What are you looking for?
pátek 22. ledna 2016

PROM SEASON


Kdo sleduje můj snapchat (domlukasova), mohl si dnes všimnout, že se připravuju na ples. Letos mě čeká jeden v Hradci (už dneska, jupí!) a jeden v Praze (poprvé!!). Teprve předevčírem jsem začala řešit co na sebe a co se sebou, takže jsem hned po zkoušce pospíchala do centra do Palladia, kde jsem chtěla sehnat boty, náhrdelník, psaníčko, podprsenku a rtěnku. No co myslíte? Nesehnala jsem samozřejmě ani jedno a ještě jsem jsem se rozčilovala nad kupou lidí a neustálým oblíkáním a svlíkáním. Včera jsem teda doma zběsile prohlížela skříně a šuplíky s kosmetikou (swatche rtěnek byly na snapchatu, stejně jako zkouška vlnitých vlasů, který si ale nakonec stejně určitě neudělám :D), abych se teda zklidnila a uvědomila si, že tenhle ples zvládnu i se svojí dosavadní výbavou. Protože ale obchody hemží šatama, přece jen je teď plesová sezóna v plným proudu, rozhodně se chystáme s přítelem na větší nákupy. A protože už dlouho plánujeme právě návštěvu Fashion Arény, kde jsme chtěli původně hlavně věci na cvíčo, rozhodli jsme se to spojit a omrknout tam i plesový serepetičky, který se mi tam podařilo online vypátrat. Mám totiž za to, že věci, co najdem tam, nebude mít každej druhej. Každej druhej si totiž radši nakráčí někam do obchodů v centru, prodere se davem lidí a vybere si radši o číslo větší velikost, protože ty normální jsou ze slev dávno vykoupený. A my na ně na všechny vyzrajem a zajedem si právě do Fashion Arény. Odměna za zkouškový si beztak zasloužíme.
Rovnou jsem si teda vytvořila "zhruba" wishlist, přece jen nemám na kontě tolik, abych si to všechno koupila, ale doufám, že něco z toho fakt klapne. Třeba TO stříbrnýho psaníčko, umírám jen z pohledu na něj!
No a po víkendu snad můžete čekat report s fotkama z plesu a přemýšlím, že bych k tomu přidala i nějaký svoje starší plesový fotky, abysme se všichni pobavili a já si zavzpomínala na ty hvězdný léta, kdy jsme s holkama vymetaly hradeckej Aldis každej týden (třeba i dva dny za sebou :D). Chcete?!




Add your comment

  1. Jáj, ty šatičky jsou naprosto úžasný, top...aach, ooch :D. Tak jo, už se uklidním :). Já miluju šaty mám ale se sebou jeden dost zásadní problém - když už najdu šaty, který mi padnou na mou nesouměrnou postavu, tak si v nich vždycky připadám úplně blbě. A samozřejmě že by, dle mého mínění, pasovaly víc i velrybě, ale mně prostě ne. Takže vždycky odejdu bez šatů. A vytáhnu zas a znova ty jedny jediný, který mám (a v kterých si připadám přijatelně a té velrybě by fakt neslušely :D).

    Dost bylo výlevů. Ať se ples vydaří a náramně si to užiješ. A ten nápad se starýma fotkama se mi fakt líbí...tak šup sem s ním ;)

    Fajn páteční den a protančenou noc. J.

    OdpovědětVymazat
  2. Já teda určitě chci vidět flashback report!! :D :D ale samozřejmě taky fotky ze dneška! moc si to užijte!! :) <3 (víš jak, čekám hlášení :D)

    OdpovědětVymazat
  3. Joo, fotky chceme. Starší fotky jsou často vtipné a v tomhle počasí se to hodí! Přeju krásný ples.:)

    OdpovědětVymazat
  4. na fotky z plesu se těšííím, jsem zvědavá, jak budeš vypadat, jaké šaty zvolíš a tak :)


    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Fotky z minulých plesových let bych určitě brala! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Starší fotky z plesu budou určitě super :). Tak si ho dnes užij :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja sa tento rok na žiadny ples nechystám. Ale vy si to na nich poriadne užite. A to strieborné psaníčko je naozaj bomba :D

    http://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Taky se hlásím o flash back fotky! :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤