What are you looking for?
úterý 29. března 2016

YELLOW BOOTS

Ještě předtím, než tady najdete "Livingo diary", který bude plný superlativů, protože to bylo něco jako splněnej sen - s drahoušem, se super partou a  navíc v dechberoucím středisku s kýčovitým azůrem - přidávám outfit focený u našeho italskýho apartmánu. Fotili jsme těsně před setměním, než jsme vyrazili omrknout centrum Bormia. Když jsem přijížděli, všude byly KOPY sněhu a mně se ježily vlasy na hlavě při vědomí, že s sebou mám na procházky jen bomber, tenisky a nový holiny (a guma nehřeje, žejo..), protože jsem si našla nějakou ujetou předpověď, podle který je už všude jaro. Bormio je naštěstí položený hodně nízko, takže jsem přežila v klidu, užila si nádherný dny a mimo jiné zjistila i to, že s vysokejma ponožkama je člověku teplo i v holinkách - aspoň v těhlech mých nových Crocskách teda jo. A ještě jedna informace k nim - poutaj pozornost, HODNĚ :D
Účes á la malá čarodějka už ke mně asi nějak patří, Kuba z něj sice moc nadšenej není, ale aspoň mi pak říká "moje Zoello", takže dobrý! Je to pro mě tak nějak nejpohodlnější varianta, takže jí mám i dneska v den svých narozenin. Navzdory mý lásce k těmhle speciálním dnům trávím dnešek jako každej jinej den - dopoledne jsem byla ve fitku a teď sedím ve škole, pfff :D. Kuba mě pak ale bere někam na večeři a na drink a ani přes moje neustálé naléhání mi neprozradil, kam to vlastně jdeme, uaaaaaa. Tak na mě večer myslete a taky si moc užijte "ten můj večer".

Jacket - STRADIVARIUS / jeans - TOPSHOP / shirt* - SHEIN / bag - MANGO / boots* - CROCS via URBANLUX

Add your comment

  1. no náhodou, frajer sa do učesov nerozumie :D nám sa to páči a sekne ti to ;)

    http://andrea-de-blog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Domi, už se moc těšim na tvůj článek z hor, ale už podle fotek na instagramu soudim, že to musel být opravdu neuvěřitelný zážitek :) Jinak takhle ty vlasy ti podle mě sluší a outfit je super a do těch holinek jsem se asi zamilovala :D Užij si dnešní večer plný překvapení s přítelem a všechno nejlepší :) Terka

    OdpovědětVymazat
  3. nikdy bych nerekla, ze se mi budou libit botyy od crocs :D ale fakt poutaj pozornost :) ja akorat prijela z Italie z Lago di Garda, tak se akorat prebiram milionem fotek a taky planuju clanky :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  4. Domča nám nějak špekčatí :D Ty boty bych si nevzal ani na zahrádku :D Sorry jako, ale nemusíš si nazout všechno, co ti kdo dá zadarmo :D Jaksi ztrácíš šmrnc Domčo.... Tvůj zadek, to je kapitola sama o sobě :D Na to, že prej běháš... teda není ani tuctovej... :) Nevím, jak to bere ten Tvůj, se vší úctou, ale kdybys na mě vybafla takto učesaná, přetejkala z džínsů a ještě ty holiny... tak Tě vezmu maximálně na procházku temným lesem za úplňku :D Toto sem ani neměl vidět, nemusel bych psát "hejty".. PEACE and LOVE for Everybody! (za toto asi skončím v bloggerským pekle, ale Domča je určitě na kritiku zvyklá) :) Klíďo to smaž! Čauky mňauky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je smutný, když někdo ztratí pár minut času svýho života, aby někoho ponížil (moc love a peace, wow!).
      Btw seš kočka a všechno nejlepší!:)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. domci blog ctu tak dva tydny, kdyz se nudim nebo tak neco:D tudiz jako k osobe k ni nemam zadny vztah, ale tenhle komentar co jsi napsal je trapnost sama:D:D tohle snad nemuze ani nikoho urazit jak moc umele a zamerne jsou ty hejty stvoreny.

      Vymazat
    4. Tohle je opravdu zbytecne. Pokud Ti slecna jakkoliv ublizila (coz si nemyslim), timhle si neulevis. Negativni vlny vysilane na druheho cloveka se vzdy vrati. Lepsi je odpoustet. Pokud to ma jiny duvod, dava to o to mensi smysl. Takovy prispevek totiz nemuze mit jediny konstruktivni dopad. Uplne zbytecne. Pravdepodobne jsi velice zameren na svou postavu, trapis se v posilovne, abys vypadal vyumelkovane a ztotoznujes se se svym telem. Sport a pohyb ma byt pro zdravi a pro radost. Jako muz mas pravdepodobne stesti, ze si nemusis odrikat pozitky z jidla a stejne nepribiras. Zeny to maji holt jinak. Ideal zeny je podle tebe holka, ktera nemuze byt nikdy doopravdy stastna a spokojena, pokud se nuti do neceho, jenom aby se zalibila. A obavam se, ze ani Ty nejsi stastny vyrovnany clovek. Mas v sobe bolest, kterou ventilujes timto zpusobem (a podle psani ve stylu "jsem nad veci" si to nepripoustis). Doporucuji jednu vec. Prestan mrhat cas a jdi radsi ven, cti knizky, uzivej jara, koukej na tu krasu kolem sebe. Pak mozna ztratis motivaci odsuzovat druhe. Tady nejde o "bloggersky peklo", ale peklo uvnitr Tebe. Je mi jasny, ze jeden prispevek to nespravi, zrejme Ti bude pripadat smesny, ale i to je v poradku. Treba jednou... Preji Ti vse dobre!

      Vymazat
  5. Ten účes sa ti veľmi hodí takže frajera nepočúvaj. :P Na tvoj článok z hôr sa neskutočne teším, pretože tvoje fotky a články sú vždy dokonalé ! :) Uži si večer :)

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovědětVymazat
  6. Máš nádherný tričko, ale tyhle botky se mi asi nikdy moc líbit nebudou, barva je super, jen prostě holinky,,, ee =) ale sto lidí sto chutí, já miluju to tričko, jo a pokaždý když narazim na tvůj blog, tak se mi v hlavě opakuje tvůj název pořád dokola :D dombydombydombydombydom..=D řekněte mi, že nejsem jediná! :D
    Dede z Ježkovy voči!

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný Domi :) Přeji ti hodně štěstí, zdraví, blogerských i jiných úspěchů a lásky s Kubou <3 Ať překvapení stojí za to !

    OdpovědětVymazat
  8. Boty se mi teda vůbec nelíbí ale zbytek je super! Ty džíny ti perfektně sedí :)

    OdpovědětVymazat
  9. Strašně se mi líbí ta bunda taky bych podobnou chtěla:) a ty boty ten outfit uplně rozzáří, ale vubec se mi k tomu nehodí:/ nelíbí se mi.

    OdpovědětVymazat
  10. Domči, môj frajer má rovnaký názor na ten účes, keď ho nosím, no podľa mňa je tak strašne praktický, hlavne, zachráni bad hair days! :) tie žlté gumáčiky sú úžasné!

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  11. Uaaaa, miluju Crocsy, mám snad skoro všechny. 😍 Tímhle outfitem sis mě úplně získala.
    A jinak přeju krásný narozeniny a z hejtu si nic nedělej, hlavní je, když Ty máš jasno a to je vidět, že máš. Není nad to mít vedle sebe chlapa, kterej Tě žene výš a výš. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Domčo, koukám, že závistiví Anonymové si udělali čas, na vyzdvihování tvých imaginárních nedokonalostí i během tvých narozenin, což mi příjde ještě víc zoufalé a smutné, než když to dělají normálně. Ale co k tomu dodat, bohužel závistiví lidé, kteří nemají na práci nic jiného, než anonymně (kdo by se při takové příležitosti nestyděl prezentovat své jméno) kritizovat druhé, tu budou vždycky a nám nezbývá nic jiného, než to brát s nadhledem. (bohužel, na světě kolem sebe nemůžeme mít jen inteligentní lidi se zdravým rozumem).

    Nicméně k narozeninám ti přeji hodně štěstí, kterého není nikdy dost, zdraví, které je v životě to nejdůležitější, lásky, bez které by to prý nešlo, plno úspěchů na blogu a nespočet splněných snů, protože si to zasloužíš, za to všechno, co stíháš a co děláš pro sebe i pro nás. ^^

    PS: Cením si i toho, že ty negativní komentáře nemažeš, ať můžeme všichni sledovat příklady toho, jak by se člověk vážně chovat neměl. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Martine, tvých komentářů a zastání si hrozně vážím :)

      Vymazat
  13. mně se strašně líbí ten bomber :) holínky tedy nejsou úplně můj šálek čaje - hlavně ta žlutá mi rve oči, ale když se ti líbí, tak proč ne :) jinak fotky krásný, jako vždycky.
    from the last weekend

    OdpovědětVymazat
  14. Všetko njalepšie!! A tá žltá je geniálna. :) A prosím nekaz si náladu negatívnymi anonymami. :D N každého jedného závistlivca máš 100 ľudí, ktorí ťa zbožňujú. Takže mysli len a len na nich. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  15. no to že někdo má narozeniny podle mě neznamená, že by mu ten den nikdo nemohl napsat kritický komentář. hlavně nemám ráda, když se někdo se svými narozeninami takhle připomíná, takže dobře ti tak. navíc to první anonym napsal dost jedovatě, ale podle mě má pravdu a vyjádřil svuj názor. urcite se mi ty holínky taky nelíbí a už vůbec ne k tomuhle outfitu. ten zadek na te fotce taky nevypadá fakt dvakrát líbivě, je takový spláclý, možná to dělá úhel pohledu nebo ty kalhoty. účes mi zas tak nevadí jako ta barva, furt nějak nechápu proč nahoře necháváš tmavé odrosty a dole teď takovou světlou slámu díky tomu, že vlasy dostaly dost zabrat. nevim proč si neuděláš bud ombre nebo si to neodbarvis tedy cele a nebo nejlépe si nenechas tmavou protoze ta ti podle mě jde mnohem víc. nauč se trochu přijímat tu kritiku a ne hned fňukat jak si na tobě někdo něco vybíjí, ještě když máš narozeniny. ještě když anonym měl v 80% toho co napsal pravdu a vyjádřil svuj názor. sleduji tě, ale to tve "přijímání" kritiky mi na tobě dost vadí, pises lifestyle blog a nebude s tebou vzdycky souhlasit mela 100% a uz vůbec se z tebe neposadi všichni na zadek,mela by ses to naučit to přijmout. ani tohle neber jako hate ale konstruktivní kritiku. hezky den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se ale nijak nepřipomínám, píšu o sobě a o tom, co dělám, tak s dovolením zmíním, že mám nějaký narozeninový plány ;) názor na holinky i vlasy naprosto respektuju, každýmu se líbí něco jinýho, rejpání do postavy vlastně víceméně taky, už jsem si zvykla, přestože mi to přijde od Vás nevhodný a neslušný - určitě vidíte, že se snažím se sebou něco dělat, cvičím, jím zdravějc než dřív a tak. Slušnou kritiku přijímám naprosto v pohodě a i nad tou neslušnou často dost přemýšlím a kolikrát mi tady některý slova fakt ublížej a vůbec to není o tom, že čekám, že si ze mě všichni sednou na zadek. Hezký den i tobě.

      Vymazat
    2. Tak zase je kritika a kritika....Nesnášim takový ty kecy o tom, že kritika musí bejt konstruktivní a blá bla, ale pořád je něco jinýho napsat, že jsou holiny hnusný, že je ten článek o ničem a že se ti třeba nelíbí nový vlasy a něco jinýho je přijít a napsat holce komentář ve stylu "máš hnusnou prdel, lol", to mi přijde fakt hodně low a napsat to může jen idiot.
      Mě tyhle poznámky fakt děsně nasíraj a to i přes to, že si myslim, že by blogerky obecně měly líp snášet kritiku. A sorry, že reaguju přímo na tebe, mam jenom potřebu se k tomu taky vyjádřit a jako samotnej příspěvek by tyhle moje hluboký úvahy neměly smysl už vůbec žádnej :D A.

      Vymazat
    3. Souhlasim s tim, ze nektery blogerky asi dost spatne prijimaj kritiku (viz teri blitzen :D), na druhou stranu to chapu, ja bych vubec nechtela byt na miste, kdy by mi cizi lidi rikali, co mam hnusnyho a co nemam delat. Ale kdyz s tim clovek verejne vystupuje, tak je s tim asi nutny pocitat, nikdy se nelze zavdecit vsem... Takze kritika jo, ale ne timhle stylem. Jako argument typu "nevim co na tobe ten tvuj vidi" se snad ani jako argument pocitat neda a plest do toho jeste vztahy mi prijde trosku pres caru...
      Postavu je uplne zbytecny resit, neni kazdymu souzeny bejt totalni hubenour a podle me naopak, i treba ne total hubena holka kdyz cvici a je zpevnena tak to je hezci nez tycinky, ktery to maji od prirody, ale nehybou se vubec a neuzvedly by ani 2kg cinku. Ale co clovek, to nazor. Ja jsem takovej sportovni blazen, takze je mi tohle rozhodne sympatictejsi... :)

      U holinek mi nesedi vubec barva, jinak si myslim, ze jsou fakt prakticky a hodit se budou, takze proc ne :) ale brat si je s sebou na hory mi prijde trochu blbost :D
      Jinak ta bunda je famoooozniiii !! :) A taky bych chtela s takovym ucesem vypadat dobre, ale me omlazuje tak o 10let, takze pro me je to nepouzitelny :D

      Takze tak. Snad sis uzila narozky a hejty neres, rozhodne mas minimalne 90% komentaru porad pozitivnich, to je v dnesni dobe dobry skore :D :))

      Vymazat
    4. Děkuju, Kájo :) a ty holinky jsou na hory blbost proč? :D já jsem právě našla předpověď, do který mi seděly ideálně, tak jsem je sbalila :))

      Vymazat
  16. Jak nekdo muze byt tak vypatlanej a takhle urazet?Chtela bych videt tebe nebo tu tvoji nadheru,ktera nejspis chrasti kostma.Jak uz sem psala na insta.Moc ti to slusi,vypadas vic nez spokojene,takze za me palec hore!!Taky cvicim prdel proste mam a co?Mam se z toho p...t?Urcite ne!

    OdpovědětVymazat
  17. schválně sem napsala, že to nemusí být nedokonalostí ale třeba jen blbym úhlem / světlem nebo výběrem kalhot, jen říkám že na te fotce kde je zaměřeno na zadek ten zadek nevypadá nejlíp, nemám nic proti jejímu zadku a naopak myslím že na jiných fotkách vypadá mnohem lépe.
    a presne o tom sem psala, že všem se nemůže líbit vše a tak tady ta kritika vždycky bude. prvni anonym to napsal dost nevybirave ale je třeba se naučit přijímat i takovou kritiku, protože jak říkám, měl pravdu. napadlo mě upřímně uplne to samé, že díky spolupráci si vezme někdo na sebe i něco takového. a ještě k takovému outfitu, to je prostě za mě strašný. btw kosti mi urcite nechrasti ale ja svuj zadek nepostuju na net a když už bych to dělala tak příjmu kritiku, protože to je ta daň za to, že ten zadek na net dávám ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem holt asi háklivá na narážky na váhu (obzvlášť v tomhle případě, kdy je to podle mě úplně nesmyslný) a celkově vzhled, pokud nejde o kritiku líčení, účesu a dalších takových snadno ovlivnitelných věcí. Ale musí to být pořád napsané nějak normálně, autora komentáře nahoře bych prostě profackovala :D Ale jinak souhlasím a proti tvému komentáři jako takovému nic... A.

      Vymazat
    2. aha, pardon, myslela jsem, že to byla reakce na mě, špatně jsem se podívala :)

      Vymazat
  18. btw "být někdo tak vypatlanej a urážet"? ... sama si teď napsala urážku a sama kvůli tomu někomu nadáváš a navíc hanlivě, ja nenapsala jedinou urážku sprostou.
    a Dominiko, tebe by měla posílit právě ta kritika a to že jí snasis a naučíš se ji snášet a mě tim že za tebou stojí nějaké ... "fanynky", kterým se na tobě líbí "prostě uplne všechno"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslim, že teď si zbytečně vztahovačná ty, protože tohle byla zcela jistě reakce na ten první anonym, co psal kluk ;)

      Vymazat
  19. no napsat "vypatlanej je někdo kdo uráží" je mimo ať už to bylo na kohokoliv :)

    OdpovědětVymazat
  20. Jasne,ze to bylo na ten anonym co psal ten kluk,protoze i me urazi jak se nektery kluci chovaj k holkam.Kurna co to je za chovani napsat tohle?Proto sem napsala,ze je vypatlanej.Opravdu je totiz uuuplnej zazrak v dnesni dobe potkat kluka,kterymu se libi takova holka jako si ty-uplne normalni!!!

    OdpovědětVymazat
  21. Domčo, ty máš hlavně naprosto krásnou ženskou postavu, takže ty narážky na vzhled vůbec neřeš... :-)
    Dnešní kluci prostě chtějí samé tyčky, ale už se zapomíná na zdravé a ženské tělo s půvabnými křivkami..

    OdpovědětVymazat
  22. Mě osobně se ty žluté boty nelíbí, sama bych si je určitě nevzala. Ale pokud se v nich cítíš dobře, tak je to v pořádku :) Ta kabelka mi přijde hrozně vtipná.. a to tím, jak je maličká, asi bych vzala nějakou větší. Co se mi naopak líbí jsou jeany, za ty palec nahoru :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤