdíl.

Detailní popis procedury najdete TADY v článku Mii, kterej jste už určitě všichni dávno četli, tak to nebudu zbytečně opakovat. Byla to prostě pohoda a jsem fakt ráda, že jsem do toho šla!

Vtipná momentka v procesu barvení obočí :D jsem krásná, co?

Tadadá, tady je výsledek. Obočí mám pořád suprově výrazný a navíc má krásnej tvar a hezky mi to zvýraznilo obličej, z čehož jsem fakt nadšená. Takže já službu rozhodně doporučuju a určitě si tam zajdu zase znova a tentokrát už bez sebemenší pochybnosti.

Hned ze Sephory jsem běžela za mýma holkama Elitkama, se kterýma jsme byly pozvané na akci značky Bellissima, která se zaměřuje na ženskou krásu a to vnitřní i vnější. Sešly jsme se v krásné restauraci Hostaria, kde už pro nás bylo připravené občerstvení a přednáška od charizmatické Italky o konceptu celé značky a vybraných produktech. 

Z produktů šlo hlavně o kulmu a fén. Myslela jsem si, že fén bude dost nuda a nakonec mě fascinoval snad ještě víc než samotná kulma.

Oba produkty nám byly předvedeny nejdříve na modelce a po obědě jsme si je mohly vyzkoušet každá sama - a to si pište, že jsme toho využily!

Oběd byl několikachodový a naprosto perfektní. Tolik nových dobrot jsem neměla ani nepamatuju! Samý speciality a jedna vedle druhý byla naprostá delikatesa. Takový akce miluju. Nebudu přece zapírat, že to jídlo je ohromně důležitá část každýho eventu, mňam.

Tyhle vázy jsem si zamilovala. Jsem teď emocionálně hrozně rozněžnělá, takže tohle bylo něco pro mě.

No a tu kulmu jsme si samozřejmě každá vyzkoušela a byly jsme pak všechny jak princezny připravený na bál. Já jsem se v těch vlnách prve moc necítila, ale holky mi to vychválily tak moc, že dneska si je na Blogerku roku udělám zas, ha. Celá akce byla moc příjemná, měly jsme skvělej servis a kromě toho, co vidíte na fotkách jsme ještě měly možnost promluvit si s koučkou, nechat si nakreslit portrét a nechat si složit básničku. Zní to jako super holčičí odpolko, co? To to totiž přesně bylo!

Jedna creepy fotka závěrem.

No a ještě pár slov k outfitu. Chtěla jsem být zase trochu za dámu, protože kromě browbaru a Bellissimy mě ještě čekalo večer vyhlášení restaurace roku, na kterou mě pozvalo Restu.cz (děkuju moc!) a věděla jsem, že doma se už přes den stavit nestihnu, tak jsem dala dohromady outfit, co byl vyhovující na všechny ty tři aktivity. Průhlednou košili mám stejně jako vestu z Answear, který si nemůžu vynachválit. Věci jsou super a doručení je mega rychlý. K tomu jsem přidala oblíbený kalhoty z Topshopu a asi naposledy holý kotníky s polobotkama z Botova.

"Vždyť strašně fouká, kašlem na to, nic fotit nebudem!" :DD

Add your comment

  1. Vlny i obocko jsou super! :) urcite to tak nos casteji :).
    Uzij si Blogerku Roku :*

    OdpovědětVymazat
  2. Obočí je krásný :) A vlny Ti sluší hodně, celkově je outfit super :) A určitě to byl sice náročný zato skvělý den

    OdpovědětVymazat
  3. amazing event and great pics..you are really bellissima in these pics
    kisses

    OdpovědětVymazat
  4. To obočie ti naozaj pristane :) Super outfit :) Akcie, kde si to môžete samy vyskúšať sú vždy najlepšie :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se mi líbí tvůj outfit! :) a obočí ti moc sluší! :)
    http://carolinerous.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. to oboci mas super, libi se mi vic nez predtim! taky nad tim premyslim, aby mi nekdo poradil jesttli mam spravnou delku oboci, a treba mi ho i nabarvili .. nejradsi bych i ten vosk, ten ale ted ze zdravotnich duvodu nemuzu, tak si budu muset pockat :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  7. Tvoje fotky jsou prostě dokonalé, máš vážně talent :)! A obočí ti slečna udělala moc hezky. Já už Brow bar plánovala navštívit min. před 3 lety, ale po špatných zkušenostech u jiných kosmetiček jsrm to vždycky odkládala. Teď jste mě s Miou asi přesvědčily :))

    OdpovědětVymazat
  8. Ty vlny Ti strašně seknou! A to obočí, páni! Je vidět, že si to všechno užíváš plnými doušky a hrozně Ti to přeju! :)
    a ten outfit je taky přesně můj šálek kávy, ach!♥

    OdpovědětVymazat
  9. Poslední fotka je nejlepší... :D Jinak super článek jako vždy :))

    OdpovědětVymazat
  10. Obočí super, vlasy super :) Nos je navlněné častěji, holky mají pravdu, že ti seknou :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tvoje obočí jsem vždy obdivovala, melas ho nadherny, hustý, přirozený, jiný než všichni. Teď je hezký, to nemůžu říct, že ne, ale už to nemá ten osobitý šmrnc. Je to jen detail, jinak jsi kouzelná ;-)

    OdpovědětVymazat
  12. To oboci vypada skvele.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ty vlasy ti strašně sluší:) a fotky jsou taky super!

    OdpovědětVymazat
  14. Nejlepší článek :) To obočí vypadá super! A ty vlasy jsou dokonalý, moc ti to sluší, fakt! A poslední fotka je prostě podařená, haha :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  15. Domčo obočí máš skvělý! A ty vlasy ti takhle moc sluší:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤