What are you looking for?
neděle 21. února 2016

PINK BOMBER

Můj plán byl jít dnes po příjezdu do Prahy do fitka a pak Vám nabitá napsat cvičící článek o tom, jak pokračuje můj vývoj, co se u mě změnilo, co mě trápilo a jak s tím teď bojuju. Místo ležím už třetí den uplně nemocná v posteli a nejvíc mě deptá to, že nemůžu vyzkoušet nový TRX, co mám konečně doma. Takže článek bude hned potom, co se dám do kupy a připlazím se vyčerpaná po fitku k počítači. Dnes teda jako náhradní článek můj valentýnskej outfit s růžovým bomberem, kterej teď vidím na instagramu snad každej den, tak už čekám, kdy v něm fakt někoho potkám. Je ze Stradivaria asi za sedm stovek. Já si tam už na podzim koupila ten samej v khaki barvě a teď jsem neodolala ani tomuhle, protože má super střih, je teplej a ta barva je fakt parádní! K němu jsem si vzala nový boyfriendy a svetr s čouhající košilí, kterej jsem  v týhle kombinaci s volnejma kalhotama chtěla už dlouho zkusit, protože to podle mě vypadá zajímavějc, než s úzkejma. A taky je to moc pohodlný, žejo. Fotky mi opět fotil muž, od kterého jsem pak ještě jako bonus dostala růže v barvě bomberu <3.
PS: u mě na instagramu můžete soutěžit o 2 lístky na Etnosvět party powered by Elite Bloggers. Tak se zapojte, jestli se s náma všema chcete potkat a výborně se najíst a pobavit.

Bomber - STRADIVARIUS / jeans, bag - MANGO OUTLET / sweater, shoes - PRIMARK / earrings - H&M / ring - CALVIN KLEIN / watch - WWW.DANIELWELLINGTON.COM(15% sleva při zadání kódu dom_bydom do 15.3.) 

Add your comment

  1. Outfit je krásny, hlavne bundička a kabelka. A skoro sa uzdrav

    www.danielainthelibrary.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tak dúfam, že sa čoskoro uzdravíš! Bundička je bombastická, najmä kvôli svojej farbe, ktorá ti inak veľmi svedčí. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  3. Bunda je skvělá, ale v tyto barvě bych si ji na sebe nedala xD.Moc mi nesluší :/. Máš hodného muže, že jsi dostala květiny. :) Brzo se uzdrav.

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud si hnědovlasá, tak by ti slušet měla, ne? :)) a děkuju moc!

      Vymazat
  4. Bomber je úžasný, se zbytkem outfitu vypadá moc dobře. :) Fotky máš strašně povedené - ostatně jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  5. Domi, doufám, že se teďka nenazlobíš nebo neurazíš za to, co napíšu, ale poslední dobu to podle mě jde se tvýma outfitama od deseti k pěti.. Podle mě je tenhle outfit naprosto špatně zkombinovaný a ty kousky se vzájomně k sobě moc nehodí. Je to jenom můj názor, ber to jako konstruktivní kritiku prosím. Všichni ti tady určite budou psát samé sluníčkové komentáře a já nechci být hejtr. Osobně se neznáme ale mám tvůj blog opravdu moc ráda a sleduji ho už něco vyše roku, zbožnuji tvůj styl psaní a mockrát jsem se divila těm nenávistním komentářům od některých lidí. Kritika se dá podat i slušně. Proto doufám, že se neurazíš, když napíšu i něco míň hezkého a pochvalného. Jenom mi celkově přijde, že ty outfity už nejsou to co bejvávaly a jako kdyby ses snažila trochu stylovat do nějaké pózy, která ti ale nesluší. Pokud by na to přišlo tak bych ti věděla z fleku ukázat min. tvých 5 outfitů, na kterých vypadáš famózně..
    Snad se nebudeš zlobit i za jiný názor než pozitivní. :)

    (ano už jsem se omluvila minimálně 10x ale já opravdu nechci aby si z toho byla nějaká špatná nebo co.. Prostě jenom dobře míněná rada, no.)

    PS: omluv moji češtinu, jsem Slověna žijící v ČR, tak místy to může pokulhávat ale snažila jsem se. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no já se vůbec nezlobím, je to slušně podaný názor :) ačkoliv mě to trochu mrzí, ty to tak prostě vidíš a to je realita. Naopak jsem i ráda, žes mi to napsala a ani to nemuselo být anonymně ;) neřekla bych, že se do něčeho stylizuju nebo se oblékám jinak než dřív, každopádně bych moc ráda, kdybys mi napsala, jaký outfity se ti třeba líbily, abych měla představu :) děkuju moc a měj se hezky!

      Vymazat
  6. já ten bomber MILUJU!!

    www.mnerad.com

    OdpovědětVymazat
  7. Bomber je boží! taky si na něj brousím zuby a ještě chci nějaký v černé <3

    OdpovědětVymazat
  8. moc se mi tvuj outfit líbí:) sluší ti to! Ta bundička je skvěláá

    OdpovědětVymazat
  9. Kousky samy o sobě jsou nádherné, ale nejsem si jistá, jestli mi k sobě 100% jdou :) Ale vypadá to dobře a sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, tak to já taky nevim, jestli to k sobě jde :D to asi o každýho individuálním pocitu, já jsem se v tom cítila dobře a to mi přišlo hlavní :) a děkuju!

      Vymazat
  10. Mě se tak šíleně líbí ty tvoje vlasy! Fakt ti to neskutečně sekne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, děkuju! Já jsem s nima teď taky spoko, akorát při tomhle focení jsem je zrovna měla nevyžehlený a jen natříkaný suchým šampónem, tak jsou takový rozvrkočený :D

      Vymazat
  11. Úplně mě vždycky dostane, jak si stačí na sebe vzít jednu věc a celý outfit se rozzáří. Bomber vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat
  12. haha ja ju mam uz tiez :D aku mas velkost?

    OdpovědětVymazat
  13. Krásná :) Moc ti to sluší, ale to ve většině tvých zkombinovaných outfitech ;)Umíš krásně oblečení sladit. Nebyla ti v tom trošku zima? Myslím hlavně boty :) Vždycky se těším na tvůj nový článek. Jeden z mála blogů na který chodím pravidlně a čtu každý článek. Jen tak dál pokračuj ! :D :o) A měj hezký den!

    OdpovědětVymazat
  14. bomber se mi nelíbí, ale ten zbytek je skvělej - košile se svetrem a džínami je super :)
    saturday mood

    OdpovědětVymazat
  15. Tak to jsme na tom stejně. Už od pátku se mě drží nachlazení a ne a ne odejít. Nikdy jsem nečekala, že tohle řeknu, ale nejvíce mě štve, že nemůžu cvičit.
    Outfit působí pěkně jarně, narozdíl od víkendového počasí. Paráda :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Super outfit, tuhle barvičku mám moc ráda :) Jinak se brzo uzdrav :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  17. Tu bomberu mám tiež, je skvelá. Len sa mi k tomuto outfitu naozaj nehodí, neviem, proste mi tam niečo nesedí. Na fotkách ale ako vždy žiariš :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  18. Ten bomber je hrozně super, ten styl se mi moc líbí a ty boty jsou taky krásné!! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  19. Tak tenhle outfit se mi líbí strašně moc, hlavně ty džíny (závidím), jak jsou jakoby drsnější v kombinaci s tím jemným dívčím bomberem. Celý je to prostě takový příjemný na oko:-) Akorát teda nechápu, kam a kdy ses takhle oblíkla, my co žijem uprostřed hor a sněží a prší tu nonstop bychom v tomhle umrzli!:-D Zatím jsem ve fázi, kdy zimní boty a huňatej kabát asi jen tak nesundám:D Ale už se těšim na všechny ty tenisky, bundičky a holý kotníky...:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤