What are you looking for?
čtvrtek 10. března 2016

BLONDE


Čaukys, tak dneska docela fresh fotky... Focený včera po 6 hodinách v kadeřnickým salonu s přesezeným zadkem a venku umrzajícíma prstama. Ale jsem s nima dost spoko (těma fotkama, ne prstama). Stejně jako s vlasama a vlastně celým včerejším dnem! S mojí kadeřnicí je totiž největší sranda, vždycky se bavíme na tom, jak se každá z nás pohybuje uplně mezi jinýma lidma a zároveň obě všechny známe minimálně z vyprávění, takže drbem jak o závod. I ta Praha je asi malá nebo co. Tam si mě rovnou vyzvedla Nikča, vyrazily jsme fotit na Mírák, kde to obě milujem, ale vždycky tam potkáme nějaký mega divný lidi a pak jsme totálně zmrzlý zapadly do toho nejpohodlnějšího gauče v La Bohéme. No a pak už jen rychlej nákup jídla (maliny, ueeeej!) a večerní pohodička u novejch Pretty Little s mladým kokosem místo drinku.
Doufám, že i dnešek bude tak super (i když asi ne, protože mi dnes moje nová fitness výživářka řekne, že nesmím jíst nic z toho, na čem ujíždím :D) a že už KONEČNĚ přestane bejt taková kosa.
A abych nezapomněla zmínit outfit, zvolila jsem pro změnu uplnou pohodu, na celodenní sezení v křesle ideál. U Aničky jsem pár týdnů zpátky viděla tuhle boží mikinu a nemohla jsem jí dostat z hlavy tak dlouho, než mi přistála doma taky. Po tom, co má celej blogovej svět růžovýho bombera ze Stradivaria jsem si totiž řekla, že si přestanu kupovat tenhle mainstream a najdu si aspoň občas něco originálního. A přestože bych sebe na úlovky na Fleru netipovala ani omylem, stalo se. K mikině jsem ještě přidala jediný světlý džíny, co mám a který jsem neměla už sto let, protože jsem v nich bývala moc narvaná (minulej čas, ueeeeej podruhé!). No a zbytek už dávno znáte, takže tak.

Parka, jeans - H&M / sweatshirt - FLER / shoes - ADIDAS / bag - PRIMARK / scarf - MCONCEPT 

Add your comment

  1. Tuhle mikinu jsem přesně na blogu Aničky taky obdivovala, je fakt super, ona má celej ten svůj styl fakt perfektní. Jinak super nápad s tím vyhýbáním mainstreamu a držím palce, ať tě to zas nepohltí. Určitě bych ocenila jako inspiraci nějaký míň okoukaný značky, zvláštní střihy atd. Já si málokdy koupim něco, co se zrovna fakt hodně nosí, jediný, čemu neodolám je Atom Rat no :D ale i tam se držím v rámci nějaký normy :D

    OdpovědětVymazat
  2. Taký pohodový outfit (: páči sa mi... hlavne jeansy (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  3. Já se na ty vlasy nemohu vynadívat. Kráska <3.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty vlasy jsou super! Nová výživářka? to jsem teda zvědavá! Snad ti toho nezakáže moc! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Chtěla si něco originálního, co nemá celý blogosvět, proto sis koupila mikinu, co si viděla u někoho jiného na blogu. :D

    To je snad vtip :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy jste vyborny, fakt :D inspirace ti treba neco nerika? Nejde treba o to, ze to neni z modniho retezce, ale od konkretniho vyrobce, co to sam prodava nekde na webu? Ja jsem si od nej koupila veci vic, ukazu je postupne a pardoon, ze jsem rekla, kde jsem na to prisla ;)

      Vymazat
  6. Ty vlasy jsou super!! Strašně se mi libi, že to nemáš jednolitě blond, ale máš to nahoře stále hnědé.. Velký palec nahoru! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Domi, musím říct že ty vlasy ti neskutečně sedí! :) Jinak s tím mainstreamem máš pravdu! Lidi by se neměli koukat co nosí ostatní a kopírovat to, ale měli by nosit to v čem se oni cítí nejlépe! Ta mikina se mi velmi líbí a tobě moc sluší. Nechtěla by jsi někdy udělat článek o tom jak se lidé nechávají ovlivňovat v tom co se nosí a tak? Že by jsi tu napsala pár svých rad a třeba i značek co moc lidí nezná ale tobě příjdou zajímavé! Měj krásný zbytek dne :) Terka

    OdpovědětVymazat
  8. Ty vlasy jsou prostě skvělýýýýýý!<3 a fotky se moc povedly:)

    OdpovědětVymazat
  9. vlasy máš super! - outfit nádherný, ta mikina jednoduchá, pěkná!:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Domii, ty vlasy jsou úúúžasný, fíha! <3 Kdo by to byl řekl, do jak peckový finální podoby to dotáhneš. Jinak k tomu Bomberu:DD.. když on je fakt tak pěknej, že se ani nedivím, že pro něj hned každej běžel. Na druhou stranu, ono je dost těžký bejt super originální, když člověk všude kolem sebe vidí tolik inspirace, která prostě vypadá dobře, ne že ne..já mám v plánu khaki bomber, ale jak se znám, než se zas rozhoupu, tak mi ho vyprodaj :D :D

    OdpovědětVymazat
  11. Naprosto skvělý fotky a tvý vlasy zbožnuju, hrozně ti tahle barva a střih sekne:))

    OdpovědětVymazat
  12. Tie vlasy sú fakt skvelé, ale mne sa k tebe proste aj tak najviac hodili tie hnedé (nie však úplne úplne tmavé). Pristane ti to :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  13. 6 hodin u kadeřnice - uáá, to by mne zabilo. Trpím i při necelých dvou hodinách (a pokaždé kadeřnici odkládám tak dlouho, dokud vidím přes ofinu nebo dokud nezačnou být mé šediny příliš patrné).
    Mikina se mi taky moc líbí, tu bych brala všema deseti.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Domi. Hrozně mě baví téma tvoje vlasy, protože já svoje neustále odbarvuju, barvím, tónuju, znovu odbarvuju a znovu barvím a poslední dobou vypadají přesně jako ty tvoje - takový á la odrosty, různě barevný, dole vyšišovaný a u mě je to vlastně úplně "omylem" výsledek toho všeho trápení a u tebe vytoužený záměr :))

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤