What are you looking for?
pátek 25. prosince 2015

GOOD BUY

Krásné povánoční odpoledne! Doufám, že jste si včerejší den užili naplno a Ježíšek Vás potěšil nebo pobavil, jako třeba mě - dostala jsem totiž spoustu věcí do domácnosti (pánve, utěrky, povlečení..) a při rozbalování jsem si říkala, jak je naprd být dospělá, haha :D. Dnes Vám ale ukážu outfit, který jsem měla na sobě, když jsme 23. slavili Vánoce v Praze s přítelem. Zašli jsme na perfektní brunch do Bistra Proti Proudu a zbytek dne prováleli v posteli. Ideální program! Tentokrát Vám ale musím říct něco víc právě k outfitu. Nedávno mi přišlo hned několik nabídek na spolupráci od zahraničních eshopů. Nikdy jsem jim nebyla příliš nakloněna, natož když jsem si tam sama kolikrát něco koupila a pak byla zklamaná z toho doslova hadru, co jsem vybalila z balíčku. Moje odpověď na tyhle nabídky teda zněla, že eshop ráda vyzkouším, ale pokud s věcmi nebudu spokojená, nikam je dávat nebudu. No a teď musím uznat, že z mně-do-tý-doby-neznámýho Yoins.com jsem naprosto nadšená (a teď je tam navíc spousta slev!). Přišly mi tři věci a všechny naprosto skvělý - a kdo ty čínský eshopy zná, tak ví, že to se fakt často nestává :D. Jedním z nich byla právě tahle bílá lace-up košile (tady), do který jsem se uplně zamilovala. Má super materiál, žádná umělotina, není průhledná a nosí se fakt příjemně. K ní jsem přidala loňskej kabátek ze Zootu, nejoblíbenější šálu, rifle ze Zary a navrch ještě nový kozačky nad kolena, ze kterých jsem taky dost vedle, protože mi hezky seděj, nesjížděj z nohy a ještě je v nich teplo. Nějak se mi teď ty online výběry podařily, tak jsem ráda. Asi že jsou ty Vánoce :)) No a co a vy a Vaše zkušenosti se zahraničníma eshopama? 


Kabát - ZOOT / džíny, kabelka - ZARA / košile - YOINS / boty - ČAS NA BOTY

Add your comment

  1. ja snad ze žádných zahraničních eshopu neobjednavam, proste tomu neduveruju. obecne na internetu nic nekupuju, nemam rada, ze si to nemuzu vyzkouset. maximalne nejake doplnky, kabelky a tak, ale zadne obleceni .. jinak mam rada asos a mangooutlet eshopy. :)

    outfit se mi libi v horni casti, kozacky nejsou spatne, ale nejak mi k tomu moc nesedi, prijdou mi vhodne k satum, sukni ale ne k oversized kabatku, velike sale a dzinam , ale to je muj nazor :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  2. Ty boty vypadají nádherně a vůbec ti to hrozně sluší! :) Užij si svátky! A já na internetu nenakupuji vůbec, nevím čím to, radši si zajdu do obchodu a všechno to obhlídnu a vyzkouším :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. já ještě nic z čínských eshopů nemám, protože online moc neobjednávám.. jen vždycky ze Zary, když jsou ty slevy, žejo :D a pak taky z Asosu :) ale ta košile vypadá vážně skvěle!

    JULI JULI blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím tě, a Zara má eshop? Díky za odpověď :)

      Vymazat
  4. naprosto skvělý outfit♥ jsi tak krásná! A přeji ti krásný zbytek vánočních svátků:)

    OdpovědětVymazat
  5. Kozačky jsou super. Já podobné sháním, ale všechny jsou moc široké. Jinak praktické dárky jsem dostala před dvěma roky. Jak jsem pak ale byla ráda, že nemusím utrácet za hrnce :D

    Kateřina z withlovek.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Hrnce, příbory a pánev jsem měla pod stromečkem minulý rok a pak jsem za ně byla ještě víc ráda, než pod tím stromečkem, protože je super, že aspoň něco jsme nemuseli kupovat :). Moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  7. Hezký outfit, hlavně ta košile tomu dává šmrnc. Ale nebylo ti 23.v kozačkách horko? Já litovala, že jsem si vzala uzavřenější boty... Ale je fakt, že k té košili ty kozačky jdou.

    OdpovědětVymazat
  8. Ta šála <3

    http://eternitymoments0.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. V Bistru proti proudu to je nejlepší! :) A máš krásnou kabelku!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤