What are you looking for?
čtvrtek 8. září 2016

MBPFW - FAVS BY ODIVI AND LUKAS MACHACEK

Původně jsem myslela, že ty fotky fotím jen pro sebe a zahrnu je třeba do nějakýho Week in pictures, ale u minulýho článku vyjádřilo hodně z Vás zájem právě o detailnější dojmy z fashion weeku a já se proto rozhodla se s Vámi o ně podělit a ukázat Vám na fotkách svý oblíbený kousky z přehlídek ODIVI  a Lukáše Macháčka. Jsem si jistá, že při prohlížení fotek na první pohled poznáte, kdy už se jedná o fotky druhého jmenovaného. Jak už jsem zmiňovala minule, na fashion week jsem se dostala poprvé a hrozně si tý příležitosti vážím. Zpětně mě trochu mrzí, že jsem nevychytala přehlídek víc, ale tý negativní náladě se mi v neděli nedařilo vzdorovat a v pondělí jsem ještě prošvihla Polanku, protože jsem potřebovala stihnout vlak. ODIVI a Macháčka jsem si ale užila uplně na maximum, každej model mě bavil a celý přehlídky byly skvěle zorganizovaný a atmosféra uplně pohlcující. Moc se mi líbily i prostory, bílá garáž a stříbrný dveře holt nemůžou vypadat špatně. No a co se týká dojmů z návštěvníků, tak po lehkém prvnotním zděšení z mnoha outfitů a hlavně výrazů lidí typu "královna světa", jsem se od toho další den dokázala odprostit a všímat si právě jen detailně vyladěných outfitů, o který nebyla nouze. A taky jsem se přestala srovnávat s těma, co vypadaj naprosto dokonale, bohatě a světaznale, haha. Nejspíš bych nad východem mohla stát hodiny a beze slova jen pozorovat lidi, protože tolik zajímavých kreací jen tak člověk neuvidí. Spousta se mi toho zdála přestřelená, ale k někomu to prostě šlo. A přiznejme si, každý z nás, kdo by dostal možnost vynést na takovou akci extravagantnější model od návrháře, určitě by do toho šel. 
Užijte si fotky a dejte mi vědět, jak na Vás zapůsobily.

Add your comment

  1. Já jsem teda moc ráda, že ses rozhodla článek trochu prodloužit a neshrnout to jenom do týdenního. Já bych na tom byla asi stejně. Pořád bych na někoho koukala a současně rozebírala sama sebe, zpochybňovala se, a pak se zase nadchla pro to, kde vlastně jsem! :D Fotky jsou úžasný!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto uzasny, presne tohle jsem si prala! Strasne strasne rada si ctu tyhle clanky, na jare jsem sama byla poprve na FW a byl to pro me neskutecnej zazitek a taky jsem si moc moc uzila, tak jsem rada ze ty taky! ;D Jinak kolekce jsou uzasny, jedna lepsi jak druha, strasne se mi libi, jasne ze bych si to na sebe asi nevzala, ale nejaky kousky se pak fakt daji tak zkombinovat, aby byli ,,nositelny". ;D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. Lukáš Macháček byl Top! Za mě nejzajímavější přehlídka :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤