What are you looking for?
neděle 27. března 2016

HOME DETAILS


Dost často jste se mě ptali, jestli Vám ukážu, jak bydlím. Já jsem Vám už kdysi roomtour slíbila, i jsem to měla nafocené a všechno. To bylo docela krátce po mým nastěhování do Prahy. Pak se ale změnila obrovská spousta věcí, byt vypadal po měsíci bydlení docela jinak a hlavně jsem se tady necítila vůbec dobře a nechtěla jsem to nějak ventilovat, tak jsem článek odložila na neurčito. Nedávno mi na tohle téma přišel další dotaz a vzhledem k tomu, že už tomuhle místečku dávno říkám doma a cítím se tady naprosto skvěle, kouzelně a klidně, rozhodla jsem se příspěvek nafotit a ukázat Vám detaily toho, jak to tady vypadá. Máme s přítelem maličkou garsonku, takže vlastně všechno je jedna místnost, což jsem nevěděla, jak budu psychicky zvládat, když jsem zvyklá na dvoupatrový bydlení s rodičema, ale nakonec v tom není absolutně žádnej problém. Prostor se snažíme využít maximálně a já zároveň potřebuju, aby to tady bylo útulný, hezký a voňavý. Nejvíc hrozný pro mě jsou ty dny, kdy se doma otáčíme jen pro nějaký věci, převlíknout nebo rychle uvařit a pak se večer vrátíme do totálního bordelu, eeeee. To fakt nemám ráda. Nejsem ani schopná se třeba v nepořádku nasnídat, to radši nejdřív rychle uklidim i s hladovým břichem, haha. Jsem jedinej takovej magůrek?
Každopádně vy už se teď můžete mrknout na ty moje oblíbený koutky!


Add your comment

  1. Jéé, ty tam máš ten obraz od Elizy, to je fakt pěkný :)
    Jinak přesně jak píšeš, nesnáším dny, kdy se doma jenom otočíme, takže se pak vracím do bordelu. No a jelikož poslední dobou je to furt takhle, navíc rekonstruujem, tak mám pocit, že ten bordel je tu furt. Dneska jsem musela udělat radikální úklid ložnice, jinak už by mě z toho asi kleplo.

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto super krásné a přesto necháváš místo pro představivost, jak to asi vypadá vcelku. Rafinované!! :D :D
    Sweet Life with Lena

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne... máš to tam úplne útulné a príjemné (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  4. Domčo, tak s tím vracením do nepořádku to mám stejně. NENÁVIDÍM TO! A nejhorší na tom je, že přes týden nejsem schopná náš byt udržovat ve 100% pořádku. Vždycky když se vrátím po 13 hodinách z práce jsem tak K.O. že se zmůžu na to umýt tak akorát nádobí a uvařit. Můj vrcholový výkon :D. Za to o víkendu vždycky všechno vypucuju do čistoty a to pak náš byteček miluju, miluju, miluju :). Takže ne, nejsi v tom sama ;)

    A s tím zútulňováním ti taky rozumím. My se před necelým rokem přestěhovali s přítelem do většího, zařídili si to tu v mý oblíbený kombinaci fialkovo-zelenkavá a teď se mnou šijou všichni čerti, protože jsem se totálně zbláznila do nordic stylu <3. Akorát ty naše barvičky moc nordic nejsou že :D

    Bydlení krásný a na to že máte garsonku se vám tam toho vejde spousta :). A ten pytel je top. Přítel po nějakém takovém tajně touží.

    Krásný zbytek dne a užívejte hory. Papa, Jitka

    OdpovědětVymazat
  5. nádherné fotky! takhle nějak bych si přála svoje bydlení:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. ty tam maš vystavené melissy ? :O :) super napad ! :)

    http://andrea-de-blog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to vážně kouzelně, s takovým bydlením by se necítil špatně snad nikdo! Až na ten nepořádek, který, jak jsi psala, se občas prostě vyskytne, ale můžu tě uklidnit, že jsem na to stejně, nemůžu nic dělat, když vím, že mám za zády plno věci a stejně to jednou budu muset uklidit, takže co! :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné :) Na konci léta se snad s přítelem taky budeme stěhovat čistě do svého, tak už se neskutečně těším, jak si to tam zařídíme, abychom taky měli takové super hnízdečko lásky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤