What are you looking for?
sobota 16. ledna 2016

IT´S GIVEAWAY TIME

Konečně si užívám nějakou tu víkendovou pohodu, na klíně mám jednoho psa a u nohou druhýho, piju mamky výbornej čaj a mlsám oříšky. Na chvíli jsem zase odložila učení a pustila se do přípravy článků! A ten první je rovnou tenhle - soutěžní! Obě dvě věci, který můžete vyhrát, jsem pro Vás dostala už před Vánocema a vy se o ně konečně můžete přihlásit. Takže opožděnej Ježíšek, radujte se, veselte se! O co teda hrajem?
  • První věcí je fén značky Bellissima, který má automatický rotační difuzér, což v překladu znamená, že při sušení vlasů nemusíte fénem kejklat v ruce, aby se vlasy pořádně prosušily, ale že můžete být prostě v klidu a nehybný a fén to udělá za Vás - je to nezvyk, věřte mi, ale fakt super vychytávka!
  • Druhou je burgundy batoh značky Mi-Pac z Woodies. Vzhledem k tomu, že přesně totožný dostal přítel od ségry, vymyslela jsem to tak, že když vy (holka) vyhrajete balíček, vezmete si z něj fén a batoh dáte příteli. Batoh je ale samozřejmě unisex a ta barva asi nesedne uplně každýmu klukovi - i když by měla, je strašně stylová a vypadá to suprově - takže si ho můžete vesele nosit i vy holky. Záleží jen na Vás. Já kdybych byla víc batůžkovej typ, tak ho Kubovi kradu pořád.
Mně přijdou obě věci super, o to víc, že je mám sama omrknutý a vyzkoušený, takže je můžu doporučit a zaručit se za ně. No a konečně se teda dostáváme k tomu, co musíte udělat pro výhru. Vlastně skoro nic. 

Hoďte mi jen pod článek komentář, ve kterým mi prozraďte, jestli byste si batoh nechali pro sebe nebo ho dali své drahé polovičce. A k tomu kontakt na Vás, klasicky.


Výherce zveřejním za týden (23.1.) na blogovém facebooku, kterej koukejte sledovat :)))

Hodně štěstí!

Add your comment

  1. Já bych si ho nechala :P, ale to bude tím, že žádnou drahou polovičku nemám :D.
    terezka.uhrova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Batůžek je naprosto boží! :) Bylo by to těžký rozhodování, jestli se podělit, ale jelikož jsem sama, tak bych ho byla ušetřená - asi jediný pozitivum :D A hodně štěstí ke zkouškám, Domi! Ať už to máme za sebou ❤️ kovarkarolina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ja by som si ho s mojou polovičkou striedala :DDDD je ňuňácky
    d.keleceniova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Batůžek je krásný! Nechala bych si ho, jelikož drahou polovičku nemám :)

    PetraBartakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych ho Lukčovi dala, jakože aby to vypadalo, že jsem hodná, ale ve skutečnosti bych ho samozřejmě stále považovala za svůj a vesele nosila! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych si batůžek nechala, protože vím, že by ho přítel nenosil. Není to jeho styl, ale za to mně se moc líbí! :)
    diaryofagirlythings@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. u nás by bolo dosť možné, že priateľ by dostal fén a ja by som si nechala batoh :P
    ale myslím si, že by to skončilo striedavou starostlivosťou a delili by sme sa oň, keďže je perfektnyy! :D

    fabryova.viktoria@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Hned jak jsem si přečetla, že batoh vlastní i tvůj přítel, pomyslela jsem si, že ten můj by mě s ním nejspíše vyhnal :D Barva přesně pro něj, ale ten materiál - každopádně by to pro něj byla určo výzva! :) :D
    veronica.a.3333@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Spravedlivě bychom se o něj střídali, protože je boží. :D hra.lucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Ten fén zní hodně dobře, určitě by bylo fénování ještě příjemnější :) Batůžek bych si nechala, protože k příteli by se absolutně nehodil :D :) Sleduji tě i na FB jako Kateřina Sýkorová
    katerinas.sykorova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Já bych si ho nechala určitě, protože můj přítel sice batohy nosí dost, ale tohle není jeho styl (bych ho o tom přesvědčila :D). Navíc jsem od něj k Vánocům dostala nová sluchátka a ty jsou přesně v barvě jako je batoh (to je osud!!!), takže by bylo rozhodnuto :D

    andrejak.diary@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Nechala bych si ho, protoze je proste bozi! Tuhle barvu miluju❤️
    novakova.katty@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Velice rada bych napsala ze bych ho dala drahe polovicce ale pritel ma batohu az az a me by se tenhle celkem hodil, wizz ma totiz jako prirucni zavazadlo povoleny batoh a prave takovy by se na me cestovani hodil
    tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Přidávám se ke skupině, která by si batoh nechala, protože jsem prostě baťůžkovej typ a k příteli by se nehodil. Navíc tenhle je naprosto krásný..:-)
    Pěkný večer, hodně štěstí a odhodlání s učením!

    nata.fm@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Teda Domčo, zrovna dneska jsem na blogu publikovala outfit a rozplývala se tam nad burgundy barvou, kterou naprosto miluju! ♥ Vzhledem k tomu, že mi tak nějak chybí ta drahá polovička, bych si baťůžek nechala pro sebe - ono co si budeme povídat - ta kabelka vypadá sice skvěle, ale tahat den co den všechny učebnice na jednom rameni je zlo :D

    Hodně štěstí při zkouškách! ☺

    e-mail: dutyofbeauty.blog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Vzhledem k tomu, že každý den tahám nemocniční oblečení a boty na praxi a zase zpátky domů,tak bych si batoh určitě nechala:-)třeba by mě přestala bolet záda. Navíc má skvělou barvu!:-)
    michaalkaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Vzhledem k tomu, že každý den tahám nemocniční oblečení a boty na praxi a zase zpátky domů,tak bych si batoh určitě nechala:-)třeba by mě přestala bolet záda. Navíc má skvělou barvu!:-)
    michaalkaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Domi, batůžek krásnej, určitě bych ho dala příteli, aby mi v něm mohl nosit oběd, který mi nosí do ateliéru v hrozný tašce, jelikož batoh si není schopnej koupit. Proč? Protože vždycky, když se po nějakém jdeme podívat (nechce jen tak ledasjakej), skončíme v kavárně, kde vždycky jako na potvoru mají mrkvovej dort, takže si vždycky dáme, aby se nám pak líp nakupovalo, jenže se nám pak už do obchodů vůbec nechce...a tak ten batoh nemáme dodnes. Zní do asi dost divně, ale mrkvovej dort je mrkvovej dort, co si budem :-).

    e-mail: rokenrolovepocasi@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Domčo :) já bych si ho určité nechala, protože přítel akceptuje jedinou barvu, a to černou, takže bych se aspoň nemusela bát, že mi ho bude brát :D a hlavně mám burgundy barvu hrozně ráda! :)
    P.S. Máš fakt super blog :)

    OdpovědětVymazat
  20. Coz o to, ja bych ho drahe polovicce nechala rada (i pres to, ze mipac zboznuju), ale nejsem si jista, ze by byl nadseny! :D takze bych si ho nechala a jemu darovala nejakej podle jeho gusta :))

    OdpovědětVymazat
  21. Batoh bych si nejspíš nechala pro sebe, přítel je spíš na ty sportovnější kousky, tento by nebyl nic pro něj :). Jinak, ta barva je nádherná! :)
    eva.riesova@gnj.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Milá Domčo,

    nedá mi to a zkusím taky štěstí. Třeba se na mě usměje :). Já teda nejsem taky moc batůžkovej typ, ale tenhle batoh. Jako fakt?! Je dokonalý!! Dokonce zaujal i mého přítele, nakukuje mi tu přes rameno a už 10 minut usilovně přemýšlí jestli se mu líbí nebo spíš ne...aktuálně to vypadá, že spíš jo :D. Takže batoh by dopadnul, s největší pravděpodobností, tak, že bychom ho tahali oba. Podle nálady a možná taky podle toho, kdo by byl rychlejší, haha :).
    Jo a náš čtyřnohý aktivista se tu usadil vedle mě, bedlivě pozoruje monitor a u toho tu štěká. Takže zdravíme Vaše hafany a batůžek nám prý schvaluje :)

    Měj pěkný večer, posíláme pozdravy z Olomouce k Vám do Prahy.

    P.S.: Těším se na další články. Strašně dobře se čtou ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Kedže som v poslednom čase závislá na bordovej tak by som si ho určite nechala. :D
    lucinqa11@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Nechala bych si ho
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Ten batoh by som si na tisíc percent nechala. Je prekrásny A burgundy zbožňujem. práve teraz hľadám nejaký ekegantnejší ku kabátu #schoolgoals A ten by sa neskutočne hodil :3
    alexcuchorova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Batoh vyzerá vážne super, no a keďže mne niečo takéto doma chýba - a druhú polovičku som ešte nenašla -, určite by som si ho nechala :D
    hellomynameisev@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Já bych si batoh nechala sobecky pro sebe. Vypadá fakt super! Tyrezka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  29. Já bych si batoh rozhodně nechala, je boží! :O :D Normálně nesoutěžím, ale dneska - kvůli batohu - udělám výjimku! :D O:-)

    OdpovědětVymazat
  30. A ten email tady taky musim nechat, jo?!?:D terka.7@email.cz - je vidět, že jsem amatér! :D

    OdpovědětVymazat
  31. Tak novej fén bych nutně potřebovala, a ne jen já, ale i mé vlasy volají o pomoc :D. Batuzek je nadherny a ta barva?dokonalost. A prozradím, ze bych si ho nechala pro sebe, jelikoz je proste nadherny a ma draha polovicka "diky bohu" batohy nesnáší! :D (na me je vsak zbožňuje :) ) denca.snitova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. urcite by som si ho nechcala pre seba :) priatel velmi batohy nepouziva.... kontakt: gabriela7@pobox.sk

    OdpovědětVymazat
  33. Batoh bych si nechala pro sebe, nebo bych udělala radost setře, drahou polovičku bohužel nemám :D A fén vypadá vážně úžasně, ten by se určitě hodil:)
    nikita.bernardova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. ja som na zase až mooc batôžkový typ a beriem si ho aj takým veciam k akým sa možno ani nehodí! :D a okrem toho priateľ dostal na Vianoce odo mňa batoh takže jednoznačne by bol mooooj, nedala by som ho nikomu hahah! :D (dobre možno požičiavala O:-)) a fén by sa taktiež úplne najviac šikol keďže si vlasy umývam každý deň a skoro každý deň ich aj fénujem a môj niekoľkoročný už pomaly ale iste umiera :) takže si budem držať najviac palce a ešte keby vyhrám giveaway na mojom najviac obľúbenom blogu tak to by som hádam tomu ani neverila :)
    zubajova.daniela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Ten je skvělej!!! :) A jelikož se nemám s kym dělit, tak by zůstal pěkně u mě :D
    terikad@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj!
    Tak ten fén musí být super! A k batohu - i když nejsem moc batohový typ a dávám přednost kabelkám, tak bych si ho nechala a ráda ho nosila.
    Měj se krásně!
    echudobova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. bordova je moja farba :) krasny
    evacechova25@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Ja by som si ten krasny batoh nechala pre seba :)....sestra by si ho urcite chcela a skusala "pozicat"...ale nadala by som ho :p :)
    k.hrescakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. jeste ze muj pritel je sportovni typ a tenhle batuzek by urcite nenosil :D ja se ale mam :D :3 pro me je primo boziiii!

    kucmys@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Batôžtek je krásny a kedže žiadnu polovičku momentálne nemám :D tak sa s ňou veľmi podeliť nemôžem :(,ale kedže ja som typ "batôžkový" a ešte k tomu tá krásna farba <3 s priateľom či bez .. určite by som si ho aj tak nechala :D
    miroslavapodzubanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Ja by som si ho určite nechala! Veď nech si aj ja urobím radosť konečne nejakým poriadnym batohom a takúto farbu by si môj priateľ nevzal, aj keď viem, že mi ho všade bude nosiť on, aby som sa nemusela namáhať. Nuž gentlemani ešte nevymreli!
    pavlikova.dianka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Ten batoh je super! Určitě bych si ho nechala, protože drahou polovičku nemám.... Nebo bych udělala radost bráchovi. Myslim, že by se mu líbil stejně tak, jako se líbí mně :)
    acigi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Batůžek bych dala, svému příteli, protože bude mít svátek a říkal, že nějaký podobný potřebuje do školy a fén bych dala mamce, která si chodí půjčovat můj protože ten její je rozbitý. :-) vidina.l@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Ten batoh je nadhernej!!! Uz nejakou chvili shanim takovej, na veci do skoly, ale holt jsem chuda studentka, ktera se nedavno odstehovala z domova a z penez na pridel bych na nej setrila asi dlouho :D no a o fenu skoda mluvit, protoze mam jen stary po segre, ktery se tak po minute fenovani prehreje :D takze vzdycky jen tak prosusim vlasy a necham doschnout pres noc. Neni to uplne idealni, ale prezit se da, kazdopadne vyhra u tebe by mi udelala obrovskou radost!!!

    OdpovědětVymazat
  45. Ten krásný batůžek bych si určitě nechala nebo ho spíš možná dala ségře (nejen kvůli tomu, že přítel tak nějak neexistuje), protože vím, že už chce delší dobu nový :) a tu barvu miluje, takže když nad tím takhle přemýšlím, tak by přistál nakonec určitě u ní :)
    hlavackova.katerina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. :D asi by som si ho nechala, keďže priatela nemám a taký nejaký zháňam už dlhšiu dobu :)
    handomca@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Domčo :) moc hezkej Ježíšek,
    já bych si batoh nechala pro sebe, protože vínová se mi líbí moc, ale dokážu si ho určitě představit i na nějakým klukovi
    VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Darovala by som ho sama sebe ako svetlo do tohto temného obdobia plného školy a nešťastných večerov. Burgundy farby by my vyčarila úsmev pri každom pohľade na ňu, lebo by mi dokonale ladila s bundou a obrovským novým šálom. Ruksaky sú úplne super, a hoci ich milujem, nemám ich veľa, lebo sa ruksakov nerada vzdávam. Ten, čo je so mnou teraz, každý jeden deň, sa už pomaly rozpadáva....
    Majka.ogurcakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  50. Jééé, tak ten bych si určitě nechala! <3 Přítel má úplně jiný vkus, naštěstí pro mě! :D
    kovarikovakarolina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. Vzhledem k tomu, že batohy miluju, tak bych si ho určitě nechala pro sebe, protože tenhle je fakt božííí. A hlavně přítele nemám, takže tím je to vyřešený :D
    bara.ananas@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  53. Já bych si batoh určitě nechala! Přítelovi by se možná taky líbil, ale poslední dobou chodí jen do práce a z práce zaleze do dílny opravovat auta, a tak by ho asi moc nevynosil. Ta barva je ale boží, naprosto jí miluju :) A navíc žádný batůžek nemám :3
    hollychicc@gmail.com
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  54. Nechala by som si ho, ale nie preto, že by som ho nikomu nechcela dať ale priateľ by ho určite nenosil takže musí ku mne :D
    email: ssiimmaa278@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. No môj drahý by ma pravdepodobne poslal kade ľahšie, keby som mu dala tento náááádherny batoh. Stále je totiž toho názoru, že batohy sa nosia len keď ideš niekde na chatu a treba ti kopu vecí. On si totižto všetko napchá do vreciek a ide( to by sme my ženy dokázali asi ťažko, s tou kopou vecí čo sa nám váľa v kabelkách a batohoch :D ). A keď vidí chlapa hoci len s taškou cez plece, tak povie " prečo chlapi nosia kabelky ? " :D ale tak na toto som si už ja zvykla :) takže by som si ho teda nechala pre seba ( asi aj keby ho chcel, čo si budem klamať :D ) pretože je úplne krásny a táto farba je moja naj túto jesen a zimu ! :) a môj email je natynagyova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Já bych si ho nechala, myslím si, že by se mému Kubíkovi nelíbil :)

    hanca.holasova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Batoh bych si stoprocentne nechala pro sebe,protoze miluju vínovou. A navíc by mi přítel stejne řekl, že mu ta barva připadá spíše holčičí :D
    miska.palatova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Ten ruksacik by som z ruky nepustila...teda z pleca :-D a este mam to stastie ze priatel by ho ani nenosil :-D takze jednoznacne by bol moj..hihi :-)
    Mydlova.eva@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. Já jsem potvůrka a ještě ke všemu miluju batůžky, takže moje odpověď je zcela jasná. Snad mi to můj Domča odpustí:)
    natalie.drahutova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj Domi, já bych volila batoh a sama by jsem si ho i nechala :P. Barva se mi líbí a hlavně nějakou dobu jsem si nějaký chtěla pořídit. Hezký den
    Astonawska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Batoh je krasny. Priatelovi by nesiel, ma iny vkus, tak by som si ho asi nechala ja :-D oba darceky su skvele!
    hatasova.nicolette@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  62. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj Domii, ja bych si rozhodne batoh nechala, ale jakozto hodna pritelkyne bych jej obcas pujcila i priteli, ale jen pokud by si ho zaslouzil!))
    plankova.monika@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. Já bych si ho nechala, protoze přítel by ho v téhle barvě stejně nenosil :-D vidme@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Drahá polovička by ho rozhodně nenosila, protože je šílenej lempl na tydle věci, neumí to nosit a hlavně většinou si půlku věcí stejně narve ke mě do kabelky :D Ale dala bych ho buď ségře, na nový foťák, který dostala k Vánocům, nebo kámošce, která odjíždí na Erasmus do Belgie, tak aby na mě nezapomněla :-) A něco mi v něm přivezla, samozřejmě :D
    A fén. Sakra, potřbuji jako sůl, ten můj už je prostě skoro v křemíkovém nebi!!
    Elusche@seznam.cz

    Hezký den Domčo!

    OdpovědětVymazat
  66. Nechala, protože za prvé žádnou drahou polovičku nemám (což mě vuuubec nemrzí pokaždý, když otevřu tvůj insta Domčo, neee, vůbec :D) a za druhý protože jsem se teď do burgundy barvy strašně zamilovala a chtěla bych ji mít úplně na všem a všude :D
    Přeju krásnej večer a hodně sil na učení, jsme v tom spolu ;)
    alenagrasserova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  67. Nejspíš bych ten nádherný batoh dala své nejlepší kamarádce. Protože bude mít za chvíli narozeniny a tuhle barvu teď úplně zbožňuje :D. Navíc mi letos hrozně pomohla a já ji jsem za to neskutečně vděčná. Takže by tohle mohlo takové menší poděkování :) (mimochodem tu taky soutěží :D)

    OdpovědětVymazat
  68. Jéj, krásavec je to :) Asi by som si ho nechala, ale keby priateľ veľmi chcel, mohli by sme si ho striedať! :D natalia.gazova(zavinac)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. Krásna giveaway. Ja priateľa nemám, ale popravde, aj keby som ho mala, batoh by som si nechala, pretože sa mi veľmi páči :D :D

    hanzalikovam@gmail.com
    http://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  70. My bysme si ho určitě nechali napůl :))
    Šárka
    sabera@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Krásný dárečky :) Myslím, že bych batoh dala své drahé polovičce, ale sem tam bych si ho asi vypůjčila, protože ta barva je fakt úžasná :) a myslím, že by mu to vůbec nevadilo :) deniska.halfarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  72. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  73. Jak se znám, byla bych hrozně sobecká a nechala si ho ale na mou obhajobu, ikdybych nebyla takovej sobec a darovala ho polovičce, nenosil by ho protože by byl prý holčíčí :p Ale uvidíme, třeba se mu zalíbí :)
    adela.fojtova1@seznam.cz (promiň, za druhý příspěvěk, u prvního jsem zapomněla kontakt)

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj Domi, batůžek bych si nechala pro sebe, protože jsem typická "batůžkářka" a přítele nemám, ale kdybych nějakého měla, tak se a ním podělila... (, ale škádlila bych ho jako kočka myš) :D :D
    kamca.bekova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Batůžek by zůstal u mě v šatníku a figuroval by na mém instagramu. I kdybych přítele měla, měl by smůlu, protože jsem trošku sobec. Ta barva je jednoduše ÚŽASNÁ (#milovnikvínove)! Batůžky jsem vždy obdivovala, ale nikdy jsem neměla odvahu (a peníze) si nějaký pořídit.

    leefujsikovic@gmail.com
    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Já bych si ho nechala - protože zrovna o nějakém nesportovním batohu uvažuji. A moje drahá polovice na bordó moc není a batoh, se kterým se spokojený (větší a černý :-) už má...
    s.voskova@volny.cz
    http://werka13.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj Domi,
    já bych si batoh nechala, protože má tak úžasnou barvu a asi/určitě bych se ho nedokázala vzdát. A příteli bych ho spíše jenom půjčovala. I když odstíny vínové a červené miluje, nevím jistě jestli by ho nosil a jestli bych se ho dokázala vzdát.:D:)
    syrinkova99@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj Domi,
    Píšu to rychle a po druhý(klikla jsem místo publikovat odhlásit, stává se:D), abych stihla školu, ale tohle udělalo radost,takže to napíšu a zúčastním se.Chjo, batohy, neznám příjemnější věc na zádech! a ta barva? no božská :) Už bych ale potřebovala nějaký pořádný batoh a ne ty moje tašky a kabelky, ve kterých tahám těžký věci.Bohužel nemám svojí drahou polovičku,takže by musel zůstat mně, muhaha :D No fén, ten můj radši komentovat nebudu, je dost starý a když se ráno fénuju, tak vydavá pisklavý zvuky a zbudí celou rodinu :D takže by se hodil kvalitní fén , který si už i moje vlasy zaslouží, jsou dost zničený. Tohle u blogerek obdivuju, jak dokážou být štědrý a udělat člověku radost :) Takže zkusím svoje štěstí a uvidím. Jinak ti přeju, aby ti rostl počet čtenářů, protože jsi skvělá ve psaní a fotky jsou úžasné, bez pochyby :)Jé 23.1. mám své 19 narozky, to by udělalo úsměv na tváři :) e-mail lucys12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. nooo asi bych se zachovala sobecky a nechala si ho O:-) !! je nádhernej!
    anna.vagnerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Pravděpodobně bych si batoh nechala. Barva je pro mě jako stvořená :-) drahé polovičce bych batoh půjčovala :-)
    machovamarcela1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Milá Domčo,
    já bych to viděla takhle: když bych batoh vyhrála, nechala bych si ho, protože přítel tyhle barvy nemusí. U něj vede černá, bílá a šedá (jaká pestrá škála).:D A abych nebyla takovej skrblík, tak bych příteli půjčovala svýho zelenýho Herschela, ten by se k němu hodil spíš! To je fér, ne?! :D A navíc, po batohu zn. Mi-Pac pokukuju už dlouuuho, jsou to ideální batohy na každodenní nošení. :)

    Měj se krááásně a děkujeme za super giveaway! :) ♥



    OdpovědětVymazat
  82. Ahoj Domi, do téhle soutěže se hrozně moc chci zapojit, i když si připadám hloupě, že píšu první komentář k tobě na blog právě k soutěži, už několikrát jsem ti totiž chtěla dát nějakou zpětnou vazbu, ale nejsem zvyklá se takhle veřejně vyjadřovat (i když v podstatě jako anonym), proto raději píšu emaily a hledám soukromější způsoby komunikace. Říkám si, že kdybych byla na tvém místě, asi by mě hodně rozčilovalo, že u soutěžních článků je o tolik větší množství komentářů, než u jiných, ale takový už asi lidé jsou, nepotřebují nic psát, když jim z toho nemá co kápnout. Proto je mi psaní tohohle komentáře proti srsti, když vím, že spadám do kategorie, která by mě osobně sakra vytáčela. Mám ale ráda tvůj blog, mám ráda tebe a neuvěřitelně se mi líbí batoh i fén a to, jak jsi to vymyslela. Já přítele nemám, takže mám jednodušší rozhodování, aspoň k něčemu je ten single život dobrej! Každopádně moc děkuju za tuhle soutěž a měj se krásně.
    Karolína
    karol.urbanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Batůžek bych si nechala a vyjela s ním do Londýna.
    katerina.langerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Ahoj Domi :) batoh bych klidně darovala příteli, ale myslím si, že on by ho moc "nevynosil", takže to bude muset zůstat na mně :D
    Měj se, B.
    max.black01@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Ahooj, já bych si ho teda nechala! (i kdybych toho přítele měla :D) ajaruzickova@seznam.cz
    Přeji hezký den, A.

    OdpovědětVymazat
  86. Ahooj, já bych si ho teda nechala! (i kdybych toho přítele měla :D) ajaruzickova@seznam.cz
    Přeji hezký den, A.

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj, já bych si ho určitě nechala, protože přítel by tuhle barvu nenosil :-D Ale já burgundy barvu miluju!

    d.valouchova09@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  88. ja by som si ho nechala, je dokonaly :) daska8@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj Domčo :) Já bych si batůžek nechala, jelikož přítel jakožto bývalý prodavač ve skateshopu má svůj oblíbenej Burton batoh, kterej má asi 189153 vychytávek a funkcí, takže tenhle by ho ani neuspokojil :D A já přímo miluju tuhle barvu <3 A k mojí nové khaki parce od Ježíška (ode mě pro mě) by krásně ladil :) A pro jednou by mě nebolely záda... vlastně bych brala spíš ten batoh, než fén :D tak třeba se zadaří :) stolbova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Ahoj Domčo. Já se silně snažím nebýt sobec, ale přítel je spíš elegán, takže batůžek by nevyužil snad ani na věci do fitka:D. Zato mně by se batůžek hodil. V poslední době totiž pokukuju po nějakém, koukala jsem na VotočVohoz, ale nějak jsem nenašla ten pravej a nebo koukám v obchodech, ale tisícovku se mi za batůžek dát nechce. Svůj šatník se teď snažím ozvláštnit vínovou, jelikož je to barva, která je mix elegance, ale zároveň tak trochu divočiny:D. Dokážu si živě představit pohodový outfit, v létě, jen tak jít s přítelem na zmrzku. V batohu foťák na zachycení krásných okamžiků a sluneční paprsky šimrající po tváři. Joooo už se tak těším na léto! Tak moc sakra ☼! Zpět k věci. Batůžek je fakt super, akorát velký a jednoduchý, takže se dá ladit se spoustou věcí (což se mě osobně hodí, já prostě nějak...neumím ladit:(..).
    Když nad tím tak přemýšlím...nebrala by mi ho moje mamka?

    OdpovědětVymazat
  91. Brácha mi na Vánoce slíbil batoh, ale nakonec jsem ho nedostala, takže bych si ho určitě nechala. :)))

    Ela, meinmanyways@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  92. Nemám polovičku :( Tudíž bych ho vesele nosila a doufala že si mě někdo s ním najde :)
    Sanka99@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. Já bych si ho nechala! Ať už by ho přítel unosil nebo ne :D
    vendula.jirmannova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  94. nechala, nechala :-D krásnej. martinapanesova (at) yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  95. nechala, nechala :-D krásnej. martinapanesova (at) yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  96. Ja by som si ho nechala pre seba, pretože už dlhšiu dobu zháňam ideálny batoh pre mňa :) A na druhej strane, moja polovička by ho nenosila, lebo je úplne odlišný od jeho štýlu :)
    veronika.zorska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  97. Ahoj, jelikož jsem baťůžkový typ (od té doby, co mám děti), tak bych si baťužek ponechala já a manželovi ho možná občas půjčila. :-)
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj Domčo, přeji ti krásné úterý :) Bohužel jsem ještě nikdy v žádné soutěži nic nevyhrála tak se o to znovu pokousim. Batuzek bych měla napůl s přítelem a fén bych dala mamce, ten starý už jí dochází :) Můj email: terezka99999@email

    OdpovědětVymazat
  99. Určitě bych si ho nechala pro sebe protože zrovna teď laškuju s myšlenkami a rozvahami nad tím, že batohy jsou vlastně stejně šik jako kabelky!♥
    elinkadvorakova@gmail.com :)

    OdpovědětVymazat
  100. Určitě bych si ho nechala, je úžasný, ani mě popravdě první nenapadlo, že ta barva by se vlastně hodila i k pánským outfitům. Batohy nosím mnohem radši než kabelky a moc jich nemám (a v této úžasné barvě už vůbec ne), takže to by byla paráda. :)
    erikakristova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  101. Já bych si tenhle batůžek určitě nechala, protože přítel by ho neunosil (neodvážil by se na takovou barvu) a já bych ho využila mnohem víc :) Jsem totiž batůžkovej typ, když vytáhnu kabelku tak to už musí být něco :D Tahala bych ho všude po výletech a byli bychom nerozlučná dvojka <3
    Hannie.221295@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Rozhodně bychom si ho střídali a nebojím se říct, že bychom se o něj možná i poprali :-D Dělal by nám krásnou společnost při našich výletech. Je opravdu stylovej :-)
    tereza.sobotkova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  104. Já bych si ho rozhodně nechala a ne jen proto, že drahou polovičku nemám :D ale vypadá fakt skvěle, navíc já jsem vyloženě baťůžkovej typ:)) a kvůli problémům s krční páteří bych vlastně ani nic jiného nosit neměla.. and.jak@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. No, i kdybych se chtěla podělit s přítelem, u něj by asi tenhle batůžek moc úspěch neměl.. Takže bych si ho nechala, je skvělej :)
    ema.pleschingerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. Věnovala bych ho, ale myslím, že bych ho stejně ve finále nosila já. :) trejtnarka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  107. Batůžek bych si nechala pro sebe, protože přítel tohle nenosí a já miluju vínovou!!! a je fakt krásnej!!! A o fén bychom se podělily s mamkou :) adela.krucka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  108. batůžek bych si nechala, protože svou drahou polovičku stále hledám:) ale už teď vím, že bych ho rozhodně vynosila! je nádherný!
    jansovaedita@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Vždycky nějakou dobu nečtu blogy a pak si k tomu sednu a přečtu si všechny tvoje články a jsou nejnejnejlepší! Opravdu mě bavíš a ispiruješ! Batůžek by se příteli asi moc nehodil, má víc sportovní styl, takže bych si ho nechala a pyšnila se, jaký mám krásný batoh! Konečně bych taky vyměnila pohodlný batoh za kabelku....(zatím jsem si žádný nepořídila, ostudaa) <3 karol-u@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. Milá D.,
    Ten fén by poputoval mojej sestre, nakoľko má vlasy dlhé po zadok a vždy jej trvá, kým sa jej podarí tie vlasy vyfénovať. To by bol úžasný darček pre ňu, aj za úspešné skúškové. :)
    A batôžtek by som si s veľkou radosťou nechala ja, a bola by to pre mňa veľmi dobrá motivácia, aby som aj ja už mala skúšky úspešne za sebou a mohla by som si ho zobrať ako odmenu do školy na nový semester.
    Prajem aj Tebe veľa úspechov ��♥

    cecebey0@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤