What are you looking for?
pátek 19. srpna 2016

LEVEL UP

Tak Vám řeknu, že vrátit se po dvou týdnech do Prahy je docela očistec. Zatímco v Hradci stihnu během dne tisíc věcí, tady nestíhám ani jíst v klasický časy a obědvám zpravidla nejdřív ve tři. Vinu svaluju hlavně na metro a to, že tady prostě veškerá doprava trvá milion let, já to nedokážu dopředu odhadnout a mám pak všude zpoždění. Doufám, že se zas rychle dostanu do svýho klasickýho režimu, jinak zešílím
Dnes jsem si ale konečně našla pár minut u notebooku, odpověděla na emaily, znova si přečetla všechny Vaše boží komentáře u minulýho článku, za který Vám strašně moc děkuju a jsem nesmírně ráda, jestli to někomu z Vás pomohlo. Kromě toho bych také ráda poděkovala paní, která mě dnes oslovila v metru s tím, že mě čte a udělala mi tím ohromnou radost a já to hned nadšeně psala mamce i příteli, takový maličkosti prostě dělaj den. No a než vyrazím zase do centra ochutnat nějakej dobrej drink a omrknout večerní Náplavku, chtěla bych Vám ještě ukázat další z outfitů, co jsme s Kubou nafotili na Djerbě. Tuhle dlouhou košili mám už skoro rok a mám na ní hodně různorodé vzpomínky (taky máte určitý kusy oblečený spojený s psychicky vypjatejma událostma?!). Nedávno mě napadlo ji ozvláštnit tím, že jsem zavázala její dva přední kusy a udělala z ní tak asymetrický šaty. Jak se Vám to líbí?


Shirtdress - LINDEX / shoes - TOMS via URBANLUX / bag - OLYMPUS / matte lipstick - NYX

Add your comment

  1. Oooo, hovoríš mi z duše... To cestovanie vo veľkých mestách je katastrofa. Dnes som hodinu a pol cestovala po Bratislave z bodu A do bodu B... a pritom je to Bratislava, nie Londýn. Viedeň alebo Berlín... Ale outfit ti sluší, mám rada takéto pohodové košele.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Tak takovýto kousek mi v šatníku chybí! Sluší ti :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  3. Ouu, ty šaty jsou skvělý. Mám takové, jen v bílé a bez toho uzlu, který je dělá ještě lepší :))

    Soutěž o Bourjois rtěnky :)
    Style Solution giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Paráda. Nevím čím to je, ale neuvěřitelně se mi líbí spojení tvého opálení, blond vlasů, černé košile a stříbrných doplňků. Ten uzel na košili je podle mě super ozvláštnění, které je navíc vratné, takže když si to rozmyslíš, nemusíš litovat ustřižené košile, ale jednoduše ji rozvážeš. Moc se mi to líbí :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, taky mě to tahle po kupě moc baví, jsi zlatá :)

      Vymazat
  5. Nemůžu si pomoct, ale vždycky máš postoj, jak kdyby si měla každou chvíli upadnout, a ještě že se ti u toho chce čůrat. Co se outfitu týče - odhaluješ zase svou slabinu, místo abys ji zakryla a dala si radši do pasu páseček, který by zvýraznil tvé přednosti. Nechápu to, už mi přijde, že to někdy děláš naschvál.

    Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je tím, že má špičky k sobě a kolena se natočí taky k sobě. Stojí tak na fotkách 90% holek. Je to jakýsi trend, že když stojíš špičkama k sobě jak malá holčička tak je to trendy. Nevim kde to má kořeny, ale takhle stojí s prominutím vždycky nějaké blbky. Rozhodně by si takhle nestoupla inteligentní slečna.

      Vymazat
    2. Schválně to fakt nedělám a ten "páseček" si občas dávám, někdy mě to ale baví i jinak a svoje nohy mám ráda, takže je nepotřebuju za každou cenu schovávat :)

      No a posuzovat inteligenci podle postoje je taky docela vtipný :D:)

      Vymazat
  6. To je zajímavý nápad, udělat uzlík ve předu! :) Vypadá to docela hezky. Moc se mi líbí ty botky, taky bych takové nějaké potřebovala. A strašně se mi líbí tvoje vlasy. ;) Sluší ti to.

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si myslela, že jsou to košilové šaty, které už jsi koupila s tím uzlíkem :D!
    Jinak ti košile moc sluší, to teda fakt jo:).
    A jak tady píše anonym nad mým komentářem, tak určitě fakt zkus stáhnout košili v pase, určitě by to zase vypadalo nově a zajímavě:). Ale jinak super, jsi prostě sympaťačka:)! Třeba se někdy potkáme v tom fitku:D.

    OdpovědětVymazat
  8. Jako bych to psal já, totiž, oběd ve tři je u mě docela klasika :))
    Jinak, šaty pěkné, střih pro mně není až tak zajímavý jako vzor!

    OdpovědětVymazat
  9. Já si mylsím, že to vypadá super! :) A takové kousky oblečení mám nejraději - když z nich pak můžeš udělat více kousků a každý zkombinovat podle svého gusta:)
    Mně se to stalo teda jenom jednou na takovém srazu, když mi jedna holčina řekla, že čte můj blog a že se jí líbí. A je to neskutečnej pocit, když víš, že všechnu tu práci nečte jenom tvoje mamka a sourozenci. :D :3
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
  10. Outfit je jako vzdy moc moc krasnej a napad se zavanym predkem se mi moc zamlouva! Jinak ti ze srdce preju, aby ses zase dostala do svyho tempa, verim ze z krasne dovolene to neni zrovna brnkacka, ale ty to das a hlavne jsem rada, ze na clanek byli kladny komentare!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  11. Košile je nádherná! :D My někdy obědváme v 5. Ve 3 to je ještě dost v pohodě. :DD
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  12. Za mě tohle ne, jak "stříh", tak boty nevypadaj úplně dobře a lichotivě k nohám. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Myslím, že už tak máš problém dát dohromady věci co by ladily sobě i tvému tělu, takže experimentům bych se být tebou vyhýbala. Boty se ke košilovým šatům vůbec nehodí, nemůžeš míchat dva vzory dohromady a boty jsou dost výrazné, proto je nelze mít ke kostkovaným šatům. Suk svázaný na šatech vytváří dojem, že sis šaty polila nebo roztrhla, a proto si to vyřešila takhle. Což by bylo super řešení, ale pouze pro zakrytí problému, protože zadní část šatů je díky tomu utažená a jejich střih, který je volný, je tak v dolní části stažený a horní část zůstala volná. Mnohem lépe by šaty vypadaly volně splývající s postavou, tak jak bylo původně zamyšleno, a lahodily by tak mnohem více i k tvým nohám, které by byly na pohled delší a tenší. N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za rady, ale experimentovat budu dál, stejně jako míchat vzory :) nepořizuju si každej kus oblečení jen za tím účelem, aby kryl nedostatky, v tomhle případě se dá nosit navíc nosit na více způsobů (třeba i takto: http://www.dombydom.cz/2015/10/burgundy-is-back-on-track.html )

      Vymazat
  14. Tady asi souhlasim s anonymem, tohle je hezky pro hubenoucky nozky, ale na Tvem miste bych asi volila to prepasani a nechat dolu. Ale kosile je super a ty TOMSky jsou bozii ! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Sluší ti to moc a je fajn, že takhle přemýšlíš nad tím, jak si něco ozvláštnit :)
    Youg, wild and free

    OdpovědětVymazat
  16. já taky ráda dělám uzlíky aby kousek byl originálnější:D Šaty se mi libí:), ale boty se mi k tomu moc nehodí :) nebo je to možná tím, že na tento typ bot nejsem:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  17. Týjo, udělat z toho asymetrické šaty je parádní nápad! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Košile-šaty se mi líbí moc, ten uzel naopak moc ne, přijde mi, že to na té košili působí tak divně.

    OdpovědětVymazat
  19. Domi? Vyčůrej se před focením outfitu jo? :D :D A dva výrazné vzory dohromady míchat NEMŮŽEŠ, jasný?! .. Kde na tyhle blbosti ty lidi chodí. Nesvedou napsat, že s tim ONI mají problém, že se tom JIM nelíbí a co by si ONI oblékli jinak a podle NICH lépe. Ne. Oni si raději budou hrát na stylisty a budou ti sem psát co nesmíš a co můžeš. Asi jim nedochází, že plýtvají časem, protože ho pravděpodobně mají na rozdávání.

    OdpovědětVymazat
  20. Nemyslím to špatně, ale upřímně člověk, co poslouchá Ektora nemůže mít žádné umělecké cítění. Ona je ta estetika propojena všemi smysly, takže není zvláštní, že když někdo poslouchá takovou hudbu, tak se neumí ani vkusně oblékat. Přes ulici k odpadkům dobrý, do společnosti ale asi ne.

    OdpovědětVymazat
  21. Doprava metrem trvá sto let? Tak choď pěšky určitě to bude rychlejší :D fakt mám nejradši naplaveniny co si stěžujou :)))

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤