What are you looking for?
úterý 12. dubna 2016

ROSHEE

Musím se Vám přiznat, že poslední dny jsem měla naprosto strašný. Cítila jsem se uplně v háji, fyzicky i psychicky. Podařilo se mi se otrávit jídlem a asi chápete, jak jsem teda trávila následujících pár dní. Nemohla jsem se pak únavou ani hnout, chybělo mi fitko, nějaká aktivita a navíc bylo hnusně a zima. A zapsala jsem se na předtermíny. Takže horší kombinace asi ani být nemohla. Včera jsem se ale rozhodla, že už toho bylo dost, zašli jsme si s Kubou na super jídlo na místo, o kterým určitě ještě hodně uslyšíte nejen ode mě a šla si zacvičit. Vrátila jsem se domů plná euforie a Kuba nade mnou kroutil hlavou, cože to se mnou v tom fitku udělali. Endorfiny jsou silná záležitost. Takže jsem moc ráda, že se po 5 dnech flákání vracím do klasickýho režimu a přidávám k tomu učení na první zkoušky, který chci mít z krku co nejvíc, abych pak měla čas na svoji nejoblíbenější hlídací brigádu a abych odletěla do Ameriky za bráchou bez výčitek z nedokončenýho zkouškovýho. Tak mi držte palce, jooo? Dnes to začíná.
V outfitu můžete vidět můj narozeninovej dárek v akci - vysněný červený Roshee, který se příteli podařilo sehnat bůhvíkde, protože já je nemohla v kamenných obchodech objevit už pár měsíců. Možná mám doma kouzelníka, kdo ví. Každopádně je miluju, jsou neuvěřitelně pohodlný a ta červená mě prostě baví. Stejně jako s Tomskama, i s těmahle ladím rtěnku a pak mi přijde celej look úplnej. A poslední věc - na tomhle místě fotíme vždycky ve chvíli, kdy už se schyluje k západu slunce, protože je tady pak nejlepší světlo. A navíc bydlíme asi minutu daleko.


Jacket, tee - PULL&BEAR / cardigan, bag - LINDEX / jeans - TOPSHOP / bandana - WAYFARER / shoes - NIKE / lipstick - SEPHORA

Add your comment

  1. Krásný fotky! Hrozne se mi libi barva Tvych vlasu. A Roshe se mi taky hodne libi, ale zrovna do cervenych bych asi nesla :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak u mě se řadí tento outfit mezi Tvoje nejlepší! :) Naprosto jednoduchej, na první pohled pohodlnej a přitom ženskej. Červený tenisky (mimochodem bych Ti je nejradši strhla z nohou a utíkala pryč :D) to dotahujou k dokonalosti. Fakt pecka. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný jednoduchý, ale pohodlný outfit Domi :) Ty boty se mi líbily už na tvém instagramu, ale takhle na fotkách vypadají ještě lépe a jsou krásný! Ty musím mít :) Jinak ty vlasy ti moc sluší :) Terka

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadas senzacne Domi :) libi se mi kombinace kratke bundicky s dlouhym svetrem.A jak se Ti podarilo se otravit jidlem ? :O

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tento outfit mě dostal. Vypadáš nádherně! :) Ta blond ti neuvěřitelně sedí.
    Snad už to bude všechno v pohodě :). Já se otrávila jen jednou v životě a to ve školní jídelně. Nic příjemného, ale vyhrabala jsem se z toho rychle.

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný outfit, velmi ti to sluší. Mám tyto teniskové kombinace velmi ráda.


    NEPLECHA NA PLECHU

    OdpovědětVymazat
  7. Přesně tyhle červené rosheruny jsou první, které jsem si pořídila a jsou skvělý, mám je ráda :) Jen ty é už bohužel takhle nově nevypadají. Moc ti to sluší, vždy máš krásné fotky.:)

    OdpovědětVymazat
  8. Tentokrát ti to moc sluší a outfit se mi velice líbí. Jen tak dál!

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  9. tak tohle vypadá báječně :) já mám posledních pár dní nějaký bacil - rýma, bolest v krku a celkově jsem úplně chcíplá, tak něco málo udělám v práci a pojedu si domů lehnout.
    coral heels

    OdpovědětVymazat
  10. Tenisky su nááádherné a myslím, že ti geniálne zapadli do šatníku. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  11. skvělý outfit :) hlavně ty boty jsou nádherné.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  12. ach jak se mi stýská po praze :) z Tvých fotek na mě foukla ta její atmosféra, už abych byla zpátky :) držím palce u předtermínů!!

    OdpovědětVymazat
  13. Ty botky jsou nádherný, krásně jsi je zkombinovala :)

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  14. Jseš fakt nejlepší blogerka od který jsem kdy četla nějaký příspěvky! K tobě se strašně ráda vracim, a strašně mě baví co píšeš!:))))))

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤