What are you looking for?
sobota 7. května 2016

DIARY DAYS: ZOO & NÁPLAVKA


Krásnou neděli přeju! Máme za sebou několik naprosto nádherných dnů, hlavně co se počasí týká! Já jsem ve čtvrtek odpoledne zázrakem zvládla nejhorší zkoušku celýho semestru a pátek i sobotu si tak užila uplně naplno a s širokým úsměvem na tváři. Díky super aktivitám jsem za ty dva dny taky nafotila spoustu fotek, takže bych Vás dnes virtuálně vzala s sebou do Zoo a na Náplavku. 
Takžeeeee jdem?!


V pátek jsem nejdřív vyrazila na trénink, kterej mě totálně fyzicky odrovnal, ale psychicky ohromně nabil, protože jsem zas pochopila spoustu nových věcí a za nějakej čas Vám o tom všem ještě napíšu. Totálně unavená jsem se teda dovlekla domů, měla jsem neuvěřitelně velkej hlad, kterej se mě tak nějak podivně držel celej den, ale sebrala jsem poslední síly a vydala se s Kubou a jeho kamarádama do zoo. První kroky samozřejmě vedly k opicím, protože tam se přece nachází to všude opěvované gorilí miminko. Tohle už je nějaký větší samozřejmě!

Ale tady je to nejnovější, hezky u maminky v náručí, ňuňuňu.

No a fotkou mýho nejoblíbenějšího zvířátka fotky zvířat končí, protože není nudnější článek, než plnej fotek zvířat v Zoo (doufám, že nejsem jediná s tímhle názorem, ale já jsem na to uplně alergická :D).

Hlavním cílem naší výpravy byla vyhlídka na Prahu a cesta lanovkou, na který nikdo z nás nikdy nebyl a protože jsme nestihli Matějskou, udělali jsme si z toho pidináhradu :D Moje unavený tělo by ten kopec stejně pěšky nevyšlo, i dolů to bylo náročný!

Fresh dojmy po jízdě zaznamenány na fotce :DD

Jsem totálně vyhlídkovej člověk a místa na těhlech procházkách mi dodávaj energii a spokojenou duši. A s každou další vyhlídkou miluju Prahu o kousek víc a nechápu, že je to ještě možný!

Můj heartbreaker neodolal ledový tříšti a já měla co dělat, abych nezkusila minikoblížky, při stání ve frontě na jejich zakoupení jsem si to ale rozmyslela a byla na sebe hrdá. No a hlavně jsem věděla, že si to vynahradím další den, kdy jsem měla naplánovanej mini-cheatday.

"Vyfoť mě tady, prosíííím. A tady taky. Jééé, tady je to krásný, vyfotíš mě? A ještě tady, jakože jdu dolů."

Cesta do nebe uplně, že jo?


Náhodná číča v zoo, aneb naší skupinu stejně nejvíc zajímaly domácí zvířata a ne ty pravý zoologický varianty :D

Pro štěstí v lásce se prej má sáhnout tady paní na bradavky. No nevím, proč na ně Kuba sahal, když už má mě :DD

Po dlouhý době máme taky krásný couple-photo <3

Myščí lehárko!



Medvědi koukaj na nás, protože jsme přišli do zoo hodinu před zavíračkou a zůstali tam asi jako uplně poslední.

No a my koukáme na medvědy :D

Miluju ho fotit, pořád prostě. Hlavně, když má dobrou náladu <3

To prostředí dělá ty fotky tak hezký, že k nim ani není potřeba nic psát, že jo?!

A na závěr pátečního dne to nejkrásnější nebe

No a sobota byla ve znamení pár dobrot, který jsem sama sobě zas po týdnu dovolila. Velký sojový latté napůl s Kubou a k tomu brownie z Costy, který je totální čokoládový nebe, kterýho jsem si kdysi kousla a pak na něj nemohla přestat myslet. Včera jsem si ho teda konečně celý dala a musím říct, že by mi ho stačila asi tak půlka, protože je to opravdu mega sladký a čokoladový. No ale vynikající, že jo, ne že ne.

Co však bylo po minulým cheatday moje must-have - donut z M&S. Nechápu, jak jsem to mohla do týhle doby neznat, protože mmmmm, boží.

A dál naše kroky vedly tentokrát samozřejmě na Náplavku. Konečně se totiž sladilo počasí i volnej čas a mohlo z toho tak vzniknout krásný dopoledne venku. Akorát jsem zas zjistila, jak je blbý jít někam s konkrétní chutí a konkrétním plánem, protože pak polovinu těch věcí zrovna nemaj :D Hledala jsem stánek s domácí ovesnou kaší - nenašla. Chtěla jsem nějakej super raw nebo paleo dort - nenašla jsem žádnej, co by mě zaujal. Chtěla jsem taky smoothie z Nemléka, které se minulý týden v sobotu objevilo na instagramu poprvé a to jsem teda díkybohu našla. Dala jsem si mandlovo-borůvkovo-levandulovou kombinaci a byla nadšená. Ze skleničky i z chuti - hlavně toho (ne)mléka jako takovýho. Nesrovnatelný i s Alprem, který miluju a piju každej den. K tomu vtipnej slogan a prostě - vyzkoušejte to. Já příště zkusím i další příchuť a koupím si to samotný mlíko. Do něj si pak doma kdyžtak přidám borůvky mražený a budu z toho mít víc osvěžující variantu.

Happy face, že jsem konečně našla něco, co jsem hledala :D

Jedna pózička na instagram.

A byl čas na oběd. Minuli jsme smažený kalamáry, minuli jsme streetfood festival, minuli jsme Wine Food a já odolala svoji touze po pizze a nohy mě opět zavedli do mýho momentálně nejoblíbenějšího pražskýho jídelního podniku - FitFoodie, kde zrovna měli na speciální obědové menu kuřecí maso v špenátový palačince, mňam! Víc Vám o tomhle podniku napíšu v článku s tipama na obědový místa v Praze.

No a posledním hřešícím materiálem byla zmrzlina z Angelata. Pěkně jeden kopeček kopec slanýho karamelu a byla jsem naprosto spokojená. Po cestě domů jsme se ještě omylem přimotali do demonstrace za legalizaci marihuany a byli jsme s Kubou oba naprosto šokovaní tím, kolik mladejch párů s kočárkama se průvodu účastnilo s jointem v puse nebo za uchem. Achjo


Zbytek soboty mi pak zabrala kardio hodinka ve fitku a hlídací směna u mých svěřenců, které teď mám na 14 dní pravidelně pod křídlem a moc si to užívám. Tahle práce je totiž opravdu fajn. Dnes mě to s nimi čeká zas, rovnou pěkně deset hodin v kuse a předtím ještě jedno focení s holkama v Hubu, což by mělo být podle našich informací dost vtipný a zajímavý, tak to nezapomeňte sledovat - pravděpodobně na snapchatu (domlukasova), kde se tyhle věci povolujou dřív, než je kampaň uplně oficiální!

Add your comment

  1. Dominika tak tu si naozaj že neuveriteľne krásna na každej jednej fotke...a na týchto fotkách je zatiaľ najviac viditeľné že sa ti v tom fitku opatilo makať.. držím palce aj naďalej :)) a článok samozrejme prečítaný na jeden dych

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné fotky, do zoo taky chodím ráda a ta lanovka vypadá úžasně! :D A s výhledama tě naprosto chápu, bydlím na místě, ze kterého je vyhlídka na skoro celé Brno, takže pokaždé, když si jdu zaběhat (ještě ke všemu večer a se západem slunce!), tak málem umřu. A kafe a donut bych si dala hned, ňam! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, musela sis to opravdu užívat, ani nevíš, jak obrovskou pozitivní energii ty fotky dávají! :)) Jinak na Náplavku a ,,NeMléko´´ smoothie musím, až budu v Praze, určitě zajít :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné fotky... Ráda je prohlížím a klidně pořád dokola. :) Komentáře nejsou vůbec potřeba. :)

    Sabina z Blogování s Nelou. :)
    http://baby-mamalifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Domi, tolik krásných fotek! Všechny mi dodaly tolik pozitivní energie a dobré nálady :)) Moc ti to sluší, ale nejvíce se mi líbí ta fotka s přítelem, vypadáte vážně krásně! :) Do zoo se chci jít podívat hnedka příště, jak budu v Praze, do restaurace bych taky ráda zašla (ty batátové hranolky vypadají skvěle, mňam :)) Lanovkou bych se taky ráda projela a hlavně podívala na krásnou Prahu z vrchu! Na Náplavku chci jít od té doby, kdy jsem o ní poprvé četla u tebe na blogu a čím dál víc mě to tam láká :) Stejně jako po přečtení dnešního článku chci zkusit NeMléko. Díky tobě už mám plno míst a restaurací, kam chci zajít a plno toho chci vyzkoušet :) Přeji krásnou neděli :) Terka
    :PS: I když je Den matek a ne Den žen, tak ti i tak Domi přeji ještě o to krásnější den, je to náš společný den! Všech maminek, babiček, vnuček a prostě všech žen :))

    OdpovědětVymazat
  6. Já se moc těším na to, až vyrazím do ZOO! :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Všechny fotky jsou úžasný, ale nemůžu odthrnout oči od tý pátý, s lanovkou :). Celkově se vám výlet do ZOO celej krásně povedl :).
    PS: na mém blogu právě probíhá giveaway, takže budu moc ráda, když se zapojíš :)
    CATAMOUNT Giveaway

    OdpovědětVymazat
  8. úžasné fotky ze zoo a pak to jídlo! <3

    OdpovědětVymazat
  9. Tak krásné fotky, a jak záříš štěstím. Úžasný :) Jsi skvělá.
    Sweet Life with Lena

    OdpovědětVymazat
  10. ten náplavkovej outfit je N Á D H E R N E J !! :) fakt bomba!

    OdpovědětVymazat
  11. haha, minikoblizky jsou jedinej duvod proc do zoo vubec chodim :D Kubovo triko je paradni a tobe to neskutecne slusi! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jů, oba dny musely být fakt báječný! A skvělý fotky! :-)
    Špenátová palačinka s kuřecím masem zní fakt lákavě (a vypadá), takže na článek se fakt těším - protože jde o jídlo, i když je ironie, že v Praze se vyskytuju hooodně výjimečně :-D
    A vážně, kočárky na demonstraci pro marihuanu? Achjo..

    OdpovědětVymazat
  13. Moc hezky prožitý víkend, v ZOO jsem již nějakou dobu nebyl a taky se tam moc těším. Angelato je nejlepší s žádnou zmrzlinou nejde udělat chyba, což se mi zatím nikde nestalo snad jen v Itálii, kde jsou zmrzliny vždy dobré.
    Kdyby jste plánovali nějaký další výlet zkuste třeba Piknik na zámku Nelahozeves. Byl jsem tam teď o víkendu a je to tak super!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤