What are you looking for?
pátek 1. července 2016

CLASSIC BLOGGER PIECE

V uplně první řadě bych Vám chtěla strašně moc poděkovat za tu spoustu krásnejch komentářů u minulýho článku, hrozně jste mě potěšili a opravdu nebylo mou zamýšlenou pointou dostat tolik chvály od Vás všech, takže DĚ-KU-JU! Dnes Vás vítám u outfitu, kterej jsem v posledním týdnu měla na sobě v menších obměnách hned několikrát, tak už to bývá, když se v nějaký kombinaci cítím extra dobře a zároveň pohodlně. Tyhle kraťasy z Primarku se mnou přežívají už asi třetí léto a za nic bych je nevyměnila, protože jsou vzdušný, nikde nepnou a jdou ke všemu. Top je naopak uplná novinka - opět slevy v Mangu, skoro nikde jinde jsem nenakupovala :D a khaki vesta je už starší úlovek z Mohita a přítel jí říká "klasická blogerkovina", něco na tom asi bude, my jsme prostě na tyhle plandavý vrstvy trochu ujetý. Každopádně si myslím, že je to kousek, co se v šatníku rozhodně neztratí, naopak dokáže oživit spoustu jednoduchých outfitů jako právě ten můj dnešní. Co vy a vesty? Máte nějakou nebo Vám to přijde jako zbytečnej kus oblečení?


Vest - MOHITO / top - MANGO / shorts, shoes - PRIMARK / bag - MANGO OUTLET / watches - CLUSE  

Add your comment

  1. Vesty se mi hrozně moc líbí. Hlavně když jsou delší jako ta tvoje. Možná si jí někdy koupím. Líbí se mi hlavně v outfitu k triku s delším rukávem. Tak třeba na podzim... :D
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  2. Sekne ti to, khaki barvu bych mohla nosit pořád! :D :) Jinak taková vestička mi v šatníku chybí, tak snad někdy.. :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný outfit, takový bych si na sebe jistě vzala sama. Až na ty boty asi, takový typ moc nemusím... Moc ti to sluší a vypadáš v tom tak jako uvolněně. A ještě to umíš moc pěkně a docela i vtipně okomentovat... Ale tak právě proto tě sleduji. Prostě mi podle blogu přijdeš děsně příjemná a v pohodě. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky :) Ale S Primarku?!! To snad ne :DD

    OdpovědětVymazat
  5. Domi, krásný krásný outfit! :) Jednoduše perfektní!!! Něco přesně takového bych taky ráda nosila a určitě se brzy vydám do obchodů :D :) Ta vesta je boží kousek, který jak jsi sama psala se neztratí a určitě se po nějaké takové podívám :)! Chtěla bych se ještě pár řádky zmínit k předešlému článku, jelikož si to podle mě strašně moc zasloužíš! Máš nádhernou postavu, jsi moc hezká holka Domi, opravdu! :) Jak se vlastně pozná to dokonalo?! Jak se poznají "dokonalé" míry? Podle těch příšerně vyhublých modelek? Ne, děkuji! Chápu, že to je jejich povolání, ale není to přece ani zdravé! Už by si to ti světoví návrháři mohli konečně sakra uvědomit! Nemám nic proti hubené nebo naopak dost při těle modelkám/ženám/slečnám! Každý by pro sebe měl dělat tolik, kolik uzná za vhodné! Ty máš mou postavu snů, doufám, že se jednou dopracuji k takové k krásné a štíhlé postavě! Vážně! :) Řekni si alespoň občas, jak si se sebou spokojená, jaký velký kus práce jsi pro sebe udělala, buď na sebe upřímně hrdá! Máš k tomu obrovský důvod! :) Hlavně se zkus nemyslet na ty hnusné komentáře, chápu, že je to těžké. Přece jenom jsem taky na dost věcí třeba ohledně postavy citlivější, přesně jako ty! Zasloužíš si tu chválu! Držím palce a kašli na to hnusno! Za tvůj smutek to opravdu nestojí! Oni/ony ti jenom blbě závidějí, nic jiného.. Jsi nádherná, moc hodná a prostě skvělá osobnost! Ráda tě vždy potkám a popovídám si s tebou :) Měj hezký víkend :) Terka

    OdpovědětVymazat
  6. Domiii, umyj si ty boticky.

    OdpovědětVymazat
  7. Domi, tá vesta je super, ja by som si kúpila presne takú istú, lebo army green je aktuálne moja farba, ale zatial som našla vestu iba čiernu, modrú alebo béžovú, takže mne sa outfit veľmi páči, aj kombinácia farieb, iba topánky mi nejak neladia, celkovo mi chýbajú u teba také 'dámičkovské' outfity s vysokými topánkami :) inak ale nemám čo vytknúť ❤️

    OdpovědětVymazat
  8. Mrzí ma, že k tomuto článku nie je dlhší text, lebo články od teba vždy najradšej čítam. Veľmi pekný outfit, taký chillový :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  9. Vesty se mi moc líbí. Jen jsou všude moc dlouhé a v nich si připadám zvláštně, přitom zas tak malá nejsem. Nedávno jsem si ale pořídila kratší a tu mám ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ako ja milujem tvoje outfity!! Jednoduché, zemité farby a v tom sú krásne!!

    SASHA´S LIFE



    OdpovědětVymazat
  11. Ja miluju tvoje outfity! Ta vesta je naprostá blogerkovina! Ja mam jednu červenou černou kostkovanou a moc ji mam rada! Tobě strašně slusi a ty kratasky jsou super a vůbec bych neřekla ze jsou z Primarku! Jsem rada, ze jsme ti u minulého článku udělali takovou radost, zasloužil as sis to! :) nejvíc se mi ale stejně líbí ta kabelka! :)
    S láskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/?m=1
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  12. Krásny outfit a ako ti pristane! :) Páči sa mi ako jednotlivé kúsky do seba zapadajú a tvoria veľmi pekný výsledný celok :)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc hezky to k sobe ladi :) sama vesty neuznavam, ale dlouhy svetry jsou treba na letni vecery ideal, ani si pak clovek v tech sortkach neprijde tak "nahej" ! takze i vesta plni ucel :))

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤