What are you looking for?
středa 20. dubna 2016

TIP: UGO OČISTA

Dnes mám pro Vás jeden báječnej tip. Když totiž loni probíhala první Ugo očista, narazila jsem na tu informaci pozdě a už nebylo možný se zapojit. Skoro jsem to obrečela a strašně jsem záviděla Nikče, že to vychytala a detoxu se zúčastnila (její reportovej článek najdete TADY). Proto jsem si letošní verzi nenechala ujít ani omylem a dávám to vědět i Vám, pokud máte náhodou "stejnej příběh" z loňska jako já. Jedná se o tři dny, kdy jste jen na šťávách - ovocných i zeleninových, přičemž ráno převažují samozřejmě ty ovocné a odpoledne pak zeleninové s bylinkama. Celá očista stojí 1490,- a vy si každý ráno v Ugu vyzvednete nádhernou zelenou termotašku s lahvičkami obsahujícími celkem 2,5 litru čerstvý šťávy s popiskama jakej denní chod je jaká lahvička. Cílem detoxu je logicky očistit organismus od nečistot a celej ho nastartovat. Ideální je to například jako nakopnutí do začátku zdravýho životního stylu. Tělo totiž dostane jakousi infuzi vitamínů a minerálů, nemusí se tak zatěžovat zpracováním těžkých jídel a díky tomu se může dostatečně soustředit právě na očistu a revitalizaci. Je perfektně hydratováno, očistí se játra (která jsou hlavní detoxikační orgán těla!) a celá očista Vám tak dodá energii, srovná Vám chutě a prý i stabilizuje emoce (že by lék na jarní depresi?! :)). Datumy očisty jsou hned tři během května. Místa ale rychle ubývají, takže pokud máte zájem, rychle si zamluvte to svoje. Máte na to čas do neděle a všechny detailní informace najdete na webu www.ugoocista.cz.

Z mých fotek vidíte, že moje volba drinku není příliš rozmanitá :D. Nerada měním to, co mám zajetý a vyhovuje mi to, takže klasika je "pětka do čtyřky" a teď několik posledních měsíců to byl taky avokádový chřipkobijec. Na instagramu jsem Vám psala, že to se mnou asi sekne, až uvidím na stáncích novou sezónní nabídku a hádejte co? Už to nastalo :( Teda ne že by to se mnou seklo, ale jednou jsem takhle procházela kolem Uga a koutkem oka jsem zahlédla nápis "Bylinky a zelené drinky", vmžiku mi to došlo a zhrozeně jsem se vrátila o pár kroků, abych si to potvrdila napevno. Rovnou jsem ale taky vyzkoušela hned ten první z nových a byl taky dost super, i když na mě hodně mrkvovej. Celým tímhle odstavcem se chci dostat k tomu, že se fakt těším, že díky Ugo Očistě poznám i nový kombinace a třeba se z některých stanou mý další oblíbenci. Dopředu ale vím, že řepa ani celer to nebude :D.

No a co vy, kdo do toho půjde taky? Potkáme se každý ráno na Budějovický!

Add your comment

  1. Zrovna minulou sobotu jsem se rozhodla, že teda ochutnám drink z Uga. Dopadlo to tak, že v Atriu se slečně totálně rozsekal ten stroj na přípravu, takže musela chudák zavřít a já šla domů s prázdnou :D. Zkusím to znova tenhle víkend, snad to nedopadne stejně :D
    Jinak ta očista vypadá super, akorát já jsem v práci od 6:30, takže i kdybych si to naplánovala na víkend, tak jeden den bych prošvihla :/

    OdpovědětVymazat
  2. Pripomenula si mi, že si musím ísť kúpiť odšťavovač. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  3. Týjo, koukala jsem na ten článek i k Nikči a fakt mě to zaujalo. Škoda, že nejsem z Prahy, šla bych do toho taky, taková jarní očista je určitě super pro tělo

    OdpovědětVymazat
  4. Domi, je mi jasny ze reklama a at si kazdej dela co chce, ale s ohledem na tvoje zdravi (nebo aspon pro zajimavost) doporucuji tobe i ctenarum toto http://www.nehladu.cz/2016/01/je-detox-k-necemu.html?m=1, hlavne konec videa ohledne "cisteni jater" :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co člověk, to názor - já se přikláním k Elišce a Vojtovi z timetofit - viz http://www.timetofit.com/fitfriday-how-to-detox/ - a to proto, že se v tom oba už nějakou dobu pohybují a plně jim důvěřuji :))

      Vymazat
    2. Děkuju slečně za sdílení videa, jen bych řekla, že s článkem na Time to Fit v podstatě souhlasím, takže to není zas až tak "co člověk, to názor", jen to mají napsané trochu z jiného pohledu :) Závěr je ale myslím stejnej...
      Verča

      Vymazat
  5. Ježiši, já to UGO fakt nechápu, platí x blogerek za reklamu (což o to, ta očista může bejt fakt super), ale obsluha barů mimo Prahu má pořád často 60 kč/h. Super přístup!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, UGO i Fruitisimo ať si podají ruku, platy mizerný, ale očisty za 1500 :-D

      Vymazat
    2. Byla jsem nedavno na pohovoru v ugu do pobocky v myslbeku v praze a rekli mi, ze plati 67 kc na hodinu!!! Hodne hodne hodne smesny takovej plat v praze, dost se divim, ze jim tam za ty penize nekdo dela, kdyz vidi, jak vydelavaji...kdyz muze clovek navic stravit 8 hodinovou smenu tim, ze celou dobu loupe pomerance.

      Vymazat
  6. Když jsem četla článek, říkala jsem si....tyjo super tip, ale ta cena?? To mi přijde trochu moc a je škoda, že se hodně platí asi i za značku UGO. Zajímalo by mě, na kolik by takovej detox přišel v domácích podmínkách bez stylový taštičky a lahviček.

    Martina

    OdpovědětVymazat
  7. já to nechápu, jak vlastně můžete hodnotit něco, co si sami nekoupíte, protože ta cena hlavně určuje, jestli si něco koupím nebo ne!!! z těch peněz mám jídlo na dva týdny....to už to člověk pak taky vidí úplně jinak..kdybych to měla zadarmo, tak to ale třeba taky zkusím...proto jsou pro mě tyhle tipy naprosto irelevantní

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mě to zase třeba zajímá a ráda se inspiruju, takže jsem ráda, že Dominika takovej článek zařadila. Taky teda nevím, jak se kvalita a chuť nápoje změní v okamžiku, kdy za něho dám/nedám peníze. Někdo to prostě dostane zadarmo,někdo si to může dovolit koupit sám, někdo ne... a je nemožný psát tak, aby se člověk zavděčil všem skupinám, upřímně ani nevím, proč by se o to Dominika měla snažit - to nemá brát super spolupráce a kupovat/dopřávat si dobrý věci jen proto, aby se někdo náááhodou necítil špatně, že ona má něco víc? To je přece nesmysl. Proto mi naopak přijde irelevantní tvůj komentář. :) (omlouvám se, ale už dlouho mi tyhle "když já si to nemůžu dovolit, tak ty bys taky neměla" komentáře leží v žaludku)

      Vymazat
    2. To, že na to zrovna ty nemáš peníze, neznamená, že to neinspiruje někoho jinýho. Proč by o tom nemohla psát? Prostě někdo má peněz víc, někdo má peněz míň, někdo si svou prací zasloužil dostávat určité věci zadarmo... a tak to prostě je. Nevidím jediný důvod, proč by se měla Dominika snažit zavděčit všem, natož si sama odepírat zajímavé spolupráce jen kvůli tomu, aby se náhodou někdo necítil špatně.
      Omlouvám se za reakci, ale už dlouho mi tyhle komentáře typu "když si to nemůžu dovolit já, tak bys neměla ani ty" leží v žaludku.

      Vymazat
  8. No, doporučuji přečíst článek na blogu tvé kamarádky Time to fit... http://www.timetofit.com/fitfriday-how-to-detox/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jee koukam, ze uz me nekdo predbehl s timto tipem :))

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤