What are you looking for?
sobota 14. listopadu 2015

WEEK IN PICTURES I.



UPDATE: Tenhle článek jsem psala včera večer v posteli. Šťastná, v bezpečí a vděčná za všechno. Dnes ráno jsem se vzbudila, klasicky otevřela instagram a projela mnou husí kůže, když jsem si uvědomila, že každej jeden příspěvěk obsahuje hashtag #prayforparis. Bála jsem se otevřít internet a podívat se, co se stalo. Je neuvěřitelný, co se v dnešním světě děje. Co se děje zatímco já si užívám každou minutu každýho dne. Co se děje lidem, který byli do tý osudný chvíle třeba uplně stejně šťastní jako já a je mi z toho tak strašně fyzicky špatně. Podle mě se s tím bojovat nedá. A tak si můžem jen opravdu naplno užívat každej další den, nekazit si náladu hloupostma a být vděční za všechno dobrý, co kolem sebe máme.
Jen jsem sem chtěla vložit takovej úvod, protože jinak tenhle článek tak nějak sálá štěstím a to se nejspíš momentálně nehodí. Anebo naopak hodí, protože ty hrůzy teď budem číst ještě dlouho uplně všude.

Tak jsem se rozhodla, že mezi kategorii Diary days zařadím i všem známý Week in pictures. A dnes tady máme rovnou první takový. Ty pražský týdny jsou totiž tak výživný, že se nejde o to nepodělit. Víkend trávím na chalupě mimo wifi a pravděpodobně i signál, takže trošku detox, čas na čtení voňavý knížky a nějaké to studium. A k tomu si budu samozřejmě v hlavě vzpomínat na tyhle chvilky, o kterých právě budete číst
.

Začala bych outfitem, ve kterým momentálně všude cestuju, chodím na poštu, na nákup a další pochůzky, kdy se chci a můžu cítit uplně pohodlně a volně. A protože i tohle jsem já - skoro nenamalovaná a s neupraveným drdolem, v teplákách a nejlepší mikče, řekla jsem si, že Vám takovej outfit taky cvaknu. To byl jeden důvod. Druhej byl ten, že jsem Vám chtěla ukázat právě tuhle mikinu a boty, což jsou dva moje vysněný kousky, který se mi podařilo sehnat společně na Ringit.cz. No a třetí důvod je ten, že jsem prostě teď fakt spokojená a po dost dlouhý době nemám potřebu být pořád a každý den uplně vyfintěná a snažit se na někoho působit v tom nejvíc nejlepším světle. 

Tuhle princeznu bych taky fotila pořád. Má neuvěřitelný pózy a pokaždý se nejvíc nasmějem. Nejen při focení. Tuhle holku mi seslal nějakej anděl, nevím, co bych si bez ní už počala a jsem fakt totálně vděčná za to, že ji mám ve svým životě. Ňuňuňu.


Kam na jídlo v Praze? U mě jsou jen dvě možnosti - YamYam a Vyšehradě nebo jakýkoliv sushi. A protože ten Vyšehrad mám kousíček, prostředí se mi maximálně líbí a navíc je novej jídelní lístek, ze kterýho potřebuju vyzkoušet asi tak úplně všechno, jsem tam teď každou chvíli. Nejradši utrácím za jídlo, vždyť už mě znáte, ne? Tohle nahoře je mimochodem mix předkrmů. Pro dva akorát.


Při večeři jsem si řekla, že bych si pro jednou mohla dát drink. Tohle vynikající mojito ale způsobilo to, že nezůstalo u jednoho a tak se pak pokračovalo ještě pěkně na Dlouhou tančit.


Vařím. Sice jen snídaně, ale jo. A tahle zrovna!! Stejně dobrá jako na pohled, takže bacha na mě. #dominictathechef

Strašně mě baví fotit nový a nový lidi. Třeba mojí Klárku. Klárku, která mě na gymplu totálně kazila, všechno špatný jsem poprvé dělala s ní a teď mě vozí z Prahy domů autem a já miluju její malou berušku. Fascinuje mě, jak se lidi okolo mě vyvíjej a nejradši to sleduju.

Labutě mám ráda. Ale zdálky a když jsou na vodě. Tahle zrovna během focení s Klárkou vylezla na břeh a šla směrem k nám. Byla obrovská. A SYČELA. 

Z toho novýho menu... Kalamáry a krevety s avokádem, rajčatama, banánem a mátou. NEJLEPŠÍ, rozhodně to zkuste, obojí je vedený jako předkrm.

Lucka s Nikčou měly autogramiádu svojí knížky, tak jsme je s ostatníma blogerkama přisly podpořit a já jsem jim vybrala tyhle nádherný fialový tulipány. A nevyfoť se s nima, žejo :D

Mám věnování a srdíčka, héč héč.

Všude samý blonďatý krásky!

A po autogramiádě jsme pokračovaly na další akci. Tou byly narozeniny Footshopu, kde to byla taky slušná pecka a nejvíc jsem byla hotová ze všech těch přestajlovanejch lidí okolo. Ale večer super, zase, všechno je to tak super, že už mě to ani nepřekvapuje. Prostě Praha.

Po tom, co na mě obden koukaly na instagramu tyhle lívance, jsem si domluvila rande v Louvru a prostě si je konečně dala. Sice jsem myslela, že jsem přeslazená tak na týden, ale byla to dokonalá snídaně. Horký maliny, domácí lívance, šlehačka a kakao. Achjo, chci zas. Jo a příští článek bude o cvičení, kdyby Vás to zajímalo :DD.

Včerejší ráno jsme s holkama strávily v novým Tigeru na Černým mostě a královsky jsme se u toho bavily. Myslím, že pán, co nám prezentoval obchod a různé kolekce, z nás málem zešílel, protože jsme si všechno zkoušely, všechno fotily a pořád se chechtaly. 

Kupte mi někdo toho jednorožce, prosím!!!

A Domče plameňáka, ještě větší prosím :D

Vánoční limitky já můžu a je to tak asi jedná věc, která mi připomíná, že se blížej Vánoce. V obchoďákách se nad vánoční výzdobou směju a vedle toho se STRAŠNĚ MOC těším na výlet do Drážďan na trhy!

No a po celém náročném pražském týdnu nebylo nic lepšího, než se sebrat a dojet si na úplnej okraj Prahy, projít se lesem a posedět u Hostivařský přehrady na mole. Teplý sluníčko, zimní větřík a labutě. Docela romantika, ne?

Add your comment

  1. Všechno to vypadá tak skvěle, tenhle blog je opravdu úžasný.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný fotky :). Já se letos poprvé chystám na vánoční trhy do Olomouce, tak doufám, že to bude stát za to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vánoční trhy v Olomouci jsou moje srdcovka...ta atmosféra v samém srdci Olomouce <3... a když byl jeden rok i sníh tak to terpv byla romantika :))... Užij si je ;)

      Vymazat
    2. Určitě bude, já si tam taky plánuju zajet :))

      Vymazat
  3. Tenhle typ článků miluju, super! ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Skvele, skvele, skvele!!! :) milujem tvoje príspevky, Domči

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo, ty se vážně nenudíš, tolik věcí, že nevím co mám komentovat dříve. každopádně ti úplně závidím Domi, že ještě trávíš víkendy na chalupě, já už nemůžu, umrzla bych tam, takže musím zase čekat až do teplejší části jara :(, ale tolik mi o chybí... A to co se děje, je vážně tolik smutný, děsí mě to, člověk nikdy neví kdy dojde k další akci a kde, jde z toho vážně mráz po zádech.... :(

    A to jídlo mňam, vy mi s Miou vždycky dáváte, mám takovýýýý hlad... :( A je hezké vidět, že si tak vážíš vašeho přátelství a toho co mezi vámi je, to se jen tak nevidí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem tak taky málem umrzla :DD zas až na jaře raději!
      A moc děkuju za pěknej komentář :)

      Vymazat
  6. Hezky napsáno Domi.. je to vážně tragédie :/
    Outfit hrozně příjemný, také ráda chodím pohodlně oblečená, ale nikdy u toho nevypadám takhle dobře, jako ty :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já tvoje články prostě žeru! A ten úvod ♥ Všude ti to hrozně sluší, nejvíc tam, jak jsi nenamalovaná a šťastná a zase mám o něco lepší náladu díky tobě! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  8. z tebe to štěstí prostě sálá - a to je moc dobře :*
    burgundy
    in love with these booties

    OdpovědětVymazat
  9. to je fajn, ze mas porad co delat a takovy bohaty nabity program :) u histovarsky prehrady jsem, se priznam, snad nikdy nebyla, a vypada to tam nadherne!

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  10. Krásne fotky Domi !! :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. Domí, je strašně krásný vidět, jak si užíváš života. Hrozně ti to přeju! <3 Zasloužíš si to. Snad se brzy zas uvidíme! Posílám virtuální hug! xxx

    OdpovědětVymazat
  12. Super fotky :) hrozně ti závidím všechny ty blogerský akce, vypadá to vždycky úžasně! A ta teplákovka je fakt super, taky bych v ní chodila klidně po Praze:D:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  13. Dominiko, skvělé počtení. Aneb když se spolužačka Vaší maminky začte do blogu její dcery! Miluji Toblerone, učím Pražáky vnímat krásy Prahy. Někdy si zajděte na Café au Lait de Savoy a jejich větrník ( nejlepší v Praze, ne-li v Česku) do Café Savoy. Kam se hrabe Louvre! A Červená židle? Usedněte tam někdy do křesílka a napište pocity, fakt to stojí za to! Díky za skvělou inspiraci či alespoň zastavení, zamyšlení. Soňa z Malšovic, Šimkárny i Prahy

    OdpovědětVymazat
  14. Ten tvůj život vypadá tak strašně skvěle! :D

    OdpovědětVymazat
  15. Uff toho bylo:)) Ale je to super, pořád se toho tolik děje a já si o tom moc ráda přečtu. Btw. mikča je zupa!;)

    OdpovědětVymazat
  16. Normálně mě delší články nebaví, ale tenhle byl super! Taky miluju Prahu, pořád se tady něco děje :)
    www.veshionlife.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤