What are you looking for?
sobota 13. února 2016

VERY BUSY THURSDAY

Čtvrtek byl přesně jedním z těch dnů, který uplně miluju. Stihla jsem se docela hezky vyspat a zároveň jsem měla program od rána až do noci uplně nabitej. A skoro všechno jsem stihla nafotit. Jediný, co se pod záběr foťáku nedostalo, byla ranní chvilka v kadeřnictví, kde jsem s mojí Domčou opět plánovala další zesvětlovací kolo a mezitím mi ještě ostříhala přítele. Já jsem si stihla postěžovat na vlasy bez objemu a už jsem měla v ruce nějakej spešl objemovej sprej, co je zároveň suchej šampon a samozřejmě jsem neodolala a odnesla si ho domů. Až ho pořádně vyzkouším, tak Vám o něm napíšu! Hned z tama jsem běžela za Nikčou, se kterou jsme nafotily outfit, chytly u toho jedinejch 5 minut, kdy ten den pršelo a foukal ledovej vítr a na 12:00 už nás čekala slavnostní otevíračka Olympus roomu v Elite Bloggers Hubu. Další program na den byla návštěva nový restaurace, opět s Elitkama a na závěr dne ještě jedno moje poprvé - ples v Lucerně. Tak to pojďte omrknout jako fotoreport.

Olympus room už jsme všechny nedočkavě očekávaly, pořád se něco šuškalo, ale žádná z nás neměla představu, jak to bude doopravdy vypadat. My s Nikčou jsme se těšily asi nejvíc, proto jsme v Hubu byly jako první a stihly si tak všechno v klidu pofotit už dopředu a pak jsme se věnovaly ostatním holkám a Olympus týmu, co tam samozřejmě nechyběl.

Občerstvení bylo opět geniální, výborný bagetky a dorty ze Světozoru. A samozřejmě nádherně prostřenej stůl. Mi-lu-ju!


Zrcadlo, ve kterým se pravidelně každá z nás fotí. No co by ne, žejo. Vy tady můžete premiérově vidět moje nový kalhoty z Pull&Bear, který mě upoutaly na první pohled a moje nadšení se umocnilo ještě víc tím, že mi moje klasická 38čka byla velká, haha. Takže odešly hezky se mnou domů. V tý 36 žejo, šalalala.

Po dlouhý době jsem pila šampaňský (asi jsem jeden z mála lidí na světě, kterýmu prostě nejede - je moc bublinkovatý) a měla svojí nejtmavší rtěnku. Asi tím tak troch vyvažuju to, že většinu času rtěnky nenosím. Naštěstí mám teď v zásobě několik matných, co se neobtiskávají a já tak nemusím neustále volit mezi namalovanýma rtama a pusinkováním s přítelem. 

Nejoblíbenější hračkou v Hubu je jednoznačně tohle. Future board, ze kterýho už snad každá z nás sletěla a solidně si namlátila, ale žádná jsme to nevzdala a já se na něm musím projet pokaždý. Strašně mě to chytlo, je to neuvěřitelně přirozenej pohyb a sranda v jednom.

No a pak konečně došel čas na přestřižení růžový mašle a my jsme se zase sborově roz-áchaly. Náš ateliér. Náš naprosto stylovej fotoateliér vymakanej do posledního detailu.

Hned po prohlídnutí každýho koutu týhle kouzelný místnosti, kde se bude rodit spousta nových projektů, nám započal rychlo-workshop o tom, jak vlastně fotit se světlama, k čemu je to dobrý a jak dobrý fotky z toho mohou vznikat. Nebudu tvrdit, že tomu všemu hned rozumím, ale znám se, mě nikdy nic nejde hned, ale časem se to sama naučím. Už se těším, až tam příští týden budu něco zkoušet a jestli jsem v Hubu trávila spoustu času doteď, tak teď bych se tam nejradši nastěhovala :D.

A aby toho pro nás Olympus nedělal málo, nachystali nám ještě ukázku nových doplňků, které vznikly ve spolupráci s zahraničníma blogerkama, které si navrhly popruhy a kabelky, které jim budou ladit k outfitům a udělají z PENu ten správný šperk. Co Vám budu povídat, v týhle místnosti jsme se zdržely taky pěkně dlouho a nevěděly jsme, co si psát na wishlist jako první. 

Po odpoledni v Hubu jsem pospíchala ještě do Sephory pro nějakou nude neslíbatelnou rtěnku. Vždycky tam chodím ráda, protože slečny tam jsou moc milé a i tentokrát mi jedna z nich pomohla vybrat přesně "můj odstín". Následovala domácí dvouhodinová příprava na večer a mohla jsem vyrazit. První zastávka byla nová restaurace Národní Nálevna, která se nachází na Národní v místě bývalé Carousel pekárny. První, co mě na místu zaujalo byla právě skvělá poloha, protože se nám s přítelem už mockrát stalo, že jsme byli v okolí Václaváku, měli chuť/hlad na oběd a nevěděli kam jít, aby nás pak naše peněženka nesekýrovala další týden. Tím se dostávám k další super věci, je to tady velmi finančně příjemné. Snídaně za 69,- a obědy za 99,-. Do toho krásnej interiér a moc milá obsluha.

A taky naprosto dokonalá Pálava, který jsme s holkama vypily hned několik lahví. Nálevna si pro nás připravila svoje degustační menu, akorát že já jsem spěchala na ples a tak jsem stihla jen první chod (a to víno, naštěstí!), protože my s holkama vždycky strašně melem a jíme pomalu, takže býváme na takovýhlech večeřích třeba 4 hodiny. A to já jsem zrovna neměla, takže tam budu muset zavítat brzy znovu a ochutnat ty ostatní dobroty.

Před Nálevnou jsem si pustila do uší nějaký taneční písničky a šla do Lucerny, kde už mě čekal přítel se svýma kamarádama. Ještě nikdy jsem ve Velkém sále Lucerny nebyla, takže si asi umíte představit moje ohromení - je to tam překrásný. Nicméně stále zastávám názor, že plesy jsou mnohem lépe zorganizované v Hradci, kde máme kromě hlavního sálu ještě jeden diskotékový a jeden se studentskýma kapelama. Měla jsem velký dilema ohledně šatů, o čemž jsem Vám říkala na snapchatu (domlukasova), kde jste mi pomáhali rozhodnout, jestli si je mám vzít nebo ne. Už když mi přišly, chlubila jsem se Vám jima na svém blogovém facebooku a dávala vám je jako super tip, protože TADY je seženete fakt za pár korun. A jsou boží. Jen je do nich nutná dávka odvahy a asi i sebevědomí, kterým teda momentálně zrovna neoplývám, haha. Tak či tak jsem si je nakonec vzala a byla moc spokojená. Přitahovala jsem snad jenom pohledy holek, což mě pobavilo a určitě v nich vyrazím i na nějakou party. Uvažovala jsem i nad tím, že si z nich udělám top, ale nevím nevím, co bych využila víc. Co mě mrzí je fakt, že nemáme s Kubou jedinou plesovou fotku, kromě týhle snapchatovky. Celkově to byl ale parádní večer a já jsem moc ráda, že mě s sebou vzal. Hroznou radost mi udělalo i to, že za mnou několik z Vás přišlo a popovídalo si se mnou. Pořád mi to přijde neuvěřitelný, pořád se trochu stydím, ale taky je to naprosto skvělej pocit a mě to neuvěřitelně nabíjí. Takže DĚKUJU, holky, moc moc moc.

Do postele jsme se s přítelem dostali někdy uprostřed noci a ráno jsme hezky pilně vstávali - on do školy a já do fitka. Celej včerejšek jsme ale byli díky tomu pěkně vyřízení, dokonce až tak, že se nám (píšu nám, ale myslím Kubu :D) podařilo dát vařit do hrnce společně se špagetama i pinzetu, kterou jsme notnou dobu hledali než nás napadla varianta, že se prostě taky vaří v hrnci. No nějakej fail se dal čekat :D.
A já už ukončuju tuhle slohovku a jdu (už podruhý) usnout u X-menů. Mějte krásnej víkend!



Add your comment

  1. Ta Olympus Room je dokonalá!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherný ateliér a ty kalhoty jsou supr, sluší ti :)

    OdpovědětVymazat
  3. Začala jsem tě pravidelně sledovat teprve nedávno, ale uplně jsem si tě zamilovala :)) Jsi krásná, tolikrát se nad tebou pozastavuju s údivem. Máš skvělé fotky a strašně ráda čtu tvé články na blogu. Byla bych strašně ráda, kdybys začala i natáčet videa, ale chápu, že každý na to není. Pokračuj v tom, co děláš, protože to děláš dobře :) Jinak na tom plese ti to strašně moc slušelo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezka to napsala i za mě! Jsi boží, Domi! Dovedeš člověka povzbudit, nakopnout, dodat energii, zpříjemnit den a to všechno jen takto z článku a fotek :) Neznám Tě osobně, ale podle toho jak píšeš věřím, že jsi krásná jak navenek, tak uvnitř a to je ta nejlepší verze, která může být, takže věřím, že máš po boku nejšťastnějšího chlapáka na světě :) Ať se Ti daří a děkuju za Nás všechny, že Nám takhle píšeš a my můžeme vesele číst :) Žaneta

      Vymazat
    2. Holky, oběma Vám moc děkuju za úžasnou zpětnou vazbu <3 dělá mi neuvěřitelnou radost tohle číst a pokaždý mě to nakopne k tomu se snažit ještě víc a víc!
      A i ty videa plánuju zkusit, jen je to logisticky náročný pro začátek :D

      Vymazat
  4. Tak to si mala naozaj dosť nabitý deň :)
    Aďulik Sun

    OdpovědětVymazat
  5. To je úžasný!! Těším se na všechny ty fotky, které v olympus roomu vzniknout! :)

    OdpovědětVymazat
  6. ta kabelčička na Olympus je boží!

    OdpovědětVymazat
  7. To muselo být fakt hrozně super :) Váš hub miluju čím dál víc! :D

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ten Olympus Room..wow, závidím a zároveň vám to všem blogerkám moc přeju, je o vás fakt krásně postaráno a vy si to zasloužíte!:) No a šaty jsou Domi naprostá bomba. Vůbec bych nehleděla na opovržlivý pohledy, víš co se říká, ten, kdo vybočuje, úspěch má zaručenej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, je to úžasný, jak o nás pečujou, strašně si to užívám! A děkuju moc :-*

      Vymazat
  9. Olympus Room vyzerá luxusne :) Veľmi vám to prajem :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherný článek a ten pokojíček je prostě dokonalý, těším se, co tam třeba vytvoříš, vypadá to fakt hrozně suprově! A ty šaty jsou krásné!!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤