What are you looking for?
čtvrtek 1. září 2016

HAPPY KIDS IN JUMPPARK

Včera jsme s přítelem vyrazili do JumpParku a já jsem z toho ještě dnes tak nadšená, že jsem se rozhodla se s Vámi o ten zážitek podělit a ukázat Vám pár vtipných fotek. Pokud se sem ale chodíte vyloženě pokoukat líbivýma kvalitníma fotkama, tak radši článek neotevírejte, tenhle je totiž trochu víc "real-life" a jde mi hlavně i to, abyste viděli, jaký štěstí a radost z těch fotek vyzařuje, protože si myslím, že v tomhle případě Vás to zaručeně naláká víc! Já jsem kdysi chodila na jumping ve formě lekcí s trenérkou a když jsem zjistila, že je v Praze tahle obří hala, kde se člověk dokonale vyřádí, několik týdnů jsem otravovala s tím, ať už tam jdem. Předevčírem večer jsem konečně sedla k rezervačnímu systému a na další den nám zamluvila jednu hodinu. Rezervace jsou mimochodem naprosto nutný, protože to má omezenou kapacitu, aby mohl skákat každej a nemuseli jste se s někým střídat, takže naslepo Vás tam prostě nepustěj. JumpPark najdete ve Strašnicích a za hodinu zaplatíte jako student 170,-. Přišlo mi to nejdřív jako dost peněz, ale zpětně uznávám, že to za to jednoznačně stojí, nepamatuju si, kdy jsem byla naposled tak moc vysmátá, unavená a pře-endorfinovaná. Co se týká organizace, tak kapacita lidí v naší hodině byla vyčerpaná a přitom jsme se s nikým nepletli a nikde nemuseli čekat. Hlavně v zadní rozlehlé částí je těch trampolín snad 50 vedle sebe. Vpředu jsou pak tři na skoky do molitanů (kam se mi jednou povedlo zajet tak hluboko, že jsem se nemohla vyhrabat ven a molitan vykašlávám ještě dnes! :D) a pak ještě prostor pro basket a vybíjenou na trampolínách. Rozhodně si teda vyberete a rozhodně si taky během tý hodiny budete muset chvíli odpočnout. Je to slušná makačka, já se zezačátku docela bála a bolely mě kolena, jak to bylo pro mě nezvyklý, ale zhruba po čtvrt hodině už jsem se aklimatizovala a skákala jak ďas. A padala. A padala. A padala :D. Protože mi pak vždycky najednou vypověděly nohy a šla jsem k zemi.
No a konec zbytečných slov, mrkněte dál na ty fotky, ona z nich ta radost je cítit! :))

Add your comment

  1. Jé, to musí být paráda! V Brně máme taky jednu halu a také jsem tam hrozně chtěla jít, ale nikdo neprojevoval zájem.. takže jsme na tom podobně :D

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. už dlouho chci jít a tohle mě prostě utvrdilo :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je bomba :) to bych chtěla taky někdy zkusit, ale hodinu bych asi nezvládla :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. V jumpparku jsem byla v Brně! Bezkonkurenční! Zamilovala jsem si to! A po hodině jssem už jenom odpadla :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je super, to taky nekdy musim vyzkouset! Vypada to jako dost sranda, dekuju za napad a inspiraci! ;D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  6. Slusi vam to, ale modni ikonu nemate...
    http://www.tiikoni.com/tis/view/?id=265e828

    OdpovědětVymazat
  7. Sakra, když se ten Kuba směje, to je radost pohledět! Fakt Vám to sluší, když se smějete od ucha k uchu♥. Jinak já se s přítelem také chystám do jumpparku, myslím, že je na Žižkově, pokud se nepletu:).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hned mě napadlo - jé on se usmívá.

      Vymazat
  8. Já tam taky hrozně chci :). A ty fotky jsou skvělé, jde vidět, že jste si to moc užili!

    OdpovědětVymazat
  9. Ta fotka, jak dopadáš na zadek a máš ten culík nahoru, je naprosto úžasná :D fakt jsem se tady ze srdce zasmála a jelikož mám dneska v práci den debil, tak to hodně pomohlo :D díky :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ta radost z toho cítit rozhodně je. Vypadá to jako super zážitek a určitě ho zařadím na seznam věci, které chci podniknout :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Taky jsem byla asi dokonce v tom stejném :), a doporučuju slevomaty. Kamarádka tam shání pořád a myslím, že platila 120 za hodinu :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tam chci zavítat už dlouho, seženu nějaký kámojdy a pudem :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤