What are you looking for?
neděle 25. září 2016

ANOTHER WEEK IN A LOT OF PICTURES (VII.)

Jak jsem měla cca dva týdny zpátky období, kdy se mi nic nechtělo, měla jsem pocit, že se nic zajímavýho neděje a že ani nemám co sdílet - prostě to klasický depka období, tak teď je to vlastně uplně naopak. Nejen že mám pořád dobrou náladu, ale taky vymýšlím spoustu aktivit a výletů, větších i menších životních změn (třeba fitko a bydlení, uaaaa!), užívám si každou chvilku, blbnu, otevřeně si povídám a samozřejmě se mi hromadí spousta fotek. Dnes bych Vám teda ráda ukázala smršť random záběrů z uplynulých cca dvou týdnů, kdy byla kromě jiného taky spousta krásných blogových akcí, o které by byla škoda se nepodělit, protože moc dobře ze statistik vím, jak rádi do tohohle "zákulisí" nakoukáváte!

Trávila jsem zas několik dní v Hradci, kde mě nic netěší víc, než přítomnost těhlech dvou lupínků a vždycky nechápu, jak bez nich můžu v Praze fungovat. Asi je to tím, že tady na ně prostě nejsem zvyklá, tak mi tolik nechyběj, nicméně mám takové tušení, že s větším bytem přijde i víc možností na jejich převážení a v Hradci se strhnou zuřivé hádky o tom, kdy si je budu moct s sebou půjčovat. Protože zatímco já to bez nich v Praze pár dní vydržím, hradecká domácnost se možná během pár dní bez nich zcela rozpadne :DD.

Vzácný moment se sojovým chai latte, který jsem neměla několik měsíců a nejspíš zas mít nebudu. Je to sice pořád moc dobrý, ale už jsem si na tuhle mega sladkost odvykla a skvěle mě uspokojí sojový latte, což je jedině dobře i z kalorickýho hlediska, protože chai tea je taková malá svíčková :D

Z blogových akcí musím vypíchnout třeba krásnej pin-up piknik pod Žižkovskou věží, kdy jsme si  s holkama ještě stačily užít krásnýho teplýho počasí, vyfotit polaroidy, ochutnat sushi a oldschool popcorn a následně jsme se celá skupina přesunuly do našeho Hubu, kde večer pokračoval filmovou nocí!

Snídaně pro mě nově velmi často znamenají zelený smoothie, jehož základními ingrediencemi jsou banán a špenát a strašně mi to vyhovuje.

Další blogerský event, tentokrát představení vánoční (!!!) kolekce značky L'Occitane. No a na fotce sestry v triku alias Domča s Brixi, jestli to někdo nepoznal.

Adventní kalendář plnej miniatur si u mě už zamluvila moje mamka. Ještě jí k tomu seženu nějaký uhlí a mám dárek k Mikuláši.

Dámskou vůni s přívlastkem nepolapitelná jsem si nechala já.

Kubova ode mě dostal jejich skvělou voňavku, která na předváděčce zvítězila u všech na plné čáře, protože je fakt parádní.

S holkama jsem si po akci zašly na limču a polívku do Kare, kde jsem byla uplně poprvé.

A já pak místo hlavního chodu pokračovala do My Raw café, protože když potřebuju zasytit na delší dobu, mám chutě a potřebu kvalitních ingrediencí, je tohle prostě to místo, kde vždycky skončím. A vždycky si dám degustační mix 4 miniporcí dortů, protože pro jeden se nikdy nejsem schopná rozhodnout.

Selfíčko na objektiv 45mm :DD

Ještě tmavovlasej Kuba a pár mých oblíbených fotek.

Oslavili jsme i Kubovy narozeniny a kde jinde si dát slavností oběd než v Dishi. Jediným zklamánám bylo, že zrovna neměly batátový hranolky. Vyzkoušeli jsme tak jejich klasicky hranolky a pak fit-hranolky, který teda se slovem fit neměli společnýho o nic víc než už zmíněná svíčková, protože byly se slaninou a politý javorovým sirupem. Ale výborný, co si budem povídat, že jo...

Protože obyčejný materiální dárky mě už tolik nebavěj, snažím se k tomu navíc vždycky vymyslet i nějakej zážitek. Akorát si s každou další blížící se příležitostí nadávám, že jsem už vypotřebovala tolik dobrých nápadů a že nic lepšího už nevymyslím. Tentokrát padla volba na dvě hodiny v soukromý vířivce s infrasaunou a pro Kubu to bylo do poslední chvíle překvapení, což mě na tom bavilo asi uplně nejvíc.

Protože ale bylo ten den totální vedro a my se ještě přehřáli v tý vířivce, nutně jsme pak museli na něco studenýho. Nejdřív padla volba na Angelato, kde jsem si dala nejlepší kombinaci ever - levanduli a slaný karamel.

A pak na acai v Cacau. Co na tom, že byl čas večeře.

Další pěknou blogovou akcí bylo pozvání na VIP otevíračku nového Douglasu v Palladiu, kde je ta prodejna opravdu obrovská, nádherná a najdete tam snad všechno, co byste jen mohli shánět. 

No a ten dort?!

Co se mi ale líbilo nejvíc byl právě obří stojan s NYX kosmetikou, kde bych byla schopná strávit x hodin a zkoušet jeden produkt vedle druhýho.

Nějaký úlety tady..

A taky nový oblíbenci!

Novým oblíbencem je pro mě taky tahle proteinka. Zkouším jich teď docela hodně, protože Vám chystám porovnávací článek a zatím je mým chuťovým favoritem právě značka Combat Crunch a příchuť birthday cake.

Další ze série narozeninových oslav.

A na závěr dokonalá kolekce Pandory (New Vintage) a ukázka toho, jak můj kluk umí krásně fotit.

Add your comment

  1. Krásné fotky a Kuba umí fotit opravdu skvěle, ty poslední dvě fotky jsou prostě boží! Moc ti to tam sluší :) Můžu se zeptat odkud je to starorůžové body na těch posledních dvou fotkách? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak teď teda nevím, co komentovat dřív! :D S Brixi máte úžasný ty tuniky a o těch všech mňamkách ani nemluvím! Občas si říkám, jaká to je škoda, že šetřím, pak nikam nechodím a tím pádem nemám ani žádný fotky :D :D A ty poslední fotky?! Kuba je teda fakt šikovnej :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pravda, tyhle články mě vážně baví asi nejvíc :) ty akce vypadají super a všude vám to moc sluší :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  4. Krasny fotky, tyhle clanky jsou proste nejlepsi, protoze je to takovej mix vseho, pro co si na tvuj blog chodime! Skvely jidlo, jo diky za ten tip na tu proteinovku, priste se po ni urcite kouknu, vypada neskutecne dobre! Nyx se ted taky bude otevirat u nas ve Vidni, tak se na to neskutecne tesim!!! Ten napad na darek je skvelej, takovyhle zazitky jsou vzdycky nejlepsim darkem! Jo a ta posledni fotka se neuveritelne povedla!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tohle byl ideální článek na nedělní večer <3

    OdpovědětVymazat
  6. Hranolky se slaninou a javorovým sirupem? To mi přijde jako totální úlet - zvlášť s označením "fit". Asi bych na to nesebrala odvahu.
    Z Angelata miluju mangový sorbet. Ještě že tam není nejlevněji - skrblík ve mně mi nedovolí být tam každý horký den... (a že to mám od práce kousek)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty máš prostě krásné fotky a tyhle články miluju :). Těším se na srovnání proteinových tyčinek, já snad ještě žádnou pořádnou neměla :D

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné fotky :) ty ňufíci jsou sladcí - neumím si představit, že bych doma neměla nějaké mazlíky. Ale musím uznat, že jak na ně v Brně nejsem zvyklá, tak mi to ani nepříjde :D
    A takových dobrot! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojky Domčo :))) krásný week report, můžu se zeptat co je to za podprsenku na těch posledních fotkách?? Ty krajky vypadají skvěle!!

    OdpovědětVymazat
  10. Už ani nevím, co k tomu psát, protože bych se opakovala. Levandulové Angelato jsem vyzkoušela, protože jsem to zahlédla u jedné z fotek na instagramu, a mám z ní takové všelijaké pocity. Bylo to něco tak zvláštního, až to bylo vlastně dobré, ale zároveň jsem furt přemýšlela nad tím, jestli fakt tu levanduli cítím nebo to dělá to, že vím, že to levandule je :D (dává to smysl?).

    Ten NYX stánek musím určitě omrknout, až budu v ČR, protože moje zkušenosti s regálama NYX nejsou nejlepší - chybějíci testery, vypatlané testery, přeházené testery.. hromada lidi, která do tebe naráží a ty máš ty testery, které jsi nakonec našla, všude na bundě :D.

    Ty poslední fotky jsou skvělé. Moc se povedly :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Parádní fotky :) moc se ti povedly :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤