What are you looking for?
neděle 10. ledna 2016

RED TOUCH

Nechápu, jak se stalo, že tyhle fotky, který se mi mimochodem fakt strašně líběj (děkuju Baru!), se tady ocitají až teď, přitom jsou focený tak měsíc zpátky. Byl to takovej ten první záchvěv zimy a já jsem zrovna měla poměrně novej bomber, kterej je snad mým nejoblíbenějším kusem v šatníku za celej podzim a zimu. Pořídila jsem ho ve Stradivariu a pak si vyčítala, že jsem si ho nevzala ještě aspoň v černý nebo vínový, je totiž fakt boží a nestál ani 800,-. K němu šálu, kterou mám už několik týdnů přirostlou ke krku a nejradši bych v ní chodila i doma. No a ta červená čepka? Tu jsem koupila kdysi bráchovi v Anglii a protože ji doteď ani jednou neměl na sobě, zabavila jsem si ji pro sebe. Občas si v ní připadám jako kuchař, ale cítím se v ní strašně dobře - jako ostatně teď ve všech čepicích a tu nejlepší tady teprve uvidíte <3.
Vy teda omrkněte tyhle poslední podzimní fotky a příští článek už bude nejvíc aktuální - samozřejmě mluvím o reportu z našeho pohádkovýho víkendu s drahým ve Vysokých Tatrách. Dnes jsme se vrátili a nejradši bychom se tam přemístili teď hned znova, protože to bylo naprosto kouzelný, všechno! Tak se těšte na horu fotek a ód!


Bomber - STRADIVARIUS / pants - JENNYFER / bag - LINDEX / shoes - BOTOVO / scarf - ZARA / watch - DANIEL WELLINGTON / ring - CALVIN KLEIN

Add your comment

  1. Ta šála je fakt skvělá, vůbec se ti nedivim, že ji taháš všude :D
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
  2. Šimkáče jsou fakt super místo na focení. Nebudeš mít i nějaké fotky se sněhem? Já se tam nestihla dostat :(. Jinak na článek z Tater se těším, hrozně bych se tam chtěla jet taky podívat, tak zatím aspoň takto virtuálně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleee, hrozně chci, takže pokud do zítra vydrží sníh, tak je mít budu :D jsem teď v Hradci hrozně málo, ale snad to konečně klapne!

      Vymazat
    2. Super! Budu si držet palce, ať do zítřka nepřijde obleva :D. To je škoda, že jsi tady tak málo, ale v Praze zas můžeš zažívat úplně jiný věci a hlavně jít si za svým snem :). Tak ať ti to všechno klape, jak má :)

      Vymazat
  3. Perfektní! Tobě čepice prostě hrozně sluší :))

    OdpovědětVymazat
  4. úžasný prostředí na focení :) S šálou to chápu, protože je fakt pěkná.
    Vypadáš hodně spokojeně, jen tak dál :)
    ootd & giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. strašně ti to sluší:)) Ta šála je skvělá:))!

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý outfit, jen bych asi vyměnila tu hnědou bomber :) ale to je o vkusu :))

    Style Solution

    OdpovědětVymazat
  7. Moc krásné fotky a krásný outfit :)

    OdpovědětVymazat
  8. Samozřejmě naprosto úžasný outfit, ta čepka je super :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  9. Žádný kuchař, ta čepka ti strašně moc sluší :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤