What are you looking for?
úterý 7. června 2016

BOUGHT AND WORN IN CHICAGO

Vzhledem k tomu, že byla moje mami tak hodná a šikovná, že mi nafotila outfit, přináším Vám ještě před dalším deníčkovým článkem ukázku toho, co jsem měla na sobě poslední den v Chicagu a zároveň to, co jsem si tam koupila co mi bylo první den koupeno. Z americký Zary jsem byla nadšená, byl tam mnohem větší výběr než u nás a když jsem uviděla tyhle "pyžamový" cullotes, už jsem si to s nima šupajdila do kabinek. A s vrškem taky, protože crop topama moje skříň (natož cestovní kufr) rozhodně neoplývá. Tenhle den bylo zrovna pěkný vedro a protože jsme celej den chodili v podstatě podél vody a stíny mrakodrapů na nás nedosáhly, spálila jsem si ramena a ten pruh na břiše :DD. Je to moc krásný, věřte mi. Teď nás ale čekají tři dny v Torontu, kde je pro změnu pěkně hnusně. Nicméně musím zatím říct, že je to snad nejlepší rodinná dovolená na jaký jsem kdy byla, protože to není jen klasika válení se na pláži a neustálý žraní v rámci all-inclusive (ne že bych to nedala líbit :DD), ale spoustu toho nachodíme, objevíme a mě se tak úžasně zvětšuje rozhled a zároveň i touhy ohledně dalších životních směrů. Kromě toho mám taky radost z toho, že jsem docela schopná si tady hlídat i jídlo, volit většinu zdravejch variant a za jeden den jsme nachodili už třeba i 22km, takže ani to fitko není až tak nutně potřeba, protože večer padám do postele totálně vyřízená a s bolavejma nohama. 
Dejte mi vědět, jak se Vám líbí outfit a brzo se ozvu s dalšíma zážitkama.

Cullotes, crop top - ZARA / bag - MANGO OUTLET / shoes* - TOMS via URBANLUX

Add your comment

  1. Mamka je šikovná fotografka, super fotky :) To jejich pozadí dělá své <3

    OdpovědětVymazat
  2. Když jsem viděla tyhle kalhoty na tvém snapu, hned mě napadlo, kolik negativních komentářů se tady objeví. Za mě je to ale naprostá bomba a nemůžu se vynadívat. Opět musím říct, že jsem si zamilovala tu kombinaci barev. Příjde mi, že se pořád opakuju, ale já se sem jednoduše ráda vracím :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Bozi, bozi, bozi:) mamka je sikulka a zvladla funkci fotografa na jednicku! Vypadas bozsky a preji krasne pokracovani dovolene!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak moc ti závidím :( Toronto je krásný, před lety jsem tam strávila 2 měsíce a pořád mi chybí :) Hlavně káva z Tim Horton’s :( a ty polský koblížky <3 :D Achjo, všechno se točí kolem jídla :D Btw moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, od tý doby, co jsem si přečetla tenhle komentář, tak na ten podnik pořád narážím :D ale ještě nebyl čas do něj zajít, tak snad to stihnem :)

      Vymazat
    2. jee tak snad vám bude chutnat :D Před lety mi tam kafe chutnalo, velký, hodně mlíka, každodenní rituál jak z filmu :D Dnes už bych si tam asi kafe nevychutnala.. ale ty muffiny :D <3 Tu nemoc snad překonáš, taky s něčím bojuju :( každoročně v létě angína jak blázen z klimy, je to pěkně debilní :/
      Měj se hezky, Anet. :)

      Vymazat
  5. Od kedy som ťa videla na Snape skúšať tie nohavice, od vtedy som do nich zamilovaná! Veľmi ti seknú a aj Chicago ti veľmi pristane! Verím, že si to užívate, v Amerike to ani inak nejde♥

    OdpovědětVymazat
  6. Krasny outfit, strasne ti zavidim, rada bych tam taky byla, ale ty culottes jsou skvely, ted nejaky shanim, ale nevim, jestli mi budou sluset stejne jako tobe :D Ty fotky jsou nadherny a uz se tesim na dalsi clanek z usa :)
    http://www.shineoffashion.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleď, já si myslím, že když můžou slušet i mýmu typu postavy, tak se dají zkombinovat snad na všech :))

      Vymazat
  7. Uaaa, totaly #hot tento outfit! Sekne ti to. A prosím, Domčo, kde se dá koupit takováhle suor postava? #musthave <3

    OdpovědětVymazat
  8. mela by sis vycentrovat fotky tak aby hladina byla rovně, hodně grafických programů na to má funkci, tak ji použij. tohle mě fakt irituje, hlavně že píšeš články o tom jak používat foťák ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně jsem napsala, že fotky fotila mamka, která pořádně s foťákem neumí, navíc určitě vidíš, jak čistý jasno bylo a že na displeji foťáku toho moc vidět není v těhlech podmínkách, proto jsou některý fotky trošku křivě. O tom, jak fotit píše Domča z Dblogu, ale i kdybych o tom psala já, není to nic proti ničemu, já fotit umím a myslím, že i moje mamka to zvládla v daných podmínkách na jedničku.

      Vymazat
    2. ano já psala využij program, při focení se to může stát, ale mohla si tomu věnovat trochu času a upravit fotky. fotky nejsou jen o focení, ale i o editování.

      Vymazat
    3. Já na to žádnej program nemám nebo spíš nevím, jak se to dělá a protože jsem na dovolený a mám skoro pořád program, nechtěla jsem tím ztrácet čas, přijde mi to v pohodě, nijak mě ta šikmost neirituje, nemusí být pořád všechno dokonalý :) já nejsem!

      Vymazat
  9. Asi zas budu jediná, ale moc se mi ten outfit nelíbí. Tomuhle typu kalhot nemůžu přijít na chuť a ani boty se mi moc nelíbí. Jinak fotky jsou povedené, maminka je šikovná.

    www.42stupnu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ja tě vidět s tou rudou rtěnkou a holým břichem na ulici tak si tě stopnu. Jako někam na party nebo slušně oblečená ale takhle jak kurvička, ja být tvůj rodič tak ti dám pár facek. Nevím proč holky z malých měst mají potřebu na sebe nevkusně upozorňovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Och, vy kritiku:))) A co teprve ty mravně pokleslé holky, které v létě odhalují ramena v tílku a dokonce celé nohy v šortkách... Jistě od nich pohoršeně odvracíte zrak, viďte? :)))

      Jana

      Vymazat
    2. Co teprve ti nevychovaní anonymové, co se neumí ani podepsat. "Já být tvůj rodič" tak dám nejdřív pár facek tobě za to, jak se vyjadřuješ a hned potom facku sobě za to, jak špatně jsem tě vychovala.
      Chápu, že ne každému se může výraznější líčení líbit, ale i kritika se dá napsat slušně.

      Vymazat
    3. ↑↑ haha přesně tak!
      Je hrůza když holka nechce, aby jí bylo vedro, že? Co takhle se starat..o sebe...to by bylo fajn ne? :) btw jestli tohle dělají jen holky z malých měst tak Anonym asi nikdy nebyl v Praze, Brně, nebo ve kterémkoliv větším městě. Odkdy je něco v nepořádku s červenou rtěnkou? Demence??

      Vymazat
    4. Je fakt, že většina holek se takhle neodhaluje a já už bych si na to taky netroufla a přijde mi to moc. Jak napsal první anonym, někam na party ještě možná, tam se člověk má tendence trochu více odvázat, ale do města bych taky tak nevyrazila. A to jsem z Prahy.

      A Nemyslím, že by anonym napsal něco neslušně, někoho s něčím srovnat hned neznamená, že si to o něm myslím, ale červená rtěnka, takhle jen tak, když není k nějakému módnějšímu outfitu, mi přijde dost vyzývavá.

      Vymazat
    5. No tak jestli by sis mě stopl/a, tak mi to asi docela sekne, to mě těší :)))

      Vymazat
  11. Úplně záříš Domčo! Kráska! :)

    OdpovědětVymazat
  12. schovala si svy tlustý nohy, ale schovávat je na úkor toho, že si vezmeš do města pyžamo? :S fakt jsi mimo!

    OdpovědětVymazat
  13. Podle anonymního komentáře výš toho zas odhaluje moc... tak jak to tedy vlastně je? :)))

    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nohy ať schová do tmavých legín, ať jim co nejvíce lichotí, jak už tady někdo několikrát psal. Osobně bych si vzala taky delší top, ale když na to má Dominika odvahu, tak proč ne.

      Vymazat
  14. Outfit je krásný, ty kalhoty jsou super! A s tou dovolenou tě chápu úplně na sto procent, protože já jsem typ, co se u moře válet nemusí. Jeden den, ok. Ale pak? Šup do města a objevovat! A vůbec, radši budu prolízat uličky, kavárny a obchůdky než pořád dokola koukat na moře (ne, že by nebylo krásný!) :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  15. nádherný outfit, Domi! věřím, že na nějaké to větší poznávání Chicaga i dost pohodlný:) ještě bych doplnila, že mě nepřestává překvapovat omezenost některých lidí, kteří mají přístup k internetu. nevím, kde vzali, že slečny z malých měst na sebe rády upozorňují výraznými rtěnkami, že červená rtěnka automaticky řve jsem kurvička a nebo že máš příšernou postavu:)
    pevně věřím, že si nepřejícími a závistivými lidmi nenecháš zkazit krásnou dovolenou s rodinou - jsi krásná, máš co ukazovat a já konkrétně, byť jsem na opačné pohlaví, bych se za tebou rozhodně otočila a neváhala bych ti i říct, jak moc ti to sluší -
    užívej!

    OdpovědětVymazat
  16. Tlustoprdka v pyzamu😀😀😙dominiko,ty nohy jsou otresny a ten oplacanej kcicht omg.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. lol zavist jde vidět no;)))

      Vymazat
    2. Na pouzivani internetu by se meli delat psychotesty a ty jai toho vrelym důkazem!!!!Hloupost některých lidi nezna mezi :D Doufam Domi , ze si z toho nic neděláš a jen se tomu zasměješ, jelikož tohle je fakt směšné. A neboj ten KCICHT :D mas moc pěknej ;) Uzij si to v americe i za me :) a pozdravuj brachu je to fesak :)))

      Vymazat
  17. Mne se outfit libi, i kdyz bych asi volila klasicky cerny tomsky jenom, ale chapu, ze s sebou asi nemas tisic bot :D a premejslim, jak by ty kalhoty vypadaly kdyby byly az dolu, to se mi celkem libi.. kdyz jsou az dole stazeny gumickou :-) Ale vrsek za me TOP, a ten vysokej pas se mi taky libi !:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu :) a to, co popisuješ, už je uplně jinej typ kalhot mám dojem :)

      Vymazat
  18. Tyjo, cullotes upřímně považuju za snad nejšerednější trend a kus oblečení, ale tyhle jsou fakt super, asi pro jistotu zčeknu zaru i u nás :D A.

    OdpovědětVymazat
  19. Achjo. Lidi, vy jste se zase předvedli.
    Nebudu tu opět psát, že to píšete ze závisti, když to tedy vehementně odmítáte. Myslím si své a nehodlám se opět s někým dohadovat. Nicméně, když to není tedy závist, tak mě fascinuje, kolik hořkosti a nenávisti dokáže v člověku vzbudit pár fotek. Jak dokáží člověka rozčílit, aby se snížil na úroveň pubertálního žáka druhého stupně základní školy. Fakt nevím, jestli je to k smíchu a nebo k pláči, to jak se tu někteří vyjadřujete. Ať už je to ke kompozici fotek, ke stylu psaní nebo dokonce k postavě. Lidi proberte se, prosím. A vyhledejte si, co znamená "konstruktivní kritika". Opět se tu akorát ukazuje, jak jste zoufalí, když píšete pod anonymem. Zase a znova se zde odráží vaše jednoduchost. Nevadí, můžeme se nad tím akorát zasmát, žejo. :)
    Chci jen poděkovat Domči za to, že se věnuje blogu i během dovolené, kdy by měla pořádně vypnout a užívat si klidu. Hlavně od tady těch primitivních lidí, kteří jí tu dovolenou určitě nezpříjemní. Doufám, že si z toho nic nebere, bere vše s nadhledem a užívá si Ameriky v přítomnosti rodiny. Budeme se těšit na další reporty z cest. :)
    Přeji hezký zbytek volna, užívej i za nás! ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tak ráda vidím tvoje jméno v komentářích, tvý komentáře na mě maj strašně uklidňující vliv, děkuju moc :)

      Vymazat
  20. Tyhle dětinský, a hlavně zbytečný, anonymní komentáře ti do jednoho stejně píše jeden jedinej člověk. Chudák.

    Outfit je naprostá pecka. Ty kalhoty jsou krásný a musí být hlavně dost pohodlný. Všechno k sobě krásně jde. I fotky mě baví. Užívej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nejsme jeden, představ si, že je nás fakt víc, co jen nepíší ódy na všechno, ale i kritizují. uvědomte si, že 100 lidí 100 chutí a ne všem je prostě Dominiky styl po chuti. navíc většina jich vysvětlí proč se jim to nezdá a většinou je to odborný názor, namísto pochvaly 14 letych čtenářek, co o módě moc ponětí nemají a hlavně by napsaly pozitivní reakci úplně na všechno.

      Vymazat
    2. Asi tak. Přijde mi, že hlavně o módě nic neví ani blogerky, které se považují za vkusné. To napovídá už jen samotné tetování na noze. Absolutně nevkusné. Snad jen mladistvá nerozvážnost nebo nevím. Každopádně celý outfit se na slečnu nehodí. Její postava na cullotes není dělaná. Boty Toms uplně jiný styl než kalhoty, nehodící se. O kombinaci vzorů, barev a materiálů jste asi také neslyšela. A také nechápu proč je asi 5 fotek úplně stejných.

      Vymazat
    3. Já zas nechápu, proč sem pořád dokola lezou lidi, kterým se blog nelíbí. Vaše komenty nemají s konstruktivní kritikou společného vůbec nic. Jediné, o co vám jde, je Dominiku shodit.

      Vymazat
  21. zlato, ty úplně záříš <3 vypadáš nádherně a ty kalhoty jsou peckové :3 hrozně obdivuju, když někomu sluší věci, ve kterých si sebe naprosto neumím představit a které bych vlastně ani neuměla nosit i když se mi fakt líbí!
    mamince vyřiď jen samou chválu, je šikovná a to pozadí.. ach.. krásné místo jste vybraly! :)) a až budeš mít někdy čas, tak mi prosím napiš, co musím nastavit na foťáku, ať můžu fotit na sluníčku, protože z toho mám občas takové nervy, že se bojím, že jej rozšlapu :D
    a ke komentářům se radši vyjadřovat nebudu, nebo bych se musela zase vzteknout :D ber je s rezervou bejby! mně vždycky pobaví, jak lidi statečně rýpají jen za anonymama :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Broučku, tobě by ale tyhle kalhoty strašně slušely, seš si toho vědomá? :D I když chápu, že je to na tebe až moc volný :D:-*
      A na ostrým sluníčku si musíš v manuálním režimu nastavit ISO na LOW místo klasických ideálních 200.

      Vymazat
  22. Domi ta rtěnka ti neskutečně sluší, úplně Tě celou rozzářila! ;) Já jsem bohužel cullotes zatím nějak nepřišla na chuť, přijde mi, že je to takovej ten kousek z módních mol, kterej se nedá moc normálně nosit, každopádně fotky jsou krásný, aspoň víme, po kom máš fotografický vlohy haha. :-P Amerika je takhle na cestování super, já tam strávím nejspíš půl roku na stáži, tak jsem zvědavá, v které části přesně skončím a jaký to bude. ;)

    Měj se krásně,
    Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, tak to jsem taky zvědavá, kam tě to zavane :) děkuju moc!

      Vymazat
  23. domca, ide z teba mega energia a klobuk dole za to, ako dokazes byt sama sebou a nebojis sa to ukazat, aj ked ocividne si si vedoma, ze to ludom nemusi byt po chuti, len tak dalej a uzivaj!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. <3 a přesně kvůli takovýmhle komentářům prostě nemůžu zakázat anonymy :)

      Vymazat
  24. No, když jsem se nedávno probírala fotkama, kde jsem byla tak desetiletá, tak tam tyhle kalhotový sukně (dřív se tomu právě neříkalo nějak vznešeně anglicky) měla každá druhá žena. Byl to trend jako blázen a často v týhle dýlce do půl lýtek. Ženy si ty kalhoty šily doma podle burdy a no prostě, nad těma fotkama jsem si říkala, že se sice móda neustále opakuje, ale že snad tohle nééé... a ono jó!!
    Stejnej problém jako ty kalhoty minule. Tahle dýlka ti zoufale nesvědčí. Po kolena jednička s hvězdičou, Domi. Rtěnka, krátký tričko, boží. Ty kalhoty mají pěkně zpracovanej pas a myslím, že břicha je tam tak akorát. Od kolen dolů dělám, že to nevidím, protože to prostě není hezký. Možná to dělá jen ta kombinace s tomskama, nevím, ale prostě to není dobrý.
    B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasim. Ty buclate kotniky by se mely radeji schovat cele nebo nahradit kalhotama s jinym strihem. D.

      Vymazat
    2. Hele anonyme 2 myslím, že tohle přesně anonym 1 napsat nechtěl tak nevím, proč se vyjadřuješ :))))))))

      Vymazat
  25. Bože lidi. Vy mě nepřestanete fascinovat.. Domi, naprosto tě obdivuji, že ses na to tady už dávno nevykašlala, když si na tobě někteří pod každým článkem potřebují vybíjet své komplexy, klobouk dolů!
    Moc si to v Americe užij, strašně ti závidím (zvlášt teď, když šprtám na státnice :D) a na všechny kašli. Mně se tenhle outfit moc líbí! A rozhodně nevypadáš nijak "lehce" - právě naopak, moc hezky zkombinovány prvky elegance a uvolněnosti ;)

    OdpovědětVymazat
  26. Vypadáš tak šíleně moc spokojeně a šťastně, až to přenášíš i na mě! Užívej Ameriku :)

    OdpovědětVymazat
  27. Krásný optimistický fotky a moc ti to na nich sluší. Já bych taky chtěla nosit crop topy, ale vypadám v nich jak buřtík:D Ale makám na sobě a třeba si to taky budu moci brzy dovolit. Jinak ty kalhoty mi přijdou dost zajímavý a takový free a letní, takže paráda:)
    Adél

    OdpovědětVymazat
  28. Krásna! Outfit sa mi moc páči a vyzerá byť moc pohodlný. Určite skvelý na celodenný výlet. :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  29. Nechápu jak si někdo může dovolit říct, že jsi tlustá. O jakých oplácaných tvářích tu je proboha řeč?! Dominika sice nemá nejhubenější nohy, ale nazývat jí tlustou opravdu není na místě. A přirovnat jí k nějaké lehké děvě kvůli rtěnce? To už lidi nemyslí vážně :D
    Domčo, outfit sice není můj styl, ale vypadáš opravdu štastně a nejdůležitější je jak se cítíš ty. Užívej si a na ,,konzervy" neplýtvej časem. A vůbec, kdo říká, že blogerka musí mít styl, který se bude líbit všem aniž by byl moc provplánovaný nebo nudný?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. protože když si vezme tyhle kalhoty a rudou rtěnku přes den k vodě tak holt vypadá jako šaškova nocležnice :D

      Vymazat
  30. V případě českých blogerek jde právě jen o nudný a prvoplánový styl, se kterým rozhodně nikde jinde než v české dědině nevyniknou. A i v tom jim dělá problém dát dohromady pár kousků. Nemusí se líbit všem, jenže pokud mají vkus a umí ho sladit dohromady jakkoliv je pestrý, tak je to v pořádku. Jenže tohle je ten největší problém. Člověk co nemá vkus nemůže prezentovat módu.

    OdpovědětVymazat
  31. Super by byl článek, ve kterém bys porovnala ceny tam a ceny tady třeba. V restauracích, obchodech, výstavy,doprava a tak dále:). Nebo třeba jak mají rychlý internet, někdo říká, že je to bída prý:D. Jinak si tvé články moc užívám:).

    OdpovědětVymazat
  32. Mně osobně by se líbilo kdyby kalhoty byly až na zem, krásně by ti to prodloužilo opticky postavu, ale i takhle si myslím, že je to super. Už jen z těch fotek na mě dýchá jak je ta kombinace pohodlná a příjemná na celodenní chození, a přitom to není nic obyčejného, rozhodně palec nahoru :) Maminka si zaslouží velkou chválu, a to, že jsem fotky trochu křivě? Osobně mi to přijde jako super oživení jinak klasicky stejných fotek a jak už jsi někde výš psala - nikdo není dokonalý a proto je super když se sem tam najde i nedokonalá fotka! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤