What are you looking for?
sobota 7. listopadu 2015

DIARY DAYS: LATELY

Zdravím Vás u článku plného fotek z posledních dní. Určitě jste si všimli, že jsem poměrně hodně spamovala instagram, děje se toho teď okolo mě tolik moc, že to ani nestačím vstřebávat. Jsem ale nejšťastnější, to Vás můžu ujistit. Mám pocit, že se mi teď dostává tolik skvělejch věcí, že nedokážu ani popsat, jak moc vděčná za to jsem. Dochází až k takovým klišé, že se mi v tom podzimním slunci dopadajícím na barevný listí všude po zemi dokonce zalejou oči slzama a jsem uplně dojatá tím, jak je to všechno krásný a jak krásně se mám já. Věřím, že si tenhle nádhernej podzim užíváte stejně jako já a můžem se jít společně mrknout na mý uplynulý dny!

Základní objektiv, zapadající slunce a nádherný odpoledne s mojí Baru. Miluju tyhle hradecký chvíle!

A miluju i ty pražský chvíle a to fakt každým dnem víc a víc. Objevuju pořád nový místa a po těch nejhezčích chodím klidně několikrát denně. Nachodit denně až 15km není nic neobvyklýho a karta ve foťáku mi praská nádhernejma koutama Prahy.


K Letný mám vztah snad od úplně prvního týdne v Praze. V TOMHLE článku jsem Vám psala o svý oblíbený kavárně - která je momentálně ještě víc oblíbená než dřív, protože prostě aaaaaaw, happy times over there! Konečně jsem taky viděla Letnou v noci, což bylo PERFEKTNÍ, přestože jsem po sezení na vyhlídce rozmrzala další dvě hodiny. A fotku nemám žádnou, někdy je prostě lepší si to užít jen na vlastní oči. To samý tenhle týden platilo pro výlet na Petřín. To jsem ten foťák dokonce nechala doma uplně a jen koukala, kochala se a užívala si každou chvíli (a přemýšlela, jestli vypustím duši v polovině kopce nebo až nahoře...)


Chaiteačko piju v podstatě každej den a to jsem si chvíli myslela, že tahle obsese už mě přešla. Asi se zase nějak obnovila a zase to šířím dál a učím ho pít další a další lidi, haha. Největší radost mi ale udělá to, když nemusím ani diktovat svoje jméno, protože mě baristka ze Starbucksu zná z instagramu. Jupijou.

S Miou jsme po usilovném přemlouvání sebe samých i té druhé navzájem zvedly zadky a zašly si zacvičit pilates do Studia Fascinace. Mě fascinovaly hlavně ty úžasný starý prostory Tyršova domu a taky to, jak mega povolená a slabá jsem, protože ani ty uplně základní cviky jsem nedokázala udělat naplno. TAKŽE jsem se definitivně rozhodla se sebou něco dělat. Protože Toblerone jíst nepřestanu a takhle to dál nejde. Takže brzo čekejte nějakej nemotivační článek o Domče a jejím sportovním snažení. Jo a tyhle legíny taky ještě pořád nafotím, protože <333

A díky růžovému přírůstku v mé kuchyni si můžu konečně denně dopřávat smoothie všech možných kombinací. Momentálně jedu na těch zelených, takže špenát pokaždý a k tomu různý další věci. Tady třeba banán, avokádo, máta, citrón a chia semínka. MŇAM!

Praha s Andym byla klasicky kouzelná a plná schůzek, na který jsem ho brala sebou - protože Domči pes nebude sám doma, nenene! Ve Starbucksu je jak doma, Václavák zvládá poměrně bez stresu (narozdíl ode mě!!!) a kromě Petřína se mnou shlédl i novou Adidas kolekci v Zootu na Andělu a takyyy...

Kosmetickej workshop s parfumerií Elnino. Mám vždycky pocit, že ho tady někdo vyměnil, protože na nikoho neštěká a nechá se hladit. NECHÁPU, v Hradci div nezakousne každýho, kdo se na něj jen podívá. Takhle jsme byli všude středem pozornosti - já si to až tak moc neužívala, když jsem byla celá špinavá z toho, jak ho každou chvíli zvědám a ňuňám, ale co už. 

Nebudu zapírat, že jednou z věcí, který na blogerských akcích miluju nejvíc, je jídlo a pití. A tady to zase a opět nemělo chybu. Šáňo k snídani? No ano, prosím pěkně, ať je veselo!


Dostaly jsme dárečky a jako správný blogerky si je nenechaly na doma, ale vrhly se hned na jejich prozkoumávání.

A focení.

A další focení. Terezka, btw <3


Konečně jsem se někde potkala s nádhernou Kačkou, která mě uplně okouzlila a evidentně nejsem sama, když se s ní tady chlupáček nechal i vyfotit!


O přírodní kosmetiku jsem se sice dosud moc nezajímala, ale přednáška byla moc zajímavá, takže asi i začnu a z dárečků mě nejvíc oslovil tělový olejíček a rtěnka - protože ta rtěnka, omg!! Nejvíc jsme se bavily s holkama tím, jak nám každý dokonale trefili barvu. Mně tuhle tmavě-červeno-hnědou. Neodolala jsem a hned po rozbalení a vyfocení si jí dala a chodila v ní po zbytek dne. Takhle vypadá pravá radost z novýho produktu, jojojooo.

No a tím pro dnešek končím, zas mám v zásobě nějaký outfity, k tomu jeden make-up look a navíc mě příští týden čeká další kupa akcí, tak určitě bude i report. See ya!

Add your comment

  1. Krasny fotky.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky, ale nejlepší na nich je ten pejske! <3

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Super fotky :) Andy je zlatíčko <3 Určitě se mu na blogerský akci líbilo, když byl tak hodnej :D

    OdpovědětVymazat
  4. tieto tvoje články ma bavia najviac !
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Domi, ja tvoje články zbožňujem, páči sa mi hlavne to, akým štýlom píšeš (a že si u teba môžem prečítať aj viac ako dve vety) <3 Fotky sú krásne, vyzeráš na nich naozaj šťastne a spokojne!

    OdpovědětVymazat
  6. S 15 km denně si těch toblerone dej klidně pět, haha :D
    Super fotky, líbí se mi, jak si užíváš každé chvilky a vlastně jsem při čtení článku taky přemýšlela nad tím, proč jsem tak šťastná, což je rozhodně super si připomenout!! :)
    V.

    OdpovědětVymazat
  7. Já tak miluju ty tvoje ''vykecávací se'' články, hrozně se mi líbí jak píšeš. A to jak jsi šťastná mi vždycky zvedne náladu! A s pejskem vám to moc sluší! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  8. miluju tvoje fotky a tento typ článků, Domi! <333 jo a Andí je nejroztomilejší pejsek :))

    JULI JULI blog

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný fotky, pejsek je ňuňánek! <3 :D

    Klára
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤