What are you looking for?
úterý 5. ledna 2016

2015 LOOKBACK

V dnešním článku bych se chtěla naposledy - a za to fakt pořádně! - ohlédnout do roku 2015. Neuvěřitelně mě baví číst tyhle články u mých oblíbených blogerek a vidět, co všechno za ten uplynulý rok zažily, kam se posunuly a jaký jsou jejich oblíbený momenty a stejně tak se těším, až se na tenhle článek kouknu třeba za půl roku nebo za dva. A budu vědět. To všechno, co mě potkalo, jak to na sebe navazovalo, jak jsem se měnila a jak šílenou rychlostí se můj život vyvíjel. Jak jsem si šla za svýma snama. Jak jsem potkávala lidi, co si po svým boku hodlám udržet navždycky. Jak jsem byla vděčná za všechny příležitosti. Jak jsem se smála na plnou pusu. Jaký místa jsem navštívila a na jaký akce byla pozvaná. 
Jste ready na asi tak 1765890 fotek? Go go go!


První blogovou akcí pro mě byl hradeckej City Mod, kterej byl teda vlastně ještě na konci roku 2014, ale pšššššt. Akce pořádaná v Hradci mojí oblíbenou Aničkou, kde jsme se sešly se spoustou holek a já byla poprvé nadšená z toho, jak super komunita z nás může jednoho dne být. Kdybych tak tenkrát věděla, že takhle skvělých akcí zažiju další rok spoustu! Myslím, že z tohohle večera mi zářily oči ještě aspoň další dva týdny.

Začátkem ledna jsem na výletě ve Vídni objevila nejkrásnější místo na světě - obrovský kluziště vedoucí i parkem. Byla jsem z toho naprosto okouzelná a přidala to na úplný vrch seznamu, co chci zažít. Stačilo jen vzít z Čech brusle a vyrazit, přesto se mi to v roce 2015 nepodařilo splnit a tak je doufám víc než jasný, že letos už to klapne.

Nedávno jsem přemýšlela, kde se vzala moje posedlost Adidasem a u hledání fotek k tomuhle článku mi to došlo - vždyť moje první oficiální blogerská akce aka módní přehlídka byla právě od Adidasu s kolekcí Stella Sport. To jsem si s holkama moc užila a už tam započala moje láska ke všem sportovním barevnejm (a šedejm taky) věcem.

S Aničkou jsme nafotily krásný fotky do soutěže o Avon rtěnky a já jsem poprvé v životě vyhrála obrovskou výhru - asi 50 rtěnek a byla jsem totálně nadšená. Nakonec jsem jich většinu rozdala a ty nejoblíbenější mi připomínaj to crazy odpoledne, kdy jsme fotky do TOHOHLE článku fotily.

Užila jsem si rodinný hory, kdy jsme byli snad poprvé oba s bráchou na prknech a pěkně se tak společně vyřádili.

Jednou z nejlepších rodinných akcí pro mě byly taťkovi narozeniny, který jsme oslavili na totálně fancy degustaci v naší oblíbený restauraci, strávili jsme tam asi 5 hodin, probrali snad uplně všechny tématam, bráchu přiváděli otázkama k šílenství a chuťový pohárky nám křičely nadšením.

Hned potom jsem oslavila narozeniny i já a tahle fotka vypovídá asi tak o všem :D

Další moje oblíbená vzpomínka je kavárenský maraton v Brně, kde jsem navštívila během jednoho dne hned několik svých oblíbených a nových kaváren díky kterým bych nejradši v Brně bydlela, protože nikde jinde tak dobrý nejsou :D mluvím hlavně o SKOGU a Melounovým cukru, samozřejmě!

K narozeninám jsem taky dostala svý all-time-favourite boty.

Přibylo mi nový tetování. Jing-jang s Andyho tlapkou. Report ze studia kdyžtak TADY.

Kromě Brna jsem navštívila taky Ostravu a moji drahou Karol, jejíž blog nejvíc žeru. A taky jejího Oliverka samozřejmě <3 I z toho vyšel celej článek (ne z Oliverka, ale z celýho dne :D).

Asi nejpodstatnější koupí roku 2015 mě byl Olympus PEN E-PL 7, díky kterýmu mám takový fotky, jaký mám a navíc jsem díky němu poznala Nikču, která je jedním z mých nejbližsích a nejmilovanějších lidí, co jsou se mnou na stejný vlně a patří přesně mezi ty, který si u sebe plánuju udržet až do smrti.

Pořídila jsem si obag, na kterou čtu hlavně teď všude samý hejty a hodně se tím bavím. Tahle taška prostě umí vyvolat emoce!

Accomplishment of the year - udělala jsem bakalářský státnice a ulevilo se mi jak snad nikdy. Nevím, jestli jsem někdy zažila vypjatější měsíc než ten předstátnicovejc, kdy jsem dennodenně brečela a chtěla se na všechno vykašlat. Ten pocit, když jsem pak vyšla ze školy, už otitulovaná, pustila si do uší na plný pecky vítěznej song a všechno to ze mě spadlo, byl naprosto neuvěřitelnej a tak pyšná jsem na sebe nikdy nebyla. Emotivně nabitej článek o celým tom období je TADY.

Pak jsem začala jezdit na častý výlety do Prahy.

A v den týhle fotky, někdy v půlce srpna jsem se rozhodla, že chci žít jinak a jinde. A následoval kolotoč hledání školy a bytu v Praze. Moje nejistota a váhání se míchalo s obrovskou touhou změnit uplně všechno a nesetrvávat někde jen z pohodlnosti a s chutí chytit příležitosti za pačesy a využít toho, že mám možnost se pohnout někam jinam. Za tohle všechno stejně děkuju právě Terce, protože nebýt naší konverzace o budoucnosti bych asi nebyla tam, kde jsem teď. 

Učila jsem se s foťákem a občas se mi podařil záběr, kterej mě hřeje u srdce ještě dnes.

Tři roky života v Olomouci jsem završila promocema, kde jsem měla skoro všechny svý nejbližší a jsem jim všem hrozně vděčná, že se mnou tuhle obrovskou událost absolvovali. Teď už na to vzpomínám s láskou, ale když jsem stála na pódiu v asi 40 stupních v tom obrovským a těžkým obleku a po celým těle mi tekl pot a já jsem nemohla vytáhnout ruku z rukávu a otřít se a přemýšlela, jestli zkolabuju hned nebo až o minutu pozdějc, opravdu jsem necítila ani špetku radosti a pýchy. To až potom, co jsem si ten hábit sundala, vlasy smotala do mokrýho drdolu a vydala se s rodinkou, diplomem a kytkou na výbornej oběd a zákusek.

Jednou z nejsuprovějších letních vzpomínek je jednoznačně Colours (celej článek TU). Nikdy jsem si nemyslela, že bych mohla být festivalovej typ - a vlastně ani nejsem :D - ale tenhle festival mě prostě chytil za srdce. Nádherný prostory udělaly svý a já se zamilovala. Do každýho koutu a nakonec i do všech těch neznamých kapel a random umělců. Snědla jsem tuny nezdravýho jídla, vypila pár medovejch Jacků, spálila se, budila se uprostřed noci rozlámaná ve stanu a toužila po vaně a posteli a přitom jsem se ráno probudila odpočatá, na oči narazila velký brejle a pospíchala do Karoliny na snídani a chaiteačko. Bylo to prostě fajn. 


Dny v Hradci si užívala s Barčou, se kterou nás toho letos spojilo strašně moc a já jsem za to nejvděčnější. Tolik kafíček, prokecanejch hodin, vytřeštěnejch očí a uklidňujících slov, až mi to hlava nebere. Přestože žijem každá na jiným konci republiky, pokaždý, když se potkáme v Hradci se musíme sejít a dovyprávět si vzájemně každej detail z našich životů. 

#friendsforlife a tady jsme zrovna obě žily stěhováním do Prahy. 

Nonstop trip do Vídně měl taky svoje kouzlo a vznikla při něm spousta těhlech božích fotek se světlama. A já jsem se přesvědčila o tom, že opravdu není nic víc creepy než zábavní park v noci. A taky o tom, že vypiju klidně 4 velký chaiteačka za den a nepřepiju se toho, haha.

Dovolená s našima na Krétě byla další bod na seznamu to remember. Poznala jsem tam naprosto skvělý lidi, užila si bydlení s bráchou a války o on/off klimatizaci, opila se přímořskejma drinkama, navštívila s novýma kámoškama městečko a viděla, jak naprosto odlišně žijou někteří lidi. Otevřelo mi to oči a začala jsem si strašně vážit všeho, co mám. Tančila jsem na šílený řecký písničky, zažila jsem romantickou noc na pláži, vedla dlouhý a hluboký anglický konverzace o vztazích, máchala si nohy v moři v černočerný tmě a cítila se naprosto volná. A při loučení a odjezdu jsem brečela tolik jako už dlouho ne.

A hlavně jsem si to strašně moc užila s našima. Přijde mi, že čím jsem starší, tím víc si užívám společný chvilky.

Koncem léta přišla další božská informace, stala jsem se členkou Elite Bloggers hned v prvním náboru a praskala jsem pýchou. Praskám vlastně doteď. K tomu navíc i vděkem a nadšením. Už z týhle okouzlující kytky mi bylo jasný, že to bude hustá jízda!

Poslední týden v srpnu jsme bráchu odeslali do Ameriky a po cestě z letiště jsme měli všichni uplně stejnej knedlík v krku. A to jsme ještě ani nevěděli, že se z půlroku stane rok.

Jaký místo jsem si letos zamilovala nejvíc? Není potřeba odpovědi :D

Nejoblíbenějším místem v Praze se pak pro mě okamžitě stala Letná a chvilky na ní řadím k těm nejvíc nejlepším. Ať už šlo o randíčka s Miou a Andym anebo později třeba to naše první s Kubou. 

Letos jsem měla fakt velký štěstí na potkávání nových úžasných lidí - třeba i Kačku.

Naprosto pohádkovej víkend jsem zažila díky Elite Bloggers v Bratislavě. Celý článek z tohohle luxusního víkendu plnýho smíchu a dokonalýho jídla najdete TADY. Já když teď koukám na ty fotky, tak ani nemůžu uvěřit, že jsem to fakt prožila :D

Jedna z nejlepších a nejvíc life-changing událostí uplynulýho roku bylo taky pořízení dalšího psíčka. Toby se narodil u našich skoro-sousedů a slovo dalo slovo a už jsme počítaly (my dvě s mamkou) s malým kulíškem, chodily jsme ho navštěvovat a vymýšlely jméno. Dalších několik týdnů jsme pak dennodenně zpracovávaly taťku, kterej dalšího psa vůbec nechtěl a nakonec je z nich totálně zamilovaná dvojka a taťka nikdy neskákal kolem nikoho jako právě kolem Tobyho. A přestože Andy se z něj ze začátku občas tvářil pěkně nešťastně, protože přišel o svůj klidnej styl života, teď je z nich ta nejlepší dvojka, kterou miluju nade vše. Jen to jejich hlasitý hraní před sedmou ráno je na odstřel :D

S Prahou se mi naskytlo taky mnohem víc blogových příležitostí, což je tak nějak logický. Hrozně si toho všeho vážím a mezi nejlepší akce patřilo rozhodně odpoledne v Lushi a ...

V Urbanluxu. Článek samozřejmě je, přímo TADY. Bylo to vlastně obojí v jeden den, takže takovej typickej blogerskej den, což miluju. Mám ale dojem, že jak skvělej celej tenhle den byl, tak zle (a ještě zlejc) nakonec dopadl a následovala pak asi nejhorší noc mýho života, na kterou bych nejradši zapomněla. Negativní vlny tady ale šířit nebudu, takže popojedem :)

Následující dny jsem byla tak nějak všude jen ne na bytě, neustále s holkama, obrážely jsme kavárničky, fotily o sto šest, vzájemně se rozesmívaly a plánovaly kam až to všechno dotáhnem. V těch pár dnech jsem poznala, kdo při mě opravdu stojí a o koho se můžu kdykoliv opřít a jsem za to neskutečně vděčná. Fotka je zrovna z jedný suprový večeře s mejma blogerskejma holkama, kde jsme zase proseděly x hodin a domů se dostaly bůhvíkdy a bůhvíjak.

S Miou jsme vyrazily na Teniskology, který mě osobně strašně bavilo díky super prostorům, muzice a hlavně stylovejm lidem. Mohla bych tam prostát celej den někde u zábradlí a jen pozorovat okolí a čerpat inspiraci. Normálně mi vadí větší koncentrace arogantně působících lidí, ale tady se to tak nějak hodilo a já si to kupodivu fakt užila!

Do Prahy za mnou občas přijela mamka a udělaly jsme si pár skvělých mother-daughter dnů. Vzala jsem jí i na jednu blogerskou akci a měla jsem z toho ohromnou radost. Pak jsme si udělaly hostinu v My Raw Café a dlouhou procházku Prahou, když už se tady konečně trochu vyznám. #yaaaay

Dlouho jsem se učila fotit tyhle dva kumpány najednou a vlastně to je doteď hodně těžkej oříšek, nicméně občas se mi povedla uplně magická fotka jako třeba tahle. #nopochvalse

Párkrát jsem si dokonce vzala do Prahy Andyho a nezapomněla jsem to dostatečně dokumentovat. Třeba TYHLE fotky fakt miluju

A když už jsem tady Andyho měla, brala jsem ho s sebou všude a fakt si to užívala. A tak jsem třeba v deset ráno na Elnino workshopu pila šampáňo, užívala si chvilek s holkama a u toho po očku kontrolovala, co za beauty blogerku zrovna očmuchává můj pes. O týhle akci a několika dalších super momentech si můžete přečíst třeba TADY nebo TADY.

Mezi ty skvělý akce rozhodně patří i otevíračka bistra Famagusta.

Stala se taky jedna neuvěřitelná věc, která mě ohromně nakopla. Značka Kari Traa si mě vybrala jako jednu ze svých ambassadorek. Nějak věděli, že chci začít cvičit, že o tom chci psát a usoudili, že jsem ten správnej člověk pro to, abych k tomu namotivovala i ostatní. No a tak jsem se do toho pustila. Populární motivační článek z tohohle období je TADY.

Díky tomu, že zastávku Vyšehrad mám asi 5 minut, jsem propadla Yam Yamu, přičemž jsem měla i období, kde jsem tam byla obden. Zamilovala jsem si hlavně několik předkrmů, který jsem různě kombinovala a když se moje peněženka začla vzpírat, přešla jsem i na klasický hlavní jídla. A ty limonády? Přítel posledně zkusil malinovku a já na ní nemůžu přestat myslet!!

Holky z ACOS měly úžasnou autogramiádu, kterou jsme si zas užily jako skvělá parta a tenhle den zakončily na narozeninový party Footshopu.

Díky tomu, že jsem byla dostatečně drzá a oslovila kluka, co se mi už dlouho líbil, jsem zažila spoustu naprosto božích randíček a všechno se vyvinulo tak kouzelně rychle a dokonale, což vy tak nějak sledujete v přímým přenosu, protože... protože jsem to prostě já, žejo :D

S Eurotrips a Domčou jsme se v listopadu podívali do Amsterdamu, kterej byl hned na první příčce mýho must-visit seznamu. Strašně moc se mi tam líbilo a rozhodně bych se tam chtěla někdy vrátit, Ideálně až bude teplo. Všechno chci dělat, až bude teplo :D

Relativní novinkou, která je hodně šokující pro mě a celou moji rodinu (čau brácha!) je fakt, že jsem si ZAMILOVALA cvičení. Divný je, že to fakt není nijak zveličený. Totálně mě to chytlo, zásadní vliv na to má samozřejmě přítel, kterej občas podvádí svoje fitko s tím mým a já jsem mu za to nejvděčnější. Už umím spoustu (haha, jasně) cviků a z každýho cvičení odcházím naprosto vysmátá a vyřízená a další dny si užívám bolení celýho těla, specielně svalů, o kterých jsem ani nevěděla, že existujou. A když máš vedle sebe takovýhleho kluka a navíc tě to baví, tak UŽ TĚ PROSTĚ NIC NEZASTAVÍ.

Další výletní splněnej sen pro mě byly vánoční Drážďany s drahým. Detailn popis dne TADY.

Prahu jsem za poslední měsíc a půl prochodila víc než za celej život a miluju to. Každou další procházkou se mi to město víc propojí, uvědomuju si, kde co na co navazuje a bavěj mě ty aha-momenty, kdy mi dojde nějaká další spojitost.

Naučila jsem se snídat i něco jinýho než chleba, což by si vlastně samo o sobě žádalo oslavu!

Do Olomouce jsem si udělala i jeden nestudijní výlet a užila si to zase z uplně jiný stránky.

Náš Hub je další věcí, kterou budu mít s rokem 2015 definitivně spojenou. Tolik emocí jsem za jeden večer nezažila ani nepamatuju <3

Nejlepší spolupráce ever pro mě byla ta s eshopem Skippy.cz. Žádnej produkt, co jsem dostala díky blogu, nevyužívám tak ráda a tak často, jako tenhle myšičkovskej oblek. Píšu v něm i tenhle článek, protože je v něm dokonalý teplo a pohodlí. A Kuba se v něm vedle mě učí. A náš pošťák a PPLko jsou z toho taky vedle. 

#purehappiness

Závěr roku jsem si taky užila naplno, většinu času s mým nejmilejším a zase jsem o tom psala článek.

To by tak nějak bylo k tomu hlavnímu, co jsem v roce 2015 zažila. Byla toho fakt spousta a já si to díky tomuhle článku budu moc ráda připomínat. A většinu těch fotek si beztak nechám vyvolat. Ale protože tenhle blog není jen deníček, bylo tady za ten rok taky neuvěřitelný množství outfitů. Jednou bych chtěla udělat koláž všech s odkazama na jednotlivý články, ale na to bude potřeba asi miliarda času, kterou fakt nemám kde vzít. Tak jsem aspoň vybrala svý oblíbený outfity a fotky za rok 2015. Vy si je můžete projet a pak mi dolů hodit nějakej komentář, i když každej, kdo to vůbec dočetl až sem a nejsem to já, by si zasloužil metál, haha. Tak se mějte a příště už u letošního outfit postu!

Add your comment

  1. Tvůj NEJÚŽASNĚJŠÍ článek. Úplně citím to štěstí a tu inspiraci, která na mě působí více než kdy dřív. Číst tvůj blog byla moje nejoblíbenější věc v roce 2015 a už teď vím, že bude i v tom 2016! Ať se ti vše daří jako doposud a inspiruj nás všechny stále dál...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem strašně ráda, že to na tebe takhle působí, děkuju moc <3

      Vymazat
  2. Domi, týmto článkom si ma ešte viac naštartovala k tomu, aby som sa snažila si tento rok čo najviac užiť a veeeľa fotiť, zbierať spomienky a spoznávať nových ľudí! Krásna rekapitulácia, dúfam, že si tak skvelý článok nabitý emóciami budem čítať na tvojom blogu aj o rok. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je paráda, přesně takovejhle efekt to má mít :))) a taky doufám, že ten článek za rok bude stejně plnej a veselej!

      Vymazat
  3. Tak tohle je snad nejlpropracovanější a nejlepší článek všech ročních shrnutích, prostě bomba! ☺ Za mě vede určitě ten outfit s výrazným žlutým svetrem a uplou černobílou sukní ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, zabralo mi to sto let, tak to aspoň stojí za to <3

      Vymazat
  4. Domi tohle je naprosto skvělý! Závidím všem blogerkám, které mají blogy už přes rok a více, protože mají možnost udělat takové skvělé shrnutí celého roku co se na blogu odehrálo a dát to teď do jednoho článku a všechno tady znovu připomenout, tak snad se letos taky dočkám:D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takový shrnutí můžeš ale přece udělat kdykoliv ;) třeba k blogovým narozeninám! Budu se těšit, až si ho přečtu!

      Vymazat
  5. Nejkrásnější článek co jsi kdy měla Domi! :) Více takových dlouhých článků!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mmmm, děkuju moc <3 kdyby bylo pořád o čem ty dlouhány psát, tak bych je klidně psala, baví mě to moc :))

      Vymazat
  6. Přečetla jsem to jedním dechem! ;) super článek. ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Super fotky :) Najlepšia je s tými horami :)
    Aďulik Sun

    OdpovědětVymazat
  8. tak tohle bylo naprosto skvělé shrnutí celého roku! Moc povedený článek a naprosto skvělé fotky, ale ty ti chválím pokaždé!:)
    Jen tak dál, jsi moc šikovná!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju strašně moc, jsem hrozně ráda, že si Vás takhle z komentářů pamatuju a vím, že tady se mnou jste tak dlouho <3

      Vymazat
  9. Dočetla jsem a četla bych i dál. Je moc hezké číst článek a vědět, že jsem to všechno četla už ve chvíli, kdy jsi o tom psala poprvé. A nejvíce se mi na tom líbí to, jak rosteš a posouváš se dál a dál. Jen tak dál :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, tohle je tak super právě! Jsem moc ráda, že Vás tady mám už tak dlouho! Děkuju ti :-*

      Vymazat
  10. Jasně že jsem to dočetla, a klidně bych četla dál a dál!!:)
    Boží článek, a držím palce, ať všechno to dobrý vydrží a daří se! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tobě taky, Markétko, jen to nej nej <3 snad se zas někdy někde potkáme!

      Vymazat
  11. Co jsi s Kubou vypadáš tak strašně šťastně! A i na článcích se to pozitivně odráží! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeee, to je hezký, děkuju moc. Já jak píšu o všem, tak se to asi odrážet musí, tak to prostě je <3

      Vymazat
  12. úžasnej post. a ať je rok 2016 ještě lepší než ten minulý :) <3
    colourblocking

    OdpovědětVymazat
  13. Domi, naprosto úžasný článek a já jsem strašně ráda, že jsem součástí toho všeho <3. #friendsforlife

    OdpovědětVymazat
  14. Domčooo to je BOMBA!<3 Jak už psal někdo nade mnou, asi jedno z nejpečlivěji vypracovanových shrnutí...je neuvěřitelný, jak moc ses za ten rok vypracovala.. :) A co je hlavní - zasloužíš si to! Musíš bejt úžasnej člověk, doufám, že tě jednou poznám osobně :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju nejvíc moc, ty jsi prostě taky uplně boží! A určitě se jednou sejdem, to je přece jasná věc :-*

      Vymazat
  15. Já chci metál! :D ale ne, proletěla jsem to raz dva :) a bavilo mě to!
    Tak přeji, ať je ten další rok ještě lepší ! :)

    http://katiebutterfly.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Každým článkom zbožňujem tvoj blog viac a viac, si obrovská inšpirácia, že keď človek chce, tak sa celý svet otočí a možno to vyjde :) Teším sa na ďalšie tvoje články Domi ♥

    OdpovědětVymazat
  17. Jedním slovem boží <3 Řekla bych, že na 2015 jen tak nazapomeneš a jsem šťastná, že jsi udělala tolik důležitých rozhodnutí a kroků, který tě dostaly tam, kde jsi teď :) posílám pusu z Brna :*
    ...a samozřejmě se těším, až tě zase uvidím <3 <3 <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli na nějakej rok nezapomenu, tak na tenhle, to je jasný :D

      Vymazat
  18. Domi, ty jsi prostě nejlepší! <333 s tebou bych se chtěla někdy potkat! :)) znám tě od začátku tvého blogování, možná ještě trošku dřív, když jsi mě začala sledovat na instagramu a na blogu. Tebe si nešlo prostě nevšimnout, protože tvoje komentáře byly vždycky tak milý a hrozně moc mě potěšily :) vůbec se nedivím, kam až ses dostala, ty si to totiž nejvíc zasloužíš... Na blogu si vážně hodně pracovala a jde to vidět, příjde mi, že si prostě stále lepší a lepší a lepší a hlavně do toho dáváš velký kus sebe :)) doufám, že rok 2016 se ti co nejvíc vydaří, jsi úžasná! <333

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juli, strašně moc ti děkuju za tyhle slova! <3 já si právě pamatuju, jak jsem tě sledovala už strašně dávno a i jak jsem ti psala, že nechápu, jak můžeš mít jen 200 čtenářů, z čehož ses někde radovala! Je skvělý, jak se to všechno vyvíjí a jsem ráda, že jsme v tom společně!

      Vymazat
  19. Kolikrát se mi dostávaly slzy do očí dojetím. Krásný článek, krásné fotky, krásná žena :)

    OdpovědětVymazat
  20. Krásný fotky. Krásný článek. Co víc dodat :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Dpmčo, držím palce, pokračuj v tom, co děláš!:) Je to boj, ale stojí to za to!:)

    www.stylishcoffee.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně, to se mi potvrdilo víc než kdy dřív :) a děkuju moc!

      Vymazat
  22. Jeden z nejlepsich clanku, ktery jsem kdy kde cetla! Tvuj blog sleduju uz pekne dlouho, takze to bylo i takovy krasny shrnuti pro me, haha ;) Jsi bajecna! <3

    OdpovědětVymazat
  23. Je to hrozně super vidět to takhle shrnutý, i když bych to možná ani nemusela číst, protože si to všechno pamatuju. Na tvůj blog jsem narazila tenhle rok a jsem hrozně ráda, jsi jedna z mých nej nej blogerek, takže hlavně buď pořád stejná a přeju ti stejný a ještě lepší věci do tohohle roku! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju strašně moc! Tobě taky jen to nej a doufám, že se ti u mě bude líbit i dál <3

      Vymazat
  24. Nejlepší článek, nejkrásnější fotky..podle nich jde vidět vážně velikej posun! Jsi opravdu skvělá a nádherná a to i naživo!!! Pro mě jedna z nejlepších blogerek! <3 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mmmmmm <3 já na tohle ani nemám slov, jen bych brečela dojetím! Jsi boží!!

      Vymazat
  25. Tvůj nejlepší článek <3 Skvělý

    http://eternitymoments0.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  26. Ach to se tak krásně čte! Na tvoje články se vždycky tak hrozně těším a každý úplně doslova hltám! A myslím, že Tě sleduju něco přes rok a je neuvěřitelný jak kveteš! Jsi pro mě neuvěřitelnou inspirací a děkuju za tvoje články, protože mi občas dodávají právě tu dávku pozitivizmu (je to vůbec slovo?), kterou potřebuju! Dokonce se mi zdálo, že jsme spolu byly na kafíčku, haha (to asi proto, že když čtu tvoje články, tak mi přijde jako kdyby jsem Tě vážně znala), kéž by se to někdy fakt stalo :D
    Komentáře k článkům takřka nepíšu, ale tady mi to nedalo, protože Ti chci říct jak skvělá jsi a buď taková dál! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, to je uplně super komentář, děkuju ti za něj <3 tak doufám, že jsem v tom snu byla příjemná a co ty víš, třeba se někdy potkáme, to určitě nereálný není! Moc ti děkuju za přízeň a za to, žes napsala, i když obvykle nepíšeš :-*

      Vymazat
  27. Moc hezký článek. Za ten jeden rok si toho stihla opravdu hodně :D Všechny fotky jsou moc krásné :) Ať jsi takhle šťastná stále.
    www.trendybk.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Moc hezký článek. Za ten jeden rok si toho stihla opravdu hodně :D Všechny fotky jsou moc krásné :) Ať jsi takhle šťastná stále.
    www.trendybk.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Jsi tak krásná a přirozená :) a tvoje outfity a tetování naprosto boží! btw ty bílé podpatky ti nehorázně sluší!

    OdpovědětVymazat
  30. Nej nej nej blog na světě! Neskutečně mě bavíš a všechny fotky od tebe! Jsi moje inspirace a vždycky chci všechno oblečení co máš ty! Moc krásnej článek! Užívej si v roce 2016 tak moc, jako teď! Opravdu je z fotek a videí na snapchatu vidět, jak jsi šťastná!:) <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. <3 já jsem z toho uplně hotová, to ani není možný! Tyhle slova budu číst pořád dokola, kdykoliv budu mít špatnou náladu a hned se hodím do pohody! Děkuju ti moc, jsem ráda, že jsem ti inspirací, stejně jako že je na mě vidět jak jsem šťastná. Moc si to užívám a tobě přeju taky jen to nejkrásnější a užívej si všechno naplno"

      Vymazat
  31. Přečetla jsem to uplně celé, protože tvé články miluji a tenhle je jeden z nejlepších!!:)
    Domi, jsi naprosto nádherný a úžasný člověk a přeji Ti jen štěstí do roku 2016 (i když trochu se zpožděním:D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ti, strašně moc si vážím, že tady se mnou jsi a že ty články čteš i takhle se zpozděním :-*

      Vymazat
  32. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤