What are you looking for?
čtvrtek 11. února 2016

DATE TIME

Dnes jsem tady s outfitem, který jsem si brala v týdnu na rande s přítelem. Slovo rande mám hrozně ráda a i když s přítelem bydlíme, stejně chodíme na randíčka. Je přece něco jinýho jít spolu na nákup a válet se doma u filmu a vyrazit do města na procházku nebo třeba na večeři, což byl zrovna tenhle konkrétní příklad. Ne vždycky mám chuť se vymódit, třeba do školy chodím čistě pohodlně, což uplý šaty a kozačky nad kolena zrovna nejsou, že ano :D. Nicméně kam jinam se vyfiknout než právě na rande? Zajímalo by mě, jak to máte vy, když se svýma drahýma polovičkama bydlíte - chodíte pořád na randíčka nebo už to neřešíte a prostě "jen" jste spolu? Já si tohle hrozně užívám a právě na tyhle naše chvilky se těším nejvíc, vlastně teda nejvíc hned po usínání a vstávání, haha, na to jsem neskutečná - nedokážu třeba usnout rozhádaná, potřebuju mít všechno v klidu, abych se hezky vyspala a ráno vstala s nejlepší náladou. 
K outfitu bych dodala jen to, že ze šatů a kabátku jsem moc mile překvapená, svetr z Manga teď asi pár týdnů vůbec nesundám a kozačky nad kolena jsem konečně vyzkoušela nejen ke kalhotům (jako třeba TADY), ale konečně i jen k silonkám. A na rtech mám novou nejoblíbenější Bourjois rtěnku, o který jsem už psala v článku ze soboty a od tý doby mi přibylo několik dalších odstínů, takže Vám je tady brzo představím!
Teď už mrkněte na zbytek fotek a nezapomeňte mi dolů napsat, jak to máte s těma randíčkama!


Coat - SHEIN / dress - SHEIN / sweater - MANGO OUTLET / bag - MANGO / shoes - ČAS NA BOTY / ring - CALVIN KLEIN / lipstick - BOURJOIS VELVET EDITION 07

Add your comment

  1. Kabátek je naprosto parádní, moc se mi líbí:) jinak k tématu ti moc neřeknu, žádného přítele zrovna nemám a ještě jsem nikdy s žádným nebydlela :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I tak děkuju za komentář, ono to přijde a pak mi to můžeš napsat i zpětně <3

      Vymazat
  2. Ty nové vlasy se mi líbí víc a víc. A kombinace světlého kabátu a černého zbytku mě bere. Sluší ti to :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. videla jsem ty saty uz na snapu, jsou suprovy :)

    OdpovědětVymazat
  4. V podstate s priateľom bývam už od začiatku nášho randenia. Sme spolu už osem rokov, stále randíme a užívame si to ako na začiatku. A musím ťa pochváliť, pekne si sa vyparádila! Si proste kočka. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To my taky no, tak doufám, že vydržíme stejně jako vy a prostě navěky :D

      Vymazat
  5. My s přítelem taky chodíme normálně na rande, i když spolu bydlíme. Je to super zajít do kina, divadla, na večeři atd. Třeba Valentýna pravděpodobně strávíme někde na výletě a hrozně se na to těšim.
    Jinak ty vlasy máš úplně super, líbí se mi to čím dál tím víc :)

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju rande!! S přítelem jsem spolu 2,5 roku a bydlíme společně 2 roky. A přesně tyhle chvíle jsou ty nej a myslím, že vztah upevní. A taky člověk nezabředne do stereotypu. Takže jsem ,,tvůj člověk,, ;).

    Jinak outfit je pecka, neskutečně ti to sluší! Ty šaty jsou nádherný a ta rtěnka...no nemám slov... o bourjois přemýšlím už dlouho. Asi si mě přesvědčila :))

    J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, právě, ten stereotyp to uplně zažene! Tak ať se máte pořád nejlíp, jo? <3
      A děkuju moc moc moc, o Bourjois rtěnkách bude brzo celej článek, tak ho pak omrkni!

      Vymazat
  7. Jéé, tyhle šněrovací topu/svetry/trička jsou fakt super, moc se mi líbí jak jsi zkombinovala :) Jinak s přítelem bydlím už rok a občas jdem někam na jídlo, ale takový to vyfintěný randíčko jsem zažila asi naposled v prosinci :D Mrzí mě, že to není častěji, přesně jak říkáš, není nad to, vyfiknout se a vyrazit do společnosti, než spolu prostě furt jen tak "být"..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, já jsem si je taky hrozně oblíbila teď, nahromadilo se mi jich několik, ale tyhle šaty jsou asi uplně nejlepší <3

      Vymazat
  8. Moc ti to sluší, šaty i kabát jsou opravdu zajímavé! :)

    OdpovědětVymazat
  9. My spolu bydlíme asi po dvou měsících od té doby, co jsme se poznali a randíme až dodnes. Rádi zajdeme na večeři, na skleničku nebo na film. Hezky se oblíknem a prostě si to užíváme. Podle mě je důležitý si zpestřovat vztah různejma "drobnostma" a něčím, co nás vytrhne z toho školně-pracovního rytmu.
    A mimochodem Domčo, ty šaty jsou pecka! Hrozně moc ti slušej! <3

    OdpovědětVymazat
  10. Kočka seš :) Na randíčka s přítelem chodíme, užíváme si ten čas spolu a snažíme si vztah pořád něčím okořenit :) A mě fakt baví být pro něj sexy a parádit se :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ač k randíčkům co říct nemám, protože jsem šťastně single a nechci na tom nic měnit, chtěla jsem říct něco jiného :)) Protože vím že jsi byla smutná (a není divu!!) z toho, co se stalo u nedávného článku, musím všechny anonymy poslat do prdele. Dnes jsem tě potkala na Andělu (nestihla jsem tě pozdravit bohužeeel!) a absolutně jsi mi vyrazila dech; jsi neuvěřitelně krásná, stylová a štíhlá, takže kdo má problém, ať jde někam. Jsi naprosto oklouzlující, Dominičko, snad tě příště stihnu pozdravit! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aaaaaaa <3 děkuju strašně moc! Bylo mi to líto, to je fakt, ale na druhou stranu se strhla vlna těhlech milejch komentářů v čele s tvým! Fakt moc děkuju a příště mě určitě pozdrav, moc ráda tě poznám!

      Vymazat
  12. Ty boty jsou úžasné a ten svetr jakbysmet, takový chci :D Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni na Mango Outlet, mají ho tam za 350,- a to je totální pecka, je totiž boží a teplej a všechno!

      Vymazat
  13. Elegantní oblečení ti ohromně sluší! O tom jsem se přesvědčila ve čtvrtek na plese v Lucerně, když jsem tě tam potkala (teda doufám, že jsi to byla ty :D)
    Co se randíček týká tak já si je vždycky užívám stejně jako ty. Mám ráda, když mám příležitost se hezky obléknout a vychutnávám si to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ty šaty teda až tak elegantní nebyly, ale cítila jsem se v nich super! každopádně moc a moc děkuju, škoda, žes nepřišla za mnou <3

      Vymazat
    2. Chtěla jsem, ale pak už jsem tě neviděla. Třeba se ještě někdy potkáme, slibuju, že už přijdu :D

      Vymazat
  14. Umej si ty boty! :D

    OdpovědětVymazat
  15. No tak to je naprosto boží! Neskutečná kočka <3

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤