What are you looking for?
úterý 15. března 2016

LOVE OR HATE PANTS

Dnes mám pro Vás outfit, ve kterým jsem včera strávila naprosto skvělej den a moc jsem si to užila. Hádám, že asi nejsem jediná, komu zvedne náladu, když se ve svým outfitu cítí fakt dobře. K tomu si přidejte konečně krásný počasí (který se dnes evidentně zas někde zapomnělo ://), dopoledne s mužem, kdy jsem si fakt užila to, že jsme na sebe konečně měli víc času než na brzkou snídani doma a pozdní večeři doma, což je většina našich dnů, takže jsme si udělali procházku na Brumlovku, nafotili fotky, já jsem si vyzvedla nový super legíny a zašli jsme na oběd do naší oblíbený Nálevny. Pak už se naše cesty rozdělili a šli jsme každej do svýho fitka. Já jsem tam hned vyzkoušela ty nový legíny a taky jsem si uvědomila, že jestli hodlám dostát svýmu předsevzetí (do června udělat shyb :DD), budu si muset máknout ještě o hodně víc, než doteď. Během chvilky času před workshopem od Olympusu jsem si na Andělu poslechla dva "pouliční umělce", což je něco, co na Praze naprosto miluju a i když fakt spěchám, u každýho se na chvíli zastavím a okouzlí mě to. Nejčastějc teda u Palladia (ty indiány na Andělu míjím obloukem :DD). A přišlo mi hrozně smutný, že okolo nich prouděj davy lidí, co ani nezvednou hlavu, aby se podívali, kdo tam vytváří tu super atmosféru, radši se dál mračej a někam pospíchaj, achjo

Co se teda týká toho outfitu, vyvenčila jsem poprvé pořádně svoje nový Freddy. Už když jsem je dávala na instagram, bylo mi jasný, že to nebudou samé pozitivní odezvy. Ty nečekám ani teď. Tyhle kalhoty prostě buď milujete nebo nesnášíte. Slyšela jsem i názory, že slušej jen hodně hubeným holkám a samozřeme uznávám, že na nich asi vypadají nejlíp (jako ostatní skoro všechno, žejo) a já jsem si původně chtěla raději pořídit nějaké nevýrazné. Pak jsem ale vyzkoušely tyhle rádoby šedě-teplákový a totálně jsem si je zamilovala. Pohodlnější kalhoty jsem v životě neměla a jako odměna za to, jak jsem se vrhla do cvičení, mi to přijde supr. 
Každopádně jsem zvědavá, jak se tenhle outfit bude zamlouvat Vám. 

Bomber - SHEIN / turtleneck - F&F / jeans - FREDDY PANTROOM / shoes - ADIDAS / bag - LINDEX / WATCHES - KOMONO 

Můj frajeris-fotografis <3

Add your comment

  1. Ahoj Domi, sice kalhoty osobně vyzkoušené nemám ale moc se mi zalíbily a tobě rozhodně sluší! :) A ty vlasy jsou bombovni! Celkový outfit se ti velmi povedl. Doufám, že už konečně nastane jaro na které všichni netrpělivě čekáme. Tobě přeji příjemný a klidný zbytek dne! :) Terka

    OdpovědětVymazat
  2. Asi to nie sú kalhoty na každú príležitosť, ale v takomto športovom outfite vyzerajú super (i na tebe). Také lepšie tepláky/legíny. :)

    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak bych je asi taky popsala no, celkově jsem se už s hodně holkama shodla, že zrovna tyhle kalhoty se prostě musej ladit hodně opatrně, aby to vypadalo dobře :) děkuju :)

      Vymazat
  3. Ja nejak nechapu co je na nich tak uzasnyho, ale kazdopadne ti moc slusej :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se líbily už dlouho, ale "co je na nich úžasnýho" většinou člověku dojde až když je poprvé vyzkouší :)

      Vymazat
  4. Kalhoty vypadají hezky, ale přijde mi, že vůbec nelichotí postavě (čímž nechci ani náhodou říct, že bys byla tlustá nebo podobnou blbost, jaký se tu občas objevují). Trošku mi vadí, jak se ti zařezávají v tříslech, ale jinak jako pohodový outfit na procházku mi přijde fajn a ty jsi prostě kočka :-)

    OdpovědětVymazat
  5. mne taky prijde, ze delaj zbytecne tlusty nohy a nehezkej tvar zadku :( jinak je super jak ted pises takhle casto :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, já si v nich teda rozhodně tlustší nepřijdu a ten zadkovej efekt mě právě baví :) a děkuju, jsem ráda, že ti to takhle vyhovuje :)

      Vymazat
  6. Hm - tak já jsem z té druhé skupiny, co se jí tenhle typ kalhot nelíbí ani trochu - bez rozdílu toho, kdo je má oblečené ;-). No beru to tak, že já nejsem cílová skupina .... a každý nosí to, v čem se cítí dobře.

    OdpovědětVymazat
  7. Bohužel, za mě také ne. Postavě moc nelichotí. Nedělají hezké nohy. Šárka

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pekne vlasy :) Ty kalhoty my prijdou taky spis nelichotive, ale to je vec nazoru a vkusu.

    xxx

    CITC FASHION BLOG

    OdpovědětVymazat
  9. krásný outfit!:) musím říct, že máš taky moc pěkné vlasy!:) zajímavá barva:)
    a je dobře, že jste si na sebe udělali čas:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Kalhoty se mi nelíbí, bohuzel mi přijdou dost nelichotivé. Bunda je ale naprosto skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Clanek pekny😉Ale kalhoty se mi na tobe popravde moc nelibi,zvlastne se zarezavaji,na nohou delaji zvlastni nelichotivy efekt. Mozna je to jen fotkou ale prijde mi ze delaji nozky zbytecne objemne. Zbytek obleceni je ale moc fajn a skvele ti sedne😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak je to světlá barva kalhot no, na to u mě není nikdo moc zvyklej, tak možná proto ;) děkuju ale!

      Vymazat
  12. Přidávám se k valné většině, ani mě kalhoty vůbec neoslovily :( Jinak ti to moc sluší, ty tvé nové vlasy jsou fakt parádní :*

    OdpovědětVymazat
  13. Joo to su tie, ktore som velakrat videla u bonnyandbondgirl na instagrame :)) Maju trochu vystuzeny zadok, ze :D Na chvilu som sa pohravala s myslienkou, ze si take kupim do fitka, ale cena ma dost odradila :P Ale ked ich nosis i normalne, tak aspon viac oplatia :)
    Sju Loves

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, neee, nejsou nijak vystužený, mají jen jinak našitý ty kapsy a to dělá ten push-up efekt ;) a do fitka by mi to právě za tu cenu bylo asi taky líto no :/

      Vymazat
  14. Ahoj Domčo, sednou ti perfektně!! Za mě top! Napíšeš i jaký přesně typ kalhot to je? Máš tu zkrácenou délku? Díky! Už jsem si podle tebe koupila černo-bílý overal z Lindexu....:) takže bych se teď opět inspirovala?:) Měj se krásně, Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to zkrácená délka, jsou mi právě dole trochu volnější, tak si je ohrnuju :) a je to látkový model, šedý melír mám dojem :) určitě je ale nejdřív někde vyzkoušej, ať víš jaký ti seděj! A děkuju :)

      Vymazat
  15. Mně se tedy taky ty kalhoty moc nelíbí (i když v reálu můžou vypadat třeba jinak), co se mi ale mooc líbí je to,jak jste s přítelem hezky sladění:) Jo a taky zase super čtení, vždycky mi zpříjemní zbytek dne:)

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  16. Tyyyyjo, shyb za pul roku cviceni, to bys byla dobra, kdyz jsi pred tim nic nedělala, ja momentalne cvicim dost silove, sportuji 3 roky a bez do pomoci ho stejne neudělám :)

    OdpovědětVymazat
  17. Jak tady bylo již zmíněno, taky mi vadí "zařezávání". Celkově se mi kalhoty vůbec nelíbí, podle mě to nevypadá dobře. Ale důležité je to, jak se v tom cítíš ty. Co se mi líbí moc je blond barva na vlasech, super.

    MONNICA ♥

    OdpovědětVymazat
  18. mně se u Freddy líbil ten efekt na zadku, ale že by mne nějak extra vzaly, to tedy ne :)
    #vicecasunacteni

    OdpovědětVymazat
  19. Domi kde jsi přesně kupovala boty a kolik tě stály? děkuju moc za odpověď:)

    OdpovědětVymazat
  20. ahoj,
    mohla bych se prosím zeptat, jakou máš na sobě rtěnku? sháním přesně takovej odstín a nějak se mi nedaří na něj natrefit ;)
    předem moc díky za odpověď ;)
    Verča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, je od Sephory, matná a v takovým úzkým černým obalu. Snažila jsem se najít číslo nebo název, ale našla jsem jen nějaký 5285D, tak nevím, jestli to může být ono... Kdyžtak mi napiš na facebook nebo na instagram a já ti pošlu fotku :)

      Vymazat
  21. Ačkoliv jsem zatím těm kalhotům nepřišla na chuť (i když si je chci taky vyzkoušet, ať vím, co je to za zázrak).. tak tobě náramně sluší, a nohy a zadek v tom máš výborný !! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Tak já asi budu patřit k těm haterům! Kalhoto-tepláky pro mě ne! Ale vyměnila bys kalhoty a outfit by byl super..:) Každopádně si umím představit, že jsou pohodlné.

    OdpovědětVymazat
  23. Takovy typ kalhot mam take, nicmene ja ne nosim jen k delsim vrskum, nebot nemam zrovna zadnicku na tenhle material :)
    Pro me je to pohodlny kus outfitu, ale spise na free style - dlouhe triko, presne bundicka a vyrazim na prochazku.
    Myslim ale, ze nazory na tyhle kalhoty se lisi a urcite nejsou pro kazdeho. Nicmene stale lepsi, nez kdyz mnoho ceskych holek nosi leginy misto kalhot :)

    Kdybych te takto videla na ulici, reknu si, ze jsi stylova slecna :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tyhle "kalhoty" jsou v podstatě silnější legíny. Upřímně nechápu, proč se někdo navleče do legín a nechá si vyrýsovat rozkrok, zadek a vyrazí s tím mezi lidi.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤