What are you looking for?
úterý 12. července 2016

FRIDAY AND SATURDAY

Po minulém "deep" článku bych Vám dneska chtěla ukázat fotky právě z toho dne, o kterém jsem psala na jeho konci - že jsem si ho po těch několika klidných, proválených dnech doma, kdy jsem měla až až času přemýšlet nad popisovaným tématem, moc užila. A kromě fotek z téhle soboty taky pár střípků z ostatních dní, kdy jsem vytáhla paty i jinam než do fitka.

Procházky Prahou budu milovat vždycky a je mi celkem jedno, jaký je zrovna počasí. Hrozně ráda chodím i v dešti, i když posledně se mi to vymstilo a moje rychlý kráčení s hlavou nastavenou dešti mělo za následek, že jsem se rozplácla uprostřed Palackýho náměstí do největší kaluže. Smekla jsem se a bylo to, modřina přes půl holeně :D.
Když je tak ostrý slunko, že nejde pózovat v nějakým dobrým nasvícení, napadlo mě to prostě zkusit proti němu. A asi to budu dělat častejc, ty fotky mají pak uplně jiný kouzlo <3


Randíčka s Miou v Cacau už jsou naše tradice. O to víc, když teď trávím v podstatě celý léto mimo bytovku, kde Mia bydlí o patro výš. Takže se náš hood přesunul právě sem. Chodíme většinou na obědový menu nebo na saláty - já si teď dost oblíbila klasickej ceasar, jsem totiž milovník parmesanu (i když kdo není?!).

No a tohle je ten dort, co u mě vidíte pořád, ale já za to nemůžu. Je prostě nejlepší, tak si ho dávám pořád a měnit to neplánuju. Je to čokoládovej raw dort, takže ho ani neberu jako žádnej cheat, protože to je skoro zdravý, sice kaloricky vydatný, ale ingrediencema paráda.

Tuhle vtipnou momentku už jsem dávala na instagram...Povšimněte si hlavně toho soustředěného výrazu při prvním zakrajování, když už netuším, že na mě někdo kouká, natož že to fotí :D. Po dlouhý době jsem si taky dala ledový kafe, od Ameriky vlastně poprvé, protože se mi tam jeho každodenní konzumace přepila a doteď mi to nějak nechybí, tohle mě v tom ubezpečilo - myslím, že že je to jedině dobře.

No a v tu sobotu jsme se s Kubou vydali na venkovní cvičení do Radlic, kde v deset dopoledne nebyl kromě nás vůbec nikdo - ani ve fitku, ani v tý outdoorový části. Takže pokud vyžadujete prázdný fitko, berte to jako tip. Potom jsme pokračovali na Náplavku, kde jsme v tý první jarní fázi, kdy byla totální kosa, byli skoro každou sobotu a teď, jak je konečně hezky, na to pěkně kašlem. Nebo chodíme pozdě, jako třeba teď, takže paleo pekárna, kterou chci už sto let vyzkoušet, má všechno dávno vyprodaný, pffff.

Můj zklamanej obličej naštěstí zachránilo Herbivore a jejich acai bowl. 

No a hlavně Dish. Na Dish jsem dostávala tipy pravidelně, kdykoliv jsem přidala na instagram fotku burgeru. Většinou nás totiž burgerové chutě zavály do Le Burgeru a nějak jsme neměli potřebu zkoušet cokoliv jinýho. Já jsem ale nakonec neodolala a potom, co mě i trenér tlačil do toho, ať jdu teda tam, když už potřebuju burger, tak jsem nám tam tu rezervačku hodila. Mně a Kubovi, ne mně a trenérovi :D.

Dala jsem si hovězí burger se salátem, šunkou a ananasovou salsou s chilli a koriandrem a byl to doopravdy nejlepší na světě. A taky byl obrovskej. A taky pěkně drahej. Možná sepíšu nějakej burger článek, kde porovnám burgrárny, co jsem stihla navštívit, co vy na to?

Nicméně i kdyby byl burger míň dobrej než nejlepší, tak tyhle hranolky?! BATÁTOVÝ HRANOLKY V CHIPOTLE SOLI. Slaný jako prase, ale výborný jako ještě větší prase. Fakt Vám říkám, tohle celý byl neuvěřitelnej chuťovej zážitek.

Narvaní skvělým obědem jsme přejeli z centra do Fashion Arény, kde jsem si vybírala nový sportovní outfity, ve kterých Vám plánuju v rámci spolupráce s FA nafotit nějaký nový cvičící příspěvky, na což už se moc těším. Bude to právě na tom outdoor hřišti, takže tam teď chodím trénovat, abych do tý doby něco uměla :D. Každopádně se mi zas zalíbila obrovská spousta věcí a o některých jsem se s Vámi radila na snapchatu a žádala Vás o screenshoty toho, co bych si podle Vás měla pořídit. Na konci článku Vám ukážu, co jsem nakonec vybrala.

A když už jsme měli ten burger a nachodili x kilomentrů po Fashion Aréně, zakončili jsme to jedním frappuccinem napůl. Já jsem ho totiž ještě nikdy neměla a Kuba na něm dřív strašně ujížděl, tak mi to chtěl dát ochutnat. No, co Vám budu povídat, nijak moc mě to neoslnilo, přišlo mi to jako klasickej shake z Mekáče a na to já moc nejsem, i když jako osvěžení v tom vedru to bylo príma.

Nakonec jsem si teda odnesla troje kraťasy, dvě tílka, mikinu a boty.

Kraťasy v dost divokých barvách, ale jsem z nich nadšená. A taky z toho, že už nemám problém je nosit. Jen těch bílých tílek jsem si asi měla pořídit víc, protože nic jinýho mi k těm barevným neladí :D.

Boty jsem vyhmátla v Adidasu za 600,- a jsem z nich nadšená, už jsem v nich i byla cvičit a nemůžu být spokojenější, ještě za tu cenu, haha.

No a tílko ze Stella kolekce jsem k nim samozřejmě poladila moc hezky. Jen je z tak pevnýho materiálu, že jsem v něm trochu jak ve svěrací kazajce!

A mint Adidasovou mikinu jsem tam nechat nemohla, přestože je léto, já jsem šla pro letní věci a Kuba do mě celou dobu hučel že-v-zimě-už-se-mi-určitě-nebude-líbit-a-vezmu-si-jí-tak-jednou. Tady ta barva tolik nevynikne, ale na tý fotce ze snapu je naprosto věrohodná.

Tak co říkáte na mý barevný úlovky? 
Těšíte se na sportovní článek? 
A byli jste někdy v Dishi (a mám sepsat to srovnání?)?

Add your comment

  1. Zboznuju tyhle randomy a moc doufam Domi, ze ti tech par dnu pomohlo a ty jsi tu tvou krizi ustala, protoze nerada bych prisla o jednu z mych nejoblibenejsich blogerek! Mimochodem mezi ne patrila i Mia a ta ted zacala taky mnohem min blogovat, coz urcite vis, protoze jsi s ni byla i v tvym vlogu, takze nerada bych, aby jsi nas taky takhle nechala, ale to nemyslim vubec spatne oproti Mii, nene naopak ji naprosto chapu a tebe taky, moc se i libil ten clanek, i kdyz na nej bylo i par negativnych komentaru, ale ja zustanu tvoji vernou ctenarku! Presen vim, co myslis tim bloegrskym standartem, cim dal vic jsem si toho zacinala vsimat, hlavne na Snapachatu spousty blogerek, ale uznej, ze to lidi proste chteji, chteji videt co jis, oblikas, delas... i kdyz samozrejme chapu, ze to cloveka taky porad nebavi! :D
    S laskou
    Tvoje Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Ty Adidas kraťásky a boty jsou naprosto boží! :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  3. tvoje články na toto téma se mi moc líbí :) akorát z těch jídel mám pak chuť také jíst:-D. Oblečení sis vybrala skvělé a ráda se pak podívám na fotky:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Pokud vím, tak v minulém článku jsi psala o tom, jak ses přesytila toho "blogerkovksého standardu", těch nákupů a každodenních restaurací a kafíček. No, asi Tě to přesycení hodně rychle přešlo, když je hned další článek echt snobský a plný jak jinak než nákupů a kafíček... Myslel jsem, že Ti to aspoň chvíli vydrží a ono nic....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jistě, proč bys to četl/a pořádně :)) normálně mám v tomhle shrnujícím článku fotky z každýho dne v týdnu, tohle jsou dny dva a zbytek týdne jsem nefotila nic. Pointou bylo, že se tím nechci nechávat pohltit, chci si víc užívat konkrétní momenty, nefoti všude tisíc fotek, abych měla z čeho vybírat a že nechci tolik utrácet za blbiny, který nepotřebuju. Nákupy v FA byly v rámci spolupráce, což jsem v článku napsala a do Dishe jsme se chystali sto let, nevím moc, co je na tom snobského. Na menu do restaurace si může zajít snad v dnešní době každý a nestojí to půl světa, procházka Prahou je zadarmo :)) ještě něco?

      Vymazat
  5. Hmm, dortík jsem už ochutnal a je vážně dobrý!
    A to pózování proti slunci není vůbec špatný nápad! ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Kdybych chtěla napsat vše co se mi teď honí hlavou, byl by to neuvěřitelně dlouhý komentář. Začínalo by to tím, jak krásná a krásnější s každým článkem jsi, pokračovalo to přes to, jak nesnáším, když mám z fotek chutě v půl 1 ráno a končilo tím, že jsem se naprosto zamilovala do všech věcí, které sis pořídila. Hlavně teda ty žlutý a barevný kraťasy - ty jsou nádherné.

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. To jídlo, mnam. Do Cacaa musím co nejdříve zajít, ten dort vypadá božsky. A taky sis pořídila skvělé oblečení na sport, taky bych už měla obnovit můj fitness šatník haha.

    OdpovědětVymazat
  8. Super fotečky Domi! :) Musím říct, že není dobrý nápad číst takové články, když jsi ještě nejedla, to bylo dobrot! :D Musím někdy zkusit acai bowl, ještě jsem to nikdy neochutnala... ostuda! Jinak úlovky jsou super, akorát na mě moc divoké barvy, ale to je můj problém, jsem milovnice tmavších barev! Jo a musím ti moc pochválit tu fotku proti slunci, ta je opravdu nádherná! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty nový věci vypadají suprově! A taky mám takovou úchylku, že úplně miluju fotky proti světlu! :D Jídlo vypadá úžasně, obzvlášť ten raw dortík!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  10. Tak já tak nějak přemýšlela, co sis z toho snapchatu koupila a ty sis koupila skoro všechno :D
    P.S. - Kuba je na tý fotce uplnej princ Drsoň :D :D :D
    www.linheart.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Snad nevadí když se tak blbě zeptám, jen mě to docela zajímá. Když si teda měla tu spolupráci a koupila si ty věci, tak si je vlastně vůbec neplatila? Nebo jak to funguje? Protože poslední dobou na takové sportovní věci celkem koukám když jsem začala cvičit a štve mě, jak je to všechno děsně drahý, a pak jak vidím takovej mega nákup a vše značkový, tak si říkám kolik milionu to tak stálo :DD ne to zase ne, ale chápeš. Jen jestli z toho něco platíš i ty. A ne neplánuju kvůli tomu začínat s blogem nebo tak abych si taky nahnala nějaké spolupráce, je to fakt jen čistě ze zvědavosti. A trochu ti ty věci i závidím hihi :'D ale to v dobrým :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, v pohodě :) měla jsem od nich nějaký vouchery, takže jsem doplácela vždycky jen nějaký drobný, když to byla nad hodnotu voucheru. Ale jako třeba ty outlety bych ti fakt doporučila, tam jsou ty ceny prostě nižší i normálně, natož teď ve slevách (jedny ty barevný Adidas kraťasy stály 300,- jen), pokud teda netrváš na nejnovějších kolekcích :))

      Vymazat
    2. Tak na nejnovějších kolekcích fakt netrvám :)) :D a díky za tip! :) jen nevím jestli nějaký takový outlet máme i v Ostravě, ale kouknu na net jestli tu něco je, protože cela 300 korun je fakt dobrá :) naštěstí teď má být i nějaká běžecká kolekce v Lidlu tak jsem natěšená a mám tam už nějaký kraťasy, tílka a legíny na cvičení vyhlídnutý hihi :D a vybrala sis fakt hezký kousky, barvičky ti sluší :)

      Vymazat
  12. Ty boty jsou fakt krásný ♥ Můžu se zeptat, Domi, co je to za typ?

    OdpovědětVymazat
  13. strašně super první fotka ! sluší ti to. a povíš mi prosím, odkud máš to čistě bílý triko ? díkdík

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤