What are you looking for?
sobota 30. ledna 2016

BLACKOUT PIECES


Při nonstop hlídání pejska jsem neměla zrovna moc času na focení outfitů - a když už jsem náhodou čas měla, tak bylo zrovna hnusně a já byla celá špinavá od psích tlapiček, ňuňuňu - proto Vám dnes přináším jeden starší outfit. Hrozně jsem chtěla fotky ze zasněžených Šimkových sadů v Hradci, což je moje jednoznačně nejoblíbenější foto-prostředí v Hradci, ale zrovna jsem si domů nevezla žádný oblečení, takže jsem musela celej outfit splácat z toho, co teď normálně nenosím. Hlavně teda nenosím ty boty, nevím, jestli mě někdo sledujete tak dlouho, ale dostala jsem je jako jednu ze svých prvních spoluprácí před dvěma rokama a je to totální úlet. Říkám jim zlatokopecký boty. Je v nich ale dokonalý teplo, takže sem tam si je na nohy vezmu a tvářím se hustě, jakože tenhle styl je nejvíc cool a já ho strašně nosim. Ehm, ne. Ale tak jednou za čas, proč by vlastně ne. A s kšilovkou je to uplně stejný, akorát jsem si jí teda koupila sama. 
Máte taky v šatníku nějaký kousky, který se k Vám dostaly během nějakýho Vašeho zatmění mysli a vy je vytáhnete jednou za uherskej rok a stejně se divíte, že ta chvíle nastala?


Parka, sweater - H&M / jeans - ZARA / backpack - SINSAY / shoes - S'OLIVER / snapback - QUICKSILVER

Add your comment

  1. Jééééé :) to je super, že ten sníh vydržel, dneska je to už jako na jaře :D. Né že by mi to vadilo, ale přece jenom bych radši chvilku měla ještě sníh.

    OdpovědětVymazat
  2. Domčo, neboj, tyhle chvilky máme všichni... :D

    OdpovědětVymazat
  3. mně se to líbí, jak ty boty, tak ta čapka :-)

    www.mnerad.com

    OdpovědětVymazat
  4. Haha, to s těma botama chápu, ale ta kšiltovka je super, sedne ti a nádherné fotky :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, chtěla bych se zeptat co máš na fotkách za rtěnku. Díky :)

    OdpovědětVymazat
  6. ale vypadá to dobře a boty i kšiltovka se mi líbí :)a v šatníku mám takových věcí mraky :-D až se divím, že jsem to ještě nevyhodila, ale pak když přijde ona chvíle, jsem ráda, že tu věc mám :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Myslím, že ten super batoh ty boty vyrovnal, haha :D taky občas vytáhnu něco, co už úplně nenosím, ale většino toho pak lituju, protože se v tom moc necítím. Zkrátka to, že to není můj oblíbený kousek, má vždy svůj důvod :)

    OdpovědětVymazat
  8. Kšiltovka ti moc sedne :)

    http://eternitymoments0.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. skvělá uniforma :) já naprosto umírám z toho, jak Ti sekne každá pokrývka hlavy, sakra! <3

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤