What are you looking for?
pátek 20. listopadu 2015

MAKE-UP LOOK WITH THE BALM

Domči beauty koutek je zase tady! Mám pocit, že s každou novou kosmetikou, co mi přibyde v šuplíku, se chci malovat čím dál víc, vymýšlet nový kombinace a pořádně si s tím vyhrát. To se samozřejmě nevztahuje na situace, kdy mi ráno zazvoní brzo budík, já se ještě další hodinu válím a pak hystericky nestíhám pomalu ani snídat (a já bez snídaně nefunguju!!), to se pak snažím nedívat na všechny ty krásný obaly a obrovskej výběr kterej mám a vystačím si s naprostým základem. To ale nebyl případ tohohle focení samozřejmě! Proto Vám dnes konečně můžu představit nádherný věci od The Balm přímo v akci! Těšíte se? Pojďme na to!


Mé nenamalované já, čauky!

Obvyklá trojka, i když pozor - možná jsem objevila novej supr make-up, kterej teď testuju!

Nejvíc mě vždycky fascinuje, kolik udělá jen tenhle podklad s obličejem. Nechtěla bych být kluk, FAKT NE!

No není to do-ko-na-lý?

Set na obočí od Make-up Revolution je jak prase, ale nedám na něj dopustit, nic jinýho nepoužívám.

Velmi sexy stylová paletka s ideálním výběrem matných i třpytivých stínů.

A na závěr ke stínům ještě Sephorácká tužka na oči. Ani si nepamatuju, kdy jsem naposled použila tekutou černou linku!

A řasenka, která udělá taky svoje. Ale kdybych si měla vybrat jednu jedinou část obličeje, kterou si nalíčím před odchodem, tak by to bylo jednoznačně obočí. Jak to máte vy? Většina lidí má takhle asi řasy, co?

Tamtadadá a už jen poslední (ale velkej) krok - rtěnka!

Moje oblíbená tmavá lesklá Uma. Teď jsem si koupila ještě i matnou. Já tyhle tmavý na zimu prostě můžu. 

Další mega rozdíl, co?


Doufám, že se Vám na takovýhle fotky a článek taky hezky kouká, pro mě je pořád nezvyk je dělat, vždycky jsem říkala, že tohle rozhodně není zrovna můj obor. To ale nemění nic na tom, že mě to moc baví a občas je to i pro blog příjemná změna. Žejo, žejo? Buďte hodní a potvrďte mi to, jooo?

Add your comment

  1. Výrobky od The Balm mají perfektní obaly! A nenamalovaná vypadáš moc hezky, je super že ze sebe neděláš jiného člověka, ale jen podtrháváš krásu. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásny článok,The Balm mám veľmi rada aj vďaka krásnym obalom, no kvalita je na mieste :-) Milujem Bahama Mamam a Mary Lou rozjasňovač :-) Líčenie ti veľmi pristane, veľmi sa mi páčiš s výraznými perami :-))
    Patty

    OdpovědětVymazat
  3. The balm jsem ještě nevyzkoušela, ale kdybyh si měla vybrat jednu paletku, tak určo Naked, je to taková klasika :) jinak líčení zvládáš na jedničku Domi :))

    Style Solution

    OdpovědětVymazat
  4. Já ty jejich obaly miluju, ten retro styl je super:) jinak se ti líčení moc povedlo, sluší ti to:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  5. super clanek, ja taky bez snidane nefunguji,to se radeji nasnidam nez namaluji.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. ten set na oboci se mi taky lbiil, nenasla jsem ale svetlejsi verzi, nevim jestli ji vyrabeji .. a tahle je na moc tmava, i kdyz barvu vlasu mam podobnou jako ty.. a ja asi nevyjdu bez makeupu, oboci mam samo o sobe tmavy, rasy docela taky, rtenku nepouzivam,, takze nejspis by to byl ten makeup kvuli problematicky pleti ://

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  7. Tobě tyhle hnědý odstíny rtěnek děsně sednou, to ti vážně závidím, já v nich jako blondýna vypadám děsně zmalovaná :D
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezké líčení, tmavé rtěnky ti děsně sluší a chci ti říct, že i nenamalovaná vypadáš moc hezky :) Jinak obaly od The Balm jsou opravdu krásný ^^ a už jen to mi říká, že si musím něco od The Balm pořídit, protože se na ně hezky kouká :D

    OdpovědětVymazat
  9. Super článek, nádherné fotky a hrozně ti to sluší (a samozřejmě, i bez makeupu!) :) Taky bych si nalíčila hlavně obočí, nevím proč, ale přijde mi, že to dělá hrozně moc :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  10. Ty jsi tak krásná i bez makeupu :)) Vlastně mi přijde, že s nebo bez makupu vypadáš pořád stejně :D jen teda ta rtěnka dělá fakt dost. A fotky se moc povedly <3

    OdpovědětVymazat
  11. Super fotky a moc ti to sluší! :) Chystám se pořídit si Nude Dude i Nude Tude paletky.. Díky za tip na rtěnku od Umy, musím se na tuto značku víc podívat..

    OdpovědětVymazat
  12. Tohle líčení ti moc sluší, super!!:)

    OdpovědětVymazat
  13. Mne sa k tebe nehorázne hodia takéto tmavé pery a musím povedať, že nenamalovaná si tiež nádherná! :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  14. Ty obaly The Balm jsou prostě dokonalost <3 A tobě to hrozně sluší!

    OdpovědětVymazat
  15. Tú riasenku od Maybelline som už kúpila celej rodine, ale na mňa samotnú nejako nedošlo. Mala som však dve iné od Maybelline a sú fakt vynikajúce. Ešte sa mi zdá rovnako skvelá čierna od Yves Rocher Sexy Pulp Up tá je mega skvelá ale aj tak mega veľa stojí.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤