What are you looking for?
neděle 14. srpna 2016

LACE DETAILS ALWAYS WORK

Už je čas na nějakej ten dovolenkovej outfit, co?  Tak tady máte ten, co jsem zvolila na závěrečnou večeři v restauraci a oblékla se tak o dost elegantněji, než je u mě zvykem. Nějakej saténovej kousek v kombinaci s krajkou, jsem vyhlížela už pěkně dlouho a byla jsem už rozhodnutá si koupit šaty, nicméně jsem se trochu zalekla toho, že to vypadá až moc jako negližé a taky toho, že to nejlíp vypadá samozřejmě na hubeňoučkých holkách. Když jsem pak objevila ve slevách sukni na podobným principu, okamžitě jsem si ji nesla k pokladně a touhu po šatech nechala plavat. Sice mám teď trochu problém s jejím kombinováním, protože látkový tílko se k ní prostě nehodí a takhle s košilí je to na mě zase až moc kultivovaný, nicméně k příležitosti večeře na terase hotelu s výhledem na západ slunce to bylo uplně ideální. Pod trochu provokativní průhlednou košili jsem zvolila černou krajkovou podprsenku, aby tak nenápadně doplnila právě lem sukně a možná jsem měla rozepnout ještě jeden knoflíček, aby byla i trochu víc vidět. 
Tak jsem zvědavá, jak se Vám takový styl na mě bude líbit!

Shirt - ANSWEAR / skirt - MANGO / lace bra, shoes, earring - H&M / watches - DW

Add your comment

  1. Ty jsi tak pěkná v obličeji, jak je možné, že máš tak sloní nohy :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi tak ubohý anonym. Že nemá tyčky a nenosí 34velikost, to neznamená, ze má sloní nohy, podívej se okolo na ulici, kolik lidí mnohem větší nohy.

      Vymazat
  2. Moc pěkný Domi, moc!:) A ty vlasy máš takhle úplně skvělý!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tenhle outfit je naprostá paráda :)!
    Líbí se mi, že je sice elegantní, ale pořád působí uvolněně a letně.

    Jinak mám na očích brýle, ale sloní nohy stále nevidím.. jen velký progres a normální postavu. Každý máme ten ideál asi úplně jiný no :/

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. To víš že jo rozepni si ještě knoflíček, jako by už tak nebylo nevkusný, že máš černou podprsenku pod bílou košili, a že jsou ti teď poslední dobou všude vidět pomalu celý prsa. Asi se snažíš odpoutat pozornost od těch nohou, na které furt dostáváš špatné ohlasy. Holka, kam ty si dala hlavu.

    Dnes tedy chválím sukni, ale rozhodně ne vršek. Připomněla jsi mi mou stoletou učitelku na zeměpis co nosila opačnou kombinaci - černé průsvitné tričko a bílou podprsenku a vypadalo to taky příšerně. Škoda Domi, ale chválím makeup, vlasy a sukni, ale vršek jedno velké NE.

    Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že to byl právě účel, aby šla ta černá krajková podprsenka vidět ;) a nevkusný jo? Nevkusný si tedy představuju trochu něco jinýho.

      Vymazat
  5. Supr změna! <3 já tenhle elegantní styl mám moc ráda, takže za mě určitě jooo :))) Jinak ty vlasy máš čím dál hezčí!

    OdpovědětVymazat
  6. Prej sloní nohy, haha :D Krásná jsi! Doufám, že si z anonymů už neděláš hlavu a povznášíš se nad tím. Vidím, jak na sobě každý den makáš a jde to opravdu vidět - skvělý pokrok! Co se týče outfitu, působí na mě lehce, pohodlně, ale zároveň i elegantně! Jako komplet nádhera a ty botky to už krásně doladily :) Moc ti to sluší. Za mě teda jednička s hvězdičkou! :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já Ti články většinou nekomentuju, i když si je užívám, ale tady mě ten milý anonym praštil do očí natolik, že jsem se trochu rozčílila Takže taky potřebuju napsat, že sloní nohy tu opravdu nikde nejsou. Sleduju, jak cvičíš a je to, Domi, rozhodně vidět. Tečka.
    /Průsvitná košile se mi líbí, mně samotné mi nic světlého s tmavším prádlem nějak zkombinovat nedaří; ať se snažím jak chci, vypadá to prostě blbě, takže za Tvou jemnou, vkusnou verzi palec nahoru o to víc. :))

    OdpovědětVymazat
  8. Ten outfit je naprosta bomba, i když je naprosto jednoduchý, tak fakt krasnej. Jeden z mých oblíbených od tebe :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezký outfit! jen bych volila jiné boty!

    OdpovědětVymazat
  10. Za mne tedy černé prádlo pod bílou průsvitnou košili rozhodně ne. A moc se mi ani nelíbi, jak je ta košile zastrčená do sukně (ale to je možnáá tím, že já díky své figuře tahám všechno vytažené). Když od tohohle odhlénu, tak ti to na těch fotkách sluší. A narozdíl od anonymů mi přijdou OK jak nohy, tak rozepnutí košile ;-).

    OdpovědětVymazat
  11. hezkyyy a ty bily nausnice k tomu :))))!

    OdpovědětVymazat
  12. velmi pekne, Domi :) ta podprsenka pod koselou posobi prijemne, aj vdaka tomu, ze to neni klasicka podprsenka, ale skor taky bralet (co som mimochodom videla nosit tu v Kodani normalne ako top, bez nicoho cez to :D a ano, bolo to krajkove a bola to stopro takato podprsenka :D)
    Sju Loves

    OdpovědětVymazat
  13. Tyvo*e, co mají všichni s těma nohama!! Vždycky mě to dovede tak rozčílit, že to není možný... Mám podobnou postavu, ale na rozdíl od tebe na sobě nemakám (haha, měla bych), co by řekli teprve na mě :D Nekonečný téma, vypadáš dobře a pokrok je sakra znát! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Nee. Bohužel. Sukně do gumy a zastrčená košile ti vraždí siluetu. Buď úzkou sukni a zastrčenou halenku nebo naopak, jinak je z holky krabice. Ještě navíc ten pas vysoko společně se sukní do půl stehen z toho vyrábí Dominičku ze 4.B, když si jde pro výzo. Školní papuče mi ten dojem jen umocňujou... černá podprsenka pod bílou halenkou je módní faux pas. Škoda, Domi, škoda. Chápu, že v kufru na dovolenou není místo na malý černý a jehly, ale elegance vypadá jinak. B.

    OdpovědětVymazat
  15. Domčo moc ti to sluší :) Hezká kombinace černé ozdobné podprsenky a bílé halenky. Jak jinak tuto podprsenku nosit, aby byla aspoň trošku vidět ? :) Některé slečny tu píšou že ta kombinace je hrozná, ale to by se vám snad líbilo, aby Domča chodila jen v ní? :D Moc krásná sukénka. Na dovolenou myslím že ideální vzdušný outfit. ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Domí, vypadá to moc hezky :) A fakt si nic nedělej z hnusných anonymních komentářů, jako je ten první, viděla jsem (myslím, že to bylo na insta stories) tvou fotku v plavkách a nevěřícně jsem koukala, jakou máš postavu! Ty jsi nebyla vůbec tlustá ani předtím, než jsi začla cvičit, ale změna je hodně vidět!! :))

    OdpovědětVymazat
  17. Moc krásný outfit Domi! Já osobně bych si ho klidně také oblékla. To, že se to někomu nelíbí je spíš o vkusu. Mě se líbí jak vršek, tak i krajková sukně. A celý outfit zdobí tvůj krásný úsměv.

    OdpovědětVymazat
  18. Ten outfit je tak krásny. Vážne. Ach, ako ja milujem jednoduchosť a kombinácia čiernej a bielej. Sukňa je prekrásna, topánky tiež a moc sa mi páči aj ten detail s braletom. 11/10 prekrásne!!


    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  19. přesně školačka a ještě ty pantofle k tomu a ty pózy, jak kdybys byla na nějakým hřišti :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤