What are you looking for?
pondělí 22. února 2016

RAW SNACK TIP: VIVO BARS

Řekla bych, že každej, kdo začne jednoho krásného dne hýbat zadkem a jeho jediné kardio už není běhání po H&Mku, začne kromě toho pohybu hodně rychle řešit i stravu, protože přece se v tom fitku nebude lopotit zbytečně. A to já stejně pořád nejsem schopná přijmout, že mnohem větší efekt na výsledek než cvíčo má právě strava. Pořád si říkám, že to přece někde musí být vidět i tak. Ale snažím, to zas jo. Spoustu věcí jsem omezila a vy o tom ještě hodně uslyšíte budete číst. Dnes bych se ale chtěla zaměřit na jednu konkrétní věc. Když jsem publikovala článek o zdravých sušenkách (TADY), měla jsem hroznou radost z Vašich komentářů, že Vás to zajímalo a hlavně z jednoho, který mě chválil za to, že přidávám teď víc článku typu "za lepší já". To se mi strašně líbilo a rozhodně v tom hodlám pokračovat. Proto Vám chci dnes představit raw tyčinky Vivo Bar. Tyčinek existuje spousta a asi všichni víme, že spousta z nich není ani zdaleka tak zdravá, jak se tváří. Já se proto už nějakou dobu spoléhám při jejich výběru na tipy svojí mamka a proto velmi často končím právě u raw tyčinek. A že zrovna tyhle konkrétní teda stojej za to! Nejlepší popis týhle dobroty mají na jejich webu: "Výjimečná chuť, nejvyšší kvalita a výživné super foods ingredience. To jsou hlavní složky energetických a proteionových VIVO tyčinek. Jsou nutričně vyvážené a mají komplexní složení rostlinných proteinů, zdravých tuků, sacharidů a polysacharidů. Zdravé a nepečené svačinky v bio a raw kvalitě, bez lepku, bez mléka a přidaných cukrů. VIVO tyčinky jsou plné živých enzymů a obsahují vyvážené množství antioxidantů a minerálů."

Nejsem zrovna z těch, co trávěj celý dny v kuchyni (to jste si asi nevšimli, žejo :D), takže pravidelný jídlo mi občas dělá problém. A hledat každej den v centru Prahy něco, kde si koupím svačinu, není uplně levná a časově nenáročná sranda. Proto jsem se konečně naučila mít v tašce vždycky nějakou takovouhle tyčku, protože svačit se musí. A zdravě je to nejlepší, protože pak mám v tom fitku aspoň pocit, že to k něčemu bude. Ale na ty francouzský tousty si taky vzpomenu, to né že né :D.
Kažodpádně, pokud jste ztracení v tom množství tyčinek, co všude nabízej, mrkněte třeba právě po těhlech, který Vám můžu doporučit já. Mně klasicky nejvíc chutná ta čokoládová, ale moc dobrý jsou všechny. Najít je můžete v různých malých obchůdkách se zdravou stravou, třeba v Country Life anebo mrkněte na celej seznam obchodů přímo TADY.

Mimochodem, dnes už jsem skoro-uplně-zdravá, takže příští článek je konečně z tý fitko-série :)

Add your comment

  1. Parádní článek. Taky se snažím cvičit, takže určitě další inspirace a užitečné tipy. A moc se těším na tvůj další článek, určitě mě to nakopne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Domi :) já jsem právě moc ráda za články tohoto typu, jídlo, fitness, motivace do života a tak, hrozně mě baví a bavíš ty.

    OdpovědětVymazat
  3. Poznám tieto tyčinky a aj si ich kupujem... najradšej mám kakaové (: inak, super článok

    www.danielainthelibrary.com

    OdpovědětVymazat
  4. Nějaké dobré raw tyčinky právě hledám, takže moc děkuju za tip! Budu hrozně ráda pokud se tu takových článků bude objevovat více :)

    OdpovědětVymazat
  5. O týchto tyčinkách som ešte nepočula, ale keďže sa snažím mať vždy napríklad vo vlaku so sebou jedlo, tak ma tento typ potešil :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  6. Ano, jistě. Ještě více reklamních článků slečno Lukášová. Aby Váš inspirativní a sluníčkový blog definitivně přišel o původní zajímavost a propadl se do bahna. S úspěchem přichází snižování kvality, na to už si všichni tak nějak zvykli. Chápu, že pouhé "byla jsem v kavárně", "všechno je boží a kjůt", "koupila jsem si nové oblečení", "přítelův six-pack a obarvená kštice" atd. na chleba nevydělá. S veškerou úctou a decentním pobavením, bývalá čtenářka. Ps: myslela jsem, že Vy máte na víc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně třeba takový článek nevadí, zrovna tyhle tyčinky jsem minulý týden kupovala v Globusu a přežila na nich dvoudenní služební cestu do Holandska :). Nicméně jako takový tip pro podobné články - co třeba trochu víc zmínit složení, cenu, atd....nebo přidat nějaké srovnání s jinou značkou nebo tak něco. Je pravda, že takhle je to trošku ploché, jako inzertní stránka z časopisu :). Jinak palec nahoru za sukulent, mám stejnej ;).
      Káťa

      Vymazat
    2. Škoda, že takhle nikdo jinej než ty nepíše a tu čtenářku ti nikdo nežere. Nevim o co se snažíš nebo co si dokazuješ, ale je to směšný. Zdravím na Moravu.

      Vymazat
    3. Nikdo jinej takhle nepíše? A proč odsud zmizely minimálně dva další negativní komentáře? To samo? Jeden jsem psala já a rozhodně nemám nic společného s komentářem výše. Vždyť pod tím článkem máš sama odkaz, že je to reklama, tak nechápu, co tě rozčiluje. Někoho takhle očividné a očividně nekritické články holt nebaví číst. To mají dříve spokojení čtenáři prostě držet klapačku a komentovat jen v případě, že tě chtějí chválit a obdivovat? Tohle byla myslím celkem slušně napsaná kritika, tak by se slušelo slušně odpovědět. A hlavně nemazat, protože ses rozhodla, že tenhle a tenhle a támhleten komentář je "fejk". Andy

      Vymazat
    4. Ahoj Andy, tys to evidentně nepochopila. Nikdo nepíše tak, jako pisálek prvního anonymu, tudíž je mi naprosto jasný, odkud vítr vane, když někoho dobře znáš, tak jeho styl psaní a vyjadřování tě okamžitě uhodí do očí. Takže moje reakce byla čistě jen na to.
      Další dva komentáře nebyly žádná konstruktivní kritika, ale čistě jen problém s tím, že se jedná o sponzorovaný článek a já prostě nemůžu za to, že vás to tak vytáčí. Oproti dřívějšku je tady mnohem míň reklam, takže já z ničeho špatný svědomí nemám. Každej sponzorovanej článek je stejně čistě můj názor, nejsem placená za chválu ale za svůj názor, takže když píšu, že jsou ty tyčky dobrý, tak prostě dobrý jsou a jím je.
      Konstruktivní kritiku beru, i proto jsem ještě stále nezakázala anonymní komentáře, přestože mi to už nespočet lidí radilo. Málokdo napíše kritiku pod svým jménem, že ano.
      Nevím, co bych k tomu dál měla dodat, ale klidně se ptej.

      Vymazat
    5. No třeba to píšou jako anonymové proto, protože tady není žádná kolonka na vypsání jména a ne každý má účty na těch konkrétních uvedených sítích :D
      Můj, ani ten další smazaný komentář nebyl nijak vulgární ani nemístný, byl to prostě negativní názor. Když ti sem někdo napíše, že jsi úžasná, tak to zřejmě nesmažeš, i když to neni konstruktivní o nic víc :D Tohle je fakt jako... lol, pardon. Máš veřejný blog a názory na něj můžou být jak negativní, tak pozitivní. Obsah tvoříš ty. A když někoho nebaví určité články, tak ti to sem prostě napíše, kupodivu. Kdyby komentovali jen lidi, kteří jsou nadšení , tak to jaksi postrádá smysl a blog se nikdy nikam neposune. Je uplně irelevantní, kolik reklamních článků tu bylo teď, kdysi a jestli ti opravdu ta čokoládová tyčinka chutnala nebo ne. Jde o to, že mě jako čtenáře tyhle články nebaví, nelíbí se mi jejich zpracování a ten tvůj "upřímný názor" mi nepřijde zas tak moc upřímný. A jelikož na tenhle blog jinak chodím a čtu ho, přijde mi naprosto normální takový svůj názor vyjádřit. Tečka. Jsem ráda, že můj názor není podstatný :D

      Vymazat
    6. omg, tak to tady nečti, ježiši :D já ti svůj názor nenutím, nenutím ti ty tyčinky. Dostala jsem možnost je ochutnat a napsat o nich, tak jsem tý možnosti využila, protože se mi to na blog tématicky hodí. Kdybych psala o nějakejch prostředcích na úklid a vysavačích, tak prosim, pak bych tvoje rozhořčení chápala, ale tohle mi taky příjde dost lol, pokud bych se měla vyjadřovat jako ty.
      A pokud ti šlo o to, abych věděla tvůj názor, tak já ho vim. Akorát si ho tady nepřečte x dalších lidí a nebude je to svádět k dlouhý a nesmyslný diskuzi jako tomu bylo u mnoha předchozích článků. Navíc tyhle komentáře podporovali ten první, kterej je naprosto zcestnej, když vezmu v úvahu, kdo ho psal.

      Vymazat
    7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    8. Aneb když "nemáš účet na daných sítích a proto píšeš anonymně" :D škoda, že mi ty komentáře choděj na email a to, že ho teď smažeš neznamená, že ho nevidím, viď? Takže tohle je přesně ono, o čtenáře, kteří pod svým jménem vyjádří jen pozitivní názor a na kritiku se radši odhlásí (aby náhodou nevim co?!) tady bojovat nebudu. A pak se mi div, že se rozčiluju a reaguju povýšenně.

      Vymazat
    9. Ale o to vůbec nejde, nechtěla jsem komentovat za celý blog, když ho nemám sama a jedná se pouze o můj názor. Nepřijde mi fér do toho nějakým způsobem zatahovat další osobu a ještě si dělat reklamu, jako většina komentujících:D Smazala jsem ho z důvodu, že už si vůbec nechci kazit den. Neboj se, vím jak bloger funguje.) Divím se, že reaguješ povýšeně, přijde mi to jako reakce na kritiku docela trapný, no.

      Vymazat
    10. No, tak jo. Občas to prostě jinak nejde. Kdyby do tebe pořád někdo šil - kvůli postavě, kvůli jídlu, kvůli sponzorovaným článkům - tak se z toho buď složíš nebo se naučíš mít nadhled a nebudeš to vnímat nebo to z tebe občas vytryskne takhle.

      Vymazat
    11. Ale tak já chápu, že to neni příjemný a chápu i to, že člověk sponzorovaný článek vezme, ale prostě to na mě působí tak jako "tady jsem dostala tyčinky a mám říct, že jsou super, takže jsou super"a v tom jako čtenář nevidím smysl. Podle mého názoru by ty sponzorované články šli zpracovat líp. To je všechno. Ani tak nejde o ty tyčinky, jako spíš pak o to, že mě naštvalo to smazání, no :D ale tak to už bych se opakovala. Už jsem ticho.

      Vymazat
    12. A já to prostě říkám, že to tak není a že i kdybych napsala, že jsou odporný, tak bych za to odměnu dostala. Neodflakuju žádný články a fakt nevím, jak víc bych měla se svojí současnou situací propojit musli tyčinky. A oukej, tebe naštvalo smazání, mě zklamalo to, že mi tady tvrdíš, že píšeš jako anonym proto, že nemáš účet na sítích a pak se prozradíš tak blbě, že se zapomeneš přepnout do anonymu.

      Vymazat
    13. a koupila by sis ty tycinky i za svoje vlastni penize??

      Vymazat
    14. Koupila a koupim :) protoze jsou super a nevim o zadnejch jinejch, co by byly raw a zaroven proteinovy. A co vic - moje mamka je vyzivova poradkyne a rikala, ze zadny lepsi na trhu momentalne ani nejsou k dostani, takze neni co resit ;)

      Vymazat
    15. fajn, tak priste nafot clanek bez eb ad;)

      Vymazat
    16. :D příště se přihlaš a já sem klidně do nějakýho randomu hodím fotku s těma tyčinkama, co si koupim sama ;)

      Vymazat
  7. Za mě rozhodně TOP Babus Energy Raw - bez přidaného cukru. Nejlepší je meruňka s kešu a kakao s kokosem - to chutná jak cukroví!
    Na druhou stranu rozhoně už ne Chimpanzee. Jsou sice dostupnější - mají je třeba v DM, ale jsou nacpané cukrem :(

    OdpovědětVymazat
  8. Je toto sponzorovana nebo placena rezence?dekuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je. Dole je napsano, ze se jedna o content marketing skrz Elite Blogger. Skrz ten odkaz se můžeš rovnou prokliknout k tomu, jak tyhle články fungujou. ;)

      Vymazat
  9. Ahoj,tyčinky chvalim,jen mi treba nemame tolik penez jako ty,nemuzes doporucit i něco levnejsiho?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já se snažím vyhovět všem, někdo radši tipy na levnější věci, někdo zas na ty luxusnější. Snažím se sem dávat od každýho něco. A osobně si teda myslím, že cena za takovouhle kvalitní tyčinku, co tě zasytí a dodá správný živiny, je uplně akorát.

      Vymazat
  10. Super článek Domi! :) Mě osobně chutnají tyčinky MIXIT :)

    http://eternitymoments0.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤