What are you looking for?
sobota 9. ledna 2016

SHERLING JACKET

Tak (zdá se mi to, nebo každej článek začínám přesně tímhle slovem?! :D) Vás vítám u prvního letošního outfit postu. Jsem uplně nadšená z Vašich reakcí na minulej článek, ve kterým jsme shrnovala uplynulej rok a jakmile budu mít chvilku času, každýmu Vám odpovím, protože jste fakt boží! Teď Vám jen v rychlosti předpřipravuju tenhle článek a všude kolem mě je poházený oblečení, který se snažím nějak smysluplně sbalit na víkendovej výlet. To, kde jsme a co tam děláme můžete sledovat na instagramu (tam zas nejvíc dík za 10k!) a asi to budou slušný spamy, tak se kdyžtak omlouvám předem!
Co se týká těhlech fotek, byla to Kubova premiéra outfitovýho focení, takže musíme (já i vy!) uznat, že se mu to dost povedlo! Fotili jsme ještě v Hradci a když ještě nebyla tak hrozná kosa, proto jsem ještě ve zdraví přežila holý kotníky. A pamatujete, jak jsem psala o tom, že mi přišlo najednou několik nabídek na spolupráci se zahraničníma eshopama? Tak tahle bunda je z bundovýho výběru na Sammy Dress. Zase jsem si objednala hned několik kusů oblečení a v tomhle případě byla jediná relativně použitelná věc právě tahle bunda, kterou nakonec nosím docela často. Rozhodně ale najdete hezčí a kvalitnější třeba v Pull&Bear, takžeeeee tak. Tomuhle eshopu už nejspíš další šanci dávat nebudu.
Jak se Vám celej tenhle jednoduchej outfit líbí, co? 

Bunda - SAMMY DRESS / turtleneck - PULL&BEAR / pants - ZARA / bag - MANGO OUTLET / shoes - ADIDAS / 

Add your comment

  1. Celkom nezvyk, že keď navštívim tvoj blog, tak tu ešte nemáš žiadny komentár. :D Bundu máš veľmi peknú, podobnú som našla v Gate na moje prekvapenie. Tie spolupráce so zahraničnými stránkami sú už také všelijaké, poznám to sama. Ale treba vyskúšať všetko jak sa hovorí :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  2. Ježíš, ten je krásný. Ja chci taky Něco tak teplého a přitom slušivého. A skvělé k tomu vypadá i ta kabelka. Shopper bags mám nejradši. A hlavně to dodává šmrnc celému outfitu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se ta bunda moc líbí :) Kdybych takovou měla asi bych ji ze sebe nesundala :D. A Kubovi se fotky povedly;)

    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t31.0-8/s960x960/12030321_312348808935652_6264391893118730050_o.jpg

    OdpovědětVymazat
  4. Teeda, tak outfit se mi líbí moc a Kubovi se fotky vážně povedly!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Fotky se určitě moc povedly a outfit je krásný! Ta kabelka!! :)

    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤