What are you looking for?
neděle 20. prosince 2015

CUDDLE ME

Jak moc může bejt člověk šťastnej?

Nad touhle otázkou přemýšlím poslední měsíc tak nějak pořád. A je pro mě trochu strašidelný tady o tom všem psát. Už jsem se poučila, jak nebezpečný to může být. Já ale tohle štěstí potřebuju vykřičet do světa, jinak asi prasknu. Fakt! Píšete mi, že to na mě vidíte a já se vůbec nedivím, podle mě to vidí každej, protože se na mě pořád někdo usmívá, asi mám z toho všeho nějakou dobrou auru. To se tak asi stane, když potkáte někoho, kdo Vám sedne naprosto, ale naprosto ve všem. Když je to jakoby do sebe zapadla skládačka, která je ale fakt hodně komplikovaná, žádná sranda! Když se shodnete v každý zásadní a nezásadní věci a jedinej problém je to, že Vás neoslnila chuť Orea. Když si uvědomujete, že máte svoje srdce na dlani a dáváte ho do rukou někomu, o kom jste přesvědčeni, že je to přesně ten, koho jste potřebovali ke štěstí. Když se u toho nemusíte bát, když Vám v hlavě nebliká varovný světýlko a na rameni žádnej skřítek nešeptá, že takovýhle all-in se nevyplácí. Protože podle mě vyplácí. Protože já taková jsem. A protože každej jeho pohled, úsměv, objetí nebo oslovení ve mě vyvolává něco, co jsem doteď neznala a dokazuje mi to, že se to prostě vyplácí. Protože jsem šťastná, zamilovaná a klidná zároveň. V bezpečí. A tohle všechno najednou jsem ještě nikdy necítila a až teď jsem pochopila, jak to má doopravdy být. Takhle přece. Za poslední měsíc žiju a užívám si život mnohem víc než za posledních pár let a je to tak skvělý, že to ani nedokážu dát do slov. 

Ono to možná ani není potřeba, protože tyhle fotky jsou stejně kouzelný, jak kouzelně se já cítím. Věděla jsem, že chci nějaký speciální a co je víc speciální, než tyhle nejvíc boží dospělácký dupačky. My v nich jsme teď everyday a pošťák, od kterýho si přebírám balíčky v tomhle outfitu, má ze mě pokaždý Vánoce. No a co, vždyť jsou Vánoce. A je to vlastně i mega super tip na last-minute dárek (nebo na novoční dárek, co už :D) - kuk na Skippy.cz.

No a jak jsme se seznámili? Dlouho se mi líbil, tak jsem se hecla a prostě mu napsala. A teď mě každou noc tulí pod naší obrovskou peřinou a přes den na doma nosí stejný dupačky. Takže holky, okamžitě mazejte napsat tomu Vašemu #instacrushi :P Přání se přece o Vánocích plněj!

Add your comment

  1. Domi, překrásné fotky a překrásní vy dva! Moc vám to přeju :-).
    Jen taková malá poznámka - takový krásný zamilovaný článek a i v něm reklama? (ať placená, či neplacená, to je jedno) Mám pocit, že poslední dobou to jsou u Tebe jen samé reklamy. Ale možná je to špatnej pocit...
    No, každopádně jsem šťastná i za Tebe :-). Ono totiž není jednoduchý najít toho svýho nej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám bohužel takový pocit :(
      V.

      Vymazat
    2. Tyjo, holky, to mě mrzí, že to takhle vnímáte :( já jsem teď naschvál prošla několik minulejch článků a neřekla bych, že máte pravdu. Píšu obden, takže to by snad ani nešlo, to by mi muselo pořád něco chodit, což se fakt neděje :D Prostě píšu o tom, co dělám a o tom, co nosím a když je něco z toho zadarmo, tak mi to dělá radost, ale neovlivňuje to to, jak tvořím obsah svýho blogu. Měla jsem pár projektů, kdy byly články fakt reklamní, ale to proto, že mě ty produkty fakt zaujaly a přišlo mi fajn Vám je ukázat, protože jinak byste o nich třeba nevěděli (např. diář Doller). A to je i případ těhlech dupaček, podle mě je to fakt super dárek, pro páry naprosto geniální, tak proč je neukázat. A psát něco jen povrchně o tom oblečení bych nebyla já, tak jsem to spojila. To jen tak na vysvětlení :)

      Vymazat
  2. nádhernej článek Domi <3 mám radost i za tebe! je krásný vidět a číst, že šťastný prostě může být kdokoliv, kdo si jde za svým a raduje se i z maličkostí jako jsou třeba tyto skvělý onesie :D
    Sluší vám to :)) Krásné Vánoce! <3

    JULI JULI blog

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Vy ste spolu strašne krásni :) Nech vám to dlho vydrží ! :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Domčo, když vidím jakoukoliv tvojí fotku, tak si vždy řeknu, že už nemůže přijít lepší. A ona stejně přijde! Straaaašně vá to sluší a ještě víc vám přeji, aby vám to vydrželo! ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásný fotky, ta láska z nich úplně sálá :) Přeju Ti to Domčo

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ať vám to vydrží. Třeba 25 let - jako nám :-D (předpokládám, že 25 je pro tebe daleká budoucnost, o které se ti nechce zatím ani přemýšlet ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. takhle se na začátku vztahu cítí každej :) dávej pozor, nekřič do světa hned všechno a ty nejniternější a nejkrásnější věci si raději straž...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tos měla na vztahy asi velký štěstí, já jsem jich pár měla a takhle jsem se opravdu nikdy necítila. Pozor si dám, to jo, ale je čistě na mně, co si nechám pro sebe a co se rozhodnu sdílet. A klidně to šlo napsat i neanonymně ;)

      Vymazat
  9. To se moc krásně čte. Kdybych měla nějakou tu #instacrush, možná mě to i nahecuje tak moc, že bych mu i napsala. Bohužel, probíhá u mě teď taková letargická fáze života a mou jedinou společností o Vánocích bude cukroví a pohádky.
    Ale tobě přeji moc štěstí :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. To je tak krásný! Moc Vám to Domí přeju, buďte spolu nejšťastnější a dál foťte takhle super fotky! :))

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to je ten nejsladčí a nejkrásnější, nejupřímnější článek, jaký jsem kdy četla... hrozně ti to (vám) přeju, užívej a neboj se být šťastná, zasloužíš si to :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  12. úžasný fotky :) moc ti přeju, abys byla šťastná a konečně v klidu, protože to je fakt důležitý :) Jo, a ty dupačky jsou boží - ale mohla bych je pořídit tak maximálně sobě :D a chodit v nich doma sama, protože přítele by kleplo :)
    army coat

    OdpovědětVymazat
  13. to není ani možný, jak jste roztomilý !!! hrozně vám to spolu sluší a je vidět, že štěstí z tebe jen sálá :-) a ty "dupačky" jsou super !

    OdpovědětVymazat
  14. Člověk může být tak šťastný, jak si zaslouží, kolik dokáže přijmout, tolik kolik si sám připravý.....

    OdpovědětVymazat
  15. <3 úžasňáci!! Jste spolu prostě nádherní!! Užívejte :*

    OdpovědětVymazat