What are you looking for?
čtvrtek 21. dubna 2016

SPORTY PINKIE

Ahoj, ahoj! Novej den, novej článek, protože jich mám teď v zásobě spoustu a fakt nerada to odkládám. Řeknu Vám veřejný tajemství, tenhle bomber má v Praze každá druhá holka. Tenhle růžovej, prosím pěkně, což jsem fakt nečekala, když jsem si ho kupovala. Nejdřív jsem si totiž pořídila ten v khaki provedení a nosila ho furt. Usoudila jsem teda, že bych snesla ještě další barvu a ta růžová se mi zdála (a pořád zdá!) zajímavá a neokoukaná (to už ne, žejo...). Teď mám pocit, že není den, kdy bych v něm někoho nezahlédla v metru a docela se tím bavím. Ani to mi ale nezabrání ho nosit dál a dokonce mi to nezabránilo ani v tom, abych si pořídila ještě černej. Ano, čtete dobře. Třetí barevná varianta tý samý věci. Ale víte jak, když Vám něco sedí a nosíte to furt, tak proč ne. Nebo jsem jedinej takovej blázen? :D Nejradši bych si taky pořídila nějakou další kšiltovku, protože touhle doplňuju skoro každej outfit, ale mám pocit, že mi žádná jiná nesedí a nesluší, takže mi asi není souzená a vy budete pořád vídat tuhle. Dost mě baví kombinace růžový bundy se sportovní mikinou a čepicí, stejně jako YES/NO boty, který jsem dostala od přítele. A přestože jsem se v den focení necítila nejlíp, myslím, že se fotky docela vyvedly, tak jsem zvědavá na Váš názor!

Bomber - STRADIVARIUS / jeans - ZARA / sweatshirt* - JUSTPLAY.SK / shoes - PULL&BEAR / bag - LINDEX

Add your comment

  1. Krásna bomberka... zamilovala som sa do nej (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. No tady to někomu fakt sluší :) Skvělej outfit Domčo a ty boty jsou úžasný :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle se ti fakt povedlo! Já jen nemůžu přijít na chuť tomu pásku...:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tohle je pecka outfit! 100% bych se po tobě na ulici otočila :)) moc se mi líbí ta kšiltovka, kterou nutně taky potřebuju a pořád nemůžu najít pořádnou, která by mi slušela. A ty boty! achjo,super!

    Style Solution

    OdpovědětVymazat
  5. Barvička je nádherná, ale musím se přiznat, že mě taky celkem překvapilo, že v něm potkáváš tolik holek :D

    OdpovědětVymazat
  6. Domi, musím říct, že kombinace kšiltovky a takové ležérnější dívčí bundy se mi nikdy moc nezamlouvala, ale díky tvému blogu a tvým skvělým fotkách (na kterých ti to moc sluší jako i vždycky jindy) jsem přišla takovému zmixování stylů na chuť a začíná se mi líbit čím dál tím víc :) I ten bomber už se mi líbí a to mi poslední dobou přišlo, že ho mají všichni všude tak jsem nechtěla být stejná, ale jak jsi sama řekla, že když se ti něco líbí, tak proč to nenosit, i když to má spoustu dalších holek :) A kšiltovku a boty snad nemusím ani komentovat (vlastně musím), protože to jsou dva kousky do kterých jsem se zamilovala :) Děkuji ti za neustálou inspiraci! Přeji ti pěkný zbytek slunečného dne :) Terka

    OdpovědětVymazat
  7. Bomber je super! Mně by se nejvíce líbil v té khaki! Jinak chápu já zas kupuji svetry v různých barevných provedeních..:D

    OdpovědětVymazat
  8. Skvelá bomberka, ale hlavne perfektné topánky :)

    http://www.sinnamona.blogspot.ie/

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkný outfit :-) Celkově se mi moc líbí, ale já osobně bych možná kšiltovku změnila na květinou čelenku :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Bomber je parádní, nedivím se, žes ho musela mít ve všech barvách! :-D :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Bomber je paradni ale rada bych videla vice novych veci a ne strarsi kousky z satniku, to pak neni zadna inspirace,chce to vic kabelek a celkove doplnku,pokazde se namalovat trochu jinak..

    OdpovědětVymazat
  12. super boty :) a moc se mi líbí i ten bomber.
    furla stacy

    OdpovědětVymazat
  13. Líbí se mi odstín bundičky, i když já takové moc ráda nenosím. V doplňcích mám ale tuhle barvu ráda :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  14. Domči, ty si snáď krásna vo všetkom. Mne len prekáža to na hlave, keďže nemám príliš v láske čiapky takéhoto typu. :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  15. Veeeľmi ti to svedčí všetko, to je taký tvoj typický štýl a hodí sa mi k tebe. Ja už prekrúcam očami, keď vidím každú jednu blogerku v tejto bombere, no tebe to akosi verím viac, než ostatným:)

    OdpovědětVymazat
  16. Já vím, že ho má každý, ale teď mám tenhle bomber už i já:-D Rozmýšlela jsem mezi khaki a růžovým, nakonec jsem si řekla, že na jaro je lepší růžovka:D Naštěstí jsem v něm nikoho v Liberci ještě nepotkala haha!
    Simply Adele

    OdpovědětVymazat
  17. Haha, no já mám tu khaki a už když jsem ji byla kupovat, tak v tom obchodě si je zkoušelo minimálně 5 holek :D Je to šílenství, ale jsem ráda, že ji mám :D :) Sluší ti!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤