What are you looking for?
pátek 9. září 2016

GASTRO TIP: KAVÁRNA KOČIČÍ

O tom, že jsem totálně milovala hradeckou kočičí kavárnu, určitě víte. Ta se bohužel zrušila a bylo otázkou času, kdy se mi podaří objevit nějakou jí podobnou. A dnes odpoledne se to povedlo a já jsem z toho tak nadšená, že se o to s Vámi musím takhle hned podělit! Kavárnu Kočičí jsme našli v Karlíně, pár kroků od zastávky Karlínské náměstí. Jasnou volbou bylo v tom horku ledový kafe a a na ukojení mlsných chutí mrkvovej dort. A spousta kočiček na mazlení. Na stolečku jsme našli i "manuál", kde byla každá kočička popsána včetně toho, co má ráda, jestli se smí hladit a zvedat a tak dále. Třeba i to, že jedna kočičí dvojce miluje dorty, tomu jsme se nejdřív jen zasmáli a pak jsme o dort málem v pikosekundě přišli :D. Celej prostor kavárny na nás působil neuvěřitelně vlídně, takovej ten jinej svět, milá obsluha, velkej výběr dortů i pití a s možností sojovýho mlíka. Prostě ťipťop!

Tahle měla naprosto super zbarvení, uplně jak namalovaná.

Tady začíná série s kočkou a dortem!

Neváhala ani chvilku a po dortu se nám začala vrhat a tak bylo nutný ho bránit, Kuba má kdyžtak na instastories i video jednoho takovýho útoku :D.

"Dej tu ruku na chvíli pryč, ať mám hezkou fotku, to přece nestihne mezitím ukousnout!"

...stihla :DDD

A další srandička, kocour libující si v chození po zádech, což měl napsaný i v manuálu, ňuňuňu.

Před odchodem jsme ještě sešli do spodního patra a já si tím definitivně potvrdila, že tohle je moje nový oblíbený místo v Praze. Teď za hezkýho počasí se dobře sedí nahoře v proskleným prostoru a v zimě už se vidím tady dole, v křesílku s kočkou na klíně a s psaním diplomky.

Tak co, líbí? Já myslím, že je to skvělej tip pro milovníka koček, když ji zrovna doma nemáte a chybí Vám pomazlení a ta útulná atmosféra v přítomnosti nějakýho chlupáče. Tak se tam dole třeba v zimě potkáme, jo? :))

Add your comment

  1. To musí být strašně super, tam chciii!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je parádička, já chodim do Kočičí kavárny na Andělu♥:)!

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to naprosto dokonale, já byla v jedné u nás v Brně a taky jsem měla očí na vrch hlavy, tyhle místa miluju :D :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám kočky taky docela ráda, ale tedy na stole, skoro v dortu, a tak ... je fakt nemusím. Asi kočičí kavárna není nic pro mne :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tam to miluju!!! Je lepší sedět nahoře, tam je víc kočiček:D a hodně často mají i brunche a ruzný veganský zákusky:) martii.h

    OdpovědětVymazat
  6. Tam musim! Doteď si vyčítám, že jsem v HK nestihla Cats&Coffee, takže to musím napravit. A to spodní patro?!! Diplomku už psát určitě nebudu, ale třeba takový psaní článků během deštivých podzimních dní....<3

    OdpovědětVymazat
  7. Jezuuus, to je rozkošný místo, všechny bych je poňuňala :D.. Zatím jsem v kočičí kavárně ještě teda nikdy nebyla, ale asi to budu muset co nevidět napravit :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je vazen neuveritelny, ja site kocky nemusim, ale ta kavarna zin fakt zajimave a jestli tam nekdy budu, tak urcite navstivim, o kocicic kavarne jsem teda meste neslysela, tak dik za tip!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  9. Kočky mám moc ráda, ale doma je mít nemůžu kvůli pejskům. Takže mít takovou kavárnu v okolí, tak se tam čas od času zastavím, abych se mohla s kočičkama pomazlit. Sympatický nápad :-)

    www.42stupnu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Milujem takéto kaviarne s mačiakmi ♥ Jednoznačne sa tam raz chcem pozrieť :)

    OdpovědětVymazat
  11. Je tam krásně, úplný balzám na nervy. Zaměstnanci dvounozí i čtyřnozí jsou božííííí:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Je tam krásně,úplný balzám na nervy. A zaměstnanci dvounozí i čtyřnozí jsou božííííííí :-).Škoda, že je tam z Podkrkonoší tak daleko :-(

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤