What are you looking for?
sobota 6. srpna 2016

WEEK IN PICTURES VI.


Já Vás zdravím z Djerby, kde teď na týden pobývám a přestože mi už po dvou dnech praská paměťová karta na foťáku, ráda bych se ještě s Vámi vrátila pár dní zpět a to právě do týdne, než jsme sem vyrazili, protože i z těch mám notnou dávku fotek, o které Vás nechci připravit, protože vím, že tyhle články máte rádi. Navíc je moje jediný štěstí, že jsem je měla v bloggeru nahraný už z Čech, protože jestli našemu hotelu chybí jedna jediná věc, je to právě silná wifi. Jediná funkční je v recepci a to ještě taková, že chvíli jde a chvíli ne, takže jsem ráda, že se nahrajou fotky na instagram a tím moje trpělivost končí. Vlastně si ale vůbec nestěžuju, tenhle offline režim mi naopak vyhovuje mnohem víc, než jsem čekala! A teď už teda pojďme na to.

S Miou jsme vyměnily naše tradiční Cacao za moje milovaný My Raw, kde jsem si opět dala degustační mix zákusků (4 poloviční porce dle výběru plus kafe/čaj/čokoláda za 225,-) a byla jsem stejně nadšená jako vždy. Kdybych měla už navždy chodit jen do jedný jediný kavárny, moje volba by byla naprosto jasná.



Článek o venkovním cvičení jste doufám už viděli, dal mi totiž pěkně zabrat!

Jedno selfíčko z randíčkovýho večera, na kterej doteď s úsměvem vzpomínám! Skvěle jsem se totiž najedli, haha!

A pak si při čekání na tramvaj pohráli s nočním osvětlením a vzniklo pár parádních fotek.

Udělali jsme si s Kubou taky prima výlet a to na Orlík, kde jsem já nikdy předtím nebyla. Moc se mi líbilo vypadnout z města takhle do přírody a dobrou náladu mi nevzal ani šílenej déšť, kterej nás několikrát během dne zastihl naprosto nepřipravený.

Další selfíčko, tentokrát z Kubova svátečního dne, jehož část jsme strávili na vrcholku Tančícího domu.

Co rozhodně nemůžu nezmínit byl koncert mojí girl-crush - Rihanny. Lístky jsem dostala od našich k Vánocům a od tý doby pomalu odpočítavala dny a byl to pro mě takovej splněnej sen. Snažila jsem se si trochu pohrát s outfitem a mít něco trochu vyzývavějšího než jindy, na svůj estetickej vzhled jsem ale přestala myslet ve chvíli, kdy nám naše vstupenky u vchodu odmítli. Myslela jsem, že se tam skácím, ale naštěstí jsem udržela chladnou hlavu, nezpanikařila a na reklamacích hodinu řešila trable jako spousta dalších lidí. Přišli jsme tak sice o předskokany, ale 10min před nástupem královny jsme spokojeně seděli na svých místech a já se tetelila nadšením. Můžu Vám říct, že když se objevila a začala zpívat jeden z nejsrdceryvnějších songů, co kdy vydala, měla jsem co dělat, abych se nerozbulela jak malá holka. Normálně se mi klepaly rty a nevěřila jsem, že se to celý fakt děje. Celej koncert byl stejně úchvatnej jako ona sama a já tímto ještě jednou děkuju našim, že mi tenhle zážitek umožnili!

A jeden materiální splněnej sen. Sportovní spodní prádlo CK z Woodies jsem si chtěla pořídit už půl roku, ale řekla jsem si, že to udělám až tehdy, kdy budu jakž takž spokojená se svým progresem ve cvičení a tvarování postavy. No a tak je mám konečně doma, jupijou!

A Tančící dům podruhé! S pár dalšíma blogerkama jsme tam byly pozvané na skvělou snídani a výstavu. Výstava byla moc zajímavá, slušný retro a některý věci nás všechny dost pobavily. Stejně tak jsme si všechny moc pochutnaly na jídle a schodly se, že bychom se tím výhledem na Prahu mohly kochat celej den a málem jsme na tý střeše taky celej den skejsly.

Cupcaky se jménama? To prostě chceš!

Poslední víkend před mořem jsem strávila s rodinou na chalupě uprostřed lesů, kam jezdím už docela výjimečně, ale stejně pořád ráda. Nejvíc si to užili naši pesánci, kterých mám samozřejmě taky nejvíc fotek!

To není ta chalupa, ale její doplňek - sauna, jejíž stavbou se může pyšnit můj taťka se strejdou.

S mladším osazenstvem se hrály hry a já při venčení pejsků našla zapomenutej úkol. Odpověď jsem neznala :D.

A den před odletem jsem ještě měla tu čest se zúčasnit jedné krásné rodinné oslavy v jedné z nejhezčích restaurací, ve kterých jsem kdy byla - minimálně co se výhledu týká. Valoria je totiž přímo pod Pražským hradem a ten výhled je dechberoucí.

A jídlo taky! Třeba tenhle divočák s grilovanou zeleninou podlitý čokoládou!

Musím uznat, že se mám poslední dobou fakt parádně a doufám, že vy minimálně taky tak!

Add your comment

  1. Jako vzdy Domi, uzasny fotky, tohle jsou proste moje nejmilejsi clanky, strasne rada je cru, ale to ami kazdej! Ty fotky vexer se van vazne povedli, jakym objektivem prosim te? :D Ja ti preju krasnou dovolenou na Djerbe a tesim se neuveritelne na clanky a fotky!!!!! :D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Waw, ty "noční" fotky, tak ty jsou ale fakt dobrý!

    OdpovědětVymazat
  3. Tvoje fotky by som mohla pozerať celý deň!

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  4. Wau prekrásne fotky! :) Takisto som bola na koncerte Rihanny :) A to CK underwear je skvelé :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné, noční fotky skvělé, a na koncert Rihanny super outfit :) a ty raw dezerty!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem moc ráda, že se máš parádně a doufám, že ti to vydrží co nejdéle :)
    Tyhle články mám moc ráda, a pokaždé se těším, co nového v nich najdu. Opět jsem nadšená a už teď se těším na další takový článek :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. haha ta fotka jak Pavla fotí s cigárem v ruce me dostala

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, neuraž se prosím, ale mám dotaz...kde ksakru na všechno bereš peníze? 😂😂 Kolikrát fakt nechápu kde na to lidi berou. Ja jsem sice 3xdo roka na dovolence a snažíme se si užívat. Ale oto víc času pak travime v praci...😞

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc nechapu, na co konkretne se ptas zrovna u tohohle clanku, kdybys ho cetla poradne, tak by ti doslo, ze jsem musela investovat z tohohle vseho tak leda do dortiku z My Raw Cafe a to moje penezenka opravdu zvladne :)

      Vymazat
    2. Já zas nechápu, proč se všichni ptají, kde lidi berou peníze nebo "jak je možný, že oni nato mají a já ne" Nehledě na to, že je to dost neslušný, máš přeci spoustu dalších možností, jak na to mít taky. Můžeš změnit práci, začít podnikat, rozjet blog a mít taky spolupráce atd atd. Jak sama říkáš, jezdíš 3krát do roka na dovolenou, tak to se asi špatně nemáš - některý lidi nejedou ani jednou. Nicméně svůj osud máš v rukou sama...;)
      Simply Adele

      Vymazat
  9. krasne fotky :) ja Rihannu nikdy neposlouchala, obecne mam rada strasne malo zpevacek a preferuji spis chlapecke hudebni skupiny :) ale posledni dobou se mi jeji huudba libi, takze verim, ze jeji koncert musel byt zazitek :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  10. Domčo, super článek, ale nejvíc mě zaujala fotka s tričkem I Solemnly Swear...kde se dá takové sehnat? :)

    OdpovědětVymazat
  11. Je zvláštní, jak se vždycky urazíš, když se tě někdo zeptá, kde na to bereš. A odpověď se nikdy nedostaví, možná výjimečně napíšeš něco o tom, že něco z toho je ze spolupráce. Joo hold kapsy rodičů zřejmě ukrývají divy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jejej, tyhle teorie me fakt bavej :) zaprve jsem se vubec neurazila, absolutne nemam proc a co ukryvaji ci kapsy ti muze byt srdecne jedno, nicmene pro tvuj klid v dusi te muzu informovat, ze vsechno v tomhle clanku jsem si bud zaplatila ze sveho vydelku nebo dostala diky blogu. Spoko?

      Vymazat
  12. Jéé mně se líbí ty dortíčky se jménem:) to je roztomilost! A pak taky to spodní prádlo. Pecka. Jediný co mě mrzí je, že už neoznačuješ spolupráce, ale vzhledem k odkazu na woodies to asi spolupráce bude;) užívej dovču!
    Simply Adele

    OdpovědětVymazat
  13. ty tvoje fotky jsou vždycky tak příjemná a krásná podívaná, že to ani není možný :)
    užívej dovču plnými doušky!!!

    OdpovědětVymazat
  14. Domi ty fotky tvého přítele ve večerním osvětlení se ti moc povedly!:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤