What are you looking for?
neděle 3. července 2016

WEEK IN PICTURES V.

Krásný nedělní večer všem, co ho tráví stejně jako já - v posteli s počítačem. Moc nás asi nebude, mám totiž pocit, že jedna polovina lidstva je ve Varech a druhá na Rock For People. Nicméně pokud jste si našli chvilku na můj novej článek, můžem se na to vrhnout. Je to taková ta klasická směska posledních dní, která vždycky baví Vás i mě!
Co jsem se vrátila z Ameriky, hrozně si užívám trávit čas v blízkosti těch nejmilejších - třeba právě mých chlupáčů, kteří jsou to, co mě do Hradce spolehlivě dotáhne.

Dalším hradeckým vábidlem je pro mě fitko Extrifit, který mám čtvrt hoďky chůze od baráku a kromě všemožnejch vychytanejch strojů je tam navíc tahle místnost, kde věčně nikdo není a jsou tam bomba pomůcky na komplexní cviky, kterejma nejradši doplňuju právě trénink na strojích a většinu z nich mě naučil trenér.

Co mi v Hradci dlouho chybělo byla raw kavárna. A i ta tu teď konečně je, na ty v Praze to sice nemá ani zdaleka, ale když člověk dostane chuť na zdravější variantu dortu, je to jasná volba!

Většina balíků z Aktinu mi chodí do Prahy, kde mám už dost slušný zásoby všeho, co potřebuju, ale nikdy se mi to nechce převážet do Hradce, takže ten poslední balík směřoval právě sem a já si ho opět nemůžu vynachválit. Hlavně kýbl kešu másla a rawtellu, MŇAM!

Občas mi taky přijde nějaká tajemná zásilka, ze který se vyklube krásný překvápko - a to opravdu udělá radost.

Radost udělá i to, když Vás kamarádka vytáhne na super akci do super Kavárny, co hledá jméno. V tý už sice byla kromě mě celá Praha a mně byl díky instagramu povědomej každej její kout, nicméně na kouzlu to tomu vůbec neubralo. Na někoho to může být všechno až moc oprejskaný a lidi až moc hipsterský, ale pokud na to máte zrovna náladu, určitě tam na Andělu zabluďte a dejte si jedno nebo dvě sojový chai latte.

Hned další den jsme se opět sťukly s Miou, přibraly její Nelinku a užily si parádní holčičí dopoledne. Prošly jsme se po centru, nafotily pár fotek a zašly na oběd.

A na dort. Raw čokoládovej z Cacaa jsem si totálně zamilovala a pokaždý, když ho tam mají, tak si ho dávám nebo aspoň beru s sebou.

A docela si musím pochválit, že mám zas pro změnu dost šťastný období!

Pracovní schůzky si často vybírám právě v kavárně La Boheme, má to tam kouzlo a mám na ní už plno vzpomínek. Tahle schůzka byla zrovna o výběru nových brýlí. Můj spolužák začal totiž dovážet naprosto nádherný designový brýle z Hong Kongu a poprosil mě o názor a pomoc s propagací, Já jsem z nich byla uplně vedle a proto Vám to tady píšu, že jo. Moje vlastní jsou teď právě ve výrobě, tak se těšte - já se těším moc. Na momentální výběr můžete mrknout TADY.

Další příjemnej blogerskej den byla středa, kdy přijela do Prahy Terezka, zašly jsme na brunch a pokračovaly na degustaci parfémů na Žižkovskou věž.

Akce byla moc hezky zorganizovaná a nemohla jsem si vynachválit raut. Kolikrát jsem naštvaná, že jsou všude jen nezdravý dobroty a člověk se musí držet stranou nebo prostě ujede - tady to bylo BO-ŽÍ. Salátový mísy, skvělej Ceaser plnej masa, mísy se šunkama a sýrama, hodně ovoce a pár dortíků k tomu. 

Nechápu to, ale zamilovala jsem se do vanilkový vůně. Jestli mě čtete pozorně, tak víte, že jsem absolutní vanilkovej nesnášenlivec a není pro mě nic horšího, než vanilková svíčka :D. Tahle dřevitě vanilková vůně mi ale učarovala.

A tahle mi učarovala už podle názvu, protože kdo je větší milovník chai latte než já?!

Po pár dnech v Praze jsem sbalila přítele a vzala si ho do Hradce. Hned první den jsme si udělali cheat day a užili si super počasí.

Já jsem se cheatdayi nejdřív bránila, ale byla jsem stržena na temnou stranu a den byl plnej dortíků a bílýho pečiva :D. Jestli jste byl někdo v Hradci na Podfukářích 2 a byl zhrozenej z tý holky, co vytahovala z kabelky jeden suchej rohlík za druhým - omlouvám se, chutím někdy neporučíš :D.

Žádný flákání k tomu ale nebylo, obě víkendový dopoledne jsme s Kubou spokojeně strávili v Extrifitu a užili si i cesty tam a zpátky, protože bylo konečně zas hezky ne-vedro.

Kromě toho všeho jsme taky grilovali...

A zkoušeli pastelové barvy do vlasů. Já si totiž už dlouho pohrávám s myšlenkou barevných vlasů a kdy jindy to vyzkoušet, než právě v létě. S aktuálním balením plných barevných kříd můžu vyzkoušet všelijaký odstíny a pak se konečně rozhodnout, do jakýho teda půjdu na dýl než jeden den. Tohle máte totiž klidně po jednom umytí dole. A koupelnu po těch křídách taky umyjete celkem rychle :D.

Před pár hodinama jsem vyprovodila drahého na nádraží a dnešní večer věnuju právě blogovým a uklízecím restům. Po dopsání těhlech řádků se jdu ještě vrhnout na dvě videa - natočila jsem pro Vás jeden pražskej vlog a zkusila jsem i oblíbence, tak uvidíme, co z toho bude!

Add your comment

  1. Pejsci vypadají jako plyšáčci :)) A takový supr balíček by se mi také líbil :D

    Domi, dřív jsem ti myslím i napsala, že se mi na tobě líbily více tmavé vlasy, ale teď je to naprostá pecka! Já chci takyy :( :D <3

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý článek Domi, jako vždy! :) Zbožňuji všechny tvé články, ale tyhle s miliony obrázků přece jenom o trochu více! :) Budu se těšit na další článek! Jsi tak neskutečně kreativní, osobitá, milá, zajímavá a jednoduše skvělá blogerka! Mám tě hrozně ráda a vždy se těším na další článek (a teď už konečně i videa, jupíííí <3)! Držím ti palce u sestříhávání videí a já se budu moooc těšit na jedno z nich :) Budu netrpělivě sledovat youtube :) Díky, že tě máme! Jsi pro nás velkou inspirací a věřím tomu, že to tak neberu pouze já, ale plno slečen/žen/kluků, co tě sleduje :) Hezký zbytek neděli přeji! :) Terka
    :PS: Mám úplně ňuňu pejsky :3 Vždy se u tvých fotek s nimi rozplývám! <333
    :PPS: Konečně si musím zajít Cacaa na acaibowl, vždy při pohledu na tvé fotky se mi sbíhají sliny, mňam! :)
    :PPPS: Máš neskutečně nádherné fotky jídel, z fitka s přítelem, těch tvůch hafánků (:3) a i všeho ostatního! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já taky nejsem na žádném festivalu :-), ale na dědině (na chalupě). Článek je fajn - mám tyhle souhrny ráda - občas mne baví nakouknout do života někoho o generaci mladšíhí ;-).
    Ad fotky - moc se mi nelíbí účes, co máš na titulní fotce, to jak máš vlasy na těch ostatních, ti podle mne jde líp
    Ad raut - já takhle byla příjemně překvapená, když na jednání na jednom nejmenovaném úřadě byla jako občerstvení k dispozici mísa ovoce (zvykem bývá buď nic nebo obligátní chlebíčky z bufetu)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja zboznuju tyhle randomy a photo diary! Mohla bych to cist kazdej den! Ale jako fakt celej den! A to jidlo vypada vzdycky tak uzasne! :D Moc moc moc ti to slusi na vsech fotkach! :D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle posty mám hrozně ráda a vždy se na ně těším. Krásné fotky, hlavně všechny ty kavárny :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky, ty si užíváš! Tyhle klasické směsky posledních dní mě baví nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vy jste krásnej pár Domčo, moc vám to spolu sluší :)) Teri Jay

    OdpovědětVymazat
  8. Ha, zrovna za chvilku se chystám na RfP, ale moc fit se teda necejtím, protože jsem si včera brutálně spálila nos a opálila si brejle, takže vypadám jak sova pálená a dost mě bolí hlava :D
    Jinak k článku - určitě běž do té růžové ve vlasech! Já tedka viděla krásnou modrou a včera zelenou a je to nádhera. Dřív jsem nosila zářivě rudý vlasy a furt mě to neopouští, takže ti fandím a jdi do toho! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Super fotky, Domi. Nikdy se na tebe nemůžu vynadívat :D :) A moc se těším na tvoje další videa :)

    OdpovědětVymazat
  10. Všechny ty dobroty vypadaj fakt skvěle! Mňam! A hrozně se mi líbí ty brýle, nějaký nový by se mi hodily:-) Jinak prosimtě, máš nějaký obal na olympus nebo ho taháš v kabelce jen tak na volno? Nějaký sháním a kromě těch kožených kabelek nemůžu nic sehnat...díky:)
    Adele

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuu :) na volno vůůůbec, nosím ho v tomhle stříbrným psaníčku http://www.olympusobchod.cz/katalog/prislusenstvi/modni-doplnky/kabelky-psanicka-239606/olympus-psanicko-be-my-rockstar-ART10364 - akorát se do něj vejde i s objektivem navíc, jinak tady v tom eshopu mají i takový látkový pytlíky na Olympus, tak to omrkni :)

      Vymazat
    2. Fíha to je ale pálka:D navíc to psaníčko není zrovna praktický na cestování, to je fakt tak do kabelky, nebo do města. Já mám právě z olympusu pytlík na objektiv a ještě potřebuju nějaký pouzdro na foťák na cesty, ale nic moc se nevyrábí:-( a z takových těch super outdoor brašen taky nejsem uplně nadšená, asi chápeš..:D

      Vymazat
    3. Tak ještě tenhle, ten jsem měla předtím: http://www.olympusobchod.cz/katalog/prislusenstvi/pouzdra-brasny-batohy/pouzdra-094144/olympus-pen-zavinovaci-pouzdro-ART04764 je levnej a skladnej, prostě obal z pevný látky.

      Vymazat
  11. Jee já! :D
    To je fotek, že ani nevim, na co reagovat. Zkrátka krásný fotky, rohlíky v kině mě pobavily :D a teď už jsem si jistá, že ti růžový ombréčko bude fakt dost slušet! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Takéto random fotky v článku milujem :) Krásne fotky :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  13. Takýto typ článkov a hlavne u tebe Domi mám veľmi rada :) Tá fotka s tvojím priateľom je dokonalá :) a mimochodom vlog z Prahy bol super, dúfam, že videí bude viac a viac :)

    http://www.accessoriesforbeauty.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Jako tradičně záplava krásných fotek. Tvoje příspěvky sleduji spíš jako fotodeníčky. :)
    Vzpomínky jsou důležité. Viz můj článek --> MEMORIES NEVER DIE - By Corra

    OdpovědětVymazat
  15. Ty uplně kveteš před očima, Domi :D ten čoko raw cake v Cacau je fakt super, ale i když je tak maličkej, zabije mi to chuť na sladký na dlouho dopředu :D a je na tobě hrozně vidět to cvičení, jen tak dál :)
    P.S. - měly bychom se vidět!
    P.P.S. - co ta running challenge? :D
    www.linheart.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, si brouček :-* akorát k tomu běhu, já jsem zjistila, že vrchol mojí spalovací frekvence je pomalá chůze do kopce, takže si teď jen chodím místo běhu :DDD a vidět se musíme, dej mi vědět kdy ti končej směny a já tě někdy vyzvednu zas!

      Vymazat
  16. Domi, dotaz. Já jak jsem už starší, tak se v tomhle nevyznám. Hádáme se s kámošem, jak je to s komentáři u blogů. Komentáře schvaluješ ty? Nebo se vloží nějak automaticky a ty je případně můžeš později odmazat? Nebo je ani nemůžeš odmazat?? DÍKY!!!
    B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záleží, jak to má kdo nastavené. Já jsem dlouho měla nastavený automatický publikování, ale pak se mi občas stalo, že jsem třeba nebyla celej den u netu a večer jsem zjistila, že se tady semlela ošklivá diskuze a lidi uráželi mě i sebe navzájem, takže jsem si nastavila schvalování komentářů. Každej teď nejdřív vidím jen já a zaklikávám, kterej publikuju a kterej smažu. Nefiltruju tím ale nijak negativní zpětnou vazbu, to sis asi všimla, že jí tady je pořád habaděj :D;) A zpětně odmazat můžu taky cokoliv.

      Vymazat
    2. Hmm, tak to vyhrál :D.
      Děkuju. Jo a ano, jsi dobrá, že to nemažeš.
      B.

      Vymazat
  17. Prosím, nepiš "pracovní schůzka", protože je vážně vidět, že jsi nikdy doopravdy nepracovala :-) Jako ok, hlídání dětí nebo psaní článků a reklama na blogu jsou asi fajn přivýdělek, ale pracovní schůzky připravuju pro mýho šéfa, když jedná s investorama, ale ne že se sejdeš s kámošem na kafe, abys mu tady vychválila nějaký čínský brejle :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každej holt pracuje jinak, nemáš důvod se tady rozčilovat. Pokud jde o výdělek, je to práce, tečka :)

      Vymazat
  18. Parádní článek - mám pocit, že to píšu snad pořád, ale ty tvoje fotky prostě nemají chybu! <3 A na videa se moc těším :)) Vlog z Ameriky byl super :-*

    OdpovědětVymazat
  19. Někdy jdou ty křídy až moc rychle dolů - stačí jedno utření do polštáře :/ já bych je brala aspon na týden vždy v hlavě :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤