What are you looking for?
středa 25. listopadu 2015

SMAKUJTO NOVEMBER

Další měsíc za polovinou, to znamená nový Šmakujto box! Pro mě už třetí krabice plná radosti ve formě kvalitních dobrůtek. Klasicky některý věci zaujaly mě a jiný zase moji mamku. To mě na tomhle projektu baví fakt nejvíc, že z něj netěžím jen já, ale i někdo jinej, koho zbožňuju. A tak si pak doma hezky pochutnáváme. Na čem teda tentokrát? Pojďte mrknout!

Začnem musli, který je i na coveru časopisu, který chodí v boxu jako informace o produktech. Pro mě je to skoro nejlepší produkt z celýho boxu, protože pečený musli já prostě můžu. Natož, když je v něm čokoláda, oříšky a celý to prostě chuťově ladí!

Já a banány, to je zvláštní vztah. Od malička jsem měla k banánům odpor, nechutnaly mi a prostě jsem je odmítala. Ani teď si nedám jen tak samotnej banán, ale třeba v ovesný kaši jsem si ho zamilovala. Nebo banánový lívance. Banánový muffiny. Nebo banány jako součást smoothiečka. Tyhle z boxu jsou ale zas až moc čistě banánový na můj vkus, takže mě moc neoslnily. Oslnilo mě ale balení, protože na něm je vyznání lásky pro partnerku pána, který tyhle banány vyrábí, ňuňuňu

Čajová jsem až za hory, takže tohle mi udělalo velkou radost. Nejradši bych ochutnala všechny příchutě světa a pak se nakonec stejně vždycky vrátila ke svýmu citronovýmu s bezovou šťávou - kterej si oblíbí každej, komu ho udělám :D

Tyhle dvě lahvičkový věci jsou hlavně pro mamku, přece jen nejsem taková kuchařka, abych používala takový vychytávky, přestože hlavně ten relish (netuším, jak to vysvětlit ani co to pořádně je :D) z oliv, fíků a mandlí zní suprově, takže doufám, že ho mums nespotřebuje dřív, než se vydám do Hradce.

FAVORIT! Jumbo arašídy s medem a chilli! Jak dobře to zní, tak dobrý to je. Nejlepší vlastně. U toho jsem měla co dělat, abych vůbec nějaký dala ochutnat i někomu jinýmu. Mňam! Nejdřív jemná medová chuť a následná pálivost chilli, vynikající, fakt!

No a protože už tady článek na tohle téma čtete poněkolikáty a určitě Vám dělám chutě, domluvila jsem pro Vás aspoň slevu 10% na objednání prosincového boxu (platí do konce listopadu!) při zadání kódu 1DBDSMA50.

Add your comment

  1. Musli z Janovi peci je srdcovka! Nenašla jsem zatím lepší a ani hledat nebudu. :)
    Ty oříšky vypadají vcelku zajímavě!
    www.a-cupofmylife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Arašídy s medem a čily?! to jsem nikdy neslyšela, ale musí to být pecka.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤