What are you looking for?
úterý 26. ledna 2016

PROM SEASON NOW AND BACK THEN

Plesy. Kapitola sama pro sebe asi pro všechny. Nemůžu teda soudit, jak je to jinde, než u nás v Hradci, ale hádám, že to bude snad podobný. V Hradci maj plesy neuvěřitelnou tradici. Jsou to největší párty celýho roku, všichni se na ně těšej celej rok. Já jsem v Aldisu strávila ve svých středoškolských letech tolik hodin, že bych to ani nespočítala. A budu na to navždycky s úsměvem vzpomínat, protože to byly akce k nezaplacení. Jak jsme byly mladý holky, co si poprvý nandaly pořádný podpatky a vzaly "bitch šaty" a celej ples prochodily tam a zpátky, abychom hledaly ty naše aktuální crushe. Jak jsme se bály pít, protože ty boty nám dávaly zabrat i za střízliva. Jak jsme si prožily první plesy v párech. Jak jsme se motaly do klučičích rvaček, hystericky brečely na záchodech, jak jsme z balkonu pozorovaly, kdo se s kým líbá a jak nám občas tajně tekly slzičky, že nejsme na místě tý starší holky. Jak hráli Dancing in the moonligh a já seděla sama na balkoně, pozorovala ty zamilovaný páry na parketu a přemýšlela, jestli jednou budu mezi nima. A byla jsem. Teď na tom posledním. S tím mým blonďatým princem. Při písničce, u který jsem do tý doby brečela ve chvíli, kdy jsem jí uslyšela (posílám pusinky do králičího nebe!). A byla jsem TA HOLKA, ta co tancuje se svým přítelem a nesedí sama na balkoně. Už jsem ale neměla šaty od prsou pod prdel a netahala za ruku kámošku, co kradla flašky zpoza baru. A víte co? Obojí má neskutečný kouzlo. Takže já mám tady pro Vás souhrn fotek, přičemž některý jsou opravdu HODNĚ úsměvný, tak se pojďte pobavit!


Letos jsem zvolila volný šaty z Mango Outletu, který mají zdobený záda a s přesně stejným zdobením jsem našla v Primarku psaníčko. K tomu moje jediný nositelný podpatky, červenou rtěnku a rovný vlasy. Tadá.


Éra sytě červených vlasů.

Skoro zmizelý obočí a hlava uplně jiný barvy než zbytek těla - BRAVO :D

Patka a éra šatů z New Yorkeru, který končily OPRAVDU těsně pod zadkem a dnes už bych tomu říkala tílko. Dodnes vlastně přemýšlím, jestli to opravdu nemělo být tílko... možná i jo :D


S Péťou jsme měly dobu, kdy jsme se fakt nedomlouvaly a přesto dokonale ladily. Vlasama i oblečením.

Retro ples v Olomouci a poněkud tlustější období asi :D

Tady asi zas hubenější období a mega tmavý vlasy. A nejoblíbenější šaty ever.

Nejšílenější vlasy ever. Jak jsem v tomhle mohla mezi lidi, to mi fakt hlava nebere :D pták ohnivák hadr!!

A nejlepší párty večer, jakej jsem kdy zažila, byl jednoznačně můj maturitní ples. Užila jsem si každou jeho minutu, milovala ty šaty, svý kámošky a kámoše, širokou rodinu, co si to přišla užít se mnou a nic nemá na to půlnoční zašlapávání šerp a vyřvávání Nonstop na celý kolo.


Tak co na to říkáte? Nepoznaly byste mě nikde, co? :D

Add your comment

  1. Umrela jsem docela :D:D:D ty nase fotky mi prijdou uz taky dost sileny, ale ladily jsme neskutecne a byly to fakt sranda plesy! :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pták ohnivák je úplně nejlepší! :D
    Myslim, že ty červený vlasy byly super, ale já mám červenou barvu ráda, tak jsem ovlivněná, nosila jsem ji několik let. Je fakt, že na některých fotkách bych tě opravdu nepoznala. Jinak já na plesy nechodím, i maturiťák byl pro mě peklo a to jsem chodila na Tyla, takže mega akce roku! :D Bylo tam tolik lidí, že jsem musela hned po půlnoci vypadnout a nějak jsem prošvihla i to zašlapávání šerpy. No díkybohu jsem odmaturovala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, to já uplně chápu, pro každýho to není a nebude :) na mě už je to teď taky moc, ale "za mlada" jsem si to užívala :D

      Vymazat
  3. Nevím, proč mi tvoje kamarádka na posledních dvou fotografiích připomíná Rihannu! :D Náhodou ti to docela i seklo :D Já svůj maturák zažila teprve před týdnem a asi ani nemám v plánu na další plesy chodit, jelikož můj život budou ovládat asi úplně jiné párty :) :D PS.: S Kubou jste fakt krásní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, trošku jo no, je takovej typ :) a my s Kubou moc děkujem!

      Vymazat
  4. Veľmi ti to pristane :) Myslim, že to bol skvelý večer podla fotiek :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak některé fotky jsou fakt boží, Domi! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Domčo, ty starší fotky jsou super:D A šaty paráda!:)

    www.stylishcoffee.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Páni tak to je super:D:) moc povedenej článek! a na tvým plese ti to moc slušelo:)

    OdpovědětVymazat
  8. Týjo, vyzkoušela jsi fakt hodně druhů barev :D Někde bych Tě vážně nepoznala, ale skvělej článek

    OdpovědětVymazat
  9. Jooo, ty staré časy! :-D Já se na ples našeho gymplu chystám tento týden, ale jak říkáš, už posledních "pár let" si tam připadám prostě stará :-D :) Ale tak člověk aspoň potká lidi, který třeba celej předchozí rok neviděl, pokecá a užije si to už jiným způsobem než na té střední :) Ale jak říkáš - šaty začínající nad prsy, končící pod zadkem - nedávno jsme probíraly se ségrou staré věci, které jsme nosily a nedokázala jsem pochopit, jak jsem v tom úzkém proužku látky (rozuměj sukni) mohla vůbec vyrazit :-D Takže tak :)

    OdpovědětVymazat
  10. Domi ty krátký šaty! To je masakr :D To sis musela sednout a vylezl ti zadek ne? Speciálně ty extra obtáhlý! Musím teda říct, že jsi vyrostla do krásy a teď ti to sluší fakt nejvíce <3

    OdpovědětVymazat
  11. Krásně jsi to vystihla, plesy v Hradci stály vždy za to a taky jsem tam zažila nejlepší párty! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak teď jsi mě fakt pobavila...šaty od prsou po prdel :D:D:D Já jsem si plesový sezóny taky užívala, od patnácti..až po loňksý rok, letos to bude poprvé, co nepůjdu, protože už mě to nějak neláká. Ale historky máme, koukám, všechny stejný, ať už Ústí nebo Hradec, hlavně hysterky na záchodech :D díky, fakt jsem se od srdce zasmála...

    OdpovědětVymazat
  13. SKVĚLÝ THROWBACK! :D


    http://eternitymoments0.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Na té první fotce z mladších let mi opravdu trvalo, než mi došlo, která z holek jsi ty :D Úplně super článek, skvělý nápad :)) Fakt je někdy úsměvné podívat se takto pár let nazpátek, hlavně co se týče různách parties, zábav a plesů :D A s blonďatým princem vám to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  15. Domčo, tohle je parádní článek a rosteš rozhodně do krásy, i když se teda nedá říct, že předtím by ti to neslušelo! :) Je úžasný, že to máš všechno takhle zdokumentovaný! A teď na plese ti to fakt slušelo! Měj se krásně, Terez.

    OdpovědětVymazat
  16. Domčo super throwback článek! takovéto osobnější články by blogerky měly dělat více :)

    OdpovědětVymazat
  17. Haha, Domi to mě moc pobavilo :D víc takových článků!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤