What are you looking for?
pondělí 19. září 2016

FOOD DIARY #3

Krásné pondělí Vám všem! 
Právě dnes mi konečně zase začíná pořádný režim, kdy budu mít pod kontrolou svojí stravu a budu si pár týdnů počítat makroživiny, abych se do toho zas dostala a uměla to pak časem odhadnout od oka, protože po tom volným měsíci a půl, kdy jsem nedodržovala v podstatě vůbec nic, obden jedla zmrzlinu, chodili jsme do kaváren a restaurací a i na doma si kupovali dobroty, fakt nutně potřebuju tvrdej dohled. Už se ani necejtím dobře a to je přesně ten moment, kdy se to musí podchytit a něco s tím udělat. Doteď se mi ale nashromáždilo hodně domácích jídelních fotek, tak bych Vám je ráda ukázala a ode dneška začnu fotit jídla z novýho režimu a jakmile si trochu zvyknu, natočím i video What I eat in a day. Tak pojďme na to a doufám, že jste akorát po jídle, haha!

Snídaňový koutek logicky začíná. Slaný variace jsem si hodně oblíbila, vajíčka mi prostě chutnaj, nejvíc právě míchaný a zeleninu (hlavně tu domácí) uplně miluju.

Když není na chleba avokádo, volím kozí sýr s cibulovým kořením a je to naprostá delikatesa a moje nejoblíbenější část celý snídaně.

Protože v Hradci chodím cvičit hned po snídani a ve fitku jsem pěšky za 15 minut, potřebovala sem vyzkoušet nějakou rychle stravitelnou snídani, po který můžu právě skoro hned cvičit a zároveň mít celej trénink energii a nekručící žaludek. Osvědčilo se mi na to právě zelený smoothie, který jsem měla i dnes a který rozhodně není jen z ovoce. Vlastně je v něm jen banán, co se ovoce týká. Plus špenát, mandlový mlíko, trocha vloček, kokosovýho oleje a samozřejmě konopnej a mandlovej protein, ať to je všechno pěkně vyvážený.

Ještě jedna dávná snídaně z paleo-inspired období. Kaše z vajíček, kokosovýho mlíka a kokosu s kešu máslem a opečeným banánem.

Tady už jsem podlehla ovesnejm vločkám a pomalu se k nim zase navrátila. Tady teda opravdu #mojeovesna s rozmačkaným banánem a granátovým jablkem.

A taky s opečeným banánem a fíkama.

Ovesná placka, jakou jsme s Kubou dřív jedli každý ráno (recept TADY), ale teď mi po ní bylo strašně těžko, takže tu asi zařazovat nebudu.

Novinkou u nás doma v Praze je vaflovač, takže tady první domácí vafle z vloček, banánu, proteinu a tvarohu.

Ingredience na svačinovou smoothie bowl.

Oběd plnej zdravých tuků..

Proteinový těstoviny z minulýho článku v akci. Včera jsem je ale měla v ještě lepší podobě - mamka je udělala s dýní, cuketou, sušenejma rajčatama a parmezánem!

Nějaký zbytky asi :DDD

Fazolové brownie (recept TU), kterým jsem byla pár týdnů posedlá a pak se mi jednou nepovedlo udělat, bylo prostě hnusný a od tý doby jsem se nedokopala k tomu, ho zkusit znova :D Máte to někdo taky tak s nějakejma věcma?!

Proteinovej mugcake jen z proteinu a vajíčka.

Proteinový palačinky s ořechovým máslem a ovocem.

Když snídám něco jinýho než vajíčka, tak si je dávám aspoň večer nebo odpoledne jako svačinu. To ale dělám místo míchaných omeletu, která mi nejvíc chutná s rajčatama a špenátem.

Večeře po rodinném grilování a řeckej sýr Halloumi z Lidlu, kterej je ogrilovanej naprosto geniální!


Můžu Vám říct, že jsem sama zvědavá, jak se to bude lišit dneškem počínaje, ale nebojte se, brzo hodím info, protože se moc těším na to, že to budu celý zas pěkně od začátku dokumentovat!

Add your comment

  1. Já z tvých fotek opravdu nemůžu.. radost se dívat!

    OdpovědětVymazat
  2. Domčo, nejsi v tom sama. Skoro celé léto žádný režim, cvičení nárazově. Snad se mi taky brzy podaří dostat se zpět do režimu a hlavně do formy, protože už jsem taky ve fázi, kdy se vůbec necítím dobře.
    A jídla máš krásná, dala bych si skoro všechno .-)

    www.42stupnu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. jé mňam, kéž by se mi chtělo každý den něco ukuchtit :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Brownie musim někdy vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hh, to všechno vypadá tak skvěle, že má chuť se hned teď zvednout a jít něco vařit! :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  6. U tebe na stole to zase vypada neskutecne Domi, i kdyz je to vzdycky nejaka michanice tak nejak vseho, tak to vypada moc dobre! Dekuji za inspiraci, tipy na jidla se vzdycky hodi a nikdy jich neni dost, proto tyhle canky miluju!
    S laskou
    Sandra ze www.shineoffashion.com
    http://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  7. Takových dobrot! :) a jak krásně naaranžované a nafocené to máš :) úplně k nakousnutí :)
    Taky jsem od svého režimu upustila, ale jak začala škola, začal i režim :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to úžasně a podle mého názoru i zdravě a vyváženě :) Nepapkat tolik zmrzky a dortíků a bude to dobrý :)) Držím palce a těším se na další food článek :)

    OdpovědětVymazat
  9. uplně super jídla, moc se těším na změnu... já jsem ted trochu ve stresu jak mi začne škola a všechny povinnosti a brigády jak to budu s jídlem s cvičením zvládat, ale ji mi velkou inspirací, pořád mám takové nutkání to nějak sdílet se světem, ale nevím, jestli na blog mám dost odvahy.

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné fotky, málem jsem si poslintala klávesnici! ♥
    Kde jsi prosím sehnala mandlový protein? :)

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤