What are you looking for?
čtvrtek 29. září 2016

CULOTTES ONCE AGAIN

Vzhledem k tomu, jak strašnou čočku jsem dostala minule (TADY), když jsem publikovala outfit s těmahle kalhotama, rozhodně jsem dnes připravená na další dávku negativních reakcí, oproti minule jsem proti tomu obrněná i právě díky tomu, že s tím počítám. Můj kluk tyhle kalhoty taky nesnáší. A i já uznávám, že dvakrát lichotivou postavu nedělaj. Ale bavěj mě, fakt strašně moc, takže jsem využila pár posledních teplých dní a nějakej ten týden zpátky je zas vyvenčila. Místo crop topu jsem do nich ale zahrnula obyčejný bílý triko, přidala svý oblíbený Stany s růžovou patou, ke kterým jsem sladila i rtěnku a kabelku. Myslím si, že na fotkách je zas krásně vidět, jak spokojená jsem, což odráží přesně to, jak šťastný období teď mám. Čeká mě snad (ťuk ťuk ťuk) nová práce, za pár týdnů stěhování s drahým z garsonky do mnohem většího bytu, změna fitka, ještě pár výletů, naprosto skvělý kampaně a dokonce se i těším do školy. Bude to sice obrovská spousta změn po těch klidných příjemně proflákaných prázdninách, ale když na to člověk není sám, tak se není z čeho stresovat, ono si to nějak sedne a bude to paráda, věřím tomu a v tom je ta síla!
Tak Vám přeju, ať jste často tak vysmátý, jako jsem já na následujících fotkách a budu se těšit na Vaši zpětnou vazbu k celýmu outfitu!

PS: Nějakej tip, kde sehnat uplně basic černý culottes? DĚ-KU-JU!

Top, earrings - H&M / culottes - ZARA / shoes - ADIDAS via FOOTLOCKER / bag - MUMRAY / lipstick - UMA COSMETICS

Add your comment

  1. Tak právě takový typ kalhot bych nutně potřebovala - okay, teď už ne, tak zase na příští rok :D Často se na krátké kraťase necítím a nemám moc na výběr, když se nechci pařit v dlouhých, úzkých kalhotech :D:) Vypadají úžasně a tato kombinace se mi líbí mnohem více, než s crop topem, super! :)) Musím si je taky pořídit, hehe :)
    A věřím, že mému příteli by se taky nelíbily, nic si z toho nedělej :D :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Jeeee, skvely a krasnej outfit! Culottes mam uplne stejny, koupila jsem si je tesne predtim nez jsem je videla u tebe v prvnim outfitu, takze z Chicaga! To psanicko je mimochodem naprosto bozi!!! ;)
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. JÚplne presne viem, o čom hovoríš! Pre mňa boli culottes láska na prvý pohľad, no stretla som sa viac s kritikou, než chválou. Chlapom sa tento typ nohavic naozaj nepáči, keďže v nich nie sme sexy a ako píšeš, pridávajú na váhe, no i tak ich nosím s radosťou, keďže sú super pohodlné a také inovatívne:) Určite ich neprestávaj nosiť, sú naozaj krásne a na názore ostatných proste nezáleží, aj keď to možno občas myslia dobre, keď povedia, že nám veľmi takéto kúsky nesedia.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne fotky Domi ! :) Vidno, že si šťastná, ten pozitivizmus a radosť z tých fotiek srší :) Veľmi ti to prajem. A ten outfit je krásny. Naopak od tvojho priateľa, mne sa tie nohavice zdajú dokonalé ♥

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se tyhle kalhoty náhodou docela líbí :D Ale jenom na ostatních a na fotkách :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  6. Já myslím, že ti to moc sluší, Domi! :)

    OdpovědětVymazat
  7. podla mňa sú úžasné tie nohavice :) a naozaj je vidieť že sa v nich cítiš super a to je hlavné :)

    OdpovědětVymazat
  8. taky mam ohledne tehle kalhot smiseny pocity, ale tohle je nahodou supr!

    OdpovědětVymazat
  9. Moc Ti to sluší, Domi :) Jinak já mám basic černý ze Zary cca za 20Euro, tak snad je tam ještě mají. Kristýna

    OdpovědětVymazat
  10. Kalhoty samy o sobě se mi nelíbí vůbec, ale takhle jako celek jo, a hlavně ti to moc sluší, jak jsi spokojená a veselá! a to psaníčko je boží:))

    OdpovědětVymazat
  11. Mně se to docela líbí, ale vzala bych si k tomu jiné boty (nějaké sandálky) - přijde mi škoda mít pohodlné volné kalhoty a k tomu se pařit v uzavřených teniskách

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) ono už právě nebylo žádný vedro, takže by mi asi v otevřených botech byla spíš zima :)

      Vymazat
  12. Krásnej outfit, krásný barvy a krásný fotky! Moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Jsou výborný a mají takovej pařížskej šmrnc, s těma sportovníma botama je to daleko uvolněnější, sluší ti to. A pokud sháníš klasické černé cullotes, Stradivarius, nebo Pull and Bear, mají super a za super cenu, HM zklamalo. Ája

    OdpovědětVymazat
  14. A mně se to líbí moc! Hlavně kombinace cullotes a Stan Smithů je božská!:)

    OdpovědětVymazat
  15. Náhodou, tyhle kalhoty ti krásně prodlužujou nohy a hrozně ti slušej! Já je mam taky a nosim je strašně ráda, jsou megapohodlný! <3 Jinak černý culottes se mi taky nedaří sehnat, ale mám tušení, že by je mohli mít v COSu nebo v Zaře.
    K.

    OdpovědětVymazat
  16. Kalhoty jsou super, i když chápu, že to není každého šálek kávy. :) Jinak černé culottes jsem viděla, myslím, že v HM. :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Kalhoty se mi líbily i před tím a teď se mi líbí ještě mnohem víc. Fotky jsou plné energie, barev a posledních letních chvil. Paráda, víc ani napsat nemůžu, protože mi prakticky došly slova ♥

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ač kalhoty nejsou můj šálek čaje, tak se mi líbí, protože mají šmrnc a působí svěže a mladistvě. V minulém outfitu se mi tedy líbily o dost víc a to jak kombinací bot, tak topem. Já osobně totiž upřednostňuji, že když je jeden kousek volného střihu, tak druhý volím většinou úplejší i když je to hodně ovlivněno i tím, že jsem malá a celkově drobná, tak bych se v tom jinak ztratila. Každopádně tento outfit k tobě parádně sedí, sluší ti a přijde mi, že tě vpodstatě charakterizuje. Jinak se mi moc líbí tvá kreativita a odvaha, to se dnes vidí bohužel málo.

    BEAUTY BOX GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  19. outfit ti přidává tak 10 kg úplně zbytečně. vypadáš jako vepřík :(

    OdpovědětVymazat
  20. proč měníš fitko?

    btw: hodilo by se spíš uple tričko, aby ti outfit celkově nepřidával kila navíc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože s přibývajícíma povinnostma potřebuju mít fitko blíž k bytu než hodinu cesty a taky jsem chtěla začít chodit společně s přítelem :)

      Vymazat
  21. Je to kočkopes. Něco jako "ježiš, to už je ráno, tyjo... kde je hřeben, kde jsou kahoty? Ok, jdu neučesaná a v pyžamu, ale kabelka a rtěnka to zachrání to určo zachrání..."
    B.

    OdpovědětVymazat
  22. Nahodou kalhoty jsi v tomhle outfitu nakombinovala skvele. Tvoje cela blogova tvorba me bavi. Tvoje texty maji vzdycky stavu, fotky mas kvalitni, v obliceji jsi strasne krasna - podle me jsi i nejhezci ceska blogerka, kterou sleduju a tvoje outfity vzdycky vzbuzuji rorzruch - bud tu mas smrst pochval, anebo naopak kritik a to je znamka, ze ty lidi zajimas. Moc ti fandim :)

    OdpovědětVymazat
  23. Naprosto super outfit a skvěle jsi to oživila tím psaníčkem, které se mi hrozně líbí..:)

    OdpovědětVymazat
  24. Musím říct, že ať jsi si schytala minule kritiku, jsem ráda, žes je znovu vytáhla ze šatníku. Neskutečně ti sluší a jednoznačně zbrojíš proti šedi do ulic! :) Moc se mi líbí, tentokrát o něco více než minule, ale přeci vždy platí: proti gusku, žádný dišpután! Jsi kočka! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤