What are you looking for?
čtvrtek 18. února 2016

HERE WINTER GOES AGAIN

Včerejší ráno asi šokovalo většinu z nás, předpověď počasí sice sleduju, ale ráno jsem po rozhrnutí žaluzií zůstala na tu sněhovou vánici šokovaně koukat. Za oknem jsem z ní měla radost, to je jasná věc, ale z představy, že budu celej den běhat po městě v tomhle šílenství už uplně ne, brrr. A ano, stejně jsem si vzala tenisky a holý kontíky. Protože přece zas taková zima najednou být nemůže. Ve chvíli, kdy nechumelilo, tak fakt ani moc nebyla. Ovšem když jsme s Nikčou končily s focením, strhla se opět taková chumelenice, že jsme po cestě málem přimrzly k zemi a do našeho oblíbenýho Bistra Proti Proudu ani nedošly. A uplně nejhorší to bylo po cestě do fitka, který mám na Radlický, což je nejvíc nejhorší stanice na světě a já tam ten výlez ze srdce NENÁVIDÍM! Tak neuvěřitelně silnej a ledovej vítr, co tam pokaždý je, fujfujfuj! Poslední dva týdny se mi tam z toho normálně dělá fyzicky špatně, když tam procházím. 
Ale zpátky k outfitu. Nechápu, jak je možný, že tady tenhle kabát vidíte až teď. Jen díky němu jsem totiž přežila zimu v relativním zdraví. A neviděli jste ho vlastně asi proto, že v těch největších zimách jsem nic nefotila, protože byla prostě až moc velká zima na pózování i na mačkání spouště. Takže ho vidíte teď a rovnou v mý oblíbený kombinaci - s roztrhanejma boyfriendama a Superstarama, který prostě každej outfit posunou někam úplně jinam a co na tom, že je má každej druhej. Zastávám názor, že některý kousky umí každej nosit uplně jinak a proto mi absolutně nevadí mít něco, co má půlka národa. Jak to vidíte vy?

Coat - ZOOT / jeans - H&M / bag - MNG OUTLET / hat - MCONCEPT / watches and iPhone case - CLUSE and MUJJO via WOODIES

Add your comment

  1. Super outfit... veľmi sa mi páči (: akurát dnes som mame hovorila, že zima skončila a... :D
    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Outfit top, ale v tomhle počasí bych umrzla. brrrr :)) Ale ten kabátek je velice sympatický, asi po něm hodím očko :))

    Zdravíme z Olomouce, J.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta čepice by se mi na nikom jiném asi nelíbila, ale k Tobě prostě sedí. :) A ten kabát ... ten je boží! O:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, to mám radost, setkávám se na ni s dost protichůdnejma názorama :)

      Vymazat
  4. Tak ten kabát, ten je naprosto úžasný. Moc ti sluší! A o chumelenici mi ani nemluv, ten proklatý sníh se u nás ještě ze včerejšího dne pořád drží :-(

    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Asi to taky tak neřeším, že v Supestarech chodí půlka národa - pokud k tomu člověk přistupuje individuálně, tak why not :) Jinak kabátek se mi taky moc líbí a i ten lak na nehtech!, po nějakým šedivákovi taky budu muset mrknout :) <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle od Essence je totálně boží! Levnej, krásnej a drží!

      Vymazat
  6. Úžasný kabátek :) Superstary jsou prostě klasika, v nejbližší době si je pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  7. Super outfit ;) teda až na tu čepici, ale s tou mám prostě problém já, ta by se mi asi nelíbila na nikom :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤