What are you looking for?
středa 13. dubna 2016

INLINE INLOVE

Víte, do jakýho místa jsem se dnes totálně zamilovala? A to na první i každej další pohled? Do Stromovky. Dneska jsme si s Kubou udělali společnej "sportovní den" a fitko jsme vyměnili za čerstvej vzduch. Po vydatný snídaňový placce jsme nahodili sportovní outfity, do ruky vzali kolečkový brusle a vyrazili směr Holešovice. Tam jsme si nezapomněli koupit ty nejsladší jahody na nějakou ze zastávek a mohlo se vyjet.

Já jsem na bruslích nestála asi rok. Z ledního bruslení mám samozřejmě průpravu dobrou, i když stejný to není ani omylem. I proto jsem si na brusle musela nejdřív zvyknout a vůbec mě nepotěšilo, že první, co nás v Tróji čekalo, byl kopec dolů a za ním prudká zatáčka, kde jsem se už viděla koulející se do řeky, protože jsem zaboha nedokázala tak rychle zatočit, takže jsem mávala rukama, křičela a doufala, že ten pád bude mírnej. Naštěstí jsem to ustála a za chvíli už jsem měla brusle jak druhý nohy. Pohodička.

Po tom, co jsme toho najezdili poměrně dost, oba nás bolely nohy a začínali jsme mít hlad, vrátili jsme se k Loděnici, kterou jsme po cestě míjeli. Nabízeli tam totiž polední menu, zatímco všude jinde jen utopence a párek v rohlíku.

"Jednu citronádu. A jestli by šla bez cukru, prosím..." "No...tak to Vám donesu vodu s citronem." "Tak to neee, tak tu citronádu. S cukrem." :DD aka jak se marně snažím žít zdravě......

Po obědě jsme se přes lávku přemístili do Stromovky. A tam se to stalo. Zamilovala jsem se na první pohled na každou stranu. Tam je to totiž tak krásný! Zelený s rozkvetlýma magnóliema a dalšíma růžovejma stromama, spousta potůčků a jezírek, široký prostranství plný volně pobíhajících psů a prostě... tohle celý je něco pro mě. Tak, jak jsem si kvůli tomuhle zamilovala Letnou, Stromovka se dostala snad ještě o level výš. Co se parku týká. Ve výhledu na Prahu je Letná nepřemožitelná!!

Strašně si užívám, když v Praze objevím nějaký nový místo. V Olomouci jsem měla všechno prochozený za pár týdnů tam i zpátky. Tady je toho ale tolik k prozkoumání a objevování, že se to určitě nestihne ani za několik let a mě to hrozně těší

Jakou značku že to mám ráda? :))))

Tuhle fotku jsem si hodila i na instagram, abych o chvilku pozdějc zjistila, že mi totálně narušila celej feed, protože nic takhle modrýho jsem tam nikdy neměla a bylo to jako pěst na oko. ACHJO. Tak jsem ji zas smazala. Těžkej život, co? :D

Kuba mě vzal na nejlepší malinovou limču, jakou jsem kdy pila. Byla fakt snad ještě lepší než ta YamYamová, na který ujíždím. Možná to je tím venkovním prostředím a dobrou náladou z pohybu. Každopádně jestli se někdy ocitnete ve Stromovce u tý velký "občerstvovací stanice" s vnitřním barem, dejte si ji tam a vzpomeňte si na mě. Já už kuju pikle, jak si nechám do Prahy doručit oba dva svý pejsky a budu je chodit socializovat právě sem. Neeeee kvůli tý limče, to vůbec...nebo možná jen maličko. 

Cider prej taky dobrej!

No a ty jahody? Ty byly teda něco! Doma jsme padli zničení do postele a já jsem Vám ještě chtěla napsat tenhle článek, protože takovejhle diaryday tady dlouho nebyl. Tak doufám, že si někdo vezmete mé tipy k srdci a do Stromovky vyrazíte. A je jedno, jestli na bruslích, na rande, sami nebo se psí společností, užijete si to určitě!

Add your comment

  1. Achjo, nějak nevím, kde jsem prošvihla to krásný počasí, protože u nás odpoledne pršelo a to od tebe bydlím jen zastávku :D
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ted jsi me fakt na ty brusle navnadila a v patek uz si proste do toho Phoenix Parku v Dublinu fakt zajedu. Ja totiz bydlim na irske vesnici a ty cesty jsou od trajtoru fakt drsne hrbolate a hrube. Jedine misto kde se da jakz takz jezdit je jizni campus Maynootske univerzity, ktery sice vypada jak z Harryho Pottera, ale je to na me moc male!! 😂 A jahody? Po tech plsledni dobou taky foma ujizdime :).

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, teď si mě úplně motivovala, abych si taky udělala takovýhle sportovní den někde venku, když je tak hezky :) a máš pravdu, že Stromovka je úžasná!!
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  4. Stromovku mám z ruky, nicméně inlajny bych vytáhnout měla nebo nakonec zapomenu i to málo co na nich umím (= jezdit pomalu po rovnině :-D), protože loni zůstaly ve sklepě. Ale asi až odkvetou břízy, teď jsem raději zalezlá od stromů plných pylů co nejdál :(

    OdpovědětVymazat
  5. Stromovka je božská. Pamatuji si, jak jsme tam byli s přítelem na výletě. Doufám, že se tam brzy znovu podíváme <3 Krásné fotky.

    OdpovědětVymazat
  6. Na bruslích bych jezdila moc ráda, kdybych nějaké měla :D budu se muset polepšit a nějaké si zase pořídit, protože to je super relax :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Super článok. :) Vidím, že keď bude pekné počasie, musím navštíviť Stromovku.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  8. Krásne fotky a to miesto..je dokonalé ♥..a tie jahody na poslednej fotke..mňam :)

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovědětVymazat
  9. Páni Domi, takový skvělý článek :) Další místo, které musím nutně navštívit až budu v Praze :) Moc ti to i tvému příteli sluší a vypadáte hrozně spokojeně! Terka

    OdpovědětVymazat
  10. Domčo ty jsi takový sluníčko. Na fotkách z Tebe vždycky cítím tolik pozitivní energie. Jinak krásnej sporotvní výlet!)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤