What are you looking for?
pondělí 18. dubna 2016

LIFE LATELY


Jarní depka v celý svojí parádě dostihla i mě, posledních pár dní se mi zdálo špatně uplně všechno a kromě toho, že mi bylo opět zle fyzicky a nemohla jsem nic jíst ani cvičit, sypala jsem se i ze všeho ostatního.. Pro představu můj sled myšlenek: to zkouškový zas nedám, jsem uplně hloupá na všechny ty ekonomický věci, navíc jsem tlustá, pořád mi to někdo píše, tak to prostě musí bejt pravda, nějaký makání je mi k ničemu, nikdo mě nemá rád a přítel se na mě taky brzo vykašle, budu muset přestat psát blog, protože mi na něj nezbyde žádnej obsah ani sebevědomí. A tak dále a tak dále. Naštěstí jsem se z toho dnes ráno KONEČNĚ probudila a byla jsem zase normální. Ufff. Tyhle stavy jsou naprosto příšerný. I proto jsem včera zvládla pouze odpovědět na všechny komentáře u minulýho články, ale k napsání novýho už jsem se nedokopala. Dneska je ale novej den, takže jdem na to!

Mugcake už není mojí nejčastější snídaní, předběhla ho ovesná placka a kaše, ale pořád je nejfotogeničtější.

Pořád mě nepřešla fáze, kdy miluju každou procházku s přítelem, protože ve většině případů jdeme přes nějaký pro mě nový místo. A to je dost často fakt úchvatný a já tam hned chci fotit.

Kubovo #cheatmeal aka trdelník plněnej zmrzlinou a ovocem. Já mám teda dost divný chutě a sladký miluju, ale na tohle jsem zrovna fakt chuť neměla, díkybohu :D prej to ale byla pecka!

Už minule jsem říkala, že přecházím z chaiteačka a dortů na klasický kafe. Protože přece makám, tak proč to něčím zbytečně zabíjet, navíc teď před létem. Jen škoda, že sojový latte z Emy není VŮBEC fotogenický :D.

Ledový sojový latte na jedno Náplavkové posezení.

V oblíbených botech do teplejch dnů a na tý nejzelenější trávě ever. Nádhera prostě.

Moje láska k fitku ani k Adidasu nijak neopadá a fakt si to užívám. Dokonce už se občas dokážu i pochválit, že na sobě vidím nějaký změny.

Jedna vzpomínka na narozeninovou večeři v Palandě. Fakt nevím, jak se stalo, že z někoho, kdo fakt nikdy neměl chuť na burgery se stal někdo, kdo POŘÁD na nějakej myslí. Achjo, fakt díky Jakube! :D

23 tulipánů pro 23letou Domču <3

A dvoje nejlepší boty jako dárek. Ten kluk mě prostě zná...jak svý boty no :D 

Mamka si za mnou udělala několik pražských výletů a to pokaždý znamená My Raw Café. A jejich pizzu, protože nic tak dobrýho nikde jinde nemaj. Fakt ji někdy vyzkoušejte, já hlasuju pro tu se sušenýma rajčatama!

Domácí raw dort jsem dostala i narozeninám. Líbí se mi, když moje okolí respektuje moji snahu o zdravější životní styl a nenutěj mi ani na narozeniny ty klasický sladký dorty plný mouky a cukru. Děkuju :)))

Nějaký vyšehradský selfíčka.

A další latté. Tentokrát teda s normálním mlíkem aka velké zklámání z I need coffee, kde je to sice krásný, ale proč nemají na výběr jiný mlíko?!

Nejoblíbenější jídlo z YamYamu - rozhodně předkrmy, však víte. A když zrovna nevím, jakej zvolit, beru si jejich mix místo hlavního chodu. Na jednom z prvních randíček s Kubou jsme ho měli napůl k večeři. Nechápu :D Já jsem asi ze stresu neměla hlad, ale on chudák musel trpět celej večer!

Díky instagramu (jak jinak) jsme taky objevili naprosto kouzelný místo se zdravým jídlem. FitFoodie na Andělu, který vedou fitness nadšenci, takže si tam opravdu nemůžete dát nic špatnýho. Já jsem byla z první návštěvy uplně vedle, o těch batátovejch hranolkách se mi i zdá, ale popravdě se mi ani nechce o tom tolik básnit, protože pak tam budete všichni, všechno mi sníte a zasednete všechny místa :D

Kuba má novou hračku, kterou mu s oblibou kradu a hledám rozdíly mezi jeho OMD a mým PENEM. 

Radost mi udělal další balíček od Aktinu. Došlo mi totiž moje milovaný mandlový máslo, protein po cvíču, proteinový palačinky a další vychytávky, takže teď mám zas konečně doplněný zásoby a svět se může dál točit. Protože pardon, ale bez toho másla prostě nemohl!

Palačinky jsme si dělali hned po rozdělání balíčku, protože mňam. Jsem fakt strašně ráda, že i zdravý věci jsou mega dobrý a nemusím tak mít pocit, že o něco přicházím.


Na Náplavce jsem kdykoliv to jen jde, protože tam člověk načerpá pozitivní energii, pokochá se tím pohledem na vodu a mosty a navíc mě strašně baví pozorovat ten ruch tam, různý styly lidí a všechno. Na tohle jsem totiž trochu uchýl, mohla bych tam takhle sedět klidně i sama a hodiny jen koukat okolo.

Chaiteačko, přiznávám. Jednou týdně mu prostě neodolám.

A oblíbená sváča s sebou - salát z Delmartu. Dávám si do něj sušený rajčata, žampiony, vejce, slunečnicový semínka, mandle, avokádo a fettu a je to dokonalý.

O bruslícím dni jsem Vám psala už TADY a byl to fakt jeden z nejhezčích dnů.

Když chce Kuba ke snídani placku a já chci, abychom snídali současně, dělám jemu placku a sobě kaši, pěkně na malý pánvičce, vločky zalitý mandlovým mlékem, je to boží a to dozdobování mě stejně baví nejvíc.

No od neděle jsem hezky v rodným Hradci se svýma milovanýma pejskama a moc si to užívám. Tu zvářecí lásku prostě nikdy nic nemůže nahradit. Sice se vůbec neučím, protože mě pořád nějakej okusuje nebo se chce mazlit, ale to neva, ono se to nějak zvládne určitě. Na paniku je pořád času dost.
A moje pracovní místo, ze kterýho píšu tenhle článek - kočičí kavárna, co už ode dneška není kočičí, což mě sice strašně mrzí, protože to mělo svý obrovský kouzlo, ale já jsem si naštěstí kromě koček zamilovala i prostory, jídlo a pití, obsluhu a hudbu v pozadí. A fakt se těším, až sem vezmu právě svý dva chlupáče, kterým jsou tady teď dveře otevřený, což je pro mě zase velký pozitivum.

No, doufám, že se Vám článek líbil a taky doufám, že Vám se jarní deprese vyhýbá nebo Vás aspoň hodně brzo opustí a že už se teď budem mít všichni jenom hezky! Držím palce, Vám i sobě, prostě nám všem.

Add your comment

  1. Domi, myslím na Tebe, ať Tě netrápí jakýkoliv deprese a negativní komentáře na blogu. Musím Ti říct, že já na Tobě změnu postavy vidím :). Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
  2. Domi sebevědomí si můžeš nechat, protože jsi naprosto nádherná :) A navíc jsi navštívila tolik supr míst :) PS: Mě jarní deprese už taky přešla, ale bylo to příšerný!
    Sweet Life with Lena

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek! Taková chmurné dny má asi občas každý, ale důležité se je jim snažit nepoddávat!:) Fotky jsou krásný a nic si nedělej ze špatných komentářů a buď hlavně svá, to je nejdůležitější. A nevíš, proč už v kavárně nebudou kočky? To mě moc mrzí:(

    Měj se hezky, Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za milý slova, máš naprostou pravdu! Kočičkám prý nevyhovoval rušný život, bylo hodně neukázněných zákazníků, takže pro ně bude lepší klidnější domov :)

      Vymazat
  4. Priznávam sa, že som na tomto blogu prvý krát ale nesmierne sa mi tu zapáčilo. Určite sem prídem ešte niekoľkokrát! Určite sa nemusíš ničím trápiť, všetky skúšky určite zvládneš (haha, aká som si istá inými, keď ja sama sebe neverím so zajtrajšími praktickými maturitami) a keď ti tu niekto píše, že si tlstá, tak sa na neho vykašli! Máš nádhernú postavu a pôsobíš veľmi sympatickým dojmom!
    Ak budeš mať chuť a čas, môžeš prísť na môj novo-rozbehnutý blog: http://ivanxna.blogspot.sk/
    Budem veľmi rada!
    Prajem veľa ďalších úspešných dní s blogom!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za milej komentář, jsem ráda, že se ti tady líbí :)

      Vymazat
  5. Krásné fotky, Domčo! Moc mě tenhle post bavil ♥

    OdpovědětVymazat
  6. užasné fotky (: tým jedlom si mi urobila chúťky.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  7. furt mi vrtá hlavou proč se vracíš do rodného města, když pak vysedáváš v kavárně/restauraci, to přeci můžeš i v Praze ne? :) přijde mi to zvláštní, já když jedu za našima, tak jsem co nejvíc s nimi a snažím se jich užít co nejvíc a ne jen rodiny, ale i toho domácího prostředí, tak proto to píši. ty to tak nemáš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To, že si dám někde polívku a napíšu článek znamená, že místo času s rodinou vysedávám v kavárnách? :D to je přece hloupost. Kočičí kavárna byla moje srdcovka a takovej můj druhej hradeckej domov, takže jsem si na ně vždycky našla chvilku, buď na sraz s kamarádkou nebo klidně i sama. Teď jsem chtěla zrovna omrknout, jak to tam vypadá v nový podobě a napsat u toho článek, ke kterýmu se doma nedokopu právě proto, že se radši mazlím s psama a dělám tisíc dalších věcí :)

      Vymazat
    2. ano znamená, protože se prostě zvedneš a odejdeš z domova :D a ještě kvůli napsaní článku, což asi neni zas taková fuška jako třeba napsat esej nebo tak (což já normálně dělám i u rodiny) a nemusíš si to obhajovat, to já naprosto chápu, že si chceš někam zajít. jen říkám jak to působí, když se tam fotíš snad pokaždé když píšeš, že jsi v Hradci. a že já si užívám radši ten rodinný kruh co nejvíc a domácí jídlo (!) a u tebe to tak prostě nevypadá (z fotek!), proto sem se ptala.

      Vymazat
    3. Jasný, v pohodě, však každej to máme jinak :) mě prostě tohle místo k času v Hradci patří a články tam píšu nejradši.

      Vymazat
  8. Super clanek plny jidlotipu, ktery se hrozne tesim az vyzkousim !! :)
    burgery taky miluju, to je navykovy bohuzel! Hodne stesti ve zkouskovem!

    OdpovědětVymazat
  9. Domi, ja asi nechapu, proc ten blog mas.. Jasne, chces se vypsat, mit spokojeny fanousky, k tomu plno vyhod, novych příležitosti, zazitku a privydelek, ale kdyz vidim, co se tady pak odehrava za debaty a jeste pak napises, jakou jsi mela depku a ze ses z toho sesypala.. Rikam si, co budes delat, az budou nejak "opravdovy" problemy, ktere se tykaji bezneho zivota? A nez mi tady zacne zas nejakej fanousek psat, jak jsem zla a neprejici, tak Domcu znam roky osobne a jen nechapu, jestli to trapeni za to stoji, prijde mi, ze posledni dobou je to docela casty.. Podle me clovek holt potrebuje na blogovani poradny sebevedomi a "koule", protoze jinak se na nej hateri budou porad vrhat..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to těžký, když nedokáže někdo (ehm ehm) přijmout žádnou kritiku! autorka blogu je neskutečně vztahovačná a nedokáže uznat pravdu druhých. v nějakém ze starších postů se na někoho ohrazovala, že vůbec nechodí furt na kafíčka a že je furt ta normální holka a koukni na tento článek! samý kafe ze starbucksu! :/
      a jak píšeš, pozastavuje se nad problémy, které ani nejsou a co teprve, až přijdou opravdové problémy!

      Vymazat
    2. No...mám ho v podstatě přesně proto, co jsi vypsala :D a baví mě to, strašně moc, nikdy bych se tohohle svýho koníčku nevzdala, už když vidím, jaký skvělý lidi díky tomu znám a jaký příležitosti už jsem měla. Sesype se snad občas každej a já si dost často z nějakejch anonymních řečí tady nic nedělám, ale čeho je moc, toho je příliš a když se to právě přidá i k nějakejm opravdovějším problémům... A já se z toho pak vždycky oklepu a nakonec říkám, že jsem za to ráda, protože mě to o to víc motivuje na sobě makat :) protože samozřejmě není hater jako hater, někdo napíše zbytečně hnusný urážky s cílem ublížit a někdo prostě slušně vyjádří svůj negativní názor a z toho se snažím si něco vzít. Ani nemám potřebu tady někomu vysvětlovat, že normální opravdu jsem a že dva kelímky za Starbucksu z fotek za tři týdny ze mě nenormálního člověka nedělaj :D:))

      Vymazat
    3. to si trochu zveličila to co si sama kdysi napsala. je to škoda. myslim, že už ti tu napsalo dost mladých slečen, že ses jim líbila dříve, když si byla taková obyčejná slečna se všedními problémy a ne to, že máš problémy s hatery a musíš si dát každý týden chailattečko a ob den kafíčko a běda jestli neni sojový! vůbec si nepochopila, co ti chtěl básník říci, a zase v tom vidíš jen hate. prostě těmi kafíčky a freddy kalhoty ze sebe tak trochu děláš něco co nejsi a co z tebe ani tvoje čtenářky nechtějí abys byla. nehledě na to, že i bez tebe je těch kelímků všude dost. o to tu jde ... o princip. ale dobrý pokud jsi už někde jinde, tak to aspoň přiznej! čtenářům i sama sobě.

      btw: já vidim čtyři kelímky :D

      Vymazat
    4. btw: první a poslední je jeden a ten samej a jeden má v ruce přítel, tudíž je jeho. A sojový mlíko piju proto, že je mi z kravskýho špatně, pardón. Baví tě to moc? :D

      Vymazat
    5. Mela jsem napsanej dlouhej konentar, ale asi nema cenu to doubat, hlavne abys byla spokojena ;)

      Vymazat
    6. Podle mně Dominika doplácí hlavně na to, že je tady opravdu upřímná a otevřená... Dokáže vyvolat dojem, že je to vlastně vaše kámoška, nebo holka od vedle... Plus pravděpodobně pouští všechny komenty. Myslím, že tohle je na jednu stranu velký plus a i proto ji mají lidi rádi a je tak úspěšná, ale bohužel s tím jdou i ty negativa. Jeden blbec jednou někde zmíní silnější nohy a valí se to jako lavina. No tak nemá nohy jak špejle a thigh gap, kor jestli závodně bruslila, tak je to celkem pochopitelný, ale že by měla tlustý nohy? Profackovala bych tyhle lidi. Píše třeba někdo něco o postavě Lucce z Getthelouk? Ne. Proč? Protože k tomu nedá prostor, neotvírá se lidem. To jen pro zamyšlení. Je mi fakt líto, když čtu, co z toho máš Domčo za depky... Úplně zbytečně :(.
      Katka

      Vymazat
    7. getthelouk dělá makeup! to je jabka a hrušky. Dominika má silnější nohy a neni to nic špatného, to ona to tak bere. důležité je že sportuje a aby se k tomu vhodně oblékala. je možná upřímná ale upřímní jsou i její čtenáři. holt to zatim neni holka z plakátu a nemá dream body ale to neznamená že to neni krásná holka.

      Vymazat
    8. Getthelouk taky občas dává na fb/instagram celou postavu s outfity. A i kdyby ne - je to stejné, jak kdyby jí lidi k make-up tutoriálům cpali, že má cojávím, třeba druhou bradu. Fakt nechápu, že to má tolik lidí zapotřebí tady. Jen blbec by si z článků nevšiml, že Dominika má sebevědomí v p***li a obávám se, že to některé ještě ponouká obout se do ní o to víc. Lidi, nelečte si komplexy na ostatních, věnujte tu energii raději práci na sobě. Až se bude každý na světě starat sám o sebe, bude o všechny postaráno :).
      Katka

      Vymazat
    9. to nemění nic na tom že si Lou nehraje na fashion blogerku a nefotí si detail zadku :) a myslím že co se týče rejpání tak si taky uzije dost, třeba kvůli výstřihu byla velka kauza :D každý má něco ale každý se s tim srovnává jinak. nemyslim si, že tady je toho víc ale právě jen víc je vidět jak to Dominika neumí z zvládnout, přitom hodně těch komentářů obsahuje konstruktivní kritiku. ty kde někdo píše že je tlusta urcite nemyslim. hlavně spousta věcí vyzní třeba hůř než jak je čtenář myslí a právě proto že Dominika to dost špatně snaší a dost často se na někoho utrhne, místo aby se na to povznesla jako třeba právě zmíněná Lou.
      a kdyby se každý staral o sebe, tak tu neni tenhle blog resp. jeho čtenáři. Dominika chodí s kůží na trh na blogu a nemůže čekat že ji každý napíše že je krásná i v pytli :) prostě 100 lidí 100 názorů, tak to je.

      Vymazat
    10. Tohle asi nemá cenu, jenom poslední věc: Pokud někomu přijde normální, že člověku, co má z něčeho komplex, to ještě připomínám a na tu danou věc poukazuju, pak se fakt asi nemáme o čem bavit. Dost to vypovídá o sociální inteligenci člověka. Doufám, že se Dominika naučí mít tyhle kecy u zadku.
      Katka

      Vymazat
    11. hej ale tak narovinu, když vím, že moje postava není moc lichotivá, tak si prostě nekoupím tak nechutný kalhoty ne?? koupila si ty jedny fredy nebo jak se ta blbost jmenuje a všichni jí řeknou, že jí to nelichotí a ona si je koupí další, že snad jsou lepší....taky nemám super dokonalou postavu, ale prostě si kupuju kalhoty, který mě opticky zeštíhlují, jsou mi příjemný, zeptám se na názor přítele, jestli vpoho..když se přece Dominika dívá na ty svoje fotky pak, tak jí přece musí být jasný, že to prostě není hezký..takže nechápu, proč nosí věci který jí nesluší...ale ok ot je všechno její věc..ale prostě neříkejte mi, že je ta holka vpohodě..bojí se, že se s ní rozejde její kluk..kvůli čemu? kvůli tomu jak vypadá? tak je asi něco špatně...možná by ses Domčo měla zamyslet nad tim, proč si tak strašně málo věříš, protože spokojenej člověk takový sračky jako ty prostě neřeší tak moc jak to řešíš ty

      Vymazat
    12. pokud má komplex tak ji nikdo nenutí psát blog :) ja naopak myslím že, jak už sem psala, pokud má sebevědomí se fotit a postovat to na net tak musí mít i sebevědomí na to snést kritiku, pozitivní i negativní. kazda blogerka se s tim setkává ale ne každá píše v každém druhém článku jak je to hrozne.
      a taky ji přeju ať má vulgární a nemistne komentáře u zadku ale ať z konstruktivní kritiky čerpá a ať nad tim jen nevzdycha. o to víc se spíš do ní někdo obuje.

      Vymazat
    13. Já Vám nevím, podle mě to všichni zbytečně hrotíte a děláte ze mě něco, co nejsem :) asi si budu muset dávat fakt pozor na to, co píšu a nepsát všechno na plnou pusu. Napsala jsem, že jsem měla jarní depku, proto mi přišlo všechno zveličený a tak jsem to i podala - samozřejmě se nebojím, že se se mnou rozejde přítel kvůli tomu, jak vypadám, to byla prostě jen chvilková depka a myšlenky špatným směrem, Příště už to tady ale radši nebudu ventilovat. Myslím si, že člověk, kdo nemá žádný sebevědomí blog mít ani nemůžu, to ale neznamená, že nemůžu být špatná z toho, že tady do mě pořád někdo kvůli něčemu šije. Toť mé vyjádření k tomuto :)

      Vymazat
    14. Tak jestli jsi s tím vším v pohodě, tak tím líp... Z komentářů a článků to právě dost často vyznívá přesně naopak (pamatuju i komentář, kde jsi jako reakci na smršť negativních reakcí psala něco o ,,žádném sebevědomí") Já jsem asi na tyhle věci přecitlivělá a bylo mi tě líto, ale jestli to dokážeš filtrovat a tyhle tvoje výlevy tu jsou spíš jen napůl vážně, tak je to asi ve finále dobře... Kromě toho, že je to taková pozvánka pro zapšklý lidi, aby se do tebe obouvali o to víc, když vyvoláváš dojem, že tě to trápí.
      Katka

      Vymazat
    15. Při pročítání si říkám, proč máme neustále potřebu hodnotit, jaký kdo je (záměrně píšu máme, protože mě to občas taky napadá) ... jenže, když se nad tím zamyslíme, tak proč bychom měli srovnávat "starou" Domču s "novou" Domčou? Domča prostě jen je jaká je ... Všichni se pořád měníme a vyvíjíme a procházíme si různými fázemi. Samozřejmě se nám nemusí líbit všechno, co Domča (nebo kdokoliv) udělá nebo napíše nebo udělá, ale podle mě by nás mělo zajímat především to, jestli je Domča sama sebou ... A jestli je upřímná k sobě a tudíž i k nám. A pokud jo, tak je úplně jedno, jestli jí chutná chailatté ve Starbucks nebo nějaké kalhoty ...

      Vezměte si z jejích slov a fotek to, co potřebujete, to co vás inspiruje nebo díky tomu zjistěte, co se vám nelíbí ... a berte to spíš jako vaše zrcadlo. Proč to hned hodnotit a srovnávat ... :) Protože upřímně? Co přesně vám vadí na tom, že Domča žije jak žije, jí co jí, dělá co dělá?

      Vymazat
  10. Domci ty uplne zaris, fakt ze jo! Byt jsi psala, ze se na tebe vsechno sype, pusobis hrozne pozitivne a vyzaruje z tebe strasne cista energie! A opozdene vsechno nejlepsi k narozeninam, doufam, ze sis svuj den uzila, jak se patri! pusu, K.

    OdpovědětVymazat
  11. Jaká je ta pomazánka od walden farms? jestli už si jí měla? já si kdysi koupila nějakej jejich karamel a myslela jsem, že se pozvracim hned jak jsem ten kekel otevřela :D tak mě to docela zajímá... A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No :DD tohle je docela podobný, prostě to nemá žádný kalorie, je to čistá umělotina. Ale jako mě to hnusný nepřijde, já jsem si to už dávala na palačinky, přítel k tomu ale jen čuchl a odmítl to i ochutnat :D

      Vymazat
  12. Tlustá? Já umřu! Lidská závist je fakt nekonečná! Prosímtě, pokud ti to ještě někdo napíše tak na ně prď! Protože opravdu opravdu opravdu tlustá nejsi! Krásná holka si! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Přes zkouškové jsem mívala tytéž pocity a jsem štastná, že to je za mnou. Až ti někdo napíše, že jsi tlustá, dej mu ránu mezi oči. Tvoji postavu bych brala hned. At se daří
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  14. Krásný fotky, z těch bot, zvlášť z těch červených Nike jsem umřela! A taky miluju chai latté ale černý kafe je stejně napořád moje!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  15. Super článek! Obdivuji tvoji neúnavnost při přípravě snídaní. :) Já to odbudu vždycky jen zalitými vločkami a maximálně přihodím něco sušeného...

    OdpovědětVymazat
  16. hi dear, i love these pics..
    a fab week end
    kisses

    OdpovědětVymazat
  17. Domi, moc to tobě i příteli na fotkách sluší :) A máš tak strašně krásné a roztomilé pejsky :3 Musím říct, že už mám sepsaný seznam restaurací a míst, které chci s přítelem navštívit jelikož se v létě stěhuji do Prahy :) Tak jsem ti tímto chtěla poděkovat, jsi pro mě obrovská inspirace :) Jak s těmi nápady na krásná místa a jídla, tak ve cvičení i všem ostatním! Musím říct, že jsi pro mě velká osobnost, která to všechno stále zvládá i s těmi kecy, které tu neustále máš v komentářích ať už jde o cokoliv. Mrzí mě, že ti lidé ti stále píšou takové věřím a obdivuji tě, že to zvládáš, i když vidím, že tě to občas velmi mrzí :( Držím ti Domi palce ať máš zase lepší a sluníčkové dny, máš lepší náladu, bereš ty špatné věci s nadhledem, zvládneš všechno hrabě ve škole a hlavně ať jsi šťastná :) Občas mě taky popadnou takové depresivní dny, ale stále s tím bojuji, nejčastěji cvičením, tam se vždycky parádně odreaguji tak jenom jsem ti tohle všechno chtěla napsat ať víš, že nejsi na tom sama:) Hrozně ráda a dlouho čtu tvůj blog a těším se vždy na nový článek! A jsem vděčná, že jsem tě mohla aspoň jednou potkat osobně a popovídat si s tebou :) Jsi velmi milá, přátelská a hodná bytost! Děkuji, že si nepřipadám tak sama v těch špatných dnech a díky tobě to lépe zvládám. Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Terez, já jsem taky moc ráda, že jsem tě mohla poznat a není to jen tak, že ty mě znáš online a já netuším, kdo jsi <3

      Vymazat
  18. zvareci laska? :D hezky preklep :)

    Janka

    OdpovědětVymazat
  19. Jak máš za sebou dvě podobné fotky - jednu ve slunečních brýlích a druhou bez, tak jsem si uvědomila, jak máš hezké oči.Skoro je škoda je za brýle schovávat - na té fotce bez brýlí ti to sluší mnohem víc, úplně tam záříš :-)

    OdpovědětVymazat
  20. naprosto skvělé fotky Domi:) nádherně fotíš!

    OdpovědětVymazat
  21. Tlustá? Bóže můj, já ty lidi vůbec nechápu! Sluší ti to a fotky jsou super... Délka je zbytečná!


    NEPLECHA NA PLECHU

    OdpovědětVymazat
  22. Krááásne fotky. :) A už nedepkuj. :) Si inšpiráciou pre toľkých ľudí.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Domi:) super článek:) moc Ti fandím:) nepřestávej!! Dala bys mi prosím tip jakou ochutnat příchuť těch proteinů? Článek na tohle téma by se mi taky líbil:) měj se hezky:) A.

    OdpovědětVymazat
  24. Krásný fotky, po jejich shlédnutí jsem dostal chuť na kávu, jídlo i procházku s #darling ! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤