What are you looking for?
sobota 27. srpna 2016

SUMMER DAYS

Jestli bych momentálně něco nechtěla být, tak středoškolák! Představa, že bych poslední dny volna spočítala na prstech jedný ruky, mě pěkně děsí. Celkově to léto letos nějak strašně moc uteklo a já toho zažila spoustu výjimečnýho a taky spoustu krásně obyčejnýho. Loni bych dala všechno za obyčejný věci a klid v životě, proto si teď ještě mnohem víc uvědomuju, jak skvěle se mám a jsem hrozně ráda, že jsem tam, kde jsem. V dnešním článku bych Vám teda ráda ukázala klasický random fotky z posledních dní.

V Praze mě přepadla chuť na nakupování a tenký ucha v ruce napoví, že v Zaře bylo rozhodně z čeho vybírat! A k tomu můj novej účes, kterej teď nosím poměrně často, jelikož mě fakt baví jeho hravost. To, že se v něm cejtím (a i vypadám) jako jorkšír, moc neřeším :D.

Nějaký ty noci v Londýně snad jednou strávíme... A snad i brzo, když to teď v létě nevyšlo.

Nějakou dobu už jsem měla na seznamu My Original Icecream, kde dělají i proteinovou variantu zmrzliny. Jedná se o tekutou směs mléka a proteinu (bez cukru), která se nalije na mrazící desku, do toho si navolíte příchuť formou čerstvýho ovoce nebo čokolády/raffaela/snickers a dalších, které Vám budou do směsi nasekány a následně dostanete tyhle cool ruličky, který jsou strašně moc dobrý. Já jsem si dala velkou s kiwi a raffaelem a platila jsem 79,-. Stánek najdete naproti Palladiu vedle Kotvy.

U Palladia je celkově koncentrace velmi dobrých míst, třeba i moje oblíbený Cacao. Tentokrát jsem tam vyrazila s kamarádkou večer na dort, kafe, víno a drinky. Proseděly jsme tam několik hodin a bylo to strašně príma. Ty holčičí večery mi už docela chyběly, to se musím přiznat. 
Príma pak bylo i to, že mě tam vyzvedl Kuba s lahví nejlepšího vína, který jsme vypili hezky ve dvou na Náplavce.

Ráno jsme se pak vydali na brunch, protože se nám nechtělo vařit a po cestě jsme fotily právě ty fotky k minulým outfit článku.

A konečně máme zas nějaký hezký aktuální selfíčka <3

Acai bowl se mi nikdy nepřejí, tím jsem si naprosto jistá!

A protože už byl vlastně čas na oběd, dali jsme si po acai ještě další chod!

A na následný procházce ještě sladkou tečku. Dlouho už na mě totiž na instagramu vyskakovalo Créme de la créme a když jsem zjistila, že mám udělaný už tři screenshoty (který dělám, když něco chci taky vyzkoušet), bylo na čase tam opravdu zajít. Vyzkoušela jsem veganskej slanej arašíd a mangovej sorbet. Bylo to fakt strašně dobrý, i když na slanej karamel z Angelata nic nemá. Ještě se sem teda ale chystám na levanduli, tak jsem zvědavá!

Sootní večer jsme strávili na grilovačce, což bylo taky naprosto skvělý a strašně fajn. 

A vzhledem k tomu, že pokud nemusíme, tak prostě brzo ráno nevstáváme, zvykla jsem si nám dělat brunche i doma. Taky jsme si konečně v Ikee pořídili servírovací tác a já konečně vychytávám, jak udělat v naší mini kuchyni dvouchodovou snídani, aby bylo všechno hezký a hlavně teplý. Začínám být fakt dobrá hospodyňka!!

Pak jsme se s Kubou oba přesunuli do Hradce a v Extrifitu jsme dokonce natočili dvě tréninkový videa. Doufám, že se mi rychle povede je nějak sestříhat a poladit s nějakou muzikou a budu Vám moc nachystat článek o svý aktuální tréninkový rutině.

A abychom nebyli jen ve fitku a doma, rozhodla jsem se nás vzít na Bílou věž, na který jsem sama po její rekonstrukci ještě nebyla a byla jsem z toho uplně unešená! Je to tam nádherný a jestli někdy budete v Hradci, určitě si to nahoru vyšlápněte!

Jen z těch schodů jsem měla trochu závrať. A když jsem se na výhledu opřela o zábradlí, který se hnulo, protože ten drát nebyl pevnej ale takovej ten pružnej, tak se mi málem šokem zastavilo srdce a musela jsem to hodně dlouho rozdejchávat, zatímco Kuba se popadal za břicho!

Dvě odpoledně jsme trávili v knihovně, protože jsme oba potřebovali v klidu udělat nějakou práci a nikde jinde jsem nebyla tolik produktivní jako právě v naší vesmírný knihovně a završili jsme to pak salátama a tatarákem na náměstí a dlouhou procházkou domů.

Zatímco si ještě pár dní budu užívat tu hradeckou pohodu, v hlavě už dávám dohromady plány na příští týden, kdy Praha ožije módou a já se poprvé podívám na Fashion Week. A jestli si tahle příležitost neříká o nový boty, tak nevím, co jinýho :)))

No a na závěr už jenom jeden pes, kterýho mám pořád pod rukou a a málem mě ty boty ani nenechal vyfotit! Mějte se krásně a zas brzo tady u novýho článku!

Add your comment

  1. Jak já tyhle články můžu. Pokaždé něco jiného a pokaždé mám mobil plný screenshotů toho, co určitě musím vyzkoušet :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Randomy miluju ze vseho nejvic a ty to vis, protoze to je cim dal lepsi s nima! No a to jidlo je samozrejme to nejlepsi na vsem! Ta zrmzlina je neskutecna, rada bych mela neco takovyho taky u nas! A vam dvoum to tak strasne slusi, jste tak strasne sladci, tomu se rika goals, taky bych chtela byt nekdy tak stastna! :D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. Achjo, to je zase super článek. Máš aktivní život, to je fakt parádní:3! Doufám, že se cítíš skvěle a s Kubou zůstanete do konce věků. Jste taková dvojice, která je strašně sympatická a vyzařuje z Vás klid:)!
    Moc hezké fotky:)!

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno jsou to tak krásné fotky:)

    OdpovědětVymazat
  5. úžasné fotky a toľko dobrého jedla <3 :3

    P.S:
    Ak máš čas a chuť, bola by som veľmi rada keby si sa skočila pozrieť na blog mojej sesternice. Je to začínajúca blogerka a veľmi by sa potešila tvojej návšteve/komentáru :)
    http://partofnicol.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. opět skvělé fotky a na jídlo se mi sbíhají chutě:-D


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. příšerný obočí, proč si ho děláš proboha tak obrovské??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. protože se mi to líbí a protože chci :))

      Vymazat
    2. Veronika, to je čo za otázku? Aj ja mám jednu - kedy sa už konečne ľudia začnú starať o seba a dokážu povedať, že sa im niečo nepáči, normálnym spôsobom?

      Vymazat
    3. Btw Domi krásne fotky! Po dlhej dobe som sa rozhodla prezrieť si svoje obľúbené blogy a namiesto knižky sa začítať do niektorého z nich a ako prvý ma napadol ten tvoj. Opäť si nesklamala :)

      Vymazat
  8. Strašně Ti to sluší a vypadáš krásně odpočatě a v pohodě to Ti to moc a přeju a přidávej víc takových příspěvků. Cherry

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤