What are you looking for?
sobota 28. listopadu 2015

NEWBIES LATELY

Tak se mi zas doma sešlo několik novinek, o který bych se s Vámi ráda podělila. Oblečení se mi totiž nakupovat vůbec nechce, v tomhle období, kdy má člověk na sobě asi sto vrstev je pro mě neuvěřitelně otravný si něco zkoušet v kabinkách, takže jediný obchody, který jsem teď ochotná dělat, jsou online. Ale to všechno uvidíte až v outfitech. Dneska tedy hlavně kosmetika a pár dalších věcí. V první řadě jsem naprosto vedle z taštičky od Zoe, okamžitě jsem uklidila všechny ostatní kosmetický tašky, co doma mám a používám jen tuhle. A mám lepší náladu pokaždý, když se na ní podívám a to má tři důvody: 1. je to od mojí milovaný Zoe, 2. ty barvy, omg <3 a ze 3. just say yes, přece! Sama nejlíp vím, jak se to vyplatí. No a k taštičce mi dokole ladí cestovní řasenka od Benefitu, kterou jsem si pořídila po úpravě obočí a věřte mi, že jsem si fakt nemohla vybrat jakou z těch jejich úžasnejch věcí si vzít, protože bych nejradši odnesla celej stojan. Ale kdo ne, že jo...

Primer a make-up od Rimmelu jsou super dvojka, konečně mi sedne jinej make-up než ten z Oriflamu, kterej mě už fakt nebaví objednávat, takže z tohohle produktu mám fakt radost. Navíc příjemně voní a to mi vyhovuje. Báze je na mě trochu moc tekutá, mám radši tu druhou, kterou Rimmel dělá, která je hutnější a krémovější.

Ovšem rtěnka Frais Monde (přírodní kosmetika) je můj nejlepší kámoš (pokud zrovna nemám randíčko!). Nádherná barva, super vyživující textura a i když výdrž je spíš podprůměrná, jsem s ní nadmíru spokojená.

Dlouho jsem teď používala tři vůně od CK, ale když jsem na Elninu uviděla Pure Woman, bylo mi jasný, že nastane změna. Tuhle voňavku mi před pár lety koupil brácha k Vánocům, sám ji vybral a já si ji totálně zamilovala. A teď, jak jsem ji tam viděla, se mi po bráchovi hrozně zastesklo a musela jsem si ji objednat už proto, že mi ho prostě připomíná. A voní dokonale, takže nepoužívám momentálně žádnou jinou a navíc ji tahám všude s sebou.

Testování řasenek si užívám, tuhle mám teprve v řadě, ale podle kartáčku a popisu to bude docela pecka. Rimmelácký laky jsou nadruhou stranu naprosto osvědčená klasika a žádný jiný k životu nepotřebuju. Super barvy, rychle schnou a držej mega dlouho. Čímž se dostávám k tomu, že můj život je zase konečně v tak vyrovnaný fázi, že mám narostlý nehty, můžu si je lakovat a nesmírně si to užívám.

Jeden úlovek ze slev v Mangu - malá crossbody kabelka, do který se vejde Olympus a zároveň i peněženka, mobil, powerbanka a základní make-up. Co víc si přát.


Jeden z důvodů, proč jsem se do Amstru těšila, byla tahle mikina. Do cestování jsem blázen a nejradši bych tyhle mikiny měla z každý destinace, kterou navštívím. Takže tenhle suvenýr byl jasná věc. Amsterdam miluju. A miluju taky Toblerone a ví to každej, kdo mě trochu zná a tuhle obrovskou verzi jsem dostala od svého milého a dřív, než jsem jí stihla vyfotit, jsem jí musela načít, jak jste si určitě všimli :D

Už nějaký ten týden odmítám vycházet z domu bez pokrývky hlavy. Strašně moc trpím na bolest uší a hlavy, když troch ofouknu, takže čepice a čelenky jsou pro mě teď must-have a protože při stěhování jsem poztrácela snad všechny svý oblíbený, musela jsem udělat novou sbírku. Šedá (tu jste mohli vidět přímo na mě na instagramu) je z Calliope asi za 100 a už ji mám ve třech barvách :D, žlutá z Reserved, červená je stolet stará z Anglie a kulíšek ze ZebraCaps.

A když náhodou mám zrovna drdol, což se teď moc nestává, nasazuju čelenky.

A jako poslední Vám chci ukázat tenhle Trollbeads náramek, kterej už od minulého pátku oblétává instagram. Od pátku totiž můžete jeho koupí podpořit organizaci Červený kříž, jemuž jde celá částka za kterou tento náramek pořídíte (1260,-). Já samozřejmě nepopírám, že jsem z těch, co si rádi dělají radost jen tak, ale když kromě svojí radosti z nový věci ještě pomůžu někomu dalšímu, tak to má zase uplně jiný grády (určitě znáte moji lásku k Toms, to je jasná ukázka!).

Tak co říkáte na moje novinky? Brzo se těšte ještě na report z Drážďan a ukázku menších nákupů. Primark HOME mě totiž dost slušně okouzlil!

Add your comment

  1. Novinky se mi hodně líbí :) Samý krásný věci a kosmetika

    OdpovědětVymazat
  2. pořád uvažuju o pořízení čelenky ale nevím jestli se v ní budu cítit :D na tobe vypadají totiž super :) a mám stejný problém s bolestmi uší a hlavy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to jsme na tom úplně stejně, taky nesnáším to zkoušení si v obchodech, když mám na sobě tisíc kousků oblečení :D A toblerone je taky moje láska... :D:)
    Nádherné věcičky :)

    OdpovědětVymazat
  4. na první fotce jsou bezpochyb top věci,ale i z těch dalších bych si vybrala...<3

    OdpovědětVymazat
  5. Taštička od Zoe a čapice sú krásne ♥ Po takej žltej čiapke už dlho pokukujem :)

    accessoriesforbeauty.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Samé skvělé věci! Ani nedokážu říct, co mě zaujalo nejvíc, ale nejspíš to bude taštička od Zoelly, do které jsem už dlouho zamilovaná! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé tu Zoella taštičku jsem dostala nedávno, je dokonalá :)

    OdpovědětVymazat
  8. miniaturky všeho naprosto zbožňuju a mám na něj úchylku! :D stojí Roller Lash opravdu za to? :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak kabelka je skvělá Domčo:)

    www.stylishcoffee.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Mě teda asi nejvíc láká ten náramek :) už jsem na něj narazila, tak si ho možná pořídím k vánocům, chci se na něj nejdřív podívat naživo :)
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
  11. Super věci a ta kabelka je nej! :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤