What are you looking for?
pondělí 22. srpna 2016

STYLE SWITCHER


O tom, že ráda střídám styly, jsem Vám psala už dávno a myslím, že jste si toho museli i sami několikrát všimnout. Od tý doby, co jsem začala pořádně cvičit, si libuju v pohodlným sportovním stylu, ale občasná dámička mě taky vždycky bude bavit. Minisukni jsem na sobě ale neměla dobrý dva roky. No a když jsem vymýšlela outfit, ve kterém bych Vám mohla ukázat kousky z letní a pre-autumn kolekce Pandory, padl mi právě na tu sukni ve skříni zrak a vzešel z toho pokus, jestli se do ní vejdu. Vešla, doplnila jsem jí košilí ve svý oblíbený starorůžový, což vždycky byla a zjevně i nadále bude právě ta moje barva, která mi sedí a v růžových odstínech jsem vybírala i samotné šperky. Jako první mi ale do oka padl mramorový korálek, který jsem zvolila ve formě náhrdelníku a zalíbil se mi tak, že jsem ho nakonec pořídila i mamce k narozeninám. Na plný čáře to vyhrál i u fotky na instagramu, takže to byla určitě dobrá volba. Narozdíl od holek z WNB jsem nesáhla po tyrkysových korálkách, ale zůstala u těch třpytivých růžových a vzhledem k tomu, že jako znamení jsem beran a sedí to na milion procent, nemohl mi chybět ani ten. Teď už si brousím zuby jen na růžovej nebo šedej koženej náramek, který se mi líbí i jen tak samotný bez korálků, tak uvidíme, jestli si ho dřív pořídím sama nebo ho k něčemu dostanu, hihi.
Jak se Vám to jako celek líbí?

Shirt - BERSHKA / skirt - NEW YORKER / bag - LINDEX / shoes - BOTOVO / bracelet, necklace- PANDORA / watches - CLUSE via WOODIES

Add your comment

  1. Já první, jo?? Joo???
    Je to super. Od špiček bot až nahoru. Halenka by snesla přežehlení, ale jestli je to nějaká viskóza mačkavá, nedá se nic dělat... ale i přes tu drobnost se mi to barevně, stylem a hlavně na tobě opravdu MOC líbí!
    B.

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je podle mě jeden z tvých nejlepších outfitů. Strašně ti to sluší, košile je krásná, boty taky, všechny kousky dohromady jsou úplná pecka! ❤️

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
  3. Ani si neuvedomujes, jak sexy muzes vypadat Domi! Strasne moc ti to slusi a outfit je vazne nadherne zkombinvanej, od hlavy az k pate. Ja Pandoru nemam, jsem spis Thomas Sabo sberatel, ale naramky se mi fakt zamlouvaji! Jinak jsem se zamilovala do tech bot, taky mam jedny stribrny oxfordky vyhlidli a myslim, ze nakonec stejnak skonci u me v botniku!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  4. Jeee, tobě to ale sluší:)! Fakt paráda. Určitě to přehoď občas do elegantního stylu, tohle je fakt nádherná kombinace.
    Minule jsi měla nějako asymetrickou sukni a ta byla totálně boží. V té vypadáš úžasně.
    Hezký den přeji:).

    OdpovědětVymazat
  5. Hezky jemné a ženské :) Já bych osobně vynechala ty hodinky, jinak celý outfit super! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pandora mi pořád přijde jako nehezkej kýč, ale zbytek outfitu prostě pecka :)

    OdpovědětVymazat
  7. Je to nádherný a hrozně ti sekne :)Je skvělý měnit sportovní styl a jak jsi řekla "na dámičku" :)Maky
    www.lifestylebymaky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. To je nádhera! Jednoduchý a přeci tak krásný outfit, který ti moc sedí!

    OdpovědětVymazat
  9. Moc ti to sluší, je fajn, že jsi zase na chvíli na sebe vzala trošku jiný styl:) Pandora se mi také moc líbí, sama bych v budoucnu uvítala nějáký kousek do sbírky.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  10. Domi, to je nádhera! Vypadáš neuvěřitelně elegantně a žensky, sedí to k tobě :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  11. Tenhle styl ti moc sluší, tady jsi fakt nádherná, moc se mi to líbí :) A Pandoru miluju

    OdpovědětVymazat
  12. Ooooo teda, nemůžu z Tebe spusti oči :). Tento outfit Ti neskutečně sluší a co potom to líčení a vlasy ♥ No Kuba má ale fešandu :)

    OdpovědětVymazat
  13. Domi tak tenhle styl ti sluší ze všeho nejvíce !!! Si hrozně něžná a jde to k tobě, jinak mramorovy korálek ne nejlepší :)) Moc ti to sluší !! :) Budu ráda, když na tenhle styl nezapomeneš a budeš ho nosit častěji.

    OdpovědětVymazat
  14. Téda, tak na těhle fotkách ti to mega sluší!!! <3

    OdpovědětVymazat
  15. Ten náramek je super, miluju ty nádherný korálky! :D A co se týče tvého outfitu, tak ti strašně sluší! Myslím, že bys tu sukni měla nosit častěji. Tím, že je černá, tak půjde dobře kombinovat a tobě fakt pěkně sedí! Klidně buď za dámičku častěji! :D :)

    OdpovědětVymazat
  16. Na té první fotce ti to fakt moc sluší (na těch dalších teda taky, ale ta první je asi nej). Jen bych asi náramek nosila bez hodinek - jsou poměrně masivní a přijde mi, že vedle nich náramek trochu zaniká.

    OdpovědětVymazat
  17. Sukně ti moc hezky sedne, boty jsou skvělé a vlasy máš úžasné, palec nahoru:)

    OdpovědětVymazat
  18. Mini je super! A začínají se mi líbit ty boty, ačkoliv se mi nelíbily ani trochu. Jen pro Pandoru pořád nemám pochopení...

    www.42stupnu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Hmm, tenhle outfit se mi na tobě móóc líbí!

    OdpovědětVymazat
  20. takýto elegantný štýl ti veľmi pristane, sukne by si mala nosiť častejšie :)
    a boty sú perfektné !!

    OdpovědětVymazat
  21. Tak tohle je vážně pecka :)) jsi strašně nádherná a tenhle outfit je asi nej, co jsem na tobě viděla ;)

    OdpovědětVymazat
  22. Teeeda, strašně moc ti to sluší. Koukám, že sis také oblíbila Pandoru :) Jinak tyto stříbrně oxfordky nemají chybu. Také jsem si nedávno pořídila stříbrné botky a nedám na ně dopustit, vypadají na noze prostě skvěle.


    Personal Concepts

    OdpovědětVymazat
  23. outfit víc jak perfektní, ale ta Pandora:( nene

    OdpovědětVymazat
  24. Nestačím se divit, si čím dál tím krásnější :) a na fotkách je hezky vidět, jak jsi spokojenější a spokojenější :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤