What are you looking for?
neděle 24. ledna 2016

ANOTHER WEEK IN PICTURES

Tak je tu další z mojí oblíbený rubriky Week in pictures aka Random v časově posloupný podobě. Co jsem dělala, kde jsem byla, co jsem vařila, co si pořídila a kdo mi dělal společnost? Pojďme na to mrknout!


Začnem třeba tím vařením. Dost často se mi stává, že když dělám snídani pro dva, respektive něco na pánvičce pro dva, povede se mi jen ta první varianta a zatímco Kuba má teda krásnou hladkou a nepotrhanou placku, já mám takovýho odrbanýho chudáčka, co je navíc na několik kusů a ani to nejde hezky vyfotit. No jo no. Pořád lepší ošklivá než spálená (a i to se mi občas podaří!).

A když se mi vařit nechce, domluvím si snídani. Tady to bylo s Nikčou, kterou jsem konečně vzala do mýho oblíbenýho Bistra Proti Proudu a v týdnu se tam chystáme znova. Láska prostě. Mňam.

Miluju ten jejich jídelák a to, jak je psanej!

Jeden brainstormingovej meeting v našem blogerským Hubu, tentokrát i s psí společností, ňuňuňu.

#friendsforlife víš jak!

Kulíšci doma v Hradci! Na příští týden je tahle moje milovaná dvojka násilně rozdělena :D velkej zůstal u babičky a z malýho se na týden stává velkoměstskej psíček. Zatím z toho moc nadšenej není, dnes se mi na procházce ploužil přímo za patama a veselej byl až ve chvíli, kdy jsem otevřela dveře bytu. Tak jo, tak budem doma, mně to neva :D

#longtimenoselfie aneb jak se mi v Hradci nechtělo na randíčko s Barčou nijak moc malovat a k jen-řasám jsem přidala tmavou rtěnku. Tenhle trend se mi líbí moc a moc!

Válendo Lucky Bílé na našem/kočičím stole. Už si nikdy nerezervuju žádnej jinej, protože tenhle je jistotka.

Z webu aktin.cz nám s přítelem přišel obrovskej balíček plnej věcí, o kterých jsem při vybalování vůbec netušila, co jsou zač. Některý jsem si pak oblíbila hned, s některými mi to trochu trvalo a některý u mě prostě neprošli.

Nejnejnejlepší věc je to mandlový máslo. Asi jako jedinej člověk na planetě totiž nejím burákový. Tohle mandlový je ovšem fakt nebe a nejradši bych ho ujídala furt. Sakra.

Další super věcí je sirup bez cukru, proteinový sušenky a mix na proteinový palačinky. Ty jsme vyzkoušeli uplně hned a pecka! Protein zatím využívá jenom Kuba, já jsem si ho od něj jednou nechala namíchat do fitka a samozřejmě jsem ho zapomněla doma. Ještě mám do tý fitness holky hoooodně daleko :D pořád mě to ale baví a to je hlavní! Příchuť proteinu mám teda čoko-máta, takže se na něj fakt těším. Jediný, co mi zatím vůbec nejede a už to asi ani nehodlám dál zkoušet, jsou ty instatní vločky. Jediný, v čem se to dalo požít, byl banánovej mugcake, dnešní placka a kaše ale byly uplně gumový a umělý. 

Mug cake jsem zkoušela poprvé a hned zítra to hodlám zopáknout. Třeba už se mi povede i rovnej :D

Byla jsem pozvaná do Lushe na představení valentýnských novinek a samozřejmě jsem musela projít uplně celej obchod, nejen ty novinky! Modelínovej roh mě pobaví vždycky, protože tam pokaždý je nějaká takováhle příšerka!

Novinkou pro mě byly scruby na rty. Je to Lushovská klasika, ale já ještě nejsem takovej expert a tak mě něco překvapí při každý návstěvě. Jeden jsem si pak rovnou odnesla a jsem z něj nadšená. Krásně vyhladí rty a hlavně je fakt dobrej (a jedlej! :D).

Další peckou pro mě byla zubní pasta v pastilkách. Pastilku rozkousnete, tím se vytvoří pěna a čistíte zuby. Do letadla na cestování nejlepší. Takže to mám na wishlistu. Pěkně dlouhým wishlistu.

A ještě jedna zajímavost - na každým výrobku je nálepka s obrázkem toho, kdo ten konkrétní výrobek vyrobil. A pod nálepkou je od něj ještě nějakej tajnej vzkaz. To jsem vůbec netušila, takže teď to vždycky hned zkoukám, protože něco je fakt vtipný a hezký!

No a tohle je valentýnská topka, kterou jsem si odnesla domů. Oželela jsem teda bombu do koupele, jelikož v Praze mám jen sprchu a místo toho si vybrala další limitku sprchovýho gelu. Určitě si pamatujete, že jsem ujetá na ten halloweenskej, co je tmavě zelej a voní jako pepř a vanilka (což normálně uplně nesnáším a na tomhle jsem přitom závislá, nechápu!) a tenhle Princ Krasoň je teda taky paráda. Grep, granátový jablko, vanilka a marshmallown. 

Kosmetickýma novinkama jsou novinky od Rimmel.Tyhle stíny mají dokonale sytej bronzovej odstín a hnědá linka na druhým konci mi zas naprosto perfektně sedne k očím a obojí to krásně drží.

Rtěnku jsem ještě nezkoušela, zato řasenku si nemůžu vynachválit. Dlouho u mě teď vedla ta růžovka Gosh, co je vidět na každým blogu, ale přece jen se mi tenhle kartáček zamlouvá víc než umělej, udělá to hustější a výraznější řasy a krásně se s ním pracuje. Nevýhoda teda podle mě je, že se trochu rozmazává a já si tak musím pravidelně kontrolovat, jestli nemám pod očima černou šmouhu.

Nová závislost - mladý kokos. Toho bych se regulérně upila! 

Fotili jsme s drahým jeden novej projekt, o kterém se snad všechno dozvíte začátkem února!

A užili si první společnej ples!

Fotil nás můj taťka, kterej kolem nás poskakoval a cvakal jednu fotku za druhou, takže většina jich vypadá přesně takhle :D

Byl to sestřenky maturiťák, což mě dokopalo na ples jít, jinak už to není ono, když tam člověk nikoho nezná a připadá si fakt staře. A nemá obtažený šaty co začínaj těsně nad prsama a končej těsně pod zadkem. Ale o plesech až v tom příštím článku i s ohlédnutím do minulosti!

Poplesovej brunch kde jinde, než v Kočkách.

S kočkou na stole <3

A krasavcem naproti. A nevadí, že si těch místních koček všímal víc než mě! 

Já jsem si zas užila jejich perfektní sojový lattéčko a už se těším na příště, až znova zkusím masalu - doporučuju!!

All black Domča v all white parku :D

A na závěr Tobyho pohodička ve vlaku po cestě do Prahy.

Doufám, že jste měli taky super týden, že se nehroutíte ze zkoušek - protože vždycky to nějak dopadne - a že si užíváte každou chvilku, co netrávíte nad učebnicema - protože se to přece musí využít naplno.
Mějte se krásně a příště se uvidíme u plesového throwbacku!

Add your comment

  1. Parádní článek, mě ty tvoje fotky prostě tak baví! :D Jinak jak si psala o mandlovým másle - nedávno jsem zkoušela děla domácí a opravdu nemá chybu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjoo, to zní taky dost dobře! Nemáš někde recept? :)
      A děkuju moc!

      Vymazat
  2. Domi,

    ten sirup bez cukru mě jakožto diabetika dost zaujal. Už to vidím v ranních kašičkách #mojeovesna. Seženu ho v tom obchůdku, jak si dávala odkaz?

    A mladý kokos vypadá víc než lákavě, kdepak se dá tato dobrota sehnat? Prosím ať není odpověď pouze v Praze :D.

    Fajn dny, Jitka.

    P.S.: Ta číča na té fotce s těmi kukadly je fakt kouzelná. A to jsem spíš pejskomil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jituš, sirup seženeš právě na tom eshopu aktinu, jak říkáš :)
      Mladý kokos je fakt pecka, já ho kupuju v Praze v Delmartu, ale mamka si ho objednává do Hradce někde z netu. Nebo třeba v obchodech Sklizeň. Mrkni na net, určitě to někde ve tvým okolí mít taky budou, dost se to teď rozmáhá :)
      P.S.: Já jsem taky víc na pejsky, ale tuhle kavárnu a jejich kočičky miluju nade všechno <3

      Vymazat
  3. pěkný článek, máš hezké fotky a jsem ráda, že si přidala aspoň fotku z toho plesu, byla jsem zvědavá, co si oblečeš. :) Sluší vám to. Btw... s tím, že se ti vždycky povede jedna varianta je to v pohodě, mně se většinou nepovede ani ta :DD

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak Toby ve vlaku na závěr to naprosto skvěle zakončil. Ten psí život jim nikdy nepřestanu závidět :D
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
  5. Vždy když pročítám na Tvém blogu články tohoto typu, tak chci pokaždé ke každé fotce něco napsat, ale na konci u komentářů si na nic prostě nevzpomenu. :D Nicméně tyto články jsou opravdu nejlepší a máš super fotky :)

    OdpovědětVymazat
  6. To je vždycky tak hrozně těžké napsat k takovému článku smysluplný komentář, když bych nejraději okomentovala každičkou fotku :D Tak je řeknu že v tom dnešním mě obzvlášť zaujaly Lush produkty, fakt si musím co nejdříve něco pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to teda nie si sama ktorá nepapá burákové, alebo teda po mojom - arašidové maslo. Mne to vôbec nechutí. Krásne fotky :) Toby je hrozne cute :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeee, tak supr, už jsem fakt myslela, že nikdo takovej není :D

      Vymazat
  8. Skvělé fotky :) Jen sundej tu čepici Domí :D

    Style Solution

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) ale čepici fakt nesundám, miluju ji, mám k ní osobní vazbu, je to designérskej kousek, je v ní dokonale teplo a hlavně - mně se fakt líbí.

      Vymazat
  9. Super článek :-) tvoje week in pictures jsou jedny z nejlepších :-) Přibyly mi další věci na nekonečnej wishlist díky(kvůli) tobě, hahah. Mandlový máslo je boží ale kešu je lepší! Fakt!
    Měj se hezk Domčo

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤