What are you looking for?
pondělí 8. února 2016

SOCKS AND SEPTUM

Jako nějaká rebelka se rozhodně necítím. Nijak hustě a drsně si taky nepřipadám. Proto mi nejde do hlavy, proč jsem se v tomhle outfitu cítila tak dobře, přestože bych vůbec neřekla, že "jsem to já". Všichni už jste asi postřehli, že si se stylama různě hraju, že jsem jednou za dámu a jednou zase takhle "na divoko". Respektive podkolenky, rozcuchaný vlasy, tmavý barvy, piercing a výrazný rtěnka. Takhle navenek mě tenhle look strašně baví a připadám si v něm fakt dobře. A možná se v něm cítím tak dobře právě proto, že nedávám nikomu ani náznakem najevo, jak jsem doopravdy nejistá, jakej jsem cíťa a jak všechno hrozně řeším. Protože to já dělám, ať to na sobě mám ráda nebo ne. Přitom bych ale ani neřekla, že je to nějaká moje póza, v póze se přece člověk dobře necítí, v póze je člověk spíš v křeči a je to na něm vidět...Třeba ne hned, ale časem se to pozná. Já se v tomhle dobře cítím. A klidně k tomu i nahodím ten arogantní-nezájem-výraz a do uší si dám třeba Ektora (btw - s kým se vidím za 14 dní na koncertě?!) a užiju si to. Chodit takhle nonstop bych asi nechtěla. Ještěže nám to oblečení dává tolik možností, miluju to!
Přístě mě uvidíte v randíčkovským šatovým outfitu, tak schválně, co se Vám bude líbit víc!
A co mě hlavně zajímá - jak to máte vy? Taky se cítíte v drsnějším outfitu víc nad věcí?


Dress - MOHITO / sweater - MANGO OUTLET / jacket - P&B / backpack - PUMA OUTLET / shoes - ALDO / socks - SAMMYDRESS.COM / fake septum - ALIEXPRESS / circle scarf - MADE BY MY GRANDMA <3

Add your comment

  1. Teda ale septum ti fakt sluší, i když věřim, že se zas najde plno lidí, kterým se to líbit nebude. Vypadáš, jak kdybys to měla odjakživa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, jsem ráda, že to působí dobře na většinu lidí :)

      Vymazat
  2. Vypadá to suprově a hrozně se mi líbí tvá barva vlasů, také bych takové chtěla :) Jen mám z toho trošku strach :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš, jak jsem se toho bála já?! :D Jdi do toho, je to fakt paráda :)

      Vymazat
  3. Tak tohle ti podle mě sluší jako jeden z nejlepších outfitů :) Jen ty ponožky bych zrovna k těmhle botám vynechala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuu <3 no já zas právě nevím, k jakým jiným botách bych je vzala :X

      Vymazat
  4. Máš ovarová kolena a dost silná lýtka a tím se tady chlubíš. probúh

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. má normálne nohy -.- probúh

      Vymazat
    2. Chlubím? :D píšu tady něco o tom, jak mám nádherný kolena a hubeňoučký lýtka? Ne. S tím, čím nejsem spokojená, se snažím aktivně něco dělat, ale neznamená to, že budu trvale nosit kalhoty nebo ještě líp - chodit radši v pytli, aby nebyla vidět jediná chybička.

      Vymazat
    3. Anonymové nezklamou :-D sluší ti to, a kdyby tě někdo sledoval, tak ví, že chodíš teď dost cvičit a tohle je asi poslední věc, do který by se někdo měl navážet ! nic si z toho nedělej, vypadáš dobře ! :))

      Vymazat
  5. To sa ti hodí ! :) Tento Štýl ti pristane :) Ja sa v ňom cítim viac sebavedomá :)
    www.aduliksun.com

    OdpovědětVymazat
  6. Tobe slusi snad vse, vypadas v tom uchvatne!! <3

    OdpovědětVymazat
  7. Vzala bych jinačí boty a ponožky vyšší, jinak jsi jako vždy BOŽÍ A NÁDHERNÁ A ORIGINÁLNÍ a fakt tě miluju

    OdpovědětVymazat
  8. Také myslím, že s takovýma nohama by slečna neměla nosit ponožky, jenž zdůrazňují, řekněme slušně, větší obvod lýtek. Není hezký pohled na to, jak jsou lýtka v místě gumy dost stažená.

    OdpovědětVymazat
  9. Domi, tobě sluší snad úplně všechno! Mimochodem ty vlasy máš vážně bombové! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mně to zase tak moc drsný nepřijde, ale je to víc drsnější než šaty, to jo a myslím si, že ti sluší všechny varianty, důležitý je, že to umíš nosit a že to vypadá celkově dobře. :) A samozřejmně se v drsnějších outfitech cítím nad věcí, když přidám ještě kapuci a pustím sluchátka a vykračuji si to ulicí... najednou takové sebevědomí :-D

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Domi, vypadáš jak nějaká cool berlíňanka :))! Nejdřív mi dokonce trochu přišlo, jestli nemáš vyholený kousek hlavy :))! Ale pěkné! Eli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, děkuju moc :)) vyholenou hlavu teda nebudu mít nikdy, tím jsem si jistá :D

      Vymazat
  12. Domi, moc ti to slusi, outfit je vazne super :)) a z tech hloupejch komentaru si hlavne nic nedelej, ja zadny "rekneme slusne, vetsi obvod lytek" na fotce nevidim. Jsi krasna :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ti moc! Jako já to vidím, to zas ne že ne, ale nevidím potřebu to nějak zdůrazňovat, cvičím, snažím se a zároveň si nosím to, co se mi líbí a tak to má (aspoň podle mě) být :)

      Vymazat
  13. tak ty podkolenky jsou boží! a já to mám taky tak... jsem sice malá, vypadám na 15 a rozhodně mi nepřipadá, že bych byla nějak cool nebo něco podobnýho, ale v takových outfitech se cítím taky super! mám to mnohem radši než přímo holčičí outfity, i když někdy na ně mám taky chuť :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, tebe bych na tohle taky tipla právě a taky se mi na tobě takový outfity mega líběj :-*

      Vymazat
  14. Pane bože, miluji lidi, kteří musí prezentovat svůj negativní (navíc naprosto nesmyslný) názor, jež si vytvořili na základě shlédnutí pár fotek tu na blogu, aniž by Domču viděli na živo. (ještě víc ubohé je to, že nejste schopní vyjádřit svůj názor pod svým jménem/nickem) Já sám za sebe musím napsat, že jsem Domču viděl za poslední dva roky několikrát (naposledy před cca týdnem) a pokaždé jsem jen zůstal hledět, protože je ještě hezčí jak na fotkách (život není fér)! Příště se třeba zamyslete nad tím, kolik hodin práce je za napsáním článku, nafocením fotek, nasledné korekce fotek, vybráním outfitu apod., než začnete psát takové komentáře, protože tu jsou tisíce lidí, kterým Domča každým článkem zlepšuje den a nikdo z těchto lidí by si nepřál, aby s tím přestala nebo se cítila špatně díky komentářům, jež píší s velkou pravděpodobností závistiví lidé, co očividně nemají na práci nic lepšího, než hledat chyby na ostatních. #BeKindToOneAnother !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, děkuju, děkuju. Nemám slov, fakt. Od rána jsem to četla asi desetkrát :)))

      Vymazat
  15. Model se mi líbí, ale septum za mě ne, nemůžu se prostě zbavit dojmu, že to patří na krávy, myšleno na hovězí skot. Nelíbí se mi to u nikoho, u koho jsem to viděla v poslední době a že se s tím celkem roztrhl pytel. Asi budu znít jako svoje vlastní babička, ale do takových hezkých obličejů mi přijde, že to nepatří.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pohodě, mně je jasný, že to takhle spousta lidí vnímá ;)

      Vymazat
  16. Moc pěkný outfit, je super, jak jsi originální a zároveň univerzální, že dokážeš zkombinovat takové množství stylů a všechny vypadají na tobě dobře. Moc krásný!!! Palec nahoru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, mě to takhle baví, tak jsem ráda, že i Vás! :)

      Vymazat
  17. Všechno super, to septum, jak kdyby k tobě patřilo! Jen mi tam nějak nehraje ten vak puma, ale to už je jen detail :)) Jinak já se v drsnějsích outfitech vůbec drsná právě necítím :DD..nejvíc sebejistě se cejtím v něčem elegantním a především v podpatkách, který nazuju jednou za uherák :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, já jsem měla ten vak na věci na cvičení a i kabelku černou, ale na fotky jsem si vybrala ten vak, protože ho normálně nikde nemám - a Mia mi hned říkala, že se to určitě nebude nikomu líbit, že jí ten její vak vždycky někdo vyhejtuje :D
      Ale děkuju, Janu :-* Já už se na podpatkách moc sebejistě necejtím, protože už na nich asi ani neumim chodit :D bejvávalo!

      Vymazat
  18. Jé Domčo to je zvláštní název článku:-D Ale jinak ti to mega moc sluší, jediný co se mi nelíbí je ten pytel a kroužek v nose, ale to se mi nelíbí na nikom. Jinak bych ti nejradši ukradla ty úžasný boty! Ty jsou absolutně dokonalý!:) a i ty šaty a svetr...;)

    www.simplyadele.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, no jo, tak název je podle nejvýraznějších věcí v tomhle outfitu :) děkuju moc za komentář a za názor!

      Vymazat
  19. Martine, mýlíš se, já Dominiku znám osobně již dlouhá léta, takže můj názor opravdu není postavený na jejím blogovém vystupování (podepisovat se vlastním jménem je zcela neužitečné, preferuji říci Domče osobně, že je tento komentář ode mě, až bude příležitost - a to že bude!). Kritizuješ nás za to, že o někom mluvíme a přitom ho neznáme, což není pravda, a sám to děláš. To mluví za vše. Přesto by mě zajímalo, co je na těch názorech nesmyslného? ... A já zastávám především #BeHonestWithOneAnother

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když mě znáš osobně, nechápu, proč to psát veřejně pod anonymním nickem na můj blog. Opravdu upřímný a bezelstný by bylo napsat/říct mi to osobně a ne tak, aby si to mohl přečíst každej a pozastavit se nad tím každej. A to fakt doufám, že toho, kdo psal ten první anonym, neznám, protože jestli jo, tak dělám něco hodně špatně.

      Vymazat
  20. Ach jo. Kdy se ze světa stalo místo, kde obdiv sklízí pouze slečny s vlasy po zadek, hubenými nohami (tak, že jim kůže doslova obtáhne kolena), kabelkou MK a gelovými nehty? Nejlépe ve věku 13-15 let, aby u fotek na instagramu mohly naskakovat komentáře: "Páni, řekla bych ti tak 20 let."

    Každý má jednoduše svůj styl a každý sdílí jiný ideál o lidské postavě. Není důležité, aby se člověk cítil dobře a šťastný? Nehledě na to jestli má nebo nemá modelkovské míry.

    Mně se outfit líbí, ale sama bych ho asi zvolila bez ponožek (hlavně protože rostu z toho, když mi ponožky sjíždí dolů). Sama mám někdy elegantní styl a někdy zase trošku do "rebelovského". Mám ráda tu změnu a to, že se pokaždé cítím trochu jinak.

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, děkuju moc! Mě ty ponožky pak taky pěkně štvaly, ale chtěla jsem to vyzkoušet a takhle na pohled se mi to líbí, tak to třeba ještě párkrát vydržím :D

      Vymazat
  21. Když me se právě libi ze jsi v určitém smyslu nedokonale krasna.To když má divka krásný obličej a super postavu je všude dost a nuda.Ale zas asi bych tu nikoho nelincovala za nazor..ber to pozitivne.Ono když je všude jen sama chvála tak to je taky az divny a nuda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však jo, já mám ráda, když někdo napíše názor, jen by to mohlo být slušně a ne tak, aby to zabolelo ;)

      Vymazat
    2. No mas pravdu...Já bych si to asi taky brala proto bych nemohla byt asi blogerka v teto kategorii.Jako by tenhle svět nebyl pro citlivější normální lidi .

      Vymazat
  22. Já nevím, proč děláš takový ,,haloo'' když ti jeden nebo dva lidi nepochválí nohy :D Nech to být a přejdi to..snad musíš počítat s tím, že tu nebudou jen pozitivní a sluníčkové komentáře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nedělám haló, ježiš :D jen na to odpovídám.. Když nereaguju, dostanu vynadáno, když reaguju, dostanu vynadáno, tak já už nevim asi :)
      Ona hlavně jde kritika napsat i slušně, žejo a ne že se tady něčím "chlubím, probúh".

      Vymazat
  23. Jsi koca #nomatterwhat! Jen tak dal ❤️

    OdpovědětVymazat
  24. Jsi úžasná ! Nepřestávej dělat to co děláš, protože to děláš naprosto skvěle ! Chodím sem každý den a těším se na každý nový článek !

    OdpovědětVymazat
  25. Všimla som si že si s Hradca Kralove tak ma napadlo ze či sa cez leto nechystáš na Rock for people? 😄 inak tento outfit je 🔝

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, mám tam rodiče.. a léto ještě vůbec rozplánovaný nemám, takže zatím moc nevím. Aspoň na jeden den bych ale určitě chtěla :)

      Vymazat
  26. Ja sa tam chystám aj keď ma čaká vážne dlhá cesta kedže som zo stredného slovenska :D ale bolo by super stretnúť ťa tam :)

    OdpovědětVymazat
  27. Domí, jsi nádherná :) pokaždý když se dívám na tvý fotky tak žasnu. Mám hrozně ráda tvůj styl (y)

    OdpovědětVymazat
  28. Co si budem povidat,tohle ti fakt nesekne,jsi moc tlusta a ty lejtka jsou fakt otres,do toho ten kulatej oblicej,neni se cemu divit,když jis jen sacharidy,tlusta,skareda holka.

    OdpovědětVymazat
  29. Jsi krásná Domi a nenech si to nikým vymluvit! Objevila jsem tě nedávno a zamilovala jsem si tě tak moc, že tvůj blog byl první záložkou v mým novým mobilu <3 :D Takže buď na sebe jen hrdá, protože na jednoho takovýho zlýho člověka, co tohle dokáže napsat, je tady tisícovka holek, který každej den čekaj na tvoje články a dokonalý usměvavý fotky :) mám tě ráda, Domi! :*

    OdpovědětVymazat
  30. Přesně tohle na tobě miluju, Domčo!!! Že u tebe člověk nikdy neví, v jakym stylu bude další outfit, vždycky je to něco jinýho - originálního a totálně skvělýho! :) A mě to prostě zatraceně baví! Těšim se na každej tvůj novej článek, jednak pro tu outfitovou různorodost a jednak pro ty úžasný fotky v úžasný kvalitě :) Takže PROSÍM! Dělej dál to, co děláš a tak, jak to děláš <3 Haters gonna hate, ale kdyby to tak nebylo, tak děláš něco špatně.. :) A to ty teda rozhodně neděláš! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aaaaaaa, já ani nemám slov, tohle jsou tak krásný vzkazy! Děkuju ti moc, strašně si vážím toho, cos napsala <3

      Vymazat
  31. Ahoj,lidi nebudte zly a kriticti! Domca je taky jen clovek,jak vsichni vime,snazi se cvicit a to ze ma par kg na vic? Tak jestli se vam to nelibi,tak ji nesledujte..zivot neni prece je o vaze��domco drz se a nedelej si tezkou hlavu!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, dík :) já se držím v pohodě a ani bych se teda nepopsala jako holka s pár kg navíc, přijdu si uplně v pohodě, ale to je asi každýho osobní pohled. Každopádně věřím, že se budu zlepšovat, takže tak :)

      Vymazat
    2. Ty vogo pár kilo navíc? Lidi vy ste se asi zbláznili ne? Myslím si, že by většina vraždila pro tak hezkou normální štíhlou postavu jakou má Domča, třeba já jako první:D Takže tvrdit o takhle štíhlý slečně že má pár kilo navíc mi přijde fakt směšný. To se jako dneska za hezký bere anorexie nebo co? My god. Musela jsem se vyjádřit, protože tohle vymejvání hlav, že vychrtlost je krásná mě strašně vytáčí. Mě naopak Domča štve že si dopřává dobroty a je tak hezky hubená, ach jo..:D

      Vymazat
  32. Tenhle styl oblékání prostě miluji ♥ a ačkoli já se často prezentuji v barevných a veselých věcech, poslední dobou taky velmi ráda chodím za trochu větší drsňačku a fakt se v tom cítím.. Tobě to hrozně sluší, fakt :)
    A teď k některým komentářům - taky mi chvilku přišlo, že máš vyholený bok hlavy, hrozně by ti to slušelo :) máš tady moc pěkné vlasy :)
    A k těm hnusným komentářům - z toho si absolutně nedělej těžkou hlavu!! Máš hezké nohy, pěknou postavu a celá jsi krásná a vyzařuje z tebe úžasná energie - ať už přes blog, nebo když se mi občas poštěstí tě potkat naživo.. Rozhodně nemáš kila navíc, jsi tak akorát, myslim, že svět nepotřebuje být zahlcen vychrtlýma holkama - a pokud to potřebují anonymové, tak je mi jich vázně líto.. Domi, drž se a nepřestávej s tím, co dělaš :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za krásnou reakci... nakonec jsem za ty anonymy snad i ráda, protože jste mi tady díky nim napsaly i strašně krásný věci <3

      Vymazat
  33. vy jste fakt prdlí, lidi :D Domi, mrkla jsem na článek, protože ses na něj odkazovala na instagramu (jinak blogy moc nečtu, jsem spíš na koukání na obrázky než na čtení). Klikla jsem nejdřív na komentáře a pak až jsem mrkla na fotky a musím se fakt smát :D máš úplně normální, pěkný nohy! outfit se mi líbí. Článek jsem taky přelouskala a konstatuju že dobrý, má to hlavu a patu, čte se to hezky. Fakt nechápu že někdo má potřebu tohle hejtovat?! :D Díky za tenhle článek a díky i hejtrům za zlepšení nálady.. vždy mě potěší že existuje někdo blbější a zoufalejší než já :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, to je super komentář :D děkuju moc za něj a za to, že sis dala práci s přečtením!

      Vymazat
  34. Ahoj Domčo, přijde mi, že by se tu sice vůbec nemělo řešit, jestli jsi/nejsi krásná a dokonalá, že by měly být komentáře u článku spíš o něčem jiným...ale když to tu tak čtu, tak cítím potřebu se k tomu taky vyjádřit. Podle mě totiž zrovna ty jsi krásná, a ne nijak "nedokonale", ale prostě dokonale a bez debat :) Začla jsem tě sledovat právě proto, že jsem si řekla: "Jee, ta je hezká, sympatická a charizmatická!" Tak, už jsem klidná, že jsem taky řekla svý:D. Měj se hezky!

    OdpovědětVymazat
  35. Domco nějak mam potřebu ti napsat,ze jsi naprosto v pořádku presne taková, jaká jsi.. Jsi pozitivní,krasnej člověk a ikdyz je mi jasne,ze některé komentáře se hezky nectou,nenech si tohle přesvědčeni ničím a nikým vzít:)) přála bych každému aby byl spokojeny sam se sebou,vymizelo by pak nutkání ubližovat druhým..Domco hodne chuti do pohravani si s módou a negativnim komentujicim víc sebelasky..Sabina J.

    OdpovědětVymazat
  36. Jsi neskutečná kočka Domi! Máš svůj styl a seš velká kráska :) Z blbých komentářů anonymů si nic nedělej :*

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤